Ετήσιο ωροσκόπιο Λέων 2022

Η νέα χρονιά υπόσχεται αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Θα φέρει το νέο έτος θετικά γεγονότα σε αισθηματικά θέματα. Λέων 2022, μάθε τι καλά θα σου φέρει η νέα αυτή χρονιά. Ωροσκόπιο Λέων 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Οι εκλείψεις των προηγούμενων χρόνων σας κούρασαν και δοκίμασαν την αντοχή, την υπερηφάνεια αλλά και την δημιουργικότητά σας. Το 2022 σας βρίσκει με μια διάθεση αναμονής και νιώθετε έντονη την ανάγκη να γνωρίσετε κάτι καινούριο, σαν σχέση ή να πιαστείτε από κάπου προκειμένου να νιώσετε σίγουρες για να αρχίσετε πάλι να αγωνίζεστε. Η δοκιμαστική είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο την στιγμή που ο Άρης περνούσε από τον Υδροχόο και οι εκλείψεις του Καλοκαιριού που πέρασε, σας κούρασαν σε μεγάλο βαθμό ψυχικά και σωματικά. Ξεκινώντας το 2022 καθυστερεί προς το παρόν να αποδείξει πόσο καλύτερη χρονιά θα είναι μέχρι να τερματιστεί. Έχετε φτάσει στο σημείο να αδιαφορείτε για ανθρώπους και συνθήκες που αγαπούσατε και ορισμένες στιγμές κάνετε όνειρα απομόνωσης κάπου μακριά από τον θόρυβο και την κίνηση. Παλιές, καλές αναμνήσεις έχουν ξυπνήσει μέσα σας, τις οποίες τις χρησιμοποιείτε σαν πανάκεια την στιγμή που η τρέχουσα πραγματικότητα σας πληγώνει ξανά.

Και όμως, ο τομέας της εργασίας μετά τα μέσα Μαρτίου και στην πορεία της Άνοιξης, θα σας βγάλει από αυτήν την «απομόνωση» καθώς γεγονότα και ευκαιρίες που θα έχετε θα ξυπνήσουν ξανά το πνεύμα της δημιουργικότητας, του συναγωνισμού και της αξιοσύνης. Μπορεί οι ελεύθεροι επαγγελματίες να έχετε πολλή δουλειά αλλά όχι τα έσοδα που θα θέλατε. Αυτό δεν πρέπει να σας πτοήσει. Καινούρια σχέδια σε εφαρμογή πρέπει να τα υπερασπιστείτε, προτάσεις που θα σας γίνουν πρέπει να ενδώσετε. Ενδεχόμενο αλλαγής τόπου εργασίας, δεν πρέπει να το φοβηθείτε! Τις περιόδους των εκλείψεων του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου, οι δυσκολίες φαίνεται να μεγαλώνουν, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας επηρεάσει ψυχολογικά. Μια πρόταση, μια προαγωγή ή μια καινούρια συνεργασία θα σας βοηθήσουν να κάνετε φιλόδοξα σχέδια και να αυξήσετε τις ώρες της προσφοράς σας. Με την εγκατάσταση σταθερά του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάρτη και μετά θα συνειδητοποιήσετε ότι το σκηνικό έχει αλλάξει πλήρως και δεν έχετε παρά να βάλετε γερά θεμέλια για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Στα αισθηματικά σας δεν μπορώ να πω ότι τα πράγματα θα είναι άσχημα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ήρεμα. Οι περισσότεροι ξέρετε πλέον τι ακριβώς θέλετε, μόνο που δεν έχετε συμφιλιωθεί με την ιδέα. Θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να συμβεί αυτό. Ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε κάποιες συνήθειες ή ιδέες και γενικότερα να διαφοροποιηθείτε ως προς την λειτουργικότητα και την διαδικασία που απαιτούν ο έρωτας και η αγάπη. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες γνωριμιών και προτάσεις. Ο Δίας στον Τοξότη προσδίδει και μια διάθεση περιπέτειας ή έστω εντυπωσιακών σχέσεων μικρής διάρκειας που τονίζουν την αυτοπεποίθηση και την φιλαρέσκειά σας. Όπως και να αντιδράσετε όμως, στο τέλος, θα παραδεχτείτε ότι έχετε καινούριες απόψεις για τον έρωτα, τον δεσμό και τον γάμο και ότι αυτές σας βοηθούν να προχωρήσετε σε καλύτερη εφαρμογή από ότι στο παρελθόν. Ένα χρόνο αργότερα, μια καινούρια φάση σε θέματα αισθηματικά θα επικυρώσει αυτήν την αλλαγή που θα γίνει εφέτος μέσα σας. Κάθε καινούρια γνωριμία ή κατάσταση που θα σας κερδίσει μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη εφταετία, ίσως και παραπάνω. Οι ευάλωτοι από εσάς αποφύγετε γνωριμίες ή συναναστροφές που δεν εγκρίνετε σαν ηθική στάση στη ζωή γιατί συνήθως τις μεταβατικές εποχές αποκτάτε λανθασμένες συνήθειες τις οποίες ταλαιπωρήστε να αποβάλετε αργότερα.

Ο οικονομικός τομέας τείνει να βελτιώνεται με αργό ρυθμό. Δάνεια και εκκρεμότητες βρίσκουν τρόπο καινούριας διαπραγμάτευσης. Καινούρια έξοδα δεν προβάλουν απαραίτητα, παραμένουν όμως ακόμα σε μέτρια κατάσταση τόσο τα χρήματα που θα διαθέτετε, όσο και οι εισπράξεις που θα κάνετε. Τέλος η σωματική σας ασφάλεια και υγεία χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και προσοχή τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο της χρονιάς αυτής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Η ερωτική σας φύση βρίσκει αυτή τη χρονιά την άνθισή της. Κατά τη διάρκειά της, θα έρθουν όμορφες στιγμές, όπου θα λάμψετε και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον. Κατά συνέπεια, και στην κοινωνική και στην προσωπική σας ζωή, όλα φαίνονται να είναι γύρω από εσάς…για σας!Ωστόσο, επειδή κάθε τι έχει το «τίμημά του», ας διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και ας μην βιαστείτε να ανατρέψετε τις ισορροπίες των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.Κι αυτό διότι θα είστε σε αναζήτηση του «ξεχωριστού» και του ιδανικού συντρόφου, απομακρύνοντας όσους δεν ταιριάζουν με τα πρότυπά σας. Προφανώς είναι η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να κάνετε αλλαγές όπου χρειάζεται, αλλά ας μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας.Είναι ωραίο να γίνετε ρομαντικοί, όχι όμως ουτοπικοί…!Το πρώτο δίμηνο του έτους, θα ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, όπου μπορεί να συναντήσετε εκείνους με τους οποίους έχετε καιρό να επικοινωνήσετε, ή να στραφείτε σε γνωριμίες του παρελθόντος, επιλύοντας προβλήματα.Ο Μάρτιος θα είναι ένας περίεργος μήνας, με εναλλαγές συναισθημάτων και αρκετά ασαφείς συζητήσεις. Αποφύγετε την ονειροπόληση και τις υποσχέσεις.Ωστόσο, από την Άνοιξη και μετά, θα νιώθετε περισσότερη αποφασιστικότητα και τη σπίθα για νέες κατακτήσεις, επομένως θα είστε ξανά στο προσκήνιο των εξελίξεων στην κοινωνική και στην προσωπική σας ζωή.Το καλοκαίρι, κυρίως κοντά στην περίοδο των γενεθλίων σας, η αισθηματική ζωή μοιάζει πιο έντονη και δεν αποκλείεται να περάσετε όμορφες στιγμές, είτε βρίσκοντας ένα ταίρι, είτε με τους αγαπημένους σας ευρύτερα.Μία ενδιαφέρουσα εποχή για γνωριμίες και κοινωνικοποίηση, είναι και το φθινόπωρο, κυρίως ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ

Με τον Δία στον τομέα της δημιουργικότητας, είστε στην περίοδο όπου δεν θα σταματά η άνθιση του έργου σας, αλλά και δεν θα είστε σε ρουτίνα. Κι αυτό διότι θα υπάρχουν ευκαιρίες ή θα αναζητήσετε διαφορετικές λύσεις και προσεγγίσεις. Κατά συνέπεια, θα έχετε αρκετές ασχολίες και θα σας ενδιαφέρει να ρισκάρετε σε πολλές κατευθύνσεις.Το δύσκολο θα είναι να επιλέξετε, διότι θα σας αρέσουν πολλά, θα σας ενθουσιάζουν διάφορες ιδέες και θα νιώθετε έτοιμοι για όλα!Το ρίσκο μπορεί να είναι έντονο στις επιλογές σας, ακόμη και με παρορμητικό τρόπο, για να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση ή ένα νέο δρόμο. Ενεργείστε με σοφία!Στο θέμα της σοφής επιλογής, θα βοηθήσει σίγουρα και ο Κρόνος, που εξακολουθεί να θέτει όρια, περιορισμούς και να μειώνει το εύρος της τόλμης και του ρίσκου.Δεν θα είναι αρνητικό αυτό. Θα έχετε ισορροπία προφανώς.Το καλύτερο θα ήταν μία σταδιακή ενδυνάμωση της βάσης της δουλειάς σας, και φυσικά να έχετε επιμονή και υπομονή, καθώς απρόοπτα θα συμβαίνουν κατά διαστήματα.Το πρώτο δίμηνο του 2022 θα πρέπει να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας.Αποφύγετε να διαχειριστείτε επενδύσεις ή να κάνετε επένδυση μέσα στον Μάρτιο. Αντίθετα, αν υπάρχουν χρέη, θέλουν μεγάλη προσοχή στην διαχείρισή τους και στις ρυθμίσεις.Στις αρχές του φθινοπώρου θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα.

ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσειςΜε λιγότερη δυσκολία, εξακολουθεί η καθημερινότητα να σας τονίζει το άγχος και την κόπωση. Ας αφιερώσετε χρόνο σε απόσυρση, τακτά διαλείμματα και αλλαγή της ρουτίνας.Ο Κρόνος απαιτεί να έχετε σαφές πρόγραμμα και ώρες ανάπαυσης, διαλείμματα και σταθερό ρυθμό. Ενδεχομένως οι υποχρεώσεις μειώνουν την αντοχή και μπορεί να υπάρξει ευαισθησία στα οστά, στις αρθρώσεις και στο δέρμα.Μπορεί να χρειαστεί να ενισχύσετε το ασβέστιο στον οργανισμό σας.Η θετική επιρροή του Δία, δίνει φυσικά ευεξία και γρήγορη ανάκαμψη από ευαισθησίες, αλλά και μία ανεμελιά που μπορεί να επιφέρει μικρά προβλήματα, όπως πάχος, ευαισθησίες του παγκρέατος ή στο συκώτι.Κατά διαστήματα θα είστε επιρρεπείς σε ιώσεις ή αλλεργίες. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τη χρήση φαρμάκων ανέμελα ή ουσίες και αλκοόλ.

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.

Το 2022 δεν θα είναι σαν την προηγούμενη πραγματικά δύσκολη χρονιά ειδικά για τις σχέσεις σου. Το πρώτο του χαρακτηριστικό είναι ότι ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και ότι η εργασία θα προχωρήσει, αλλά θα πρέπει να είσαι καλά οργανωμένος συν του ότι θα πρέπει να προσέχεις την υγεία σου, την εξάντληση από τη δουλειά, ενώ είναι απαραίτητο να φροντίζεις και το σώμα σου με άσκηση, διατροφή και επαρκή ύπνο. Το δεύτερο είναι ότι ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά μέχρι τον Δεκέμβριο μάλιστα, κάτι εξαιρετικό για τη συναισθηματική σου ζωή. Έχουμε και δύο εκλείψεις τον Ιανουάριο. Η πρώτη, στις 6 Ιανουαρίου, είναι ηλιακή και μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά. Η δεύτερη, στις 21, είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, είναι περισσότερο έντονη, αλλά κλείνει έναν κύκλο για να ξεκινήσει κάτι νέο.
Και ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι μήνες που μπορείς να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου σχέδια. Ταυτόχρονα κάτι καλό συμβαίνει και στη συναισθηματική σου ζωή. Η άνοιξη είναι αρκετά ήσυχη μέχρι τέλος Ιουνίου, τότε όμως είναι που αρχίζουν κάπως τα όργανα.

Ο Ιούλιος είναι ένας πολύπλοκος μήνας με δύο εκλείψεις πάλι. Πρώτα από όλα ο Άρης από τις 2 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσει ενέργεια. Την ίδια μέρα έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα που είναι ηλιακή και μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα “εσωτερικό”. Είναι όντως μια περίοδος που μπορεί να σε οδηγήσει σε περισσότερη αυτογνωσία.

Από τις 7 Ιουλίου ο Ερμής στο ζώδιό σου θα κινείται ανάδρομα και μέχρι τις 31. Που σημαίνει ότι και διάφορα θέματα του παρελθόντος (και πρόσωπα) θα κάνουν επανεμφάνιση, αλλά και ότι πρέπει να προσέχεις την επικοινωνία, ειδικά τώρα λόγω εκλείψεων. Στις 16 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη του μήνα, στον Αιγόκερω, αυτή τη φορά σεληνιακή, η οποία δείχνει ότι μπορεί να ολοκληρώνεις ένα σημαντικό επαγγελματικό έργο. Και στις 27 θα βρεθεί και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου για να δώσει ώθηση στη συναισθηματική σου ζωή. Όλα μαζί λοιπόν πέφτουν τον Ιούλιο. Ο Αύγουστος, όμως, είναι περισσότερο ήσυχος, αλλά θέλει σωστή διαχείριση των οικονομικών σου: από τη μία μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα, από την άλλη έρχονται και έξοδα.

Όμως ο τομέας της εργασίας, της σωματικής κατάστασης και υγείας και της οργάνωσης της καθημερινότητας που μερικές φορές ταλαιπωρείται πολύ, θα αρχίσει να ευνοείται απίστευτα από τον Δεκέμβριο και μάλιστα για έναν ολόκληρο χρόνο. Διότι μπορεί εκεί να βρίσκονται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας και να σε κουράζουν, αλλά μαζί τους θα είναι και ο Δίας, από τις 3 Δεκεμβρίου, μέχρι τον χειμώνα του 2022. Και ο Δίας, είναι ό, τι καλύτερο για τον τομέα τον οποίο επηρεάζει.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων 2022

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Λέοντα ανά δεκαήμερο για το 2022! Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Ο Ουρανός σε έχει πάρει στο… κατόπι και μέχρι τα γενέθλιά σου εκείνο που μπορείς να περιμένεις είναι το «απροσδόκητο», κάτι που σημαίνει ότι πρώτον τίποτε δεν είναι σίγουρο και δεύτερον είναι προς το συμφέρον σου να το προκαλέσεις εσύ, αλλάζοντας ρότα και «κυνηγώντας» μια προοπτική που δείχνει μεν ανεδαφική, αλλά τελικά θα αποδειχθεί «σούπερ». Αντίθετα, αν «κάτσεις στα αβγά σου», από αυτά που περιμένεις κι έχεις προγραμματίσει δε θα πάρεις… τίποτα! Το ίδιο κλίμα υπάρχει και μετά τα γενέθλιά σου, με την προσθήκη, ωστόσο, μιας δυναμικής, που θα εκπλήξει φίλους και εχθρούς ως προς τα αποτελέσματά της. Όσο περισσότερο τολμήσεις, λοιπόν, τόσο το καλύτερο για σένα. Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Τόσο πριν, όσο και πολύ περισσότερο μετά τα γενέθλιά σου, έχεις την τύχη με το μέρος σου και το μόνο ζήτημα που τίθεται είναι μια σωστή διαχείριση από πλευράς σου, συγκρατώντας κάπως την τάση σου για «μεγαλεία». Υπάρχουν ωστόσο και κάποια θέματα υγείας που πρέπει να φροντίσεις, ιδιαίτερα μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο.

3ο δεκαήμερο

«Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες» μέχρι τα γενέθλιά σου, αφού ούτε η τύχη σου «σε πάει», ούτε τα έξοδα μειώνονται, αντίθετα, είναι πιθανό να σου προκύψουν έκτακτες ανάγκες που η κάλυψή τους δεν παίρνει αναβολή. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το κλίμα αλλάζει αισθητά προς το καλύτερο και μένει το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας κυρίως να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο. Ακόμη όμως κι αν βρεθείς προσωρινά «στον άσσο», θα έχεις και την δεύτερη και την… τρίτη ευκαιρία σου να «ρεφάρεις»!

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου)

Είναι όλα σχετικά με το ποιόν γνωρίζετε καλά στην εργασία σας, κι αυτό σας το επισημαίνει ο Ουρανός ο οποίος κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Οι αυξημένες απαιτήσεις της εργασίας σας, σας συμπαρασύρουν προς τα κάτω; Αναζητάτε την ελευθερία σας, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Απαιτείται αγώνας εκκαθάρισης (ή κάψιμο κάποιων γεφυρών) κι αυτό θα μπορούσε να είναι αναπόφευκτο. Το δυναμικό και τολμηρό ζώδιό σας θέλει να φτάσει το στόχο του με κάθε τίμημα. Αποφύγετε να δημιουργήσετε δράμα και να κάνετε διασπαστικές ενέργειες. Ναι, κάποια ζητήματα στην εργασία σας πρέπει να ξεκαθαρίσουν, αλλά με τον εγωισμό και την αλαζονεία σας οι άνθρωποι δεν σας υποστηρίξουν. Αποφύγετε συναδέλφους ή συνεργάτες που πατούν τα κουμπιά σας ή σας προκαλούν θυμό και οργή. Και περιορίστε τη δική σας τάση να παίζετε το συνήγορο του διαβόλου, καθώς θα μπορούσατε να καταστρέψετε μια επαγγελματική σχέση με αυτό τον τρόπο.

Από τη θετική πλευρά, με τον Ουρανό, τον πλανήτη της τεχνολογίας, ένας από τους φίλους σας μπορεί να σας βρει εφαρμογές που διευκολύνουν το έργο σας. Αν κυνηγούσατε καιρό τώρα έναν ηγετικό ρόλο, κάποια αλλαγή στην εργασία σας θα μπορούσε να σας κάνει αφεντικό. Μια απρόσμενη επαγγελματική ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει μέσα από το κοινωνικό σας δίκτυο, ή ακόμη και μια θέση που βλέπετε τυχαία στο διαδίκτυο. Ίσως ακόμα πάρετε μια συγκλονιστικά θετική απάντηση από μια εργασία που ήταν στο στόχο σας. Ταυτόχρονα, ο Ουρανός σας ζητά να σκεφτείτε πιο λογικά και θέλει να καταλάβετε ότι με διανοητική επεξεργασία των λόγων και των ενεργειών σας, θα πετύχετε ό, τι ζητάτε. Για να γίνει όμως αυτό, προσπαθήστε να δράσετε τόσο με λογική όσο και με σεβασμό προς τους άλλους.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου)

Με τον σοβαρό Κρόνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, καλείστε να αποβάλετε κάποιες αυτοκαταστροφικές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν εξαλείψετε τις τοξίνες από τη διατροφή σας και δώσετε προσοχή σε όλα όσα τροφοδοτούν με θετική ενέργεια ό, τι πιο πολύτιμο έχετε, το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας (και αυτό περιλαμβάνει να κάνετε θετικές και αισιόδοξες σκέψεις). Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση με την εγγραφή σε ένα γυμναστήριο ή την επίβλεψη ενός διατροφολόγου. Παρόλο που το ζώδιό σας είναι από τη φύση του χαρούμενο και αισιόδοξο, ίσως πιεστείτε προκειμένου να υιοθετήσετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής.

Εξαλείψτε το άγχος – όσο είναι δυνατόν – δεν μπορείτε να αντέξετε την αρνητική ενέργεια και τις νευρώσεις των άλλων ανθρώπων, καθώς θα νιώσετε δυσλειτουργία στην καθημερινή σας ζωή. Είστε εσείς υπεύθυνοι για την καλή διάθεσή σας, έτσι θεσπίστε όρια με τους άλλους ή ακόμα απομακρυνθείτε από όσους γεμίζουν τη ζωή σας με κενότητα και απαισιοδοξία. Σίγουρα, αισθάνεστε καλά όταν πηγαίνετε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, ειδικά όταν όλοι επιθυμούν την ανοιχτόκαρδη και συμπαθητική παρέα σας. Ωστόσο, αν δεν προφυλάξετε εσείς τον εαυτό σας, κανείς δεν θα το κάνει. Θεσπίστε κανόνες με τους γύρω σας για να προστατευθείτε, στο όνομα της διατήρησης της σωματικής και ψυχικής υγείας σας και της αρμονίας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Με τον αισιόδοξο Δία να κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, κάνετε πραγματικά μεγάλα όνειρα στην αγάπη, ίσως ακόμα σκέφτεστε να κάνετε το μεγάλο άλμα. Οι δικές σας επιθυμίες και ανάγκες είναι ένα βασικό θέμα το τρέχον έτος. Κάτω από την τύχη του Δία, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που πραγματικά σας εμπνέει με τη φιλοσοφία του και τις πεποιθήσεις του, κάποιον/α ο οποίος/α θα γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος σας, θα σας καθοδηγήσει σε κάθε είδους θύελλες και ταραγμένα νερά για να βρείτε και πάλι την ευτυχία. Από την άλλη πλευρά, αυτό το άτομο θα μπορούσε να έχει μια ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στα πάντα και να σας θεωρεί πολύτιμους και ανεκτίμητους στη ζωή του. Έχετε να μάθετε πολλά από αυτό το πρόσωπο, αρκεί να αγωνιστείτε για την αγάπη του.

Τίποτα δεν μπορεί τώρα να σας κρατήσει πίσω από τα μεγάλα οράματά σας, εκφράζετε το παθιασμένο και εκφραστικό ταπεραμέντο σας. Αυτή είναι η στιγμή σας για να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε. Έχετε ενθουσιασμό και πάθος για ζωή, χαίρεστε την κάθε στιγμή, συγκεντρώνετε γύρω σας τόσο κόσμο! Και αισθάνεστε ελεύθεροι να είστε όσο ριζοσπαστικοί θέλετε, αφού η πρόθεσή σας είναι να αφυπνίσετε τους ανθρώπους ή να προκαλέσετε το status quo. Ίσως ακόμα καταλήξετε να πακετάρετε τις βαλίτσες σας για την αγάπη, ενδεχομένως με κάποιον/α στο εξωτερικό ή από ένα διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Και επειδή ο πέμπτος οίκος διέπει επίσης τη δημιουργικότητα, ο Δίας μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια ευρύτερη προσοχή από το κοινό σας, προβάλλοντας ένα δημιουργικό έργο και εισπράττοντας επαίνους και χειροκροτήματα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, γιατί δυσκολεύεστε τόσο με το συναίσθημα;Μήπως η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία, δεν σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *