Ετήσιο ωροσκόπιο Τοξότης 2022

Πόσο τυχερή χρονιά θα είναι για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου; Τοξότης 2022, διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιό σου και ενημερώσου για όλα τα δρώμενα που θα συμβούν μέσα στο νέο αυτό και ενδιαφέρον έτος.Ωροσκόπιο Τοξότης 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα…;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Όνειρα για την οικογένειά σας ή για να δημιουργήσετε οικογένεια, θα κάνετε αυτή τη χρονιά, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να τα διανθίζετε με υπερβολή. Καθώς ο τομέας της οικογένειας δεν πιέζεται ιδιαίτερα, θα είστε περισσότερο χαλαροί, συγκροτημένοι, γαλήνιοι και δοτικοί. Θα έχετε στην οικογενειακή σας εστία την ευχέρεια να απολαύσετε στιγμές που σας ταξιδεύουν ή σας κάνουν να αποφορτίζεστε από τον αγώνα της καθημερινότητας. Μάλιστα μπορεί να στραφείτε σε ενδιαφέροντα πιο μοναχικά, όπως το διάβασμα, ή την ενασχόληση με τον διαλογισμό και την Τέχνη.Ωστόσο, αποφύγετε τις παρεξηγήσεις που δεν έχουν βάση, παρά έλλειψη υπομονής στο να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες. Πιο δύσκολος μήνας για συνεννόηση με τους οικείους σας, είναι ο Μάρτιος.Ρομαντικές στιγμές μπορείτε να βιώσετε κυρίως στα μέσα της Άνοιξης. Μπορείτε επίσης να κάνετε μία όμορφη διακόσμηση στον χώρο σας.Ας προσέξετε τα υδραυλικά του σπιτιού σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Ενθουσιώδεις συχνά, έχετε κάνει αρκετά λάθη στην αισθηματική σας ζωή, αφού η σπίθα που καίει, δεν σας επιτρέπει να αντιδράσετε με λογική… Τα τελευταία χρόνια είναι πιθανόν (ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο), να είχατε περιπέτειες ή εξάρσεις και απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα. Αναστάτωση επικρατούσε και ενίοτε τα συναισθήματα ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος!Πλέον από τα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι πιο εύκολο να ισορροπήσετε στον τομέα αυτό. Θα βρεθεί είτε ένα ταίρι που θα είναι ακριβώς ο χαρακτήρας που σας ταιριάζει, είτε ο άνθρωπος που θα θεραπεύσει τα συναισθηματικά σας κενά. Όπως και να έχει, θα είστε σε μία ευνοημένη συναισθηματική περίοδο, που φυσικά, αν δεν έχετε την συνήθη σας υπερβολική αισιοδοξία και γενναιοδωρία, θα νιώσετε πληρότητα. Θα μπορείτε να χαρείτε όμορφες στιγμές, να ψυχαγωγηθείτε, να μοιραστείτε σκέψεις και όνειρα και κυρίως, να χαμογελάτε!Κάποιες ενδιαφέρουσες συναντήσεις το πρώτο δίμηνο του 2022 θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.Από τα μέσα Μαΐου ως το τέλος Ιουνίου, θα μπορείτε να έχετε μία ενδιαφέρουσα συναισθηματική επικοινωνία. Χαρείτε τις στιγμές!

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.
Ο Δίας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που κάνει τη νέα χρονιά πραγματικά δυνατή. Ο Δίας είναι κυβερνήτης σου και ταυτόχρονα είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων, της τύχης και της επέκτασης. Κάθε ζώδιο θέλει τον Δία μαζί του, σε σένα όμως μεγαλουργεί, επειδή βρίσκεται εκεί που νιώθει περισσότερο άνετα, στο σπίτι του. Μέχρι το τέλος της χρονιάς αυτής, οπότε και θα περάσει στα οικονομικά σου.
Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, στον δεύτερο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τις υλικές κτήσεις και τα οικονομικά και μπορεί να πονάει λίγο αυτό κάποιες φορές, αλλά θα σου δώσει την ευκαιρία να βελτιώσεις κατά πολύ την κατάσταση, να έχεις σταθερό εισόδημα και να απαλλαγείς από χρέη. Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια έκλειψη Ηλίου σε αυτόν τον τομέα, που φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Από τις 7 Ιανουαρίου, μία μέρα μετά την έκλειψη, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου στον οίκο των οικονομικών σου. Όλα λοιπόν τον χειμώνα σχετίζονται με την προσωπική σου ανάπτυξη και με τη βελτίωση του οικονομικού τομέα.
Τον Μάρτιο ο Ουρανός έπειτα από αρκετά χρόνια στον πέμπτο οίκο σου θα περάσει στον έκτο. Όσο βρισκόταν στον Κριό, έφερνε μερικές φορές αλλοπρόσαλλες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, ο οποίος όμως τώρα μπορεί να σταθεροποιηθεί. Όσο θα βρίσκεται στον Ταύρο θα σου είναι πιο δύσκολο να συμβιβάζεσαι με πράγματα που δεν θέλεις, στον τομέα της εργασίας.
Η άνοιξη μέχρι τον Ιούνιο προβλέπεται συναισθηματική, ερωτική και συντροφική. Απαλή και γλυκιά, όπως της αρμόζει. Από την άλλη ο Ιούλιος είναι ένας πολύπλοκος μήνας με δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή, όπως πέρυσι, μόνο που δεν είναι άγριος όπως ο περσινός Ιούλιος – ευτυχώς. Η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή και αφορά στα οικονομικά, πραγματοποιείται στις 2 και την επόμενη μέρα στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη. Ηλιακή έκλειψη σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες και η συγκεκριμένη είναι καλή, ειδικά για μια οικονομική συμφωνία που μπορεί να συζητιέται. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 7 μέχρι τις 31, σχεδόν ολόκληρο τον μήνα δηλαδή, οπότε θα πρέπει να προσέχεις την επικοινωνία και τις εντάσεις με τις εκλείψεις.
Η δεύτερη έκλειψη πραγματοποιείται στον 16 στον Αιγόκερω, είναι σεληνιακή και πάλι αφορά στα οικονομικά, όμως κλείνει προφανώς μια υπόθεση που εκκρεμούσε. Ο Αύγουστος όμως, όσο κι αν φαίνεται περίεργο γιατί είναι παραδοσιακά μήνας διακοπών, για σένα φέτος είναι μήνας που μπορεί να έχεις πολύ σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά.
Και επιτέλους, φέτος, από τον Νοέμβριο, θα αρχίσεις να βλέπεις πραγματικά θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, δηλαδή από τον Νοέμβριο θα αρχίσεις πλέον να νιώθεις σταδιακά ασφαλής. Τέρμα τα οικονομικά προβλήματα και άγχη. Τώρα θα μπορείς να χτίσεις ένα νέο μέλλον, όχι μόνο επειδή η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 2 Νοεμβρίου στο ζώδιό σου και από τις 26 στον οίκο των οικονομικών σου. Αλλά και επειδή στις 3 Δεκεμβρίου ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, θα περάσει για έναν χρόνο στο ίδιο σημείο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ

Πολλά άρχισαν να αλλάζουν από το 2022 και βάζετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Ωστόσο επειδή δεν είναι συμβατή η τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε, με την ελεύθερη φύση σας, θα είναι λίγο δύσκολο να βάλετε όρια στον τρόπο οργάνωσης της εργασίας σας και στον τρόπο διαχείρισης των εισοδημάτων σας.Η διετία που ακολουθεί, κατά διαστήματα θα δικαιώσει την προσπάθεια και τα όρια αυτά, κατά περιόδους θα είναι δύσκολη και θα αισθάνεστε πως γεγονότα απρόβλεπτα αλλάζουν την δυναμική σας. Παρ΄όλ’ αυτά, καλλιεργείται ένα έδαφος εξελίξεων σταθερών και ουσιαστικών, που θα αποφέρει ουσιαστικά οφέλη μετά το 2022.Θα γίνετε περισσότερο αυστηροί ως προς την γενναιοδωρία σας, θα προσφέρετε όπου αξίζει και με κριτήρια βάση εμπειρίας και γνώσης.Αλλάζει επίσης το τοπίο της καθημερινής εργασίας. Είτε θα κάνετε αλλαγές σε πόστο και υποχρεώσεις, είτε θα αλλάξετε εργοδότη, είτε θα αποφασίσετε να αυτονομηθείτε. Ξεκινά μία μακρόχρονη περίοδος με ανάγκη πλήρους ανανέωσης. Η τεχνολογία, οι καινοτόμες ιδέες, νέα γνώση, θα σας βοηθήσουν.Προτάσεις εργασίας αναπτύσσονται περισσότερο τον Απρίλιο και τον Μάιο.Ο Μάιος και ο Ιούνιος, είναι μήνες για να συζητήσετε για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες.

ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.Είστε ιδιαίτερα δραστήριοι, κυρίως φέτος όμως με τον Δία στον Τοξότη, δεν θα μπορείτε να έχετε σταθερό ρυθμό. Θα υπάρχουν ευκαιρίες, ανατροπές, εναλλαγές και όλα αυτά δεν συμβάλλουν στο να προσέξετε την υγεία σας και τη διατροφή σας.Θα ήταν καλό να μην τρώτε βιαστικά ή πρόχειρα φαγητά. Επίσης να αποφύγετε τα γεύματα την ώρα που βιώνετε ένταση.Ευαισθησίες μπορεί να φανούν στην περιοχή του λαιμού, στο ενδοκρινικό και στο νευρικό σύστημα.Η ήπια άσκηση θα είναι τρόπος αποφόρτισης και κάποια διαλείμματα από την ασφυκτική καθημερινότητα θα φέρουν μία πνοή ελευθερίας, που σας είναι απαραίτητη.Από τον Μάιο ως τον Ιούλιο, ίσως φανεί ευαισθησία στα γαστρικά υγρά και στο στομάχι.Χρόνια πολλά και γεμάτα χαρές !!!

Οικονομικό ωροσκόπιο Τοξότης 2022

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Τοξότη ανά δεκαήμερο για το 2022!
Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Έχοντας πλέον το συμπαντικό ΟΚ και τη δυναμική για να επεκτείνεις τη δράση σου και να βελτιώσεις αισθητά τα οικονομικά σου, είναι πραγματικά κρίμα να «σπαταληθείς» αποκλειστικά και μόνο σε υποθέσεις που σε διασκεδάζουν χωρίς να βγάλεις το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο. Το μόνο που μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια… προβληματάκια είναι το «να απλωθείς εκεί που δε φτάνεις» ή να ξανοιχτείς σε εκατό δουλειές, αφήνοντας αναπόφευκτα κάποιες στην μέση. Κατά τα άλλα, ο νικητής τα παίρνει όλα!
Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Όσο καλός και άγιος είναι ο Δίας, άλλο τόσο… αγιογδύτης μπορεί να αποδειχθεί στην περίπτωσή σου και το δικό σου αφτί δεν πρέπει να ακούει τις πολλές υποσχέσεις που σου δίνονται, αφού το πιθανότερο είναι να γίνει τελικά «μια τρύπα στο νερό» ή –ακόμα χειρότερα, να εξαπατηθείς ή να προδοθείς από την πλεονεξία σου. Πάρε, λοιπόν, τα μέτρα σου και να είσαι «ψυλλιασμένος/η» για το ενδεχόμενο μιας κλοπής και μην έχεις πολλά πάρε-δώσε με άτομα που δείχνουν μεν «ευυπόληπτα» αλλά μπορεί να είναι από… λαθρέμποροι μέχρι απατεώνες ολκής! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αποκαλυφθεί και μια μεγάλη απάτη που έγινε σε βάρος σου στο παρελθόν.
Επιπλέον, μπορεί να ξοδευτείς για την υγεία σου ή την αποκατάσταση μιας σχετικά μεγάλης ζημιάς στα υδραυλικά.

3ο δεκαήμερο

Κατ’ αρχάς, φαίνεται να «κλειδώνει» υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα, αλλά και ως προς τα… μετρητά δε θα τα πας καθόλου άσχημα! Τουναντίον, θα έχεις μια διακριτή ευχέρεια κίνησης, «τσιμπώντας» μάλιστα και διάφορα δωράκια, διόλου ευκαταφρόνητα ως προς την αξία τους, χώρια τα ρούχα, και τα αξεσουάρ. Κι όπως ίσως κατάλαβες αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου, όπου νομίζεις, όντας μάλλον ο πιο ευνοημένος/η του ζωδίου σου και χωρίς «αστερίσκους» να σε προβληματίζουν.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου)

Οποιεσδήποτε οικείες σχέσεις σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές σας καθώς ο Ποσειδώνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως η οικογένειά σας παρεμβαίνει στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, έτσι θα πρέπει να τους ενημερώσετε όταν χρειάζεστε προσωπικό χρόνο και χώρο και πότε μπορείτε να είστε κοντά στους αγαπημένους σας. Τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να εκπλαγούν όταν τους λέτε «όχι», επειδή θέλετε να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, αντί να τους κάνετε τα χατίρια από ενοχές. Ίσως να αποφασίσετε για παράδειγμα, να βλέπετε την οικογένειά σας μία φορά το μήνα, αντί για κάθε εβδομάδα ή να απομακρύνετε κάποιους συγγενείς (τους οποίους ενδεχομένως να θεωρείτε εχθρούς!).
Τώρα γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί με τους αγαπημένους σας, αλλά μερικές φορές θα πρέπει να θέσετε όρια στα συναισθήματά σας, είτε αυτό αφορά κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή τον αγαπημένο σας. Ιδιαίτερα, αν δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε ή αναλαμβάνετε τα περισσότερα καθήκοντα και υποχρεώσεις στο σπίτι σας για να τους ευχαριστήσετε. Ίσως κάποιος έχει μια θλιβερή ιστορία στο παρελθόν ή από ενοχές αισθάνεστε υποχρεωμένοι να προσφέρετε. Περιορίστε τη νοσηρή εξάρτηση. Δεν είναι ότι δεν πρέπει να δώσετε βοήθεια και υποστήριξη, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσετε μια αποστολή διάσωσης που θα σας αφήσει αποστραγγισμένους συναισθηματικά. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι ο Ποσειδώνας μπορεί να αποκρύψει την αλήθεια. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα κίνητρα κάποιου, η καλύτερη άμυνα είναι να αφιερώσετε χρόνο να τον γνωρίσετε.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου)

Ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε έναν πιο μετρημένο και μεθοδικό τρόπο όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας. Ο Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της ασφάλειας, και ήρθε η ώρα να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενθουσιώδη ενέργειά σας στην ανακάλυψη νέων τρόπων εξοικονόμησης χρημάτων, τώρα γίνεστε πιο αυστηροί με τα χρήματά σας, θέλετε να οικοδομήσετε κάτι απτό και μάλιστα κερδοφόρο. Σιγά-σιγά αλλά με σιγουριά, θα δημιουργήσετε ένα νέο, πιο ορθολογιστικό τρόπο ζωής που θα επικεντρώνεται στις αξίες σας και σε ό, τι εκτιμάτε.
Αν είστε εργασιομανείς, ίσως αποφασίσετε να επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς σας ή ίσως ακόμη και να αναγκαστείτε να κόψετε ταχύτητα επειδή νιώσετε εξάντληση. Σκέφτεστε το ξεκίνημα ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος; Αργά και σταθερά θα φτάσετε στη νίκη. Ο Κρόνος σας ζητά να βασιστείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος, οπότε τα πράγματα θα κυλίσουν θετικά αν κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Μην εγκαταλείπετε την εργασία σας, ακόμα κι αν είναι κακοπληρωμένη, απλώς υπομείνετε μέχρι να βρεθεί κάτι που πραγματικά προβάλει τα ταλέντα σας. Θα πρέπει επίσης να θεσπίσετε κανόνες στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν στιγμές όπου θα υπάρχει οικονομική στενότητα και θα νιώθετε λίγο απογοητευμένοι.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Ταξιδέψτε, μελετήστε, μάθετε, διδάξτε … με άλλα λόγια, κάντε αυτό το οποίο θέλετε πάντα να κάνετε. Με τον επεκτατικό Δία (τον κυβερνήτη πλανήτη σας) στο ζώδιό σας έχετε μπροστά σας έναν ολόκληρο χρόνο για να ευχαριστήσετε τη θεά τύχη. Εφόσον είστε σε καλό δρόμο, τίποτα δεν πρόκειται πραγματικά να πάει στραβά, είστε πραγματικά στο στοιχείο σας. Και μετά από έναν υποτονικό ή γεμάτο προκλήσεις χρόνο, επιτέλους θα μπορέσετε τελικά να αντισταθμίσετε τον χαμένο χρόνο. Εκδόσεις, διδασκαλία, δημόσια ομιλία, μια ιστοσελίδα ευνοούνται για το τρέχον έτος. Έχετε ένα μήνυμα που θέλετε να μοιραστείτε; Μην περιορίζεστε σε μία πόλη. Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, να κάνετε πράξη τη μεγαλύτερη οραματιστική σας ιδέα.
Με τον κυβερνώντα πλανήτη σας στο ζώδιό σας, έχετε διπλή τύχη και πολλαπλές ευκαιρίες, έτσι επεκταθείτε. Τολμήστε να είστε διαφορετικοί και προβάλετε την προσωπικότητά σας, θα είστε αξέχαστοι σε όσους σας συναντούν. Καλύτερα να είστε ο αληθινός εαυτός σας, αντί να είστε κάποιος άλλος για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Αφήστε τους ανθρώπους να σας ανακαλύψουν με την πάροδο του χρόνου, αντί να επιδιώκετε μια άμεση θετική απάντηση. Ο Δίας κυβερνά τα ταξίδια, τη μάθηση και τη δημοσίευση, έτσι έχετε πολλά να διαλέξετε. Εάν είστε επιχειρηματίες, αυτό το έτος θα μπορούσατε να ανοίξετε νέες πόρτες για την οικονομική ευημερία σας. Αν θέλετε να προβάλετε ένα προσωπικό έργο, οι τολμηρές σας ενέργειες οδηγούν στην επιτυχία. Αγαπητέ Τοξότη αλλάζουν όλα στα ερωτικά σου το 2022!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Τοξότης Οκτωβρίου 2021

ζώδια Πώς πάνε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Τοξότες;Αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *