Ετήσιο ωροσκόπιο Ιχθύς 2022

Αυτή η νέα χρονιά σίγουρα δεν μοιάζει και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Ιχθύς 2022, μάθε τι ευκαιρίες κρύβει το νέο έτος για τα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά σου. Μάθε πως και με ποιο τρόπο θα έρθουν οι ευχάριστες και θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Ωροσκόπιο Ιχθύς 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Ιχθύ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2022 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Μία ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά για σας, αν και κάτω από την επιρροή εκλείψεων. Θα νιώσετε περισσότερο συγκροτημένοι απέναντι στις φιλικές και στις προσωπικές σχέσεις. Κατά συνέπεια, φαίνεται εν πρώτοις πως θα είστε πιο ήρεμοι.Θα νιώθετε τρυφερά συναισθήματα και θα ασχοληθείτε στοργικά με όσους αγαπάτε. Η περίοδος αυτή σας κάνει να ονειρεύεστε όμορφα ταξίδια συναισθηματικά, με έμπνευση και ρομαντισμό.Θα μπορούσατε να έχετε μεγαλύτερη εύνοια για γνωριμίες ή ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής. Κατά συνέπεια, μην περιορίζεστε στον στενό σας περίγυρο, ανοίξετε ορίζοντες και θα έρθουν ευχάριστα δώρα.

Στην κοινωνική σας ζωή πλέον, περισσότερο άνετοι και ευχάριστοι, με χιούμορ, είστε το επίκεντρο κάθε συντροφιάς. Θα είναι εύκολο για σας να κάνετε νέες γνωριμίες, να διασκεδάσετε, να έχετε εναλλαγές και να σας θαυμάσουν για τις γνώσεις ή τη φιλοσοφία ζωής που έχετε.Πρέπει όμως να είστε αρκετά αυστηροί στην αξιολόγηση των φίλων πλέον και φυσικά θα είναι αυτό καλό για σας.Σε ένα συλλογικό έργο, μπορείτε να προσφέρετε τη γνώση και την εμπειρία σας και να εκτιμηθείτε γι’ αυτό. Αλλά μην παραμένετε σε χώρους που ήδη ό,τι ήταν να σας προσφέρουν, το έχουν κάνει. Ενδιαφερθείτε για κάτι ουσιαστικό, γόνιμο, ένα χόμπι, μία δραστηριότητα με λίγους και εκλεκτούς αγαπημένους.Θα είναι καλό να είστε γόνιμοι συναισθηματικά και τρυφεροί με όσους αγαπάτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα μπορούσατε να έχετε μία διεύρυνση στα θέματα της καριέρας, με ευκαιρίες, γνωριμίες και αρκετές νέες προοπτικές. Θα υπάρξει κινητοποίηση αλλά ταυτόχρονα υπερ-αισιοδοξία. Αυτό το τελευταίο, δεν είναι ό,τι καλύτερο γιατί μπορεί να ευνοεί την φύση σας που είναι συχνά αναβλητική. Κατά συνέπεια, να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες ή να σπαταλήσετε τις δυνατότητές σας σε αβέβαιους στόχους.Μην διαμοιράζεστε σε πολλές κατευθύνσεις ή ενδιαφέροντα. Μην δίνετε επίσης μεγάλες υποσχέσεις. Κάποιες φορές θα φανείτε εγωκεντρικοί και συχνά ανακόλουθοι και ασυνεπείς.

Είναι σημαντικό να έχετε διάκριση στους στόχους και στους υποστηρικτές σας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να εξετάζονται ρεαλιστικά. Με βάση την εμπειρία και τη γνώση, αλλά και την υποστήριξη αξιόπιστων ανθρώπων, θα προχωρήσετε με επιτυχία.Θέτοντας ουσιαστικούς στόχους, θα βρείτε συμπαράσταση και ενθάρρυνση. Εκτιμάται τι έργο σας κοινωνικά και θα θέλετε στο εξής, να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αυτό που ζητάτε πραγματικά ή δεν έχουν την ίδια οπτική στους στόχους.Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα το πρώτο δίμηνο του έτους.Η διαχείριση των οικονομικών είναι ένα μικρό πρόβλημα. Θα διαπιστώσετε πως δεν πρέπει να είστε ανέμελοι και βιαστικοί, ή σπάταλοι στα έξοδά σας.Ωστόσο θα ξεκινήσει μία πιο ξεκάθαρη και πρακτική αίσθηση για σας, από τον Μάρτιο και μετά, κάτι που θα καθορίσει τις αντιλήψεις και επιλογές σας.Από τα μέσα του Αυγούστου ως τις αρχές Οκτωβρίου, ενδέχεται να είστε σε αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη σας.

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά. Ένας βασικός τομέας αυτή τη χρονιά είναι ο επαγγελματικός. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αισιοδοξίας και των θετικών εξελίξεων, θα βρίσκεται όλη τη χρονιά στον δέκατο οίκο σου και θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου και να βαδίσεις προς την κορυφή. Αυτός ο τομέας τα τελευταία χρόνια είναι πιθανό να σε δυσκόλεψε πολύ, έχεις όμως έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά σου για να αλλάξεις εντελώς την κατάσταση. Ασχολήσου από τώρα, όπως μπορείς με αυτόν τον τομέα, και κυρίως με τον τρόπο που εσύ θέλεις, και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό. Ο Ιανουάριος είναι μια πολύ καλή περίοδος για την εργασία, εκτός των άλλων επειδή και η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ίδιο σημείο από τις 7. Όμως είναι και ένας έντονος μήνας.

Έχουμε μια ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6, που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους, τη δικτύωση και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, είναι θετική, αλλά επειδή στο ίδιο σημείο βρίσκονται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, συνοδεύεται και από μια σχετική πίεση. Και έχουμε και μια δεύτερη έκλειψη τον Ιανουάριο, στις 21, σεληνιακή αυτή τη φορά, που αφορά στην εργασία, είναι πιεστική και σίγουρα πρέπει να προσέχεις να μην πιέζεις κι εσύ υπερβολικά τον εαυτό σου.

Τον Μάρτιο έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον νέο, ο Ουρανός φεύγει από τον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και πλέον απελευθερώνονται από την κυκλοθυμία και αντιδραστικότητά του, έπειτα από χρόνια. Τώρα θα βρίσκεται σε έναν πολύ πιο ανώδυνο οίκο, τον τρίτο που σχετίζεται με την επικοινωνία. Αν θέλεις να γράψεις ή να μιλήσεις με καινοτόμο ή καυστικό τρόπο, το’ χεις όσο κανείς άλλος πλέον, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις πάντα!

Η άνοιξη είναι ήσυχη με έμφαση στα οικονομικά και την ερωτική σου ζωή. Το καλοκαίρι όμως, ιδιαίτερα ο Ιούλιος έχει μια πολυπλοκότητα. Ο Ιούλιος έχει δύο εκλείψεις κι αυτός, Άρη στον τομέα της εργασίας, που σημαίνει ότι θα έχεις αρκετή δουλειά, και ανάδρομο Ερμή στο ίδιο σημείο! Η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή, στις 2, και σχετίζεται με την ερωτική και τη δημιουργική σου ζωή και δείχνει ένα νέο ξεκίνημα. Η δεύτερη, στις 16, σχετίζεται με μια φιλική σχέση, και είναι περισσότερο δύσκολη και έντονη. Ο μήνας έχει ένταση, δουλειά, ασυνεννοησία και χρειάζεται υπομονή.

Έρχεται όμως ο Αύγουστος που είναι εντελώς διαφορετικός με θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα στη συναισθηματική σου ζωή και στις συνεργασίες. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι δύο μήνες κατά τους οποίους θα δοθεί έμφαση στα ταξίδια, στη γνώση και στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, στη διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και νέα μέρη. Στις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας θα μετακινηθεί στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τους φίλους και την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Και από εκεί θα σε ευνοεί για έναν ολόκληρο χρόνο.

ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.Καθώς είναι σημαντικό να αισθάνεστε ισορροπημένοι, η χρονιά αυτή φαίνεται να σας δίνει διέξοδο με αλλαγές και ταξίδια. Ακόμη κι αν αυτά τα ταξίδια είναι πνευματικά, χαλαρώνουν το άγχος και προκαλούν το καλύτερο ως προς την αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας!Ωστόσο, μπορεί να μην προσέχετε τη διατροφή σας. Μην κάνετε υπερβολές και μην γίνετε αμελείς.Ευτυχώς, έχετε αντοχές, ωστόσο, χρειάζεται πρόγραμμα.Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, θα πρέπει να μην καταπονείτε τον οργανισμό σας.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς 2022

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ιχθύ ανά δεκαήμερο για το 2022!
Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα έχεις μερικές ακόμη ευκαιρίες για να βγάλεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου και να κερδίσεις από αυτό. Στις «κανονικές» συναλλαγές σου, ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιος κλέβει κι αν δεν είσαι εσύ, τότε άρχισε να ψάχνεσαι.
Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, το κλίμα σοβαρεύει πολύ ή πιο σωστά εσύ τα βλέπεις όλα κάπως, κινδυνεύοντας να μπεις σε έναν φαύλο κύκλο αγωνίας που σου κόβει την έμπνευση και την τύχη, κάτι που με την σειρά του σου φέρνει μια νέα απώλεια κοκ… Άγχος λοιπόν και πάλι άγχος για υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν και τα λεφτά δε βγαίνουν, εσύ όμως δεν έχεις παρά να κάνεις την «τρίπλα» σου και να απευθυνθείς με σιγουριά στον μπάρμπα σου τον Ποσειδώνα: «Φέρε»! Ευτυχώς που το μάνα εξ ουρανού δε στέρεψε κι όλο και κάτι έμεινε και για σένα. Αποστολέας, ο συνεργάτης χωρίς όνομα, μεγάλη η χάρη του!
Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Με τον Ποσειδώνα να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο δεκαήμερό σου, δεν έχεις παρά να μείνεις μακριά από όλες εκείνες τις δράσεις ή λειτουργίες που σχετίζονται με την οικονομία των αγορών, αφού ή θα κλέψεις ή θα σε κλέψουν. Η μέθοδος που σου ταιριάζει περισσότερο και ιδίως τώρα είναι το να εύχεσαι, αφήνοντας το πράγμα στην τύχη τους. Κάποιος Άι Βασίλης θα πάρει το μήνυμα και θα σου φέρει ό,τι ζήτησες, έστω και ετεροχρονισμένα. Μαγικό; Επιπλέον, φαίνεται να έχεις μια τάση αγοράς ή απόκτησης παλαιών αλλά και μοντέρνων μαζί αντικειμένων. Χύτρα ταχύτητας του 1800; Θαύμα, θαύμα!

3ο δεκαήμερο

Βασικά, περιμένεις πώς και πώς να έρθουν τα γενέθλιά σου για να τελειώσει αυτή η παλιοχρονιά που σε γέμισε άγχη και στερήσεις. Και δεν έχεις καθόλου άδικο, αφού από τον Μάρτιο και μετά θα δεις την τύχη σου να αλλάζει και πολλά πράγματα να γίνονται… πανεύκολα, ενώ μέχρι πρότινος σου έβγαζαν το λάδι. Με την ανάλογη ευκολία θα συρρέουν και τα λεφτάκια στο πορτοφόλι σου ή όπου αλλού τα κρύβεις.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)

Μια πνευματική αφύπνιση και έντονες διαισθητικές αναλαμπές σας στέλνει ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας. Ανακαλύψτε ένα ήσυχο μέρος και στραφείτε στην ψυχή σας. Η δημιουργικότητα, η καλλιτεχνία και ο διαλογισμός μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά στην αλήθεια της ψυχής σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα αναγκαίο, να έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, ιδιαίτερα αν αγωνίζεστε να ξεπεράσετε έναν εθισμό ή υποσυνείδητες φοβίες που έχουν προκληθεί από τις πληγές του παρελθόντος. Ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα πώς να απομακρύνετε από τη ζωή σας τις κακιές συνήθειες που σαμποτάρουν την ψυχική σας ηρεμία, ακόμα και την υγεία σας, όπως μια τοξική σχέση ή τον εθισμό στα τσιγάρα. Τώρα ξέρετε πως να τα εκτοπίσετε.
Ίσως ο ύπνος σας να είναι ανήσυχος καθώς ένα πρόβλημα έχει σφηνώσει στο κεφάλι σας και σας ταλαιπωρεί. Ίσως δοκιμάσατε τα πάντα: χαμομήλι, ένα κανονικό πρόγραμμα για ύπνο, χαλαρωτικό λουτρό το βράδυ. Ξέρετε όμως ποιος είναι πραγματικά ο ένοχος; Ο καταπιεσμένος θυμός από τη θυματοποίησή σας. Η συμπονετική και παθητική συμπεριφορά σας καθιστά δύσκολο να καταφέρετε να δημιουργήσετε σχέσεις επί ίσοις όροις. Δεν χρειάζεται να στέλνετε μυστηριώδη μηνύματα στους άλλους προκειμένου να αποκρύψετε τις πραγματικές επιθυμίες σας. Λοιπόν, ο Ποσειδώνας κάνει τη διαδικασία επούλωσης των πληγών της ψυχής σας πολύ πιο ευκολότερη, πρέπει τώρα κι εσείς να σκεφτείτε τον εαυτό σας. Ζητήστε βοήθεια για να βγείτε από αυτή την ομίχλη. Και αν είστε πραγματικά κολλημένοι σε έναν φαύλο κύκλο, έχετε την υποστήριξη του Ποσειδώνα.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου)

Σκεφτείτε σοβαρά τον κοινωνικό κύκλο σας και τις φιλίες σας. Ο Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, και σκεφτόσαστε αν οι σχέσεις σας είναι ώριμες και σοβαρές και αυτό περιλαμβάνει και την αξιοπιστία των ατόμων που σας περιβάλλον. Αυτό το έτος μπορείτε να υπολογίζετε περισσότερο στις φιλίες σας. Ίσως να αφιερώσετε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα σε κάποιον φίλο σας ο οποίος θα σας βοηθήσει με τις έμπειρες συμβουλές του. Η συνάντηση ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα είναι υπέροχη, αλλά δεν βλάπτει να γίνετε λίγο πιο πρακτικοί και λογικοί προκειμένου να κάνετε και καλύτερες επιλογές. Οι φίλοι είναι τα πάντα, αλλά γιατί να μην περάσετε λίγο χρόνο για να καταγράψετε τη συμβολή ενός φίλου στη ζωή σας;

Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, ίσως έχετε επίσης μια εμπνευσμένη ιδέα για μια εφαρμογή ή ψηφιακή επιχείρηση ή ίσως στραφείτε σε κάποιον για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Με τον παραδοσιακό Κρόνο σε αυτόν τον εφευρετικό τομέα του χάρτη σας, οι ιδέες σας μπορεί να είναι πιο επιτυχείς εάν ακολουθήσετε την παραδοσιακή διαδρομή προς την επιτυχία και κυρίως αν κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Μπορεί ακόμα να εγγραφείτε σε μια ομάδα που ασχολείται με την φιλανθρωπία. Όντας κοινωνικοί αλλά βαθιά σκεπτόμενοι στα σχέδιά σας για το μέλλον, θα δείτε ένα σταθεροποιητικό αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μπορείτε να υλοποιήσετε μερικούς από τους στόχους σας μέσω καινοτόμων εφαρμογών από το διαδίκτυο.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Είστε ασταμάτητοι! Ενθουσιασμό, δύναμη και εξουσία σας χαρίζει ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, της αναγνώρισης και επιτυχίας. Για αυτό το έτος βρίσκεστε σε μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σας. Οι ευκαιρίες έρχονται εύκολα στο μέτωπο της εργασίας σας, έχετε έντονη πίστη ότι θα πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Βλέπετε πυροτεχνήματα στον ουρανό, ακολουθείτε τη δική σας πορεία, βήμα προς βήμα. Η σκληρή δουλειά σας ανταμείβεται, οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα καρποφορήσουν κατά τα επόμενα 12 χρόνια, οπότε η θέσπιση μακροπρόθεσμων σχεδίων συνίσταται τώρα.

Μπορεί να έχετε συναρπαστικές ειδήσεις στο μέτωπο της σταδιοδρομίας σας, μια περίοπτη θέση στην εταιρεία σας και επαγγελματική αναγνώριση. Επίκειται μια μεγάλη νίκη στην καριέρα σας η οποία μπορεί να συμπεριλαμβάνει και κάποια χιλιόμετρα, καθώς ο Δίας στον Τοξότη συνδέεται με τα μακρινά ταξίδια, τις διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων και τη δημοσίευση. Ίσως μοιραστείτε τις ιδέες σας μέσω ενός blog και έχουν παγκόσμια απήχηση η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια προσφορά εργασίας με μετεγκατάσταση και/ ή ταξίδια. Αν είστε επιχειρηματίες, μπορεί να ανακαλύψετε νέους συνεργάτες σε άλλη πόλη από τη δική σας και βλέπετε την επιχείρησή σας να ανθίζει. Να έχετε ανοιχτό μυαλό, γιατί οι ευκαιρίες μπορούν να προέλθουν από όλα τα μέρη του κόσμου. Αγαπητέ Ιχθύ ένας χαρούμενος χαμός στα ερωτικά σου το 2022!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *