Ετήσιο ωροσκόπιο Αιγόκερως 2022

Συγκλονιστικά γεγονότα και αέρας ανανέωσης έρχονται το νέο έτος. Πόσο και πως θα επηρεαστούν τα οικονομικά σου και ο επαγγελματικός τομέας; Αιγόκερως 2022, μάθε αν η αγάπη και η αμοιβαιότητα θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα σου. Ωροσκόπιο Αιγόκερως 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Η χρονιά αυτή προβλέπεται καθοριστική για το μέλλον σας. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μαζί στο ζώδιό σας, αποτελούν το βασικό σκηνικό της καθημερινότητάς σας σε όλη την πορεία της χρονιάς αυτής. Μπορεί να αγωνιστείτε ή να δυσκολευτείτε στην πορεία της, αλλά ότι καταφέρετε θα αποτελέσει εχέγγυο για το μέλλον. Χωρίς να είναι δύσκολη πορεία, κρίνεται λόγω των πλανητικών συνδυασμών κρίσιμη το Χειμώνα και το Καλοκαίρι, αποφασιστική την Άνοιξη και το Φθινόπωρο. Ο Ποσειδώνας από τη θέση του στους Ιχθείς, θα διατηρήσει αρκετές ασάφειες ακόμα μέσα σας. Ωστόσο οι στόχοι σας γίνονται πιο ξεκάθαροι από το τέλος Μαρτίου και μετά. Έτσι λοιπόν στην πορεία της Άνοιξης και στη συνέχεια του Καλοκαιριού αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε από τον εαυτό σας και τους άλλους. Όσοι νιώθετε απομονωμένοι από κάποιους που αγαπάτε δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε καλύτερες προσπάθειες για να τους πλησιάσετε. Οι σύνοδοι του Πλούτωνα με τον Κρόνο θα σας ωριμάσουν, ενδεχομένως να σας πιέσουν τα γεγονότα ψυχολογικά, θα μπορέσετε όμως να τα αντιμετωπίσετε στο τέλος. Από τον Μάιο και μετά και με την βοήθεια της αρμονίας Ουρανό από τον Ταύρο με τον Κρόνο από το ζώδιό σας, θα σας δώσει το κουράγιο για αναθεωρήσεις και καινούρια ξεκινήματα. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Ιουλίου θα ανατρέψουν κάποια άμεσα σχέδιά σας και θα δοκιμάσουν προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις.

Τα αισθηματικά σας λοιπόν και γενικότερα οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε αλλά και να επιμεληθείτε πολύ. Μεταβλητότητα θα υπάρξει αρκετές φορές. Η προσπάθειά σας να επιτύχετε κάτι, ίσως παρεμποδιστεί. Δεν πρέπει να πτοηθείτε ακόμα και όταν τίποτα δεν σας γεμίζει ουσιαστικά. Βρείτε το κουράγιο, τους πρώτους μήνες, να μείνετε μόνοι, προκειμένου να βάλετε μια τάξη μέσα σας. Από τον Απρίλιο όμως και μετά, επιδιώξτε μια καινούρια γνωριμία, ρισκάροντας ακόμα την εκδοχή μιας απογοήτευσης. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχουν εκκρεμότητες σε μια σημαντική σχέση σας. Το λάθος είναι ότι μέχρι τώρα δεν την αντιμετωπίσατε αρκετά σωστά και με ειλικρίνεια. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να το κάνετε. Αλλά και γενικότερα στις υπόλοιπες σχέσεις σας, αποφύγετε να πάρετε το ρόλο του επικριτή και μην πείτε τις αλήθειες εκείνες που θα πληγώσουν τους άλλους όσο και αν αντικειμενικά έχετε δίκαιο. Κάντε τον κόπο να γίνετε πιο ευέλικτοι οι νεότεροι και λιγότερο προκατειλημμένοι σε καινούριες συναισθηματικές εμπειρίες ή περιπέτειες που θα προκύψουν. Δεν είναι η περίοδος τώρα που θα βρείτε την μεγάλη αγάπη. Είναι το χρονικό διάστημα που η ζωή και η μοίρα σας εκπαιδεύουν, προκειμένου να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι στον έρωτα ή στην αγάπη την επόμενη χρονιά.

Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει είναι ο επαγγελματικός, σε συνάρτηση με τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες. Κι εδώ υπάρχει αγώνας, δρόμος, κόπος αλλά και εξέλιξη. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα βοηθήσει πολλούς να επεκταθείτε στο ελεύθερο επάγγελμα. Οι υπόλοιποι θα νιώσετε συχνά καταπιεσμένοι από το σύστημα ή την εργοδοσία. Όλοι σχεδόν θα ζήσετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που θα γίνουν με κουραστικό τρόπο. Ακόμα μια φορά πρέπει να αναλάβετε ευθύνες και να τηρήσετε αυστηρό προγραμματισμό, τόσο στον χρόνο, όσο και στις δραστηριότητές σας. Αν δε, είστε σίγουροι ότι τοποθετήσατε λάθος μια φιλοδοξία σας, μην διστάσετε να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας προς το περιβάλλον που απευθυνθήκατε, ή προς το αντικείμενο. Τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο, θα είστε εκτεθειμένοι στην επιρροή των εκλείψεων, αποφύγετε αντιθέσεις και διαφωνίες με τους ανθρώπους της δουλειάς σας, όπως και δραστηριότητες, αβέβαιες που μπορεί να σας εκθέσουν.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για την αίσθηση μιας μικρής ανάκαμψης. Προνοήστε για τις περιόδους των εκλείψεων που σας ανάφερα, αποφεύγοντας να κάνετε περιττά έξοδα ή από ευαισθησία, υποχωρώντας απέναντι σε κάποιους και να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Παρά το διαρκές άγχος που θα έχετε σε αυτόν τον τομέα, τα περισσότερα οικονομικά σας προβλήματα θα έχουν λυθεί, ανακουφίζοντάς σας ψυχολογικά και δίνοντάς σας μικρά καινούρια περιθώρια για να καλύψετε τις ψυχολογικές σας ανάγκες, ή να επιδοθείτε σε κάποιες αναζητήσεις.’ Τέλος, το 2022 είναι η δεύτερη χρονιά της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιό σας και είναι η περίοδος που έχετε καλύτερες προοπτικές να σταθεροποιήσετε μια καινούρια βάση επάνω στην οποία θα στηρίξετε όλη σας την ζωή τα επόμενα χρόνια.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αγαπητοί φίλοι, είστε στο μέσον μίας σημαντικής τριετίας, καθώς πολλά καθορίζονται από τον Κρόνο, τον μεγάλο κριτή και δάσκαλο του ζωδιακού. Ο Κρόνος, όμως, είναι μεταξύ άλλων, και κυβερνήτης σας.Ο Κρόνος ήδη πέρασε στο ζώδιό σας στις 20 Δεκεμβρίου 2022, από το οποίο απομακρύνεται οριστικά μετά από τρία χρόνια, δηλαδή στις 17 Δεκεμβρίου 2022, μία σειρά από σημαντικά γεγονότα έρχονται για σας στο προσκήνιο.Θα σας κάνει περισσότερο ανθεκτικούς, αλλά και επίμονους να φθάσετε στην κορύφωση των προσπαθειών σας.Στο μέσον της διαδρομής του ήδη, καθώς το 2022 χαρακτηρίστηκε από τα πρώτα βήματα του πλανήτη στον Αιγόκερω και έδωσε το στίγμα σε μία ταραχώδη για πολλούς, αλλά σημαντική χρονιά.Εκείνο που χρειάζεται φυσικά να ανακαλύψετε, είναι τη θετική δόνηση του Κρόνιου στοιχείου σας, επομένως να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Να θυμηθείτε ή να διατηρείτε το σεβασμό προ εσάς τους ίδιους και προς το περιβάλλον. Κατά διαστήματα, στην τριετία, θα δοκιμαστούν οι αντοχές και η αυτοκυριαρχία σας. Με υπομονή και συγκροτημένο προγραμματισμό, θα έχετε πολλά δώρα και κυρίως αναγνώριση των μόχθων των προηγουμένων ετών.Ο Κρόνος είναι η αξιολόγησή μας και εσείς θα τον έχετε οδηγό σας για ως το τέλος του 2022! Παρέχει σοφία και όχι τιμωρία, αν τον τιμήσουμε με τον τρόπο που του αρμόζει!Για την πορεία του Κρόνου στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μαςΟ Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, πλανήτης ευκαιριών και δάσκαλος είναι σημαντικός στην θέση που βρίσκεται καθώς είναι πλέον στο δικό σου ζωδιακό σημείο, τον Τοξότη.

Ως τα τέλη του 2022 λοιπόν, ο Δίας στον Τοξότη θα βοηθήσει να κατανοήσετε τα κρυφά σας όνειρα, να αναπτύξετε τα οράματά σας, να κατανοήσετε επίσης τις βαθύτερες ανάγκες σας.Θα νιώσετε μία ιδιαίτερη φλόγα που θα φέρει αισιοδοξία, θα αποφασίσετε να πιστέψετε στο όνειρο, να φωτίσετε τις αδυναμίες που χρήζουν αναθεώρησης και θεραπείας. Θα κατανοείτε περισσότερο τους άλλους και τις ευαισθησίες τους. Θα γίνετε περισσότερο φιλοσοφημένοι αλλά θετικοί.Κάποιες φορές η Τέχνη θα γίνει οδηγός σας και τα ταξίδια, νοερά ή πραγματικά, θα σας αναζωογονούν.Θα υπάρχει μία νότα χαράς που διώχνει τη μελαγχολία που σας διακρίνει, την αυστηρότητα και τα όρια στα οποία κινείστε συνήθως.Σίγουρα ελλοχεύει μία αναστάτωση και θα θέλατε να βρείτε διεξόδους πέραν των τύπων και των κανονισμών.Για την πορεία του Δία στον Τοξότη , μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μαςΟ Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Σημαντικές αλλαγές βιώθηκαν στη βάση της ζωής σας και υπήρξαν κλυδωνισμοί ή ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην οικογενειακή σας ζωή.

Καθώς όμως κλείνει μέσα στο 2022 τον κύκλο του στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, έκανε ένα πρώτο βήμα στο επόμενο ζώδιο, τον Ταύρο, από 16 Μαΐου ως 7 Νοεμβρίου 2022. Στη συνέχεια επανήλθε στον Κριό καθορίζοντας τις τελευταίες σπίθες αντίδρασης, ανατροπής και πρωτοβουλιών δράσης. Θα παραμείνει για μία τελευταία αναθεώρηση σε θέματα θεμελιώδη στη ζωή σας, ως την 7η Μαρτίου 2022.Η σταθερή πορεία του στον Ταύρο, στο εξής, θα είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ευνοϊκή συγκυρία για σας. Θα έχετε μία σειρά ετών προόδου, δημιουργικών ιδεών, ανανέωσης δημιουργικής και συναισθηματικής. Περισσότερα δώρα με εκπλήξεις αισιοδοξίας, θα τα βιώσετε φυσικά αργότερα. Η απελευθέρωση του Ουρανού θα είναι σαν πρώτη ανάσα για σας, μετά από αρκετά χρόνια πίεσης και εκπλήξεων.Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»Για τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορείτε να πληροφορείτε στο άρθρο μας.Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Ούτως ή άλλως, ο Ποσειδώνας σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους, δημιουργικούς και εμπνευσμένους και όταν θα συλλειτουργήσει θετικά με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, θα είναι η ευκαιρία να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες.Μέσα στο 2022, ο Δίας από τον Τοξότη θα τον τετραγωνίσει και ενδέχεται να έχετε περισσότερη έμπνευση ή ονειροπόληση. Είστε όμως ένας γήινος άνθρωπος και θα παραμείνετε στην προσγειωμένη οπτική ταυτόχρονα. Πιθανόν δε, να υλοποιήσετε την έμπνευσή σας, σε ένα παραγωγικό έργο.Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».Ο Πλούτωνας από το 2009 είναι στο ζώδιό σας και θα παραμείνει ακόμη αρκετά χρόνια. Ωστόσο, ήδη έχετε βιώσει ανατροπές και αλλαγές και φυσικά σας έχει δημιουργήσει προβληματισμούς. Μέσα από τις δυσκολίες που βιώθηκαν αυτά τα χρόνια, θα έχετε κατανοήσει σε βάθος τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς οι εμπειρίες μοιάζουν με ένα είδος μύησης.

Έχετε μία διαδρομή ακόμη να διανύσετε, ωστόσο ήδη αναγνωρίζετε την ιδιαίτερη προσφορά του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Μεταμόρφωση και συνειδητοποίηση θα προκύψουν. Οι σχέσεις αλλάζουν, γίνονται περισσότερο ουσιαστικές. Ενώ στο οικογενειακό περιβάλλον ελλοχεύει κατά καιρούς η ένταση. Είναι σημαντικό να επιλέγετε την ανανέωση όταν αισθάνεστε πως η ρήξη πλησιάζει. Μία αποστασιοποίηση ή αλλαγή μπορεί να δώσει λύσεις.Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω» Ο Χείρωνας από τα μέσα Απριλίου 2022 πέρασε στην αρχή του ζωδιακού μετά από μισό αιώνα. Σημαντική έναρξη για όλους μας. Για σας ειδικά, ως τον Σεπτέμβριο του 2022 έδωσε ένα στίγμα, συνειδητοποίησης προσωπικών εμπειριών που σας καθήλωναν και σας περιόριζαν.Επέστρεψε από τα μέσα Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, και αυτό θα είναι για σας μία τελευταία ευκαιρία να ξεδιαλύνετε νεφελώδεις συμφωνίες, σκέψεις, εξαπατήσεις και φυσικά να διορθώσετε τα «κακώς κείμενα».Από τα μέσα Φεβρουαρίου του 2022 και για τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλία και να απομακρύνετε ό,τι σας τραυματίζει, σας πονά και σας παγιδεύει σε ένα φαύλο κύκλο ταλαιπωρίας. Θα χρειαστεί να προχωρήσετε, αφήνοντας πίσω απώλειες και την ασάφεια των προηγουμένων ετών.

Για την επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μαςΓια τον Χείρωνα στον Κριό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας. Το καρμικό μονοπάτι των Δεσμών της Σελήνης είναι σημαντικό για την επόμενη διετία. Καθώς θα σας θέσει προ των ευθυνών για τις συνεργασίες και σχέσεις που δεν ήταν σωστές στην επιλογή ή υπήρξατε αρκετά σκληροί, απόλυτοι και περιοριστικοί προς αυτές. Θα χρειαστεί να υποδεχτείτε με περισσότερο ενδιαφέρον και να προσελκύετε ευαίσθητους και γόνιμους ανθρώπους.Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε λεπτομερώς την εκάστοτε περίοδο, συνοπτικά αγγίζουν τα εξής:Τις ισορροπίες μεταξύ των σχέσεων και των επιλογών για συναλλαγή και συνεργασία. Την εντιμότητα δική σας και των άλλων. Βιωματικές εμπειρίες εν μέσω αντιπαραθέσεων, ή συμπόρευσης, αλλάζουν το τοπίο της προσωπικής σας ζωής. Εκλείψεις θα βιώσετε τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και στο τέλος του 2022.Ο προστατευτικός λίθος του Αιγόκερου, είναι ο Γρανάτης Αλμανδίνης. Μπορείτε να ενημερωθείτε εκτενέστερα στο αντίστοιχο άρθρο.Σημείωση: παρακαλούμε για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες

ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Καθώς διακυβεύονται σχέσεις μέσα στην πορεία της χρονιάς, οι σχέσεις γάμου είναι μεταξύ των σημαντικότερων. Κατά συνέπεια, θα έχετε αρκετά θέματα να επιλύσετε φέτος.Θα έχετε ακόμη αναταράξεις κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ολοκληρώσετε κύκλους και μάλιστα να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.Με την συμμετοχή του Χείρωνα στο εξής, θα συζητήσετε και να αναζητήσετε τις λεπτομέρειες εκείνες που στιγμάτισαν την ενήλικη πορεία σας, και βασίζονται σε παιδικές μνήμες. Σίγουρα θα βρείτε τρόπους αυτοθεραπείας και εξομάλυνσης οικογενειακών σχέσεων τα επόμενα χρόνια.Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή περιουσία ή ρυθμίσεις και επιδιορθώσεις στην κατοικία σας. Στα μέσα της Άνοιξης, μπορείτε να βελτιώσετε την αισθητική του χώρου σας.Ας αποφύγετε την ρήξη και την οξύτητα με μέλη της οικογένειας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Σημαντική χρονιά, όπως και το επόμενο έτος, για ό,τι αφορά τις σχέσεις, προσωπικές και κοινωνικές.Κρίσεις, επανεξέταση, επαναπροσδιορισμός, θα είναι συνεχώς στο προσκήνιο και στις προτεραιότητές σας. Κατά συνέπεια, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσετε σε αποφάσεις, καθώς οι σχέσεις ουσίας θα παραμείνουν αλλά εκείνες που δεν σας αρμόζουν, θα διαλυθούν.Θα πρέπει να κρίνετε όμως και τη δική σας στάση όλο αυτό το χρόνο, ως προς τις δεσμεύσεις, τη συνέπεια, το ενδιαφέρον και την τρυφερότητα.Παρά ταύτα, ενώ ανατρέπονται πολλά κατά περιόδους και η κρίση μπορεί να φέρει ρήξη, έρχονται νέες γνωριμίες ή ανανεώνονται οι παρούσες σχέσεις. Κι αυτό διότι το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο σας ευνοεί αρκετά.Μπορεί να σας βοηθήσει μάλιστα να γίνετε περισσότερο εκφραστικοί, τολμηροί και με διάθεση αναζωογόνησης. Να αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης με το ταίρι σας, με τους αγαπημένους σας και να ανοίξετε τον κύκλο σας με ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς, αλλά σας εμπλουτίζουν. Κυρίως από την Άνοιξη του 2022 και μετά, θα έχετε για αρκετά χρόνια αυτή την προδιάθεση.Καλοί μήνες για ζεστή επικοινωνία με τους αγαπημένους, είναι ο Μάιος και ο Ιούνιος κυρίως.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ

Στις επαγγελματικές συνεργασίες, αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος, καθώς ήδη θα έχετε να αντιμετωπίσετε συνέπειες αυτή την εποχή.Θα πρέπει να είστε λιγότερο συγκεντρωτικοί, απόλυτοι ή κυριαρχικοί με τους συνεργάτες σας. Σας ταιριάζει να τους αντιμετωπίσετε με καλύτερη προσέγγιση και ευγένεια.Ούτως ή άλλως, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας πλέον, οι στόχοι που σας ενδιαφέρουν και για τους οποίους μοχθήσατε, θα καρποφορήσουν. Επομένως θα αξιολογηθεί κάθε σας προσπάθεια.Αποφύγετε την ρήξη ή τις αντιπαραθέσεις στις συνεργασίες, τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο.Αναπτύσσετε το δημιουργικό σας ταλέντο από τον Φεβρουάριο και μετά, πιο άνετα και προωθείτε το έργο σας στη συνέχεια.Το φθινόπωρο θα είναι ουσιαστικό για να δώσετε έμφαση στην καριέρα και στην κορύφωση των προσπαθειών των προηγουμένων μηνών.

ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.Ευαισθησίες υγείας μπορεί να παρουσιαστούν από την πίεση που ασκείτε στον εαυτό σας λόγω πολλών υποχρεώσεων και ευθυνών που αναλαμβάνετε. Καθώς είστε αμελείς γενικά και κατά τη διάρκεια του έτους προκαλούνται συχνά οι φιλοδοξίες σας, μην ξεχνάτε πως έχετε και ένα φυσικό σώμα με όρια αντοχής.Χρειάζεστε ένα πρόγραμμα με ανάπαυλα, μικρές αποδράσεις ή γενικότερα, ξεκούραση για να ανακτάτε τις ισορροπίες σας. Προσέχετε την μέση ή τα οστά. Αν έχετε πόνους εκεί, δεν αποκλείεται να έχετε χάσει το μέτρο.Ο Κρόνος όμως σας πιέζει να αναδείξετε τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας, και αυτό μπορεί να σας κάνει αμελείς ως προς την φροντίδα της υγείας. Μην κουράζεστε υπερβολικά, και κυρίως ας φροντίσετε τις ευαισθησίες που έχετε από το παρελθόν. Το μέτρο και η προγραμματισμένη άσκηση, θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα, προκειμένου να αποφευχθεί η ένταση που συσσωρεύετε.

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου, ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας επίσης και η χρονιά ξεκινάει και κλείνει με δύο ηλιακές εκλείψεις στο ζώδιό σου. Η ενέργεια όπως καταλαβαίνεις είναι ασύλληπτη και αυτή τη χρονιά μπορούν να έρθουν πολύ σημαντικές εξελίξεις. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις αυτή την ενέργεια ανεξέλεγκτη, αλλά να την κατευθύνεις εκεί που θέλεις. Πάντως, μπορείς να “αναγεννηθείς”, να απαλλαγείς κυρίως από εσωτερικά εμπόδια και να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε μπλοκάρει.

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 6 Ιανουαρίου σημαίνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Μπορεί να νιώθεις ότι πιέζεσαι για να κρατήσεις ισορροπίες σε κάποιον τομέα, αλλά ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο μπροστά σου που είναι ολόκληρο το συναρπαστικό 2022. Έχουμε όμως και μια δεύτερη έκλειψη, σεληνιακή αυτή τη φορά, στις 21 Ιανουαρίου. Εδώ θέλει λίγη προσοχή με τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και με τις ερωτικές σχέσεις.

Ο Φεβρουάριος αρχίζει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για λίγη έξτρα λάμψη και “ευκολία” στα πάντα, ενώ τον Μάρτιο θα περάσει στα οικονομικά σου. Ο Μάρτιος είναι σημαντικός γιατί ο Ουρανός θα εγκατασταθεί για αρκετά χρόνια στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ο Ουρανός είναι συναρπαστικός και καινοτόμος, αλλά είναι και αντιδραστικός και δεν δεσμεύεται, αν δεν είναι σίγουρος ότι αξίζει να δοθεί σε κάποιο άτομο. Βέβαια, η σιγουριά θα μας φάει όλους, οπότε μην τα βλέπεις όλα τόσο αυστηρά, εξάλλου, ακόμη και αν είσαι πανίσχυρος νοητικά, δεν τα ξέρεις όλα και δεν μπορείς να είσαι μάντης. Πρέπει να δίνεις περιθώριο στους άλλους να δείξουν τον αληθινό τους εαυτό, που μπορεί να διαφέρει από αυτό που σου λέει η διαίσθησή σου.

Ο Ιούλιος είναι ένας πολύπλοκος μήνας με δύο εκλείψεις, εκ των οποίων η μία στο ζώδιό σου, συν ανάδρομο Ερμή. Βέβαια δεν είναι σαν τον περσινό που ήταν ένας μήνας πραγματικά δύσκολος. Ο φετινός είναι μια περίοδος γρήγορων εξελίξεων. Η πρώτη έκλειψη στις 2 είναι ηλιακή και αφορά στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και φαίνεται ότι γίνεται μια νέα αρχή. Η δεύτερη, στις 16, πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και δείχνει ότι κλείνει μια υπόθεση και ότι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Παρά τις εξελίξεις, υπάρχει ένταση αυτή την περίοδο προφανώς! Ο Ερμής επίσης θα είναι ανάδρομος από τις 7 μέχρι τις 31, σχεδόν όλο τον μήνα δηλαδή, και θα έρθουν κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα πρέπει να λυθούν. Τον Αύγουστο όμως θα έχουν διευθετηθεί όλα. Και ίσως θα ετοιμάζεσαι για ένα σημαντικό ταξίδι με τον Άρη και την Αφροδίτη στον ένατο οίκο σου, προς το τέλος του.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας άλλος πολύ σημαντικός και πολύ θετικός μήνας. Στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, των θετικών εξελίξεων και της επέκτασης, θα βρεθεί στο ζώδιό σου και θα σε ευνοεί απλόχερα για έναν ολόκληρο χρόνο. Και η χρονιά κλείνει με μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, στις 26, που σημαίνει ότι όλο το 2022 ήταν προπαρασκευαστικό, για να αποκαλυφθεί ο νέος σου εαυτός και η νέα σου ζωή από την επόμενη χρονιά.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως 2022

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο για το 2022!
Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Όχι πως ο Κρόνος στα… λημέρια σου ήταν κάποιο τεράστιο πρόβλημα, αντίθετα μάλιστα σε πίεσε για να καταφέρεις πράγματα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις σε δικαίωσε κιόλας. Πάει όμως αυτός… Έφυγε αφήνοντας πίσω του μια πιο χαλαρή κατάσταση, κάτι που ναι μεν έχει και τα καλά-τυχερά του, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να είναι κόντρα στη φύση σου, που μονίμως πασχίζει να αποδείξει πράγματα. Εξ άλλου με τον Δία που προθυμοποιείται να καλύψει το κενό, δεν έχεις και τις άριστες σχέσεις, αφού σπέρνει στο διάβα σου ανεύθυνα και επιπόλαια άτομα, που είτε έχουν μάθει να παίρνουν χωρίς να δίνουν, είτε μπορούν να σου καταστρέψουν… ανόητα ό,τι έκτισες με κόπο! Έχε τον νου σου λοιπόν και μην χαλαρώνεις γιατί οι ευκολίες που σου παρουσιάζονται σημαίνουν, απλά περισσότερη δουλειά για σένα και αναλογικά μικρότερη αμοιβή. Κατά τα άλλα, θα κληθείς να διευθετήσεις περιουσιακά θέματα ή να καλύψεις ζημιές στο σπίτι σου κι όχι κάτω από τους καλύτερους όρους. Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Το «πακέτο» που σου ετοιμάζει ο Κρόνος έχει βέβαια τις δυσκολίες του και κάποιες στιγμές θα… στενάξεις κάτω από το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεών σου, όμως δεν είναι η ώρα για να λιγοψυχίσεις! Απλά, να πάρεις τις ευθύνες που σου αναλογούν κι όχι να φορτωθείς τον «σταυρό του μαρτυρίου», δουλεύοντας του σκοτωμού και παίρνοντας ψίχουλα. Η περίοδος της μαθητείας σου έληξε και σου πρέπει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό των ικανοτήτων σου.
Δείχνει, επίσης, σχεδόν αναπόφευκτο το να συγκρουστείς με άτομα που είτε δεν κάνουν τη δουλειά τους, είτε σε κοντράρουν λόγω συμφέροντος κι όσο να ‘ναι αυτό θα αφήσει το αποτύπωμά του και στα οικονομικά σου.
Επιπλέον, πρόσεξε στις μετακινήσεις σου, αφού δε θέλει και πολύ να σου συμβεί ένα σχετικά σοβαρό ατύχημα με ευθύνη άλλου.

3ο δεκαήμερο

Το βασικό πρόβλημα για σένα είναι μια μεγάλη κομπίνα που ενδεχομένως «στήνεται» γύρω σου, με τους πρωταγωνιστές της να βλέπουν εσένα κα τα λεφτά σου σαν… ξερολούκουμο! Αν όμως δεν πατήσεις την μπανανόφλουδα, το σύμπαν δεν έχει άλλες δοκιμασίες για σένα, τουναντίον θα έχεις και τα τυχερά σου. Επιπλέον, ουδείς σου στερεί το δικαίωμα να στήσεις κι εσύ μια κομπίνα ή να πουλήσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες, το νερό του Καματερού κλπ., αλλά σε μια τέτοια περίπτωση έχοντας πλαστή πιστοποίηση θα σε φάνε οι τύψεις και θα πας να παραδοθείς μόνος/η σου στις αρχές, οπότε μην μπεις στον κόπο. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ένας τίτλος ιδιοκτησίας είναι άκυρος.

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου)

Ο Πλούτωνας κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, και δημιουργεί ισχυρά συναισθήματα και εντάσεις που φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Θέλετε να ασκήσετε την εξουσία σας στους άλλους και να επιβληθείτε με οποιοδήποτε κόστος ή αντίθετα, να πέσετε θύμα εκφοβισμού ενός άλλου προσώπου. Να είστε ήρεμοι και σταθεροί, ό, τι κι αν συμβεί. Τώρα η διαίσθησή σας είναι οξύτατη, κατανοείτε σε βάθος τα πιο απόκρυφα μηνύματα που προέρχονται από τους άλλους. Ακόμα κι αν είναι αρνητικά, τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο αυτοέλεγχο και εγκράτεια θα επιδείξετε. Μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της διέλευσης, θα έχετε μια εντελώς διαφορετική κατανόηση των οικείων προς εσάς προσώπων και των αντιληπτικών ικανοτήτων σας.

Αν αυτή η στρατηγική αποτύχει, δεν χρειάζεται να φτάσετε στο άλλο άκρο. Αφήστε το πεπρωμένο να σας καθοδηγήσει και εμπιστευτείτε το σύμπαν, ότι μετά την καταιγίδα θα είστε πολύ πιο ζωντανοί και ανανεωμένοι. Επισήμανση: Υπάρχει άρρηκτη σύνδεση μεταξύ των συναισθημάτων σας και της υγείας σας, έτσι φροντίστε για την ισορροπία μεταξύ της ψυχής σας, του σώματός σας και του πνεύματός σας. Εάν κάτι δεν πάει καλά, το σώμα σας θα σας ενημερώσει. Αντί να καταφύγετε σε κάθε είδους φάρμακα ή να κρύβετε τον πόνο και τη θλίψη σας, εξερευνήσετε το κρυμμένο συναισθηματικό νόημα πίσω από οποιαδήποτε ασθένεια. Κάντε εσωτερική έρευνα και ενδοσκόπηση, είναι η συνταγή για την ευτυχία σας. Μπορείτε μόνοι σας να θεραπεύσετε την ψυχή σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου)

Πώς θα διαχειριστείτε την κακή σας διάθεση; Με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη σας, στο ζώδιό σας θα μπορούσατε να αισθανθείτε κατάθλιψη ή απαισιοδοξία, νιώθετε να υπάρχουν γύρω σας εμπόδια και περιορισμοί στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Δεν είστε σίγουροι γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, τίποτα-απολύτως τίποτα- δεν φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί. Θα μπορούσατε επίσης να αμφιβάλλετε για τη δική σας ικανότητα να βρείτε τη θέση σας στον κόσμο. Εάν υπάρχουν πραγματικά προσωπικά σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν, να τα αντιμετωπίσετε. Μην κρύβετε τίποτα από τον εαυτό σας, αλλά να ξέρετε ότι μπορείτε να αλλάξετε αυτή την αρνητική διάθεσή σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην παίρνετε τόσο σοβαρά τα πράγματα (ή την απαισιοδοξία σας). Προσέξτε επίσης την χαμηλή αυτοεκτίμηση ή ακόμα και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε την εικόνα σας, το σώμα σας και τη συνολική εμφάνισή σας. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε την εμφάνισή σας με κάποιο τρόπο, ο Κρόνος επιβραβεύει τη σκληρή και επίμονη προσπάθεια.

Αναλογιστείτε: Επιδιώκετε αυτή την αλλαγή για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων ή την επιθυμείτε για τη δική σας ευτυχία;

Επισήμανση: Το ζώδιό σας μπορεί να είναι παρορμητικό, αλλά οι λανθασμένες ενέργειες δεν επιτρέπονται κάτω από το βλέμμα του Κρόνου. Αν αμελήσετε κάποιες ζωτικές, θεμελιώδεις ανάγκες σας, θα υποστείτε πιθανώς τις συνέπειες. Ο Κρόνος ξεκινάει έναν κύκλο ζωής 28 ετών, προετοιμάζοντάς σας για μια ριζική μεταμόρφωση και οικοδόμηση της ταυτότητάς σας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Βυθιστείτε βαθιά στο υποσυνείδητό σας. Ο Δίας κινείται στον ονειρικό και συναισθηματικό δωδέκατο οίκο σας, κι εσείς αναλογίζεστε το παρελθόν αλλά είστε έτοιμοι να το αφήσετε πίσω σας. Βλέπετε τη ζωή υπό ένα πιο πνευματικό πρίσμα και ο Δίας σας βοηθά να βρείτε το καρμικό μήνυμα μέσα από μια αρνητική κατάσταση που σας σέρνει προς τα κάτω, είστε έτοιμοι να την αφήσετε πίσω σας. Έρχεστε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας απολαμβάνοντας τη μοναξιά σας ή ασχολείστε με πιο ήσυχες ή πνευματικές δραστηριότητες. Σκεφτείτε πιο πνευματικά: Αντί να προσπαθείτε να είστε το επίκεντρο της προσοχής στην εργασία σας ή να δίνετε πάρα πολλά στους άλλους, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να δείτε σε τι σας έχει ωφελήσει ή βλάψει αυτή η στάση σας.

Εάν μαστίζεστε από περίεργους φόβους ή παραλογίες, αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος να τα αφήσετε πίσω σας, αξιοποιώντας τα βαθύτερα μηνύματα του σύμπαντος. Ταξίδια σε μια παραθαλάσσια πόλη που αγαπάτε θα μπορούσαν να θεραπεύσουν την ψυχή σας. Αν κρατάτε μέσα σας μνησικακία για κάποιον που κάποτε σας πλήγωσε, οδεύετε προς την αποδοχή και τη συγχώρεση καθώς τώρα δίνετε ένα τέλος στον πόνο σας. Ξέρετε ότι κυρίως δεν πρέπει να κρατήσετε μνησικακία για τον εαυτό σας, αυτό δεν σας βοηθά να απελευθερωθείτε και επιπλέον μπλοκάρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας. Η εξερεύνηση της πνευματικής σας σχέσης με το θείο θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τις πληγές σας και να πετάξετε στα ουράνια την επόμενη χρονιά όπου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

ζώδια Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!Από τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *