Ετήσιο ωροσκόπιο Σκορπιός 2022

Μια υπέροχη και ενδιαφέρουσα χρονιά σε περιμένει. Σκορπιός 2022, μάθε πόσο τυχερή και γεμάτη ευκαιρίες θα είναι η νέα αυτή χρονιά για το ζώδιό σου. Μάθε τι δώρα και εκπλήξεις θα σου φέρει το νέο έτος.Ωροσκόπιο Σκορπιός 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Μπορεί να μην θέλετε να το πιστέψετε αλλά το 2022 είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά από τις προηγούμενες.
Η εγκατάσταση του Ουρανού στον Ταύρο ανοίγει μια νέα εποχή για τον τομέα των σχέσεων και η παρουσία του Δία στον Τοξότη θα ευνοήσει απρόσμενα τα οικονομικά σας.
Η παρουσία του Κρόνου μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βοηθά να ακολουθήσετε καινούριες τακτικές προκειμένου να αξιοποιήσετε τις απεριόριστες δυνάμεις που κρύβετε μέσα σας. Είναι γεγονός ότι το 2022 θα διαπιστώσετε ότι έχετε αλλάξει και αυτό θα εκπλήξει πολλούς από αυτούς που σας συναναστρέφονται.
Μια νέα επταετία ξεκινά τώρα για τις αισθηματικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η αντιμετώπιση των σχέσεων της από εδώ και πέρα ζωής σας θα είναι η συνισταμένη της νέας πορείας σας. Φανείτε ειλικρινείς και συνεργάσιμοι και αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά. Αξιοποιήστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που σας έδωσε η ζωή, όλη την δεκαετία που προηγήθηκε. Αποδεχτείτε εκείνους που δεν είναι στα μέτρα σας και προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε δεν μπορείτε να αναστρέψετε. Δεχτείτε αν θέλετε να σας δέχονται ή πληρώστε καλόκαρδα το αντίτιμο της αδυναμίας σας με την προσαρμογή σας σε νέους σκοπούς που θα σας επιβεβαιώσουν σαν ανθρώπινη αξία.
Στα ερωτικά σας μπορεί να μην έρθει η γαλήνη και η ηρεμία, αλλά θα έρθει η παραδοχή μιας νέας πραγματικότητας. Οι εμπειρίες σας θα σας εντυπωσιάσουν, αλλά οι τυχόν διαμαρτυρίες σας πρέπει να περιοριστούν. Αποφύγετε να κάνετε λάθη στην ερωτική σας ζωή και αναλάβετε πρόθυμα τις ευθύνες που συνεπάγεται μια ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία. Οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον ρυθμό σας και τις συνθήκες των σχέσεών σας με τους άλλους. Όσες επιμένετε σε παλιές συνήθειες και τρόπους θα διαπιστώσετε αργότερα ότι χάσατε πολύτιμο χρόνο. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι και μην αρνείστε το δικαίωμα ενός πειράματος ακόμα και αν αποτύχει.
Η εργασία σας προβλέπεται περισσότερο τυχερή ή ενδιαφέρουσα. Αξιοποιήστε σε αυτήν τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, την αντίληψη που διαθέτετε και τις ευκαιρίες που θα την συνοδεύσουν. Παρά τη δύσκολη εποχή σε γενικότερο κλίμα, μπορείτε και να την συντηρήσετε και να την προωθήσετε. Φανείτε περισσότερο επιφυλακτικοί στην αρχή του χρόνου, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο. Αποφύγετε ρήξεις και διαφωνίες με συνεργάτες και μην αφήνετε την ευαισθησία και τον συναισθηματισμό σας να σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα. Κρατήστε κοντά σας εκείνους που θα συμβάλλουν στην επιτυχία της δουλειάς σας, αλλά μην αφήνετε να εμπλέκονται σε αυτήν παράγοντες που έχουν αποδειχτεί ακατάλληλοι.
Ο Δίας στον Τοξότη θα βοηθήσει τα οικονομικά σας, ωστόσο πρέπει να είστε συντηρητικοί στο χειρισμό τους Ωστόσο το δεύτερο εξάμηνο θα υπάρξουν ευκαιρίες να αλλάξει εντελώς η κατάσταση σε αυτόν τον τομέα. Μην αφήνετε τον χρόνο και τις ευκαιρίες να χάνονται, ούτε κάποιες καινούριες δραστηριότητες στον παράγοντα της τύχης. Η χρονιά αυτή απαιτεί έλεγχο, παρακολούθηση και δικλείδες ασφάλειας.
Προφυλάξτε την υγεία σας από την κούραση, την υπερένταση και την κατανάλωση του χρόνου και της ενέργειάς σας. Μην αμελείτε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν και επιμεληθείτε καλύτερα τον ύπνο και την διατροφή σας. Μια αλλαγή τόπου διαμονής θα σας ανανέωνε ψυχολογικά

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.
Η πολύ σημαντική θέση του Δία στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου καθ’ όλη τη χρονιά, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις ή και να δημιουργήσεις ευκαιρίες να βελτιώσεις την κατάσταση σε αυτόν τον τομέα. Από τις 7 Ιανουαρίου θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο και αυτό θα λειτουργήσει ενισχυτικά.
Το άλλο θέμα με το οποίο ξεκινάμε και που θα σε απασχολήσει όλη τη χρονιά, είναι ο τρίτος οίκος σου που σημαίνει όλα τα παρακάτω: επικοινωνία, δικτύωση, αδέρφια, ταξίδια, έρευνα, λογική σκέψη. Σε αυτό το σημείο θα βρίσκεται ο εξεταστής Κρόνος όλο τον χρόνο και θα σε μάθει να σκέφτεσαι ρεαλιστικά και να πράττεις με υπευθυνότητα. Στις 6 Ιανουαρίου έχουμε και μια ηλιακή έκλειψη σε αυτό το σημείο που πυροδοτεί ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε κάποιον από αυτούς τους τομείς. Η έκλειψη αυτή μπορεί να είναι πιεστική, λόγω της συνύπαρξής της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, η έκβασή της όμως θα είναι θετική.
Τον Ιανουάριο έχουμε και μια δεύτερη έκλειψη, όμως. Πρόκειται για μια ηλιακή, στις 21, στον οίκο των επαγγελματικών σου και φαίνεται ότι παίρνεις μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με αυτόν τον τομέα.
Ο Φεβρουάριος ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι μήνες που μπορεί να μιλάμε για έναν νέο έρωτα ή για μια νέα σχέση. Ειδικά τον Μάρτιο, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς διότι στον πέμπτο (έρωτας και δημιουργικότητα) και στον έβδομο οίκο σου (σχέσεις και συνεργασίες) γίνεται χαμός.
Ένας από τους πιο σημαντικούς και πολύπλοκους μήνες είναι ο Ιούλιος, που έχει επίσης δύο εκλείψεις, αν και δεν είναι μόνο αυτές που τον καθιστούν πολύπλοκο. Σημαντικότατος τομέας είναι τα επαγγελματικά σου γιατί εκεί θα βρίσκεται ο Άρης από τις 2, από τις 7 ο ανάδρομος Ερμής και από τις 27 η Αφροδίτη. Ο τομέας αυτός μπορεί να σε πιέσει, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι πολύ σημαντικά, θα βγει κάτι καλό από όλο αυτό το τρέξιμο. Η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή και σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες, ίσως σχετίζεται με σπουδές ή με ένα ταξίδι. Η δεύτερη, στις 16 είναι σεληνιακή και σχετίζεται με την επικοινωνία και τα συμβόλαια και ένα πιθανό σενάριο είναι να ολοκληρωθεί μια συμφωνία. Πάντως ο Ιούλιος είναι ένας έντονος μήνας με πολλές εξελίξεις και θέλει αρκετή προσοχή λόγω της γενικότερης “έντασης” στην ατμόσφαιρα.
Στις 9 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα νιώσεις την ανακούφιση που χρειάζεσαι. Στις 31 όμως και μέχρι τις 21 Νοεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σου, αλλά θα κινείται ανάδρομα! Που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός και με την επικοινωνία και στις συναλλαγές σου με τους άλλους.
Ο Δεκέμβριος ολοκληρώνει το 2022 με τη μετακίνηση του Δία από τον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου στον τρίτο οίκο σου. Από εκεί θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι, θα “ανοίξει” τη σκέψη σου και θα φέρει συμφωνίες και γνωριμίες που θα έχουν διάρκεια.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός 2022

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Σκορπιού ανά δεκαήμερο για το 2022!
Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Οι αλλαγές και οι ανατροπές ισορροπιών που δρομολογούνται σίγουρα σε «ξεβολεύουν», πέραν τούτου όμως δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι, αντίθετα, θα διαπιστώσεις πως ο νέος σου ρόλος έχει και σημαντικά πλεονεκτήματα που δεν υπήρχαν πριν. Μη μείνεις, λοιπόν, στον τρόπο που διάλεξε η ζωή για να σου δείξει πως τίποτε δεν κρατά αιώνια, αλλά εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μετά τα γενέθλιά σου, θα έχεις ακόμη περισσότερη τύχη και μόνο κάποια θέματα υγείας μπορεί να σε προβληματίσουν.
Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι και τον Οκτώβριο του 2022, οι καταστάσεις «σε πάνε» και με εξαίρεση τις ανατροπές που δρομολογούνται στις συνεργασίες σου και μπορεί να σε βάλουν σε νομικούς μπελάδες, έχεις τη δυναμική και την τύχη για να πετύχεις το καλύτερο για σένα. Κινήσου μόνος/η σου λοιπόν και δεν θα χάσεις!
Μετά τα γενέθλιά σου, βέβαια, το «παιχνίδι» σκληραίνει και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου τη… μαεστρία στη διαχείριση δύσκολων και «βρώμικων» καταστάσεων, ξέρεις όμως από αυτά…

3ο δεκαήμερο

Στην περίπτωσή σου ισχύει το «ο τολμών νικά» και μέχρι τα γενέθλιά σου θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να διαπιστώσεις πως μια ριψοκίνδυνη τοποθέτηση χρημάτων ή ένα ανάλογο εγχείρημα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα! Για να συμβεί αυτό, βέβαια, ίσως πρώτα χρειαστεί να χαλάσεις κάποιες καρδιές και να σπάσεις συνεργασίες που σε κρατάνε πίσω. Η χρονιά σου, λοιπόν, δε θα είναι ήρεμη, αλλά θα αποδώσει καρπούς, με εσένα να είσαι πάντα «μάχιμος/η»!
Μετά τα γενέθλιά σου, δε, θα είσαι και πολύ πιο τυχερός/η, χωρίς να χρειάζεται να κυνηγάς το χρήμα, αφού θα σε κυνηγά αυτό!

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου)

Θέλετε να απελευθερωθείτε από ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας; Ο Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και δημιουργεί συγκρούσεις και ανατροπές σε μια σημαντική σχέση σας ή συνεργασία σας. Τώρα ρισκάρετε την ευτυχία σας, είστε τολμηροί, ίσως και αναιδείς, διεκδικείτε τα όριά σας, ειδικά αν δώσατε πάρα πολλά. Αυτή η τεταμένη διέλευση του Ουρανού θα μπορούσε να δημιουργήσει μια επική αναμέτρηση με ένα βασικό πρόσωπο στη ζωή σας, ίσως υποκινώντας μια επιβολή θέλησης και μια σύγκρουση του «εγώ». Η φωτιά που βάζετε στις σχέσεις σας θα μπορούσε να επιφέρει περιφρόνηση και δυσαρέσκεια. Μήπως είναι καιρός να ξεφύγετε από μια περιοριστική δέσμευση, είτε στην αγάπη, είτε στη δουλειά; Μην εκπλαγείτε αν θελήσετε να πετάξετε με τα δικά φτερά, με δικές σας ενέργειες.
Αυτός ο επαναστατικός πλανήτης απαιτεί να αποκρυσταλλώσετε μια σημαντική σχέση σας, να κατανοήσετε αν εναρμονίζονται οι δικές σας ανάγκες και αξίες με των άλλων. Τεταμένες καταστάσεις οδηγούν σε αντιπαραθέσεις οι οποίες με τη σειρά τους απαιτούν μια ριζοσπαστική αλλαγή. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι έχετε διαφορετικούς σκοπούς με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη. Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ενώσετε μαζί τις δυνάμεις σας, πριν προχωρήσετε σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Το βασικό σημείο μιας σχέσης είναι για σας να γίνετε ακόμη καλύτεροι άνθρωποι, όχι να βυθιστείτε στο σκοτάδι. Ας είμαστε ξεκάθαροι: Είστε μοναδικοί, έτσι αναζητήστε έναν καλύτερο υποστηρικτικό άνθρωπο, όχι κάποιον που δεν αποδέχεται τον αληθινό εαυτό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου)

Αλλάξτε το στυλ επικοινωνίας σας. Ώρα να πάρετε σοβαρά τα λόγια σας και τον εαυτό σας, καθώς ο πειθαρχημένος Κρόνος κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας. Αυτή η κάπως βαριά διέλευση θα διαρκέσει αρκετά, οπότε θα πρέπει να εκπαιδευτείτε στο πώς να επικοινωνείτε με τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων του γραπτού και προφορικού λόγου, του μάρκετινγκ και της διδασκαλίας. Αν συνηθίζατε να ρίχνετε … το δηλητήριό σας, περιμένετε να κάνετε σκληρή δουλειά για να διορθώσετε τα πράγματα. Το γοητευτικό και παθιασμένο ζώδιό σας έχει πρόβλημα αν περιβάλλεται από ψυχρά και αναξιόπιστα άτομα, και τώρα αυτό θα το αισθανθείτε ακόμα περισσότερο.
Αντί να καταστρέψετε κάποιες σχέσεις σας ή να αφήσετε την απελπισία να κυριεύσει το μυαλό σας, αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε θετικά και να επιλέξετε σοφά τα λόγια σας. Βάλτε πρόγραμμα και οργάνωση στις δραστηριότητές σας και σκεφτείτε πολύ καλά πριν προβάλετε μια ιδέα σας. Αν έχετε λογοτεχνικές φιλοδοξίες, μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι ιδέες σας μπορούν να γίνουν αρεστές στο κοινό σας είναι αν προσπαθήσετε να τις μεταφέρετε με ένα απτό και ξεκάθαρο τρόπο. Από αυτή τη διέλευση του Κρόνου επηρεάζεται επίσης η επικοινωνία με τους γύρω σας, οπότε προσέξτε επίσης τι δημοσιεύετε στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό που σε εσάς φαίνεται αστείο, θα μπορούσε να παρεξηγηθεί και να έχει επιπτώσεις. Πάνω απ’ όλα, μάθετε να είστε υπεύθυνοι.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Κερδίζετε το Jackpot! Ο τυχερός Δίας κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως η θεά τύχη σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, βλέπετε μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για το μέλλον σας. Φυσικά, με τον Δία είναι πάντα πιθανό να προκύψει ένας απρόσμενος λογαριασμός ή δαπάνη, ίσως είναι κάτι το οποίο δεν περιμένετε, αλλά πιθανότατα, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες! Θα μπορούσατε να έχετε κάποια εκπληκτικά νέα για μια επικερδή οικονομική συμφωνία, ίσως για μια αύξηση, μια πολυπόθητη καλοπληρωμένη ηγετική θέση στην εργασία σας ή μια σύμβαση με έναν πλούσιο πελάτη. Μπορεί ακόμη να ξεχωρίσετε στην εργασία σας πράγμα το οποίο σας δίνει θετικές οικονομικές απολαβές.
Ο Δίας σας δίνει μια τεράστια ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη και σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξα, χαρούμενα και επεκτατικά. Μια έξυπνη ιδέα προσγειώνεται ξαφνικά στο κεφάλι σας, δίνοντας τη λύση σε ένα μακροχρόνιο οικονομικό ζήτημα που σας απασχολούσε. Ο κοσμικός Δίας θα μπορούσε να φέρει ακόμη μια ευκαιρία να κάνετε μια σύμπραξη ή μια οικονομική σύμβαση με κάποιον από μακριά. Θα νιώσετε μεγάλη οικονομική ασφάλεια βλέποντας το κομπόδεμά σας να αυξάνεται. Είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεμάτοι αισιοδοξία για το οικονομικό σας μέλλον, η ευημερία είναι όλη δική σας. Η χαρούμενη διάθεσή σας σάς κάνει να αισθάνεστε αρκετά τυχεροί, η διαίσθησή σας γνωρίζει ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας του 2021 προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε πολλές προκλήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί.Στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *