Ετήσιο ωροσκόπιο Παρθένος 2022

Παρθένος 2022, μάθε με εγκυρότητα ποιες αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν το νέο έτος και τι εξελίξεις θα έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα αλλάξει η καθημερινότητα σου; Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αγάπη και αμοιβαιότητα;Ωροσκόπιο Παρθένος 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα…;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.
Το 2022 είναι καλύτερο από τη χρονιά που πέρασε. Ξεκινάμε έτσι, καθησυχαστικά. Ο Κρόνος θα βρίσκεται όλη τη χρονιά στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και συνειδητοποιείς ότι τα συναισθηματικά σου είναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, ίσως όχι πάντα εύκολη, αλλά αν χτίσεις μια σχέση πάνω σε γερά θεμέλια τώρα, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες.
Επίσης, ο Δίας, πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων, θα βρίσκεται όλη τη χρονιά στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Λοιπόν, μια και λέγαμε για έρωτα και σχέσεις, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι μήνες αποκαλυπτικοί και με πολύ σημαντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα δοθεί αρκετή έμφαση στη δουλειά, αλλά και στη συντροφική σου ζωή. Μπορεί να δημιουργηθούν νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες ή και να μπεις σε μια νέα συναισθηματική σχέση.
Η άνοιξη είναι μια περίοδος ευχάριστη και βατή, όμως λίγο αργότερα ο Ιούλιος φαίνεται να είναι ένας σχετικά πολύπλοκος μήνας. Μην φαντάζεσαι ότι θα είναι σαν τον περσινό Ιούλιο, μολονότι και αυτός έχει δύο εκλείψεις. Η πρώτη είναι ηλιακή, πραγματοποιείται στις 2 στον ενδέκατο οίκο σου και μπορεί να σε εντάξει σε μια νέα ομάδα ανθρώπων, να σε δικτυώσει και να φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Τις φιλικές σου σχέσεις να προσέχεις λίγο γιατί οι μέρες μπορεί να έχουν κάποια ένταση. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου της δημιουργικότητας και του έρωτα και φαίνεται ότι θα “ξέρεις” πού βρίσκεσαι σε αυτόν τον τομέα, αν θα προχωρήσεις, με ποιο πρόσωπο και πώς.
Από τις 7 Ιουλίου μέχρι τις 31, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Λέοντα που σημαίνει ότι και πολλά εσωτερικά θέματα από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν για να επιλυθούν μια και έξω. Ο Αύγουστος από την άλλη, καμία σχέση. Όλα μοιάζει να ξεκαθαρίζονται, γεμίζεις ενέργεια και ερωτισμό, κυνηγάς τους στόχους σου, ομορφαίνεις, χαλαρώνεις και μαθαίνεις να απολαμβάνεις.
Και μια και μιλάμε για έρωτα, από τις 3 Δεκεμβρίου ο Δίας θα βρεθεί σε αυτό το σημείο για έναν χρόνο και μην ξεχνάς ότι είναι ο πλανήτης των θετικών εξελίξεων, της τύχης και της επέκτασης. Είναι πολύ πιθανό την ερχόμενη χρονιά να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να αποκτήσεις ένα παιδί.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος 2022

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Παρθένου ανά δεκαήμερο για το 2022!
Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Η διατήρηση των ισορροπιών ανάμεσα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου και τη χρηματοδότηση ενός νέου πρότζεκτ, είναι το βασικό ζητούμενο μέχρι τα γενέθλιά σου κι όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρεις μια χαρά! Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια αποζημίωση ή κληρονομιά που θα σου «λύσει τα χέρια»
Μετά τα γενέθλιά σου, βέβαια, το σκηνικό που στήνεται στη ζωή σου τα έχει… όλα, με τις πολύ καλές στιγμές να εναλλάσσονται με τις… άλλες, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να μείνεις «ρέστος/η» για μεγάλο διάστημα, αφού μόλις θα χάνεις ή θα ξοδεύεις κάτι, το σύμπαν θα στο ισοφαρίζει! Και τελικά εκείνο που θα σου μείνει είναι η αίσθηση πως «έκανες τη ζωή σου».
Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Από τη μια σε… γυροφέρνουν απατεώνες ή «αιθεροβάμονες» κι από την άλλη τίποτε το «νορμάλ» δεν προμηνύεται μέχρι τα γενέθλιά σου. Αν όμως κινείσαι στον καλλιτεχνικό χώρο, τότε το πράγμα αλλάζει, αφού θα «σκίσεις» με τις εμπνεύσεις και το έργο σου. Επιπλέον, στα συν της περιόδου είναι μια ρύθμιση για τα περιουσιακά σου.
Η παραπάνω περιρρέουσα ατμόσφαιρα παραμένει και μάλιστα «διογκώνεται» μετά τα γενέθλιά σου, οπότε πρόσεξε πολύ, μήπως «τσιμπήσεις» σε ένα δόλωμα, πέφτοντας εντελώς στην «φάκα» που θα σου έχουν στήσει για δήθεν «αμύθητα» κέρδη. Συνεργασίες λοιπόν και χρηματιστήριο… γιοκ, αλλά στις τέχνες εξακολουθείς να έχεις ούριο άνεμο! Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένονται «μαζεμένα» έσοδα και έξοδα, εναλλάξ.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι εξελίξεις θα είναι σχετικά απρόβλεπτες, με τα υποτιθέμενα «σίγουρα» να χάνονται, για να αναπληρωθούν ωστόσο από απρόσμενα έσοδα. Μαζί με αυτό πηγαίνει και η απόκτηση κάποιων ειδών πολυτελείας ή τέλος πάντων όχι βασικής ανάγκης. Κι εσένα, βέβαια, σε συμφέρει να κινηθείς «ασύμβατα», κάνοντας αυτό που… όλοι σου λένε να μην κάνεις!
Μετά τα γενέθλιά σου, τα… πλούτη σε ακολουθούν, με συνέπεια να κάνεις πολλές αγορές, μαζί τους όμως έρχονται και κάποιοι «επιτήδειοι» που σκοπεύουν να σε ξαλαφρώσουν με το ζόρι, γι’ αυτό έχε τον νου σου και μην ξεγελαστείς και «ξανοιχτείς» πιστεύοντας πως «θα πιάσεις την καλή». Οι υποσχέσεις που σου δίνονται κρύβουν παγίδες ή πρόκειται για ουτοπίες που δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)

Με τον απατηλό Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οποιαδήποτε νέα ερωτική γνωριμία κάνετε ή συνεργασία, δεν σημαίνει κάτι ένα καυτό φιλί ή μια φαινομενικά εγκάρδια χειραψία. Δεν είναι καιρός να κάνετε υποθέσεις, ούτε και να είστε φιλεύσπλαχνοι και συμπονετικοί, θα υποφέρετε από την λάθος εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για κάποιον ή κάτι, ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις. Με την φαντασία σας να καλπάζει, νέες σχέσεις και συνεργασίες θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια και χάος. Αν είστε σε σχέση, θέστε τα όριά σας και μη στέλνετε ασαφή μηνύματα και πληροφορίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε αναλόγως αν διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ακούστε τη διαίσθησή σας, καθώς θα είναι έντονη τώρα, ακόμα κι αν το μυαλό σας μπορεί να λέει: «Όλα είναι εντάξει, ο σύντροφός μου δεν θα έκανε ποτέ αυτό».
Ίσως ένας συνεργάτης σας να έχει υπόγεια κίνητρα ή να προσπαθεί διακριτικά να σας υπονομεύσει ή να σας επιτεθεί. Μην παγιδευτείτε στα δίχτυα του και ξεκινήσετε διαμάχες. Αντίθετα, κοιτάξτε μέσα σας για να δείτε αν υπάρχει μια δική σας παράβαση η οποία έχει προκαλέσει αυτή τη συμπεριφορά. Ίσως πάλι να θέλετε να προσφέρετε στοργή και συμπόνοια στους γύρω σας, καθώς μπορεί να αισθανθείτε ενοχές ή υποχρέωση. Μη βιαστείτε να ανοίξετε το πορτοφόλι σας ή να προσφέρετε οτιδήποτε, όχι πριν θέσετε σαφή όρια. Μπορεί ένα άτομο να βρίσκεται σε ανάγκη αλλά κι εσείς δεν θέλετε να νιώθετε ότι σας χρησιμοποιεί. Μήπως αισθάνεστε ότι αυτό το πρόσωπο είναι αδικημένο από τη ζωή; Ή νιώθετε ευθύνη για τη μοίρα αυτού του ατόμου; Αυτό πιθανότατα αποτελεί ένδειξη ότι η σχέση αυτή δεν είναι εξισορροπημένη και θα σας αποστραγγίσει συναισθηματικά (ή ακόμα και οικονομικά) εάν δεν ορίσετε σαφή όρια για το πόσο χρόνο, χρήμα και καλή θέληση μπορείτε να διαθέσετε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου)

Ο πειθαρχημένος πλανήτης της ωριμότητας, ο Κρόνος, θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, έτσι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να κάνετε πιο μακροπρόθεσμες και προσεκτικές επιλογές στην ερωτική σας ζωή ή να πάρετε πιο σοβαρά ένα καλλιτεχνικό σας ταλέντο, ίσως με τη βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα. Ο Κρόνος μας ανταμείβει για την αυτοπειθαρχία και την επιμονή. Επομένως, αν μπορείτε να αντέξετε τις δοκιμασίες στη σχέση σας – και σίγουρα μπορείτε, θα πάρετε την ευτυχία που περιμένετε από την άλλη πλευρά. Απλά μην προσπαθήσετε να κόψετε απότομα και σκληρά τις γέφυρες ή να εξαπατήσετε τον αγαπημένο σας. Για να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη σε μια σχέση χρειάζεται χρόνος, θα βγείτε κερδισμένοι αν είστε υπομονετικοί.
Προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις σας για κυριαρχία και έλεγχο, η επιθυμία σας για άμεση ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας θα είναι ισχυρή, αλλά μια μικρή αυτοσυγκράτηση θα ωφελήσει πολύ. Αυτή η αυστηρή επιρροή του Κρόνου θα μπορούσε να σας βοηθήσει και με άλλους τρόπους. Εάν είστε τύπος που παραβιάζει τα όρια όλων των ειδών (ακόμα και όταν πρόκειται για ένα απλό ραντεβού) θα μπορούσατε να γίνετε πιο συνεπείς. Η διάρκεια και η μακροβιότητα της σχέσης σας εξαρτάται από την προθυμία σας να κάνετε πράξη όλα όσα υποσχεθήκατε, έτσι ακολουθείστε τους απλούς κανόνες της ηθικής ακεραιότητας και του σεβασμού προς τον άλλον και μη σαμποτάρετε τις προσπάθειές σας με τον εγωισμό και την έπαρσή σας.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Ανοίξτε την καρδιά σας. Ο Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τώρα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, θέλετε να οικοδομήσετε γερά συναισθηματικά θεμέλια με τους οικείους σας. Η διάθεσή σας ζωντανεύει και μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια μακρινή μετακίνηση ή να επενδύσετε σε ένα ακίνητο. Αν είχατε κάποια ανεπίλυτα ζητήματα με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή συγγενή ή γονέα ή το παιδί σας, ο καλοπροαίρετος Δίας θα σας βοηθήσει να δείτε την κατάσταση πιο ανάλαφρα και θετικά, τώρα δεν ενεργείτε με οργή και θυμό, είστε σε θέση να συγχωρήσετε. Εάν πάλι όλα είναι καλά μεταξύ σας, ίσως κάνετε πιο συχνές επισκέψεις στους οικείους σας ή απλά ανοίγετε το σπίτι σας και φιλοξενείτε κάποια άτομα.
Ο κοσμικός Δίας σας στέλνει υποστήριξη για να ανανεώσετε τον τρόπο ζωής σας ή να αλλάξετε εντελώς την κατάσταση της ζωής σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια μετακίνηση σε μια άλλη πόλη ή ίσως δεχτείτε νέα άτομα στην κατοικία σας, διαμορφώνοντας μια νέα κατάσταση κοινής διαβίωσης. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνετε να πετύχετε την ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής, μειώνονται οι συγκρούσεις, νιώθετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ανθίζουν, καθώς παίρνετε και δίνετε αγάπη και φροντίδα. Μπορεί ακόμα κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να μετακινηθεί, να πωλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητο ή ακόμα να έχετε ειδήσεις για μια εγκυμοσύνη ή βάζετε χρήματα για μια ανακαίνιση. Αγαπητέ Παρθένε το 2022 αναμένεται να γίνουν πάρα πολλά στα ερωτικά σου!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *