Ετήσιο ωροσκόπιο Καρκίνος 2022

Καρκίνος 2022, αναμένεται μια συγκλονιστική νέα χρονιά για το ζώδιό σου. Με εγκυρότητα μάθε τι εξελίξεις και γεγονότα θα φέρει μαζί του το νέο έτος. Τι προβλέπεται να συμβεί σε θέματα δουλειάς, πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Θα έχεις αγάπη και συναίσθημα όλη τη νέα χρονιά. Ωροσκόπιο Καρκίνος 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Το 2022 είναι η δεύτερη χρονιά που ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα από τη θέση τους στον Αιγόκερω, επηρεάζουν βαθιά τη ζωή σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν αποκαλύπτουν τις προθέσεις του πεπρωμένου στις οποίες θα πρέπει να συμμορφωθείτε. Η στάση που θα υιοθετήσετε στην αντιμετώπιση των υποθέσεών σας, θα ρυθμίσει την εύκολη ή δύσκολη διευθέτησή τους. Ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη βελτιώνει τη διάθεσή σας και τις συνθήκες τις εργασίας σας. Αυτά τα δύο θα αποτελέσουν εφαλτήριο για να αντιμετωπίσετε πιο θετικά και γενναία τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα προκαλέσει η συμπεριφορά των άλλων , σε βασικούς τομείς της ζωής σας κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Το 2022 έχει προπαρασκευαστικό χαρακτήρα για εσάς, με αφετηρία μεγάλων εξελίξεων και αλλαγών το 2022. Όσοι έχετε σχέδια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση θα οδηγηθείτε γρηγορότερα στην επιτυχία. Η σωστή ή μη επιλογή που θα κάνετε σε ανθρώπους και αξίες θα ρυθμίσουν, ή θα επηρεάσουν την πορεία σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.

Προσπαθήστε να ελέγχετε την κυκλοθυμία, τους φόβους και τις άσκοπες ανησυχίες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την σωστή κρίση όταν χρειαστεί να την εκφράσετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας αλώβητα, από τα εξωτερικά γεγονότα που συχνά θα έχουν σκληρό ή δυσάρεστο χαρακτήρα. Μην δυσαρεστείτε αυτούς που αγαπάτε και γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διπλωμάτες με εκείνους που παραμένουν απαραίτητοι να υπάρχουν στην εξέλιξη των δικών σας συμφερόντων. Την χρονιά αυτή δεν πρέπει να κάνετε τα λάθη του παρελθόντος και τα οποία δεν ήταν παρά οι υποχωρήσεις την ώρα που έπρεπε να αγωνιστείτε και οι συναισθηματικοί σας παρορμητισμοί που είχαν ασύμφορες συνέπειες.

Σθεναρή στάση απαιτούν και τα αισθηματικά σας και γενικότερα η ερωτική σας ζωή. Η στενή προσέγγιση του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που εκπροσωπεί σαν ζώδιο αυτόν τον τομέα θα δοκιμάσει συχνά την ευθυκρισία σας, την ανοχή σας και την συναισθηματική σας αντοχή. Η όλη πλανητική διάταξη δείχνει ότι οι άλλοι, με τους οποίους σχετίζεστε, εξασκούν μεγαλύτερη επιρροή επάνω σας και γενικότερα θα απαιτούν από εσάς, ή θα σας καταπιέζουν. Η ψυχραιμία που θα επιδείξετε θα παίξει μεγάλο ρόλο και όχι οι νευρικές αντιδράσεις.

Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίστε με σταθερότητα την στιγμή της διαφωνίας με τον σύντροφό σας, μην έχετε πάντα αρνητικές υποψίες και μην διστάσετε να του υποδείξετε με αντικειμενικότητα και τρυφερότητα τα λάθη του. Θα εισακουστείτε! Όσοι πραγματικά βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο ή σε ένα ταριχευμένο γάμο, προτιμήστε να τον τερματίσετε, χωρίς να τρέφετε φρούδες ελπίδες. Όσοι κάνετε μια καινούρια γνωριμία, αφήστε να περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε.

Επαγγελματικά θα πρέπει να κινηθείτε με καλή οργάνωση και προνοητικότητα, ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Συγκριτικά με πέρυσι ο τομέας αυτός προβάλει βελτιωμένος, παρά τη γενικότερη επικρατούσα κατάσταση. Όσοι ασχολείστε με παραγωγική δουλειά, τους τομείς της ανάπτυξης, το ελεύθερο εμπόριο και τα ανθρωπιστικά επαγγέλματα, η χρονιά θα έχει ενδιαφέρον, αλλά και κούραση μαζί. Οι πρώτοι μήνες του 2022 και το Καλοκαίρι θα φέρουν περιστασιακές δυσκολίες, ή και μικρές απώλειες. Η Άνοιξη και το Φθινόπωρο είναι περισσότερο ενθαρρυντικές περίοδοι. Αξιοποιήστε πάνω από όλα τα ταλέντα και τις επιδεξιότητές σας για να εισπράξετε καλύτερα οφέλη το 2022.

Γι ακόμα μια χρονιά φανείτε προσεκτικοί και συντηρητικοί στα οικονομικά σας. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου, του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου θα τονίσουν τα ευαίσθητα σημεία τους. Γενικότερα σε όλη την πορεία της χρονιάς αυτής, αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα χωρίς προϋποθέσεις. Μέχρι το τέλος Απριλίου κλείστε εκκρεμότητες του παρελθόντος, αποφύγετε δανεισμούς και άλλα παρόμοια, ενώ σε ώρες πίεσης, προτιμήστε να ζητήσετε πίστωση χρόνου, παρά μετρητά. Τέλος μην εκτίθεστε σε κινδύνους, προσέξτε την υγεία και την άμυνά σας, απεξαρτηθείτε από συνήθειες ασύμφορες και βλαβερές και κάντε όσο το δυνατότερο σωστές επιλογές.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Είστε ευαίσθητοι αλλά και ανθεκτικοί συνάμα, κάτι που σας βοηθά σε δύσκολες συγκυρίες. Το 2022 παρείχε την δυνατότητα να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να προχωρήσετε σε ένα πιο γόνιμο μέλλον.Αυτή τη χρονιά, υπάρχει μία αντίφαση στις πρώτες ενδείξεις. Αλλά ας τα εξετάσουμε με τη σειρά…Ο Δίας, πλανήτης σημειολογικά των ευκαιριών, κινείται πλέον στο ζώδιο του Τοξότη. Κατά συνέπεια, θα έχετε πολλές και διαφορετικές επιλογές, καθώς θα αναλάβετε αρκετές υποχρεώσεις.Με τον Δία στον φλογερό Τοξότη, θα αναγκαστείτε να είστε περισσότερο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, από το σύνηθες. Η ευαίσθητη και εσωστρεφής πλευρά σας, θα είναι ένα εμπόδιο αρχικά. Κι αυτό γιατί είναι άβολο να ανοίγετε τους ορίζοντές σας, αφήνοντας κατά μέρος τις επιφυλάξεις σας.Στην πρόκληση αυτή θα ανταποκριθείτε επαρκώς, αλλά χρειάζεται μέτρο και όριο, που θα κριθεί από άλλους παράγοντες της χρονιάς. Διαφορετικά, θα είστε υπερβολικοί σε ό,τι αναλάβετε και τελικά θα διασκορπίσετε τις δυνάμεις σας δίχως να μπορείτε να ολοκληρώσετε κάθε δέσμευση.

Για τον Δία στον Τοξότη, έχουμε ειδικό αφιέρωμα. Ο Κρόνος πλέον πέρασε από τα Χριστούγεννα του 2022, απέναντι από το ζώδιό σας. Φέρνει δώρα για σας, αλλά προτάσσει την ανάγκη για ξεκάθαρες λύσεις και προδιαγραφές, με τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας.Ο χρόνος θα είναι χρήμα για σας, γι αυτό μη χάνετε την ώρα σας με ασχολίες δίχως χρησιμότητα ή προοπτική. Ο κόπος είναι μεγαλύτερος ίσως, αλλά είναι ένας κόπος που θα αμειφθεί αργότερα, γι’ αυτό, είτε θα πρέπει να φανείτε αξιόπιστοι στον τομέα σας, προκειμένου να εκτιμηθεί η προσφορά σας και ο μόχθος σας. Επίσης οι σημαντικές σχέσεις ζωής, θα είναι μία υποχρέωση που πρέπει να βασίζεται στο ήθος και την ισότητα.Στην υγεία θα πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί, ακολουθώντας ένα ρυθμισμένο πρόγραμμα ορίων και ανάπαυσης.Ο Κρόνος θα κρίνει αυτά που πληθωρικά σας προσφέρει ο Δίας, και θα βάλετε τάξη στις υποχρεώσεις, προφανώς και προτεραιότητες, ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά. Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας. Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής.

Ενώ ήταν για κάποιους μήνες μέσα το 2022 στον Ταύρο, επέστρεψε στον Κριό και ως την 7η Μαρτίου 2022, θα είναι σ’ αυτό το ζώδιο, θέτοντας τέλος στην μακρά του παραμονή εκεί. Θα λύσετε τις τελευταίες εκκρεμότητες σε θέματα που επιδιώξατε να αλλάξουν, όπως στον τόπο διαμονής, στα οικογενειακά ζητήματα, σε ένα κληροδότημα. Δονεί τον ψυχισμό σας λιγότερο έντονα, αισθητά ακόμη… Θα ολοκληρώσετε τις απαραίτητες αλλαγές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και στις προσωπικές σχέσεις, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην οικογενειακή σας ζωή.Ο Ουρανός όμως θα περάσει οριστικά πλέον στις αρχές του Μαρτίου, στο ζώδιο του Ταύρου και θα είναι εκεί για τα επόμενα περίπου έξι χρόνια. Η περίοδος αυτή θα βοηθήσει να βρείτε νέους ορίζοντες, και θα φανεί ποιους έχετε αποφασίσει να κατακτήσετε! Στόχοι, φίλοι, κοινωνικές σχέσεις, συλλογικά έργα, θα είναι στα βασικά σας ενδιαφέροντα, αλλά με διαφορετικές πλέον αξίες.Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας.Για τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της φιλοσοφίας, της πνευματικής ανάτασης, των ιδεών και της ανώτερης γνώσης. (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών, κυρίως καθώς ο Δίας θα ενισχύσει την υπερβολή στο όραμα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την ουσία της φιλοσοφίας για τη ζωή. Μην παρασύρεστε από όμορφα λόγια ή ανθρώπους που προβάλουν μία εξιδανικευμένη εικόνα. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης. Η ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και έμπνευση, είναι εμφανής.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς». Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, που είναι για αρκετά χρόνια σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές ήσασταν ως και το 2015 σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε στο εξής, πρώτον γιατί οι δύσκολες όψεις έχουν παρέλθει αλλά και γιατί θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.Σημαντικές γνωριμίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες, ας μην σας ταράζει. Ο Κρόνος συμβάλει σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Δεν θα υπάρχει περιθώριο αδύναμων σχέσεων ή ανούσιων πλέον στη ζωή σας.Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω» Ο Χείρωνας είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας αλλαγών, όπου μετά από μισό αιώνα πέρασε στον Κριό από τον Απρίλιο του 2022 ως τον Σεπτέμβριο του 2022. Στην συνέχεια επέστρεψε ξανά στο τέλος των Ιχθύων από όπου φεύγει οριστικά και επιστρέφει στον Κριό την 17η Φεβρουαρίου 2022.Όσο θα είναι στους Ιχθείς, εξακολουθεί να σας στηρίζει στο όραμα και στις πνευματικές αναζητήσεις. Προφανώς θα πρέπει να εξετάσετε την εμπειρία που αποκομίσατε τα τελευταία χρόνια της κρίσης, και τα ίχνη που άφησαν στην νοοτροπία και στην φιλοσοφία ζωής. Αν έχετε ένα νομικό θέμα σε εκκρεμότητα, προφανώς βρίσκεται η λύση του.

Από την επιστροφή του στον Κριό και μετά, θα είστε σε θέση να αναλάβετε δράση για ένα κοινωνικό έργο, το οποίο θα σας χαρακτηρίσει ή θα διορθώσει κάποιες αδυναμίες του παρελθόντος. Ίσως μάλιστα φανείτε αρκετά μαχητικοί και διεκδικητικοί. Θα παραμείνει για τα επόμενα χρόνια εκεί και έχει σημασία για την προβολή σας.Για τον Χείρωνα στον Κριό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.Για την επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς, υπάρχουν πληροφορίες στο άρθρο μας.Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, έφερε σημαντική στροφή συνειδητοποίησης αξιολόγησης του ίδιου σας του εαυτού και των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας. Η εντιμότητα, η υπευθυνότητα και η ισορροπία στα θέματα σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών, θα είναι ρυθμιστικός παράγοντας για τα επόμενα βήματα.Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, και συμβαίνουν τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και στα τέλη του έτους.Σαν γενική γραμμή, ας προσέχετε μία ευαισθησία στην υγεία που μπορεί να σας απασχολήσει απρόοπτα. Ίσως γίνει αιτία να αλλάξετε τρόπο σκέψης και ψυχολογική διάθεση, και να αξιολογήσετε διαφορετικά ανθρώπους, συναισθήματα, υλικά αγαθά. Μία σημαντική όμως αλλαγή προβλέπεται για τον λόγο αυτό, καλείστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, Ο προστατευτικός λίθος του Καρκίνου, είναι ο Λαρβικίτης: μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.Σημείωση: παρακαλούμε για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες

ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το σπίτι και η οικογένεια έχουν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σας. Θα σας βοηθήσει αυτό να κάνετε αλλαγές, όπου δεν λειτουργούν σωστά τα πράγματα.Αν είστε παντρεμένοι ή συμβιώνετε με μέλη της οικογένειας, ενδιαφερθείτε για μία πιο αρμονική συνύπαρξη. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς εναλλαγές διάθεσης δικής σας και των άλλων, θα φέρνουν κατά διαστήματα συγκρούσεις. Έντονες αντιπαραθέσεις ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ίσως πρέπει να αποφύγετε τις υπεκφυγές, αν υπήρξαν ως τώρα, και να αντιμετωπίσετε με ευθύτητα και υπευθυνότητα τις σχέσεις.Διακρίνεται αναστάτωση και δυσαρμονία με εγωιστικά κίνητρα είτε από μέρους σας, είτε από πλευράς του ή της συντρόφου κατά καιρούς.Αν επιδιώξετε να αλλάξετε κάτι στον προσωπικό σας χώρο, δίνοντάς του μία εναρμόνιση και μία νέα όψη, θα ήταν καλό να προτιμήσετε τους φθινοπωρινούς μήνες. Αν δεν είναι εύκολο να αλλάξετε τόπο διαμονής, ή να κάνετε κάτι ιδιαίτερα δαπανηρό μέσα στο σπίτι, αλλάξτε ίσως χρώμα στον τοίχο ή με μικρές πινελιές στην διακόσμηση. Θα ανανεωθείτε και θα έχετε καλύτερη διάθεσηΑνυπόμονοι και ενδεχομένως εριστικοί, μπορεί να φανείτε στην οικογένεια, τον Μάιο και τον Ιούνιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Η συναισθηματική σας ζωή είναι συχνά εξαρτώμενη από τις διακυμάνσεις του ευαίσθητου ψυχισμού σας. Για τον λόγο αυτό, φέτος με τις πολλές υποχρεώσεις και τα πολύπλευρα ενδιαφέροντα, θα είστε αρκετά αποσπασμένοι από την προσωπική σας πληρότητα. Οι προσωπικές σχέσεις, δεν θα αναπτυχθούν εύκολα, ή οι αγαπημένοι σας θα έχουν αρκετά παράπονα από εσάς.Ωστόσο, καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να είναι απέναντι από το ζώδιό σας, θα ήταν καλό να κρίνετε ποιες σημαντικές σχέσεις υπάρχουν για σας. Και σ’ αυτές να δώσετε βαρύτητα, προφανώς και αρκετά συγκροτημένο ενδιαφέρον.Διαφορετικά, θα νιώσετε αρκετά μόνοι και θα θεωρείτε πως οι άλλοι είναι ψυχροί προς εσάς ή αδιάφοροι.Ο Ουρανός όμως ως τις αρχές Μαρτίου 2022, εξακολουθεί να σας δονεί με τόνους διάλυσης σχέσεων. Θα είστε λοιπόν, όπως κινείται ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη, «με τα φεγγάρια σας».

Άλλοτε απαιτώντας μία ισορροπημένη προσωπική ζωή, άλλοτε αποφεύγοντας τις δεσμεύσεις. Ήδη αυτό βιώθηκε τα προηγούμενα χρόνια έντονα (ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά).Παρά ταύτα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να είστε σε μία ψυχραιμία και ισορροπία. Αναζητήστε αυτό που σας γεμίζει την ψυχή. Είναι δύσκολο ακόμη ως τον Μάρτιο, καθώς ο Ουρανός προτάσσει την αυτονομία, ενώ εσείς αναζητάτε την θαλπωρή της αγάπης. Πρέπει να αποφασίσετε και να κατανοήσετε τα θετικά της επιλογής μακροπρόθεσμα.Από την 7η Μαρτίου και μετά όμως, ο Ουρανός θα βρεθεί οριστικά στον τομέα των φιλικών σχέσεων, ενδέχεται να φέρει νέες γνωριμίες, ή κάποια απρόβλεπτη συνάντηση, να σας θέσει σε δίλημμα για την σταθερή σας σχέση. Γενικά, από την εποχή αυτή και στα επόμενα χρόνια, νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναναστροφές ανανεώνουν τη ζωή σας.Η συνεννόηση με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν προσωπικά και συναισθηματικά, θα είναι ευνοϊκότερη και ευκολότερη τους τελευταίους μήνες του έτους.Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ας μην ξεχνάτε, πως έχετε την ευθύνη των σχέσεών σας και φυσικά θα πρέπει να είστε ευαισθητοποιημένοι προς αυτές που είναι αξιόλογες και αξιόπιστες. Να φανείτε όμως κι εσείς το ίδιο συνεπής προς αυτές.

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Όλη η χρονιά έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά: το πρώτο είναι ότι ο Κρόνος βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Πλούτωνας και πραγματοποιείται και μια έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου. Πάρα πολλή ενέργεια στον Αιγόκερω, και μια αίσθηση καθήκοντος, πεπρωμένου και ανάγκης για συνέπεια και σοβαρότητα στις σχέσεις. Εκτός από ανάγκη, είναι και απαίτηση όμως. Οι σχέσεις είναι ο τομέας που πρέπει να πάρεις περισσότερο από οποιονδήποτε στα σοβαρά φέτος – και μιλάμε και για τη συντροφική σου ζωή και για τις συνεργασίες. Η έκλειψη μπορεί να είναι λίγο έντονη, όμως μπορεί να εδραιώσει και μια σχέση ζωής.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό του 2022 είναι ότι όλο τον χρόνο ο Δίας θα βρίσκεται στον οίκο της εργασίας, της υγείας και της σωματικής σου κατάστασης, κάτι εξαιρετικά θετικό για τη διάθεση, τη δουλειά και την εμφάνισή σου. Κάτι άλλο που θα επηρεάσει θετικά την εργασία σου είναι ότι ο Ουρανός θα βρίσκεται από τις 6 στον Ταύρο, σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με το δικό σου και όπου θα παραμείνει αρκετά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια επηρέαζε την επαγγελματική σου ζωή με δυσάρεστες κάποιες φορές εκπλήξεις. Πλέον θα βρίσκεται στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής και των φίλων και από τη θέση αυτή θα λειτουργήσει πολύ πιο αποτελεσματικά – αν και περιστασιακά θα σε κάνει αντιδραστικό απέναντι στην κοινωνία γενικότερα – κάτι για το οποίο έχεις την αμέριστη στήριξή μου τέτοια που είναι η κοινωνία, αλλά και πάλι, η αντίδρασή σου πρέπει να έχει λόγο ύπαρξης, στόχο, να διέπεται από μέθοδο και να είναι ρεαλιστική.

Ο Απρίλιος, ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι μήνες ενδιαφέροντες και παραγωγικοί, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε αυτό. Από τις 15 Μαΐου μάλιστα ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίζει ενέργεια και όρεξη να ασχοληθείς με τους στόχους και τις επιθυμίες σου.

Ο Ιούλιος είναι ο πιο πολύπλοκος μήνας της χρονιάς, κι αυτό γιατί έχει δύο εκλείψεις συν ανάδρομο Ερμή. Βέβαια δεν είναι τόσο δύσκολος όσο ο περσινός Ιούλιος, αλλά έχει κάποια ένταση. Πρώτα από όλα έχουμε μια πολύ θετική έκλειψη Ηλίου στις 2 στο ζώδιό σου που δείχνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες, φαντάσου ότι μια ηλιακή έκλειψη είναι σαν μια τούρμπο νέα Σελήνη, δηλαδή η απόλυτη ανανέωση. Την επόμενη μέρα θα βρεθεί και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους τους τομείς. Η επόμενη έκλειψη όμως είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 16 στον έβδομο οίκο σου των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών (άντε πάλι με αυτόν τον τομέα) και γίνεται μια πλήρης αναθεώρηση των σχέσεών σου. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ηρεμίας, αλλά σίγουρα θέλει προσοχή η επικοινωνία.

Οι τρεις τελευταίοι μήνες του χρόνου είναι πολύ σημαντικοί για την ερωτική σου ζωή και τη συντροφικότητα. Ο πέμπτος οίκος σου είναι αυτός του έρωτα και εκεί θα βρεθεί η Αφροδίτη στις 9 Οκτωβρίου, ο Άρης στις 19 Νοεμβρίου και ο Ερμής όλο τον Νοέμβριο! Ο έβδομος οίκος σου είναι όπως είπαμε ο οίκος της συντροφικότητας και των σχέσεων και εκεί θα βρίσκεται η Αφροδίτη από τις 26 Νοεμβρίου και ο πλανήτης των θετικών εξελίξεων, ο Δίας από τις 3 Δεκεμβρίου! Αυτό κι αν είναι σημαντικό για αυτόν τον τομέα, αφού ο Δίας θα βρίσκεται εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο! Στις 26 Δεκεμβρίου μια ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, θα δώσει ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των σχέσεων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ

Υπάρχει η ανάγκη για μία νέα αρχή στην καριέρα, τα τελευταία χρόνια, Ωστόσο, για πολλούς από εσάς, η ανατροπή δεν ήταν τόσο ωραία. Μάλλον ξάφνιασαν δυσάρεστα οι εξελίξεις, πολλές εκ των οποίων οφείλονται στο κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον ευρύτερα.Αυτή τη χρονιά απαιτείτε ένα διαφορετικό μοτίβο στην επαγγελματική σας ζωή και κυρίως στην προώθηση της καριέρας σας και θα κλείσετε ημιτελή έργα ως τις αρχές Μαρτίου.Οι επαγγελματικές επιδιώξεις δεν θα έχουν εμπόδια, αντίθετα, νιώθετε ευνοημένοι ως προς την δημιουργικότητα ή μία δεξιότητά σας. Οι γνώσεις σας, θα αξιοποιηθούν και πολλές προτάσεις μπορεί να σας φέρουν σε δίλημμα. Μην υπερβάλλετε, μην ενθουσιάζεστε. Είναι δύσκολο να είστε σε μία ευθεία πορεία και εξέλιξη, αν διασκορπίσετε τις δυνάμεις σας και τον χρόνο σας σε πολλά ενδιαφέροντα ταυτόχρονα.Αν χρειαστείτε εκπαίδευση, αυτή η χρονιά είναι η κατάλληλη για να αναδειχτεί το έργο σας μέσω της νέας γνώσης. Στον εργασιακό χώρο έχετε θετική σκέψη και αρκετά καλές συνεργασίες. Ένα πνεύμα αισιοδοξίας, σας βοηθά να εξελιχθείτε.Οι συνεργάτες όμως πρέπει να επιλέγονται με προσοχή, γιατί ενδέχεται να σας πιέσουν ιδιαίτερα. Η χρονιά αυτή και η επόμενη, είναι κομβική περίοδος αποφάσεων, για τις συνεργασίες.Συζητήσεις για οικονομικά θέματα, εξελίσσονται μέσα στο καλοκαίρι, αλλά ας αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις τον Ιούλιο.

ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις. Η υγεία σας είναι συνυφασμένη με την ψυχολογική σας κατάσταση τις περισσότερες φορές. Κατά συνέπεια, λόγω εναλλαγών φέτος, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες, μπορεί ψυχοσωματικά να έχετε κάποιες δυσκολίες,Ο Δίας όμως ευνοεί την ευεξία και την ευρωστία σας, αν δεν κάνετε υπερβολές στο φαγητό, στην διασκέδαση ή στην αμέλεια προς τις βασικές ανάγκες του οργανισμού. Δεν χρειάζεται να είστε διαρκώς σε κίνηση, ή να έχετε πολλά και παχυντικά γεύματα.Ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σας, προτάσσει τα όρια στις υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να αισθάνεστε κόπωση και εξάντληση κατά περιόδους. Ίσως χρειαστείτε πρόσληψη ασβεστίου ή να δώσετε βαρύτητα σε ό,τι αφορά το δέρμα, τα οστά, τις αρθρώσεις και τα γόνατα.Η άσκηση πρέπει να υπάρχει, αλλά να είναι ήπιας μορφής. Το περπάτημα στην εξοχή, μικρές αποδράσεις, θα σας βοηθήσουν.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος 2022

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Καρκίνου ανά δεκαήμερο για το 2022!
Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τα πράγματα δείχνουν αρκετά πιεστικά και δύσκολα, γι’ αυτό μην ξανοίγεσαι. Αντίθετα, όμως μπορείς να αποκομίσεις κέρδη από πωλήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να ρυθμίσεις παλιά χρέη σου, αλλά σε καμία περίπτωση μην επιδιώξεις μια συνεργασία, αφού θα είσαι ο/η «ριγμένος/η» της υπόθεσης.
Μετά τα γενέθλιά σου όμως, θα έχεις καλύτερη τύχη και περισσότερες ευκαιρίες, ενώ δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σου και την απόκτηση κοσμημάτων, να προσέχεις ωστόσο τις… απομιμήσεις!
Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου και παρά τις πιέσεις του Κρόνου, που σε… τηρά από απέναντι, θα βρεις τον τρόπο να αντεπεξέλθεις στα προβλήματα, ίσως, μάλιστα, υπερκαλύψεις το πλάνο σου, με το άγχος και την αγωνία σου να δικαιώνονται. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις καλή δουλειά σε επικοινωνιακό επίπεδο, διευρύνοντας το πελατολόγιο και το target group σου.
Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το μόνο που μπορεί να «πιάσει τόπο» είναι ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα από όλα αυτά που δε χρειάζεσαι πια ή σου είναι βάρος. Αντίθετα, κάθε οικονομικό «άνοιγμα» δε θα ευοδωθεί.

3ο δεκαήμερο

Οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι και το «κλειδί» της επιτυχίας σου μέχρι τα γενέθλιά σου, ενώ αν κάνεις κάτι που απευθύνεται στο κοινό, η επιτυχία σου είναι βέβαιη. Παράλληλα, φαίνεται να «ψήνεται» μια ολοκληρωτική στροφή όσον αφορά στην καριέρα σου ή τις μέχρι τώρα προτεραιότητές σου και σε αυτήν την επανεκκίνηση θα έχεις τον Πλούτωνα με το μέρος σου, κάτι που σημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, αρκεί βέβαια να αφήσεις οριστικά πίσω σου το παρελθόν. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η, αφού η τύχη σου θα αλλάξει προς το χειρότερο και δε θα αποφύγεις κάποια αναγκαία έξοδα, αλλά και μια περίοδο σχετικής στέρησης.

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου)

Η ένταση και ο αγώνας για τη δύναμη και την εξουσία πλήττει … θανάσιμα μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας καθώς ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών. Να ξέρετε ότι η επιρροή αυτού του πλανήτη είναι αργή και βραδυφλεγής. Καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προκαλεί την οριστική αποσύνθεση των παλαιών δομών, σας προετοιμάζει σε μια εντελώς νέα ζωή. Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι κάπως … σχιζοφρενική. Ενώ θα αισθανθείτε την επιθυμία για αληθινά και βαθιά συναισθήματα, θα πρέπει παράλληλα να ψάξετε μέσα σας για την αλήθεια και την πνευματική εξέλιξη. Μπορεί να αισθάνεστε εντελώς τρομαγμένοι ότι μια τολμηρή και ακραία ενέργειά σας θα επηρεάσει κάποια σημαντική σχέση σας. Τι θα συμβεί αν ο αγαπημένος σας ή οι συνεργάτες σας σας κρίνουν, ή ακόμα χειρότερα, είναι αφερέγγυοι;

Αλλά η αυτοεκτίμησή σας είναι πρωταρχική τώρα – και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε. Ίσως ακόμα θέλετε να καταστρέψετε τα πάντα καθώς διαισθάνεστε ότι δεν υπάρχουν πλέον οικειότητα και βαθιά εμπιστοσύνη. Μήπως βαθιά μέσα σας φοβάστε την απόρριψη; Λοιπόν, μαντέψτε τι … όλοι έχουμε φοβίες και ανασφάλειες και σίγουρα δεν ξέρετε πώς θα ανταποκριθούν οι άλλοι μέχρι να τους δώσετε την ευκαιρία. Μην κρύβετε τα πιο μύχια συναισθήματά σας τώρα, προσπαθήστε να ανοιχτείτε. Ίσως και να εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσετε όταν είστε αληθινοί και επιπλέον, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά οι ανταμοιβές που θα λάβετε αξίζουν τον κόπο.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου)

Μη βασίζεστε στους άλλους για την ευτυχία σας τώρα, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Κρόνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο σύντροφός σας ή ένας συνάδελφος ή συνεργάτης θα μπορούσε να σας δημιουργήσει εμπόδια και περιορισμούς στην εξέλιξή σας, σε σημείο να νιώθετε ότι τα όνειρα είναι απαγορευμένα. Ένα επιφυλακτικό ή συντηρητικό πρόσωπο θα μπορούσε να μπλοκάρει τις επιθυμίες σας. Αν ελπίζετε ότι κάποιος θα επενδύσει συναισθηματικά ή οικονομικά ή επαγγελματικά σε εσάς, μπορεί να χρειαστεί να αποδείξετε με απτές πράξεις ότι είστε αξιόπιστοι. Μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι έχετε βρει τον τέλειο ερωτικό σύντροφο ή συνεργάτη, αντίθετα ακολουθήστε το μοναχικό μονοπάτι για έρευνα και περισυλλογή. Είστε μόνοι; Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε κάποιον/α να σας προσφέρει ασφάλεια και να διακινδυνεύσετε την ψυχική σας ηρεμία, απλά περιμένετε.

Προσέξτε επίσης την κατήφεια και την απαισιοδοξία που προέρχονται από τις οικείες σχέσεις σας, καθώς θα μπορούσατε να γίνετε λίγο καταθλιπτικοί, βλέποντας μόνο τα εμπόδια για ένα φωτεινό μέλλον. Εάν έχετε ένα θέμα με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να το αποκρύψετε. Σίγουρα, μπορεί να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, αλλά μπορείτε επίσης να θεσπίσετε τα όριά σας. Η αποσαφήνιση των όρων μιας συμφωνίας ή μιας ερωτικής σχέσης θα λειτουργήσει θετικά για αμφότερα τα μέρη. Ζυγίστε τα πάντα πριν καταλήξετε να δώσετε ένα τέλος. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για το ποια είναι η σωστή κίνηση, εξαναγκάστε τον εαυτό σας να σκεφτεί θετικά, είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε τώρα.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Με τον Δία στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, βρίσκεστε στην αρχή ενός σημαντικού κύκλου για την υγεία σας και την εργασία σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να αλλάξετε προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας και τη ζωή σας γενικότερα, ή, αν έχετε κάνει πειθαρχημένες προσπάθειες για υγιεινή διατροφή και άσκηση, θα μπορούσατε να χαλαρώσετε λίγο. Ο κόσμος του Δία θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια νέα πρακτική υγείας από έναν άλλο πολιτισμό, όπως Ayurveda, Ταϊλανδέζικο μασάζ κ.λπ. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής για την υγεία σας, ίσως δοκιμάσετε ακόμη και κάποιες νέες διατροφικές πρακτικές. Διαβάστε, μάθετε, ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες θεωρήσεις. Θα μπορούσατε να αναπτύξετε μια «φιλοσοφία» γύρω από την φροντίδα του εαυτού σας ή οι πεποιθήσεις κάποιου σας επηρεάζουν τόσο πολύ ώστε ακολουθείτε τις απόψεις του.

Στην εργασία σας γίνεστε περισσότερο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σας. Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε κίνηση στην καριέρα σας υποστηρίζει τις πεποιθήσεις σας. Έχετε την ικανότητα να κάνετε χρονοδιάγραμμα, να έχετε οργάνωση και προγραμματισμό, εκμεταλλευόμενοι εφαρμογές και συστήματα που σας βοηθούν να φέρετε εις πέρας πολλαπλές υποχρεώσεις, πελάτες ή έργα. Ίσως να εφαρμόσετε ένα νέο τρόπο διαχείρισης ενός έργου και καταφέρνετε να διατηρήσετε οργανωμένη την εταιρεία σας και το προσωπικό σας. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να αποδεχτείτε μια εργασία σε άλλη πόλη ή ακόμα και στο εξωτερικό προκειμένου να ακολουθήσετε τα μεγάλα οράματά σας. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης τους βοηθούς και τους χρήσιμους ανθρώπους, έτσι μπορεί να βρείτε κάποιον ξαφνικά για να σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, όπως μία babysitter, οικονόμο ή λογιστή.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *