Ετήσιο ωροσκόπιο Δίδυμος 2022

Η νέα αυτή χρονιά υπόσχεται πολλά για το ζώδιό σου. Δίδυμος 2022, διάβασε τι θα σου φέρει το νέο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ανακάλυψε πόσο και πως θα επηρεαστεί η οικονομική, επαγγελματική αλλά και η αισθηματική σου ζωή. Πόσο τυχερό και ευνοϊκό για εσένα θα είναι το έτος αυτό. Ωροσκόπιο Δίδυμος 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Ερωτικός και οικονομικός εφοδιασμός

Το 2022 σας κούρασε αλλά και σας άλλαξε! Αποτέλεσε τον προθάλαμο μιας νέας εποχής η οποία βρίσκεται σε συνέχεια. Αφοσιωθήκατε περισσότερο στην εργασία σας, συνειδητοποιήσατε τα λάθη σας και μπορέσατε να νικήσετε τους εφιάλτες σας. Οι γενικότερες εξελίξεις σας απασχόλησαν , ταλαιπωρηθήκατε μέχρι να βρείτε τον σωστό τρόπο προσαρμογής σε αυτές και υποχρεωθήκατε να τερματίσετε σχέσεις που από καιρό είχαν γίνει ασύμφορες. Η παρουσία του Δία στον Τοξότη που συμβαίνει κάθε δώδεκα χρόνια, είναι το μεγάλο δώρο της χρονιάς αυτής, γιατί θα ενισχύσει τις κατάλληλες αισθηματικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες. Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω για μια ακόμη φορά θα σας υπενθυμίζουν τις χρεωστικές σας υποχρεώσεις, αλλά θα σας βοηθήσουν περισσότερο να τις μειώσετε αισθητά. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα τονίσει την δημοτικότητά σας, αλλά και την τάση σας να παρασύρεστε από ότι είναι όμορφο ή εντυπωσιακό. Τέλος, ο Ουρανός στον Ταύρο θα βοηθήσει την αξιοποίηση των ταλέντων σας και θα αλλάξει αισθητά το κλίμα στην εργασία σας.

Το 2022 είναι η χρονική περίοδος που θα σας δίνει επανειλημμένα ευκαιρίες μέσα από γεγονότα και συμπτώσεις να κάνετε μια καθολική επανεκτίμηση των σχέσεών σας. Είναι καιρός να ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις και τις πεισματικές σας ουτοπίες. Θα δείτε καθαρά τι προσφέρετε στους άλλους και τι παίρνετε από αυτούς. Ο Δίας μπορεί να ωφελήσει από την θέση του στον Τοξότη, αλλά η κατά καιρούς πρόσκαιρη δυσαρμονία του με τον Ποσειδώνα θα σας παραπλανήσει. Αποφύγετε λοιπόν να σκηνοθετείτε τη ζωή σας και να καταλήγετε πάντα σε απογοητεύσεις. Όσοι έχετε σχέσεις με μειονεκτήματα, δεν μένει παρά να αποφασίσετε αν μπορείτε να τα ανεχτείτε, ή αν είστε έτοιμοι να φύγετε. Μετά τον Μάιο αρχίζει μια καινούρια περίοδος εμπειριών στον ερωτικό τομέα, καθορίζοντας ένα πιο σταθερό σκηνικό το Φθινόπωρο. Φροντίστε να βρεθείτε πιο κοντά στον πραγματικό σας εαυτό και μην παίρνετε επιπόλαιες αποφάσεις. Τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο φανείτε περισσότερο προσεκτικοί. Οι δεσμευμένοι εξετάστε άλλη μια φορά τις πιθανότητες να ανανεώσετε τον γάμο σας και οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να χάσετε την ελευθερία σας.

Στον επαγγελματικό τομέα η κατάσταση είναι βιώσιμη και εξελίξιμη., Τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα των κόπων σας, θα κριθεί η προνοητικότητα που αναπτύξατε τα δύο προηγούμενα χρόνια, ενώ θα υιοθετήσετε καινούρια πολιτική, συγχρονιζόμενοι καλύτερα με τις αλλαγές που θα συμβούν σε μεγαλύτερη κλίματα. Μετά την Άνοιξη πολλές θα μπορέσετε να φτάσετε στους στόχους που είχατε βάλει την προηγούμενη χρονιά, όσοι είχατε προβλήματα στην εργασία θα μπορέσετε να τα λύσετε και όσες αναζητάτε μια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα θα την πραγματοποιήσετε ευκολότερα μετά τα γενέθλιά σας.

Στα οικονομικά σας προσέξτε ακόμα μια φορά καθώς οι εκλείψεις του 2022 τα επιβαρύνουν, Εκκρεμότητες του παρελθόντος θα γίνουν απαιτητές για την εξόφλησή τους. Είστε υποχρεωμένες να συνεργαστείτε περισσότερο με τον νόμο και το σύστημα και να βρείτε άκρη και λύση στις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Φανείτε προσεχτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε λάθη που θυμίζουν το παρελθόν. Αναζητήστε πηγές ανεφοδιασμού, φιλοσοφήστε τις απώλειες που υποστήκατε και σκεφτείτε ότι είναι καλύτερο να είστε απαλλαγμένοι από χρεωστικές εκκρεμότητες, παρά να φαίνεσαι πλούσιοι.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, θα προσδώσει αισιοδοξία στην ευχάριστη φύση σας. Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών και της ανάπτυξης, βρίσκεται φέτος απέναντι από το ζώδιό σας.Ο Δίας, είναι το σημαντικό δώρο της χρονιάς, καθώς έχετε περισσότερες ευθύνες προφανώς και θα παλέψετε με αισιοδοξία για ένα σημαντικό έργο ή για ενδιαφέρουσες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αυτές οι αλλαγές θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών, και θα συμπορευτούν με σας, εκείνοι που θα σας προσφέρουν έδαφος για εξέλιξη και ευημερία.Το 2022 έρχεται φέρνοντας στο προσκήνιο σημαντικές αλλαγές, ουσιαστικές εμπειρίες μέσω των σχέσεων και ένα καλύτερο περιβάλλον, που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.Η ευγλωττία σας, η ευστροφία και η πνευματικότητα, θα συνυπάρχουν και μία φλογερή δημιουργική διάθεση θα αναδείξει τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Μετά από αρκετά χρόνια πιέσεων, περιορισμού ή άγχους, ίσως βιώνετε την καλύτερη περίοδο και πρέπει να την απολαύσετε!Για την θέση του Δία στον Τοξότη, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.Ο Κρόνος ξεκίνησε το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά, τον Αιγόκερω, λίγο πριν το τέλος του 2022. Θα παραμείνει ως το τέλος του 2022. Κατά συνέπεια και φέτος, θα είστε περισσότερο παρατηρητικοί, εγκρατείς και επιφυλακτικοί.Καθώς συνήθως αποφεύγετε την ανάληψη ευθυνών, ο Κρόνος πλέον θα σας αναγκάσει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από το σύνηθες.Αντιμετωπίζετε τους φόβους σας, τις αγωνίες σας, τα κρυφά σας πάθη και τις αδυναμίες που κουράζουν την ψυχή. Η διαδικασία απαλλαγής, είναι αργή και θα έχετε όφελος, αν μεθοδεύσετε ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Στην ουσία, ας παραμείνετε παρατηρητές και ας δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο και την ευκαιρία να φωτίσει κρυφές πτυχές της ψυχής.

Οι αξίες αλλάζουν και ανακαλύπτετε συμφέροντα που ίσως δεν σας ήταν αντιληπτά, εκ μέρους εκείνων που εμπιστευθήκατε προφανώς. Ας μην φανείτε αφελείς με εκείνους που σας ενδιαφέρουν και υπάρχει μεταξύ μας εμπιστοσύνη.Μέσω εμπειριών, θα διδαχτείτε να αναγνωρίζετε τους αξιόπιστους ανθρώπους. Αρχικά φαίνεται δύσκολο, θα είναι όμως ευεργετικό.Ίσως αισθανθείτε πίεση κατά διαστήματα, περιορισμό, πλαίσιο κινήσεων χωρίς ελευθερία. θα έχετε όμως την δυνατότητα να κρίνετε με περισσότερη σοφία, πως υπάρχουν αξιόλογες επιλογές ακόμη και κάτω από συνθήκες πίεσης. Εξ άλλου θα αποδώσουν η γνώση, η εκπαίδευση, κάθε ιδέα σας.Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.Ο Ουρανός, ένας πλανήτης που αλλάζει τα δεδομένα μας, είναι στον Κριό από το 2010. Θα έχει μία ευχάριστη ροή για σας, αφού δεν δέχεται τις δύσκολες όψεις των προηγουμένων ετών. Ωστόσο, ακόμη προκαλεί δονήσεις. Μέσα στο 2022, πέρασε στον Ταύρο, από τον Μάιο ως τον Νοέμβριο. Στη συνέχεια επανήλθε στον Κριό και παραμένει ως την 7η Μαρτίου 2022.Από εκεί και μετά περνά οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου για τα επόμενα χρόνια.Τους πρώτους μήνες στον Κριό, κλείνει υποθέσεις με στόχους που παρέμειναν σε εκκρεμότητα τα προηγούμενα χρόνια, και σας ωθεί σε νέους κοινωνικούς κύκλους, με τους οποίους προφανώς θα αλλάξετε οπτική και προορισμό τα επόμενα χρόνια.Στη νέα του θέση στον Ταύρο, θα σας φέρει μία εσωτερική αναστάτωση παροδικά. Κι αυτό διότι ανατρέπει κάποιες σταθερές αξίες, ή παρωχημένες ιδέες, ή δισταγμούς σας.

Η διορατική αντίληψη αυξάνεται και πρέπει μέσω αυτής να κινηθείτε στο εξής. Κάποιες φορές, ένας εσωτερικός εκνευρισμός, σας οδηγεί σε αποδράσεις, ακόμη και μέσω της φαντασίας και του ονείρου.Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή τα εύκολα συμπεράσματα, κάτω από καθεστώς πίεσης. Ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση, με την ενδοσκόπηση, με την ανακάλυψη των κρυφών σας ταλέντων. Επίσης, θα πάψετε να είστε αναβλητικοί, καθώς ένα έργο περιμένει να αξιοποιηθεί μαζί με κάποια σημαντική δεξιότητα που θα σας καταξιώσει στο μέλλον.Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»Για τον Ουρανό στον Ταύρο, έχουμε ειδικό αφιέρωμα.Ο Ποσειδώνας οδηγεί το όνειρο της ζωής και σε ό,τι σας αφορά, θα είναι και φέτος στα ζητήματα του κοινωνικού σας χώρου. Ο Ποσειδώνας για αρκετά χρόνια κινείται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Ιχθείς.Η εικόνα που δίνετε στις συναναστροφές σας, είναι συγκεχυμένη, κάποιες φορές. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, προκειμένου να μην είστε αρκετά προβλέψιμοι, θα το πετύχετε. Αν όμως σας ενδιαφέρει να είστε σαφείς, ο Ποσειδώνας δεν βοηθά. Ας είστε συγκροτημένοι, υπομονετικοί, και συγκεκριμένοι.Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και όραμα δημιουργίας.

Με τον Δία στον Τοξότη, στηρίζεται το κοινωνικό σας προφίλ αλλά με κάποια αβεβαιότητα ή αστάθεια. Μην είστε πολύ ιδεαλιστές, παραμείνετε εκλογικευμένοι και πρακτικοί, και αποφύγετε την ασυνέπεια ή τους ασυνεπείς στις υποχρεώσεις σας.Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».Ο Πλούτωνας πλέον δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικός στη ζωή σας, όπως ήταν κατά την τελευταία επταετία. Θα σας απασχολήσει όμως η ρύθμιση χρεών (αν υπάρχουν), μία επένδυση, ένα κληροδότημα και η αλλαγή στην ψυχολογική σας διάθεση.Με τον Κρόνο να συμμετέχει στο ζώδιο που κινείται ο Πλούτωνας, θα υπάρχει η απαίτηση, ουσιαστικά, να ξεπεράσετε φόβους, αγωνίες, ανασφάλεια και να δημιουργήσετε άμυνες, απέναντι σε όσους προσπαθούν να επωφεληθούν της αφέλειάς σας, ή της καλοπροαίρετης διάθεσής σας.Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω» Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, πέρασε στην αρχή του ζωδιακού τον Απρίλιο του 2022 και παρέμεινε εκεί ως τον Σεπτέμβριο. Επέστρεψε στο τέλος των Ιχθύων και το νέο έτος σας βρίσκει με αυτή την επιρροή ως την 17η Φεβρουαρίου. Από τότε και μετά, θα είναι οριστικά στον Κριό, για την επόμενη πενταετία περίπου.

Με τον Χείρωνα στους Ιχθείς, θα πρέπει να κλείσετε τον κύκλο της ασάφειας και της ουτοπίας στις κοινωνικές σας σχέσεις. Όσοι σας παρασύρουν με αβέβαιες υποσχέσεις ή τραυματίζουν την εικόνα σας, θα απομακρυνθούν. Η αμφιβολία για τους στόχους σας, επίσης.Κατά συνέπεια, στην πορεία, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για ένα κοινωνικό έργο, μία συλλογική προσπάθεια, για τις κοινωνικές συναναστροφές και για ένα σημαντικό στόχο. Παρά τις όποιες ανασφάλειες, είστε σε θέση να προχωρήσετε και να πετύχετε!Για τον Χείρωνα στον Κριό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.Για την επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας. Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας απασχολεί ως προς τις αξίες που προέχουν. Προφανώς να πρέπει να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί ή να ασχοληθείτε με ποιοτικούς ανθρώπους- συνοδοιπόρους και οικείους προς εσάς. Οι εκλείψεις του έτους θα περιγραφούν σταδιακά την ανάλογη εποχή. Θα σας απασχολήσουν τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και στα τέλη του έτους.Συνοπτικά όμως θα λέγαμε πως θα υπάρχει η αίσθηση της ανασφάλειας, που θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις για τα οικονομικά σας ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ο προστατευτικός λίθος των Διδύμων είναι ο Φθορίτης: μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.Σημείωση: παρακαλούμε για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες

ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αυτή τη χρονιά, θα σας απασχολήσει η ανάπτυξη σχέσεων στο οικείο περιβάλλον και θα διαπιστώσετε ποιες σχέσεις σας ταιριάζουν και ποιες όχι.Οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται προφανώς, θα είστε συνεπείς, ακόμη κι αν το άγχος σας ενοχλεί και σας επηρεάζει κάποιες φορές, καθώς αναζητάτε τη συνέπεια από το ταίρι σας και φυσικά δυσκολεύεστε λόγω εξωγενών παραγόντων να είστε κι εσείς συνεπείς.Θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε και να διαχωρίσετε εκείνους που είναι πραγματικά «πλάι σας», από τα μέλη της οικογένειας, ή όσους μοιάζουν σαν οικογένεια για σας, λόγω της τρυφερότητας και της συμπαράστασης προς εσάς. Προς το τέλος του καλοκαιριού και αρχές φθινοπώρου, ίσως αποφασίσετε να επιλύσετε προβλήματα της κατοικίας, διορθώνοντας λεπτομέρειες, ή αποζητώντας μία προσωπική επαφή και περισσότερο χρόνο με τους οικείους σας. Εκείνη την εποχή, μπορούν να εξομαλυνθούν διαφορές και να μοιραστείτε τα παράπονά σας, αρκετά εκ των οποίων δεν είναι ουσιώδη. Αν είστε γονείς, με τα παιδιά σας θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή και καλύτερη προσέγγιση, κυρίως τους φθινοπωρινούς μήνες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Μειώνονται αισθητά οι εντάσεις αυτή τη χρονιά, αφού ο Δίας διευκολύνει και αναπτύσσει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τις γνωριμίες και τις σχέσεις. Θα σας βοηθήσει να είστε διαλλακτικοί, διπλωματικοί ή πιο ευγενείς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα ευνοεί την εναρμόνιση των σχέσεων και αναπτύσσετε γνωριμίες που γίνονται συναισθηματικές, με ένα ήπιο και ευχάριστο τρόπο.Είστε στην ευχάριστη θέση να έχετε ενθουσιασμό, φλόγα, εξωτερίκευση συναισθημάτων, επικοινωνία και εναλλαγές. Ταξίδια, μετακινήσεις, θα φέρουν οφέλη και θα σας κάνουν περισσότερο χαρούμενους. Με πιο ώριμο και αποφασιστικό τρόπο, θα πρέπει να έχετε διάκριση όμως, και να αντιμετωπίζετε σοβαρά κάθε συνεργασία ή γνωριμία και να διεκδικείτε ένα κέρδος απτό και ουσιαστικό.Εύγλωττοι και επικοινωνιακοί θα είστε από τα τέλη της Άνοιξης και μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, καθώς είναι και η περίοδος των επόμενων γενεθλίων σας, άρα της νέας σας προσωπικής χρονιάς.Από τον Αύγουστο και μέσα στους φθινοπωρινούς μήνες, αναπτύσσονται σχέσεις, φλερτ και θα νιώσετε αρμονία με κάποιον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Αν είστε μόνοι εκείνη την εποχή, θα αποφασίσετε να κατακτήσετε τον σύντροφο που σας αρέσει.

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα σας απασχολήσουν οι επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες. Προδιαγράφονται προτάσεις, συζητήσεις, εναλλακτικές λύσεις και ευρύτητα σε κύκλο και επαφές.Αν κάνετε σωστές κινήσεις, θα αναδειχτεί το ταλέντο σας και θα προβάλλετε σταδιακά στον περίγυρο, τις δεξιότητές σας. Θα σας θαυμάσουν για τις λαμπρές ιδέες σας, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία σημαντική αλλαγή στάσης και θέσης, που θα δώσει προοπτική στα σχέδιά σας.Μπορείτε να φανείτε αρκετά προσιτοί και συμπαθείς κατά τη διάρκεια του Μαΐου και του Ιουνίου.Διεκδικείτε ένα καλύτερο εισόδημα ή πιο ανταγωνιστικές προϋποθέσεις στο έργο σας, από τον Μάιο και μετά.Δύσκολες οι συναλλαγές και οι συμφωνίες κυρίως τον Μάρτιο και τον Ιούλιο, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και τις προοπτικές καριέρας.Αν έχετε δάνεια και χρέη, η χρονιά αυτή θα σας βάλει σε ένα πρόγραμμα και προφανώς θα τα ρυθμίσετε. Το ίδιο και θέματα που αφορούν τα κληροδοτήματα.Το τελευταίο δίμηνο του 2022 είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για μία επαγγελματική κατάκτηση.

ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις. Με τον Δία να ευνοεί την υγεία και την ευεξία σας σε έναν βαθμό, αφού βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, υπάρχει ανάγκη για ισορροπίες αυτή τη χρονιά. Κι αυτό διότι χρειάζεται μέτρο στον τρόπο διατροφής, και μία τακτική άσκηση, καθώς φαίνεται πως θα επιδοθείτε με πείσμα σε διεκπεραίωση υποχρεώσεων, αμελώντας την φυσική σας υγεία. Μην είστε αμελείς, αναβλητικοί και χαλαροί ως προς την διασκέδαση, την ανάληψη ευθυνών και τις διατροφικές σας συνήθειες, λοιπόν!Προς τα τέλη του έτους, ίσως υπάρξει ευαισθησία στο εντερικό σας σύστημα και στο απεκκριτικό.Γενικά, η χρονιά αυτή απαιτεί σωστό προγραμματισμό, τάξη και ρυθμό. Διαφορετικά μπορεί να σωματοποιήσετε αγωνίες, άγχη και φοβίες και να έχετε ευαισθησία στα οστά, στις αρθρώσεις και στο δέρμα.

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Όλη η χρονιά θα είναι ευεργετική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες, με τη θέση του Δία στον Τοξότη, που για σένα σημαίνει ότι ο πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων θα βρίσκεται στο σημείο που αφορά στις σχέσεις – και τις επαγγελματικές και τις συναισθηματικές. Ένα άλλο σημαντικό θέμα που είσαι αποφασισμένος-η να βάλεις σε τάξη φέτος είναι τα οικονομικά σου. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θα ασχοληθείς και με τους δύο αυτούς τομείς και οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των επαγγελματικών, αλλά και αυτός κατά τον οποίο ο κυβερνήτης σου θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα. Μπορεί να επανέλθουν συνεργασίες από το παρελθόν για παράδειγμα. Μέχρι τις 28 πάντως θα πρέπει να προσέχεις την επικοινωνία με συνεργάτες. Τον Μάρτιο επίσης ο Ουρανός θα μετακινηθεί στον δωδέκατο οίκο σου, όπου και θα μείνει για αρκετά χρόνια. Ο πλανήτης της επανάστασης και της αντίδρασης θα βρίσκεται σε έναν εσωτερικό οίκο που συνδέεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και σου ζητάει να απελευθερωθείς από οτιδήποτε (εσωτερικό) σε σταματάει.

Από τις αρχές Απριλίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δίνει απίστευτη ενέργεια και όρεξη να ασχοληθείς με τους στόχους σου, κι αυτό μέχρι τις 15 Μαΐου. Από τότε όμως και μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών σου που σημαίνει και ότι θα είσαι διεκδικητικός σε αυτόν τον τομέα, και ότι μπορεί να έρθουν έξοδα μαζεμένα αυτό το διάστημα – για αυτό να προετοιμάζεσαι από νωρίς. Στις 9 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου και θα λάμψεις όσο ποτέ άλλοτε, είναι σίγουρο αυτό.

Ο Ιούλιος είναι ένας πολύπλοκος μήνας, όπως πέρυσι έχει δύο εκλείψεις, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολος όσο ο Ιούλιος του 2022. Η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή και σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα, από τις αρχές του μήνα. Στο ίδιο σημείο, στον δεύτερο οίκο σου, θα βρίσκεται από τις 3 και η Αφροδίτη, με αποτέλεσμα πολύ θετικό για τα οικονομικά. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή, πραγματοποιείται στις 16 και πάλι σχετίζεται με τα οικονομικά, των άλλων αυτή τη φορά, που επηρεάζουν και εσένα όμως (για παράδειγμα του συντρόφου ή της οικογένειας). Ο μήνας μπορεί να έχει αρκετές εντάσεις, αλλά τα αποτελέσματά του θα είναι θετικά. Ο Αύγουστος είναι περισσότερο ήρεμος και σίγουρα το χρειάζεσαι αυτό. Καλό θα ήταν για λίγο να απομακρυνθείς για να πάρεις τις νέες αποφάσεις σου για τη μετά τον Σεπτέμβριο περίοδο.

Από τον Σεπτέμβριο και μέχρι και τον Νοέμβριο στο επίκεντρο θα είναι η ερωτική σου ζωή. αλλά και η εργασία και οι συνεργασίες. Όντως, από τότε θα ξεκινήσει η νέα χρονιά για σένα σε όλους τους τομείς. Και μέχρι τον Δεκέμβριο ο Δίας θα ευνοεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα, όπως είπαμε, αλλά από τις 3 Δεκεμβρίου και για όλη την επόμενη χρονιά θα ασχοληθεί με τα οικονομικά σου!

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος 2022

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, λειτουργείς με κεκτημένη ταχύτητα και σίγουρα κάποιες από τις πρωτοβουλίες σου θα αποδώσουν άμεσα. Επιπλέον, αν η δουλειά σου απευθύνεται στο κοινό, θα έχεις μια σημαντική επιτυχία, που θα ισοφαρίσει τυχόν απώλειες ή αναγκαία έξοδα, προερχόμενα από… Κρόνο μεριά, σε κάθε περίπτωση όμως ευνοούνται οι πωλήσεις. Μετά τα γενέθλιά σου, η τύχη σου γίνεται ακόμα καλύτερη κι ίσως αποκομίσεις οφέλη από μια συνεργασία ή μια νομική απόφαση. Μόνο στα περιουσιακά σου αναμένονται διαμάχες, ενώ μπορεί να προκύψουν και έκτακτα έξοδα για το σπίτι. Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το ενδεχόμενο μιας εξαπάτησης ή μιας όλως διόλου «ουτοπικής» επένδυσης… πλανάται πάνω από τη ζωή σου και το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις τις συνεργασίες. Μπορεί, ωστόσο, να λάβεις μια κληρονομιά ή αποζημίωση, με το ζητούμενο να είναι η σωστή διαχείριση από πλευράς σου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι το να πας για περισσότερα, αφού θα χάσεις κι αυτά που έχεις. Κάνε συντήρηση δυνάμεων και αποταμίευση, λοιπόν… Μετά τα γενέθλιά σου, παραμένει μεν το «θολό τοπίο», θα έχεις ωστόσο κι εσύ την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να βγάλεις χρήματα «από το τίποτα». Επιπλέον, αν προκύψει μια διαμάχη, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αναμένονται ξαφνικές αλλαγές και είναι πιθανό να περάσεις απότομα από το «έχω» στο «δεν έχω» και αντίστροφα. Φαίνεται, ωστόσο, να το… γλεντάς κανονικά, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις προβείς σε διακεκριμένες σπατάλες για να εξυπηρετήσεις ανάγκες, που δεν είναι από τις βασικές σου. Μετά τα γενέθλιά σου, η τύχη σου μεν «ανοίγει», πρόσεξε όμως, μην παρασυρθείς σε μια άστοχη επένδυση, ενώ αν συνεργάζεσαι με κάποιον/α, έχε το νου σου, μήπως το σκάσει με τα λεφτά! Αν, πάλι, ασχολείσαι με επιχειρήσεις, φαίνεται να κυκλοφορεί πολύ «μαύρο χρήμα» και πολλές… οφσόρ, αλλά αν δεν ξέρεις από αυτά, μη μπεις καν στη διαδικασία, αφού «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται»! Αντίθετα, μια πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή είναι να κερδίσεις φοροαπαλλαγές, μέσα από αγαθοεργίες.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)

Μην το παρακάνετε με τη δουλειά σας, θα βρεθείτε στο χάος και τη σύγχυση. Ο Ποσειδώνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και αναλαμβάνοντας υπερβολικά καθήκοντα και υποχρεώσεις, μπορεί να σας εξαντλήσει σωματικά και διανοητικά. Μην αναλαμβάνετε ένα έργο που είναι δύσκολο να αποπερατωθεί, η έμφυτη διάθεσή σας για ποικιλία και αυθορμητισμό μπορεί να σας δυσκολέψει να επιμείνετε σε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα. Είναι μια στιγμή ορόσημο για όσους είστε καλλιτέχνες, ίσως βρεθεί κάποιος που θέλει να χρηματοδοτήσει ένα έργο σας ή να βρείτε έναν αγοραστή ή επενδυτή για μια από τις δημιουργικές ιδέες σας. Ίσως ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και νιώθετε τη θεά τύχη δίπλα σας ή θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε ένα δημιουργικό έργο.

Ωστόσο, ο Ποσειδώνας μπορεί να αποκρύψει τη λογική σκέψη σας και να σας παρακινήσει να δράσετε απερίσκεπτα. Μην κινείστε βασιζόμενοι στον ενθουσιασμό σας (και ενδεχομένως στα χρήματα κάποιου), αναλογιστείτε που πουλάτε την ψυχή σας ή μήπως κάνετε συμφωνία με τον διάβολο. Έχετε μεγάλα όνειρα και οράματα, αλλά θα είναι δύσκολο να τα υλοποιήσετε. Επομένως, η δουλειά σας είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς ό, τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Και κυρίως να αφήσετε το σύμπαν να σας στηρίξει και να σας εκπλήξει (με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους), όσο πλησιάζετε στα όνειρά σας. Μερικές φορές, το πιο τρομακτικό μέρος προς την επίτευξη των στόχων μας είναι η αποτυχία, ειδικά όταν ξέρετε ότι υπάρχει το καλό και το άσχημο. Και σίγουρα δεν θέλετε να γκρεμιστούν τα όνειρά σας …

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου):

Ο Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, και αναμορφώνει αργά και σταθερά τα μακροπρόθεσμα οικονομικά σας σχέδια. Σκέφτεστε σοβαρά για τα περιουσιακά σας στοιχεία και την ιδιοκτησία σας, ίσως ακόμα επενδύσετε κάποια από τα χρήματά σας. Αλλά δεν είναι καιρός να ρισκάρετε σε επικίνδυνα εγχειρήματα ή να πουλήσετε ένα ακίνητο σε χαμηλό κόστος. Αποφύγετε να σκέφτεστε πως να γίνετε γρήγορα πλούσιοι, ο συντηρητικός Κρόνος σας ζητά να κινηθείτε αργά και σταθερά.

Μπορεί να χρειαστεί να μάθετε πώς να ζείτε καλύτερα με λιγότερα χρήματα, ειδικά εάν οι δαπάνες σας έχουν αυξηθεί.

Ως κοσμικός επιθεωρητής, ο Κρόνος προβάλλει επίσης σημεία στη ζωή σας, ιδιαίτερα στις οικείες σχέσεις σας, όπου υπάρχουν ατέλειες, έτσι ίσως χρειαστεί να μετασχηματίσετε κάποιες σχέσεις στη ζωή σας. Σας σπρώχνει σε νέα επίπεδα ωριμότητας, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις σας. Συχνά, ο Κρόνος θα ρίξει μια πρόκληση που δοκιμάζει τις αντοχές σας, ειδικά στην αρχή. Μπορεί να χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους μιας σχέσης για να την κάνετε πιο δίκαιη, ειδικά αν νιώθετε αβεβαιότητα ή δυσαρέσκεια.

Εάν ο διαχωρισμός των καθηκόντων σας είναι ανισομερής, όπως για παράδειγμα, ένας από εσάς ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα ή περισσότερο χρόνο για να μεγαλώσει τα παιδιά, η σχέση θα γίνει αφόρητη. Από τη θετική πλευρά, μια σχέση μπορεί να γίνει πιο σοβαρή, οδηγώντας σε μια δέσμευση ή μια στενή συνεργασία.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Μια έντονα ενθουσιώδη και συναρπαστική ατμόσφαιρα με τους γύρω σας δημιουργεί ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται για έναν ολόκληρο χρόνο στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα, να δεσμευτείτε ή να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Εάν αναζητάτε ένα μεγάλο έρωτα ή νέους συνεργάτες, θα μπορούσατε να συνδεθείτε με ανθρώπους από μακριά. Μην περιορίζεστε με άτομα κοντά στην πόλη σας, κάποιος που ζει λίγα χιλιόμετρα μακριά σας θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος υποστηρικτής σας, ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να ζήσετε συναρπαστικά. Ένας συγκεκριμένος συνάδελφος ή συνεργάτης σας θα μπορούσε πραγματικά να σας στηρίξει στις προσπάθειές σας. Ένας συνεργάτης θα μπορούσε να σας προτείνει μια προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε ή ίσως συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος νιώθετε ότι σας συμπληρώνει.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, αγαπητοί Δίδυμοι!Ο φετινός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *