Ετήσιο ωροσκόπιο Υδροχόος 2022

Υδροχόος 2022, διάβασε αν και κατά πόσο θα αποδειχθεί η νέα αυτή χρονιά τυχερή για το ζώδιό σου. Αν θα έχεις αλλαγές στη δουλειά σου, αν θα αυξηθούν τα έσοδα σου στα οικονομικά και κατά πόσο η αγάπη θα παίξει σημαντικό ρόλο το νέο έτος. Ωροσκόπιο Υδροχόος 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Αλλάζοντας συνήθειες, τακτική και νοοτροπία!

Το 2022 σας προειδοποίησε για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας. Το 2022 έρχεται να τις μεγεθύνει αναγκάζοντάς σας να πάρετε καινούρια στάση και θέσε απέναντι σε όλους τους τομείς. Η χρονιά δεν είναι κακή, ούτε εύκολη στην καθημερινότητά της. Το βέβαιο είναι ότι οι δυσκολίες του παρελθόντος πέρασαν οριστικά.
Αναμφίβολα σας περιμένουν καινούριες ευθύνες. Ωστόσο από τα μέσα Μαρτίου και μετά μια καινούρια περίοδος ζωής, γίνεται πιο σαφής με πολλές ευκαιρίες για εκσυχρονισμό και ανανέωση που απαιτούν όμως αποφασιστικότητα και θάρρος για να γίνουν αξιοποιήσιμες σε βάθος. Ο Ουρανός στον Ταύρο σταθεροποιείται από τον Μάρτιο του 2022 και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του 2025. Δίνει νέα κατεύθυνση στις φιλοδοξίες σας και σας υποχρεώνει να γίνετε πιο πρακτικοί στην συμπεριφορά σας. Από την άλλη όμως, η παρουσία του Πλούτωνα με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα διατηρήσει έντονες τις υπαρξιακές σας ανάγκες και ορισμένες στιγμές θα προκαλέσει φόβους και εφιάλτες μέσα από γεγονότα. Αυτήν την εκδοχή αντιμετωπίστε την με θάρρος. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που έχετε και τις είχατε ξεχάσει και επιδοθείτε σε κάτι δημιουργικό το οποίο να σας εκφράζει σαν χαρακτήρας.
Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι χαρές αλλά ούτε και τα εμπόδια. Σε αυτά θα παρατηρηθεί μια συνεχής εναλλαγή την οποία και θα πρέπει να συνηθίσετε. Οι πρώτοι μήνες θα σας διατηρήσουν σε μια ασαφή κατάσταση. Από τον Απρίλιο και μετά όμως θα νιώσετε περισσότερο ανακουφισμένοι και θα πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες που θα φέρουν με την σειρά τους χαρές και κατακτήσεις. Συνειδητοποιήστε τι μπορείτε να δώσετε και τι ακριβώς χρειάζεστε. Συνειδητοποιήστε επίσης ότι αφήνετε πίσω το παρελθόν και συνήθειες που είχατε πολλά χρόνια. Μια νέα εποχή εμπειριών και αναζητήσεων έρχεται τώρα και εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτήν. Θεωρητικά θέλετε πάντα αλλαγές, αλλά πρακτικά διστάζετε να τις κάνετε. Ο Δίας στον Τοξότη είναι ένα πλάγιο δώρο που θα δοθεί στα ερωτικά σας το 2022. Αυτό θα το εισπράξετε περισσότερο οι ελεύθεροι, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ίσως ήρθε η εποχή να βρείτε ερωτικούς συντρόφους με περισσότερη κατανόηση ή μεγαλύτερη συγγένεια με την δική σας ιδιοσυγκρασία. Αφήστε το χρόνο να το αποδείξει! Φροντίστε να έχετε υπομονή, συμπεριφερόμενοι σωστά στην καινούρια σχέση που θα κάνετε και να είστε σίγουροι ότι μέχρι τα μέσα του προσεχούς Φθινοπώρου, η σχέση αυτή, ή θα έχει εδραιωθεί, ή θα έχει… εξαερωθεί! Πριν όμως αγωνιστείτε για την ελευθερία ή την δέσμευσή σας, εκτιμήστε το αντίτιμο που αυτή συνεπάγεται και δείτε αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε.
Τα επαγγελματικά σας κρύβουν αγώνα αλλά και κάποιες κατακτήσεις. Είτε πρόκειται για βιοποριστική εργασία, είτε για επιχειρηματική δραστηριότητα. Ήρθε η στιγμή να επιβεβαιωθούν η δύναμη και οι ικανότητες που έχετε και από τον Μάιο να προχωράτε πιο σταθερά σε αυτόν τον τομέα. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα επιβληθούν από τις εξωτερικές συνθήκες. Έχουν σκοπιμότητα να γίνουν γι αυτό μην γίνεστε αντιδραστικοί. Πολλοί θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες προσαρμογής σε ένα καινούριο περιβάλλον δουλειάς, μην τις αρνηθείτε!
Ο Ποσειδώνας που κυριαρχεί στους Ιχθείς, ρυθμίζει ακόμα μια φορά τα οικονομικά σας. Δεχόμενος καλύτερες όψεις από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σας βοηθά να τα καταφέρετε. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που θα παρασυρθείτε σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Αυτό θα πρέπει να το αποφύγετε. Μην φοβηθείτε τις περιστασιακές δυσκολίες ή τον περιορισμό της ρευστότητας του χρήματος. Σύντομα θα μπορείτε να το ξεπερνάτε. Αποφύγετε αβέβαιες επενδύσεις και προσπαθήστε να μειώνετε τις χρεωστικές σας εκκρεμότητες.
Τέλος μην εκτίθεστε σε κινδύνους και προσέξτε την υγεία σας τους χειμερινούς αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η χρονιά αυτή σας βοηθά να αλλάξετε πολλά πράγματα και να κλείσετε οριστικά τις γέφυρες με το παρελθόν.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο πρώτος κυβερνήτης σας, Κρόνος, πέρασε στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 20 Δεκεμβρίου 2022. Θα παραμείνει ως το τέλος του 2022.Για σας είναι σε ένα βαθμό μία θέση εσωστρεφής. Αλλά σας βοηθά να κατανοήσετε σε βάθος τις προσωπικές σας ανάγκες, ανομολόγητα όνειρα, βιωματικές εμπειρίες και θα σας οδηγήσει σε μία περίοδο τριετή με περιορισμό δράσης, ίσως κάποια σχετική ταλαιπωρία λοιπόν για το ελεύθερο πνεύμα σας.Καθώς είναι κυβερνήτης και του Αιγόκερου, στον οποίο θα κινείται από τα Χριστούγεννα του 2022 ως το τέλος του 2022, θα έχετε μία σκληρή μάχη να δώσετε, προκειμένου να διευκρινίσετε τις βαθύτερες και υποσυνείδητες ανησυχίες. Θα περάσετε μία μακρά περίοδο ενδοσκόπησης και του διαλεύκανσης των βιωμάτων που ως πρότινος δεν θα θέλατε να αντικρύσετε.Θα είναι μία περίοδος εσωτερικής κάθαρσης, πολύ σημαντική, καθώς πλέον οδεύετε προς μία στροφή προ το μέλλον.Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να ενημερωθείτε στο ειδικό αφιέρωμα.Ο Δίας, μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, βρίσκεται πλέον σε ευνοϊκό ζώδιο για σας.Από την 9η Νοεμβρίου 2022 πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη, ζώδιο κυριαρχίας του. Από τότε θα νιώθετε καλύτερα, περισσότερο αισιόδοξοι και ανοιχτοί σε ιδέες. Αλλαγές και ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για τα σχέδιά σας, τα όνειρά σας και κυρίως την προβολή σας στον κοινωνικό περίγυρο.

Είναι η χρονιά όπου το «πνεύμα του Υδροχόου», μπορεί να θριαμβεύσει και να εκτιμηθεί περισσότερο. Συζητήστε για τα σχέδιά σας, αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις, προβάλλετε το έργο σας, διευρύνετε τις γνωριμίες σας. Η γνώση θα είναι κλειδί σ’ αυτή την πορεία, κάτι που ούτως ή άλλως σας ενδιαφέρει, για να είστε «μπροστά από την εποχή»!Για τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μαςΟ Ουρανός, δεύτερος κυβερνήτης σας, από το 2010 είναι στον Κριό και κινητοποιεί αλλαγές στις γνωριμίες και στον περίγυρό σας.Απρόοπτες συναντήσεις, γνωριμίες που εντυπωσιάζουν, αλλά και νέα γνώση, προσδίδουν μία ανατρεπτική πινελιά στη ζωή σας. Δύσκολα θα μπορείτε να είστε σε ηρεμία, γι’ αυτό ας προσέχετε λίγο περισσότερο την ένταση και τις αντιπαραθέσεις. Στις συζητήσεις θα φανείτε εκκεντρικοί, αλλά σίγουρα θα μαγνητίζονται από τον λόγο σας.Κάποιες φορές, η παρόρμηση μπορεί να διαλύσει σχέσεις ή να σας φέρει εμπόδια σε συνεννοήσεις. Για τον λόγο αυτό, ας είστε με ένα πνεύμα ειρήνης και συνεννόησης, κυρίως όταν οξύνονται οι συνθήκες.Κατά τη διάρκεια του 2022 άλλαξε το τοπίο… Έκανε την είσοδό του παροδικά στον Ταύρο, από την 16η Μαΐου ως την 9η Νοεμβρίου. Κατά την περίοδο αυτή, υπογράμμισε μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στο θεμέλιο της ζωής σας. Μπορεί να σχεδιάσετε να αλλάξετε κατοικία, τόπο διαμονής, ακόμη και οικογενειακή κατάσταση, ανάλογα με τα ατομικά και προγνωστικά σας χαρακτηριστικά. Τα περισσότερα εξ αυτών θα εξελιχθούν από την Άνοιξη του 2022, όπου και οριστικά πλέον είναι στον Ταύρο στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Μία ενδιάμεση περίοδος τον επαναφέρει στον Κριό, από τον Νοέμβριο του 2022 ως τον Μάρτιο του 2022. Επιλύονται οι τελευταίες λεπτομέρειες από την εποχή της κρίσης, που ξεκίνησε το 2010.Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας θα βρείτε στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό».Για τον Ουρανό στον Ταύρο, θα αναφερθούμε εκείνη την εποχή σε ξεχωριστό αφιέρωμα. Ο Ποσειδώνας σας ωθεί να ονειρευτείτε την σιγουριά και την ασφάλεια, αλλά είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί σε θέματα υλικά. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να πρέπει να βάλετε όλη την «τέχνη» σας προκειμένου να πετύχετε το θετικό αποτέλεσμα. Εκείνο που είναι δύσκολο για σας, είναι να αντιμετωπίσετε την εξαπάτηση στον οικονομικό τομέα. Για τον λόγο αυτό, ας είστε διορατικοί, σε εγρήγορση και έντιμοι στις συναλλαγές. Ας μην εμπιστεύεστε δίχως ασφαλιστικές δικλείδες, τις συμφωνίες.Καθώς ο Δίας στον Τοξότη, θα κάνει πιο πληθωρική την παρουσία του Ποσειδώνα και ίσως φανείτε αφελείς κατά διαστήματα. Χρειάζεται εγκράτεια στον ενθουσιασμό και όχι αφέλεια!Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».Ο Πλούτωνας από το 2010 σας απασχολεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δύναμη του υποσυνειδήτου. Μνήμες βιωματικών εμπειριών, απωθημένα, ανασφαλή συναισθήματα, ανεκπλήρωτοι πόθοι, υποκινούν κάποιες φορές τις επιλογές σας. Δύσκολο να αντιληφθείτε αυτό που κρύβετε στα βάθη της ψυχής. Ωστόσο, αν ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας δρόμο, θα έχετε αποκαλύψεις και μία εκ βαθέων μεταμορφωτική ανέλιξη.

Εμπειρίες μεταφυσικές μπορεί να σας εντυπωσιάσουν.Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω» Ο Χείρωνας τα τελευταία χρόνια συνέτεινε στην ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Πέρασε όμως από τα μέσα του Απριλίου του 2022 μετά από μισό αιώνα στον Κριό. Παρέμεινε ως τον Σεπτέμβριο του 2022 και επέστρεψε στους Ιχθείς, για να επιλύσουμε οριστικά την ασάφεια και την αβεβαιότητα, όπου αγγίζει.Θα βιώσετε οριστικά την αλλαγή αντίληψης, από τα μέσα Φεβρουαρίου 2022 και για τα επόμενα χρόνια. Κατά συνέπεια, θα είστε σε μία σταθερά ανοδική και εξελικτική πορεία σοφίας και αυτοθεραπείας. Θα δίνετε μάχες πνευματικές και θα μπορείτε να διακριθείτε για την ετοιμότητα του λόγου και τις απόψεις σας.Για τον Χείρωνα στον Κριό μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.Για την επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.Το καρμικό σας μονοπάτι με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης θα είναι η αλλαγή και η ρύθμιση λεπτομερειών στην καθημερινότητά σας. Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με μικρές λεπτομέρειες στην εργασία σας, να φροντίσετε την υγεία σας και να νοιαστείτε τους ανθρώπους που έχετε αναλάβει να εξυπηρετήσετε. Χρειάζεται συνέπεια, ενσυναίσθηση και φροντίδα για κάθε δική σας δέσμευση. Αφήστε κατά μέρος την εσωστρέφεια και ενδιαφερθείτε σε ένα έργο που θα σας διακρίνει,Οι εκλείψεις του έτους είναι μία σημαντική εμπειρία για σας. Θα αναφερθούμε διεξοδικά εκείνη την εποχή, ωστόσο, τα γενέθλιά σας του 2022 ξεκινούν σε περιβάλλον εκλείψεων.Θα σας απασχολήσουν οι υποχρεώσεις, η υγεία και η εσωτερική αναζήτηση. Θα ξεκαθαρίσετε βιώματα και μνήμες από καρμικές καταγραφές. Μήνες των εκλείψεων θα είναι ο Ιανουάριος, ο Ιούλιος και ο Δεκέβριος.Προστατευτικός λίθος του Υδροχόου: Μαύρη Τουρμαλίνη (μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας)Σημείωση: για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες

ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ουσιαστικές αλλαγές, των οποίων το προμήνυμα είχατε από τον Μάιο του 2022, ως τον Νοέμβριο του 2022, αλλά περισσότερο θα τις βιώσετε από τον Μάρτιο του 2022 και για τα επόμενα χρόνια, είναι στο προσκήνιο.Ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά, θα έρθουν νέα μέλη στην οικογένεια, θα γίνουν αλλαγές στον ατομικό σας χώρο, ίσως μετακομίσετε ή θα κάνετε μία διαφορετική διαρρύθμιση στην κατοικία σας.Θα απουσιάζετε συχνά από τον χώρο σας, θα έχετε κοινωνικές συναναστροφές και εκδηλώσεις ή συναντήσεις με φίλους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.Αν η οικογενειακή κατάσταση δεν είναι σταθερή και υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στο παρελθόν, θα διαπιστώσετε πως απαιτείται να έχετε ψυχραιμία. Θα ήταν καλό να αποστασιοποιηθείτε από το πρόβλημα και να αντιμετωπίσετε αντικειμενικά την κατάσταση. Θα βρεθεί λύση, μόνο με μία τέτοια θεώρηση.Από τα μέσα Ιανουαρίου ως τα μέσα Φεβρουαρίου, μπορείτε να μοιραστείτε ιδέες και να βρεθούν λύσεις με τα μέλη της οικογένειας. Αποφύγετε τις διεκδικήσεις από τα μέσα Μαρτίου ως τέλος Απριλίου.Αντίθετα, Μάρτιος είναι μία θετική περίοδος για να επιτρέψετε τον ρομαντισμό να αλλάξει την διάθεσή σας και να απολαύσετε τα θετικά της οικογενειακής θαλπωρής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Την τελευταία διετία, βιώσατε σημαντικές ανακατατάξεις στα θέματα των σχέσεων. Στο τέλος της εποχής αυτής πλέον, θα ήταν καλό να αποφασίσετε και να επαναπροσδιορίσετε το επίπεδο των προσωπικών επιλογών. Ενδεχομένως, πρέπει να διατηρήσετε επαφή και στενή σχέση με εκείνους που φωτίζουν τη ζωή σας, να έχετε διαύγεια, ειλικρίνεια και συγκεκριμένη σταθερή συμπεριφορά κι εσείς οι ίδιοι.Γνωριμίες που αρχικά εντυπωσιάζουν, έρχονται στο προσκήνιο. Αλλά θα πρέπει να μην ενθουσιαστείτε άμεσα και επενδύσετε συναισθηματικά. Διότι, μπορεί να αναζητήσετε σε κάθε νέα γνωριμία, εκείνο το ταίρι που θα θεραπεύσει τα συναισθηματικά κενά ετών. Ας χαρείτε το φλερτ, τις κατακτήσεις, τον θαυμασμό των άλλων, αλλά ας εξετάσετε με σύνεση και επιφύλαξη, σε ποιον θα αφιερώσετε την καρδιά σας!Αποφύγετε όμως να είστε επιφανειακοί στο φλερτ, και να πληγώσετε άλλους, όπως ίσως πλήγωσαν εσάς στο παρελθόν.Το πρώτο δίμηνο του έτους, η ευγλωττία σας βοηθά τις σχέσεις, κοινωνικές και ερωτικές.Τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε τον έρωτα και να σκεφθείτε σοβαρά για μία σχέση που σας ενδιαφέρει. Στην περίπτωση που είστε μόνοι, ενδεχομένως θα αποφασίσετε να βρείτε ένα ταίρι, αλλά ας είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις ή δεσμεύσεις τον μήνα Ιούλιο.Ο Δίας στον Τοξότη, σας κάνει ιδιαίτερα ευχάριστους και αγαπητούς στο κοινωνικό περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε το προκειμένου να έχετε ό,τι καλύτερο για σας!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ

Για τις σοβαρές και υψηλές επιδιώξεις, έχετε ήδη αρχίσει να σκέπτεστε σοβαρά από το προηγούμενο έτος. Για μία διετία ακόμη, ως το τέλος του 2022, θα σας απασχολήσει η καριέρα και οι στόχοι που αξίζουν. Είναι περιττό όμως να έχετε άγχος και να μην χαίρεστε την καθημερινότητα.Μπορεί να στοχεύσετε σε ένα μακροχρόνιο σχέδιο, αλλά η καθημερινότητα προσφέρει χαρές και κατακτήσεις, που θα βοηθήσουν πολύ την ψυχολογική σας διάθεση. Από εκεί και μετά, θα «γεννηθούν» ιδέες και γόνιμες προοπτικές.Σημαντικές συζητήσεις θα σας φέρουν μπροστά από τα γεγονότα, θα μπορέσετε να αδράξετε ευκαιρίες, να είστε σε ετοιμότητα. Αποφύγετε όμως να διασκορπιστείτε σε πολλούς στόχους ταυτόχρονα.Το καλό είναι πως θα συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα θαυμάσουν τις ιδέες και τις γνώσεις σας.Δημιουργικές ιδέες αναπτύσσονται κυρίως την Άνοιξη, και από τα μέσα του Μαΐου μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε στην εργασία σας, διεκδικώντας τα καλύτερα.Οι συνεργασίες σας θα κριθούν για την απόδοσή τους τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.Θα ήταν καλό να μην εγκλωβίζετε το συναίσθημα, διότι αντιδράτε επιθετικά. Αποφύγετε τις σκοτεινές σκέψεις γιατί σας κάνουν μελαγχολικούς και μάλιστα μειώνουν αισθητά την δυναμική σας και αναστέλλουν τη δράση σας. Αν περιορίζετε ή καταπονείτε τον εαυτό σας, ενδέχεται να σας δημιουργηθεί το αίσθημα της κόπωσης. Επίσης ευαισθησίες που μπορεί να προκύψουν αφορούν τις αρθρώσεις, τα οστά και το δέρμα.Η χρονιά απαιτεί προγραμματισμό και ξεκούραση σε τακτά χρονικά διαστήματαΜία ευαισθησία στον κοιλιακό χώρο και στην πέψη, μπορεί να προκύψει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.Ας προσέχετε την δίαιτα και τις διατροφικές συνήθειες από τα τέλη καλοκαιριού ως τον Οκτώβριο.

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.
Ένα σημαντικό στοιχείο τη νέα χρονιά είναι ότι γίνονται πολλές εσωτερικές διεργασίες. Όχι μόνο ο Κρόνος βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με αυτές, όπως και με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση, το ασυνείδητο και τη δημιουργική μοναχικότητα, αλλά στο ίδιο σημείο η χρονιά ξεκινάει με μια έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου και τελειώνει πάλι με τον ίδιο τρόπο στις 26 Δεκεμβρίου! Η προσωπική σου αναγέννηση λοιπόν, είναι το ζητούμενο.
Τον Ιανουάριο όμως έχουμε και μια δεύτερη έκλειψη, στις 21, σεληνιακή αυτή τη φορά. Πραγματοποιείται στο απέναντί σου ζώδιο, στον Λέοντα και αφορά στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Αυτή μπορεί να έχει αρκετή δόση πίεσης για κάποιες μέρες. Καλό θα ήταν να κρατήσεις τις αποφάσεις για αργότερα, όταν από τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν να ηρεμούν τα πνεύματα.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η παρουσία του Δία στον ενδέκατο και αγαπημένο οίκο σου που σχετίζεται με τη δικτύωση, την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους και τις προσωπικές σου βαθύτερες ευχές και επιθυμίες. Ο Δίας θα παραμείνει σε αυτό το σημείο μέχρι το τέλος της χρονιάς και όχι μόνο θα δικτυωθείς, αλλά θα έχεις και τη σημαντική για σένα αίσθηση του ανήκειν.
Ο Ουρανός, επίσης, θα μετακινηθεί στις 6 Μαρτίου στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, όπου και θα παραμείνει για αρκετά χρόνια. Ο Ουρανός είναι πλανήτης της αντίδρασης, της καινοτομίας και των εκπλήξεων, μπορεί λοιπόν κάποιες στιγμές οι σχέσεις στο σπίτι να είναι έντονες, ή μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις σπίτι αυτή τη χρονιά.
Από τον Απρίλιο μπαίνεις σταδιακά σε μια πολύ ερωτική περίοδο, στην οποία ευνοείται μεν και οι εργασία, αλλά το κυρίως θέμα είναι η συναισθηματική σου ζωή.
Ο Ιούλιος όμως είναι ένας πολύπλοκος μήνας, με αρκετή ένταση, δεν είναι όμως δραματικός, όπως ο περσινός. Η ένταση, αλλά και οι εξελίξεις, εκ των οποίων πολλές είναι πολύ θετικές, οφείλονται κυρίως στον Άρη ακριβώς απέναντί σου, στις δύο εκλείψεις και στον ανάδρομο Ερμή σχεδόν όλον τον μήνα. Η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή και μπορεί να φέρει ένα σημαντικό νέο επαγγελματικό έργο, αλλά και κάποια πίεση. Η δεύτερη είναι σεληνιακή, πραγματοποιείται στις 16 και στον περιβόητο δωδέκατο οίκο σου στον οποίο βρίσκονται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας και σχετίζεται με την ψυχική σου κατάσταση. Και φαίνεται ότι αλλάζεις, μέσα σου, αλλά και πορεία και επιλογές.
Ο Αύγουστος είναι ένας περισσότερο ήρεμος μήνας και φαίνεται ότι κάνεις την απαραίτητη ανασκόπηση για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.
Ο Οκτώβριος μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι μια περίοδος σημαντική για τα επαγγελματικά σου σχέδια. Τώρα είναι και γόνιμο το έδαφος για να τολμήσεις ίσως κάποια πράγματα που θέλεις, αλλά ακόμη δεν έχεις αποκαλύψει. Μπορείς λοιπόν το 2022 να μεταμορφώσεις πλήρως τη ζωή σου και να την κάνεις όπως θέλεις; Φυσικά και μπορείς.

Οικονομικό ωροσκόπιο Υδροχόος 2022

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Υδροχόου ανά δεκαήμερο για το 2022!
Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα πάρεις ό,τι έχει απομείνει για σένα στον συμπαντικό κουμπαρά από πέρυσι και το μόνο που πρέπει να σε ανησυχεί είναι το να μην πέσεις θύμα κάποιου πάθους που θα σε ξεπενταριάσει. Μετά τα γενέθλιά σου, φαίνεται πως… λεφτά υπάρχουν και μάλιστα περισσότερα, αλλά ένα σημαντικό μέρος τους ξοδεύεται σε διασκεδάσεις, άσχετα ψώνια και ερωτοδουλειές. Θα μου πεις κακό είναι αυτό;
Όχι, όταν τα δίνεις οικειοθελώς και με μέτρο, ναι, όταν σου τα υφαρπάζουν κάποιοι/ες με οποιοδήποτε πρόσχημα, της γοητείας συμπεριλαμβανομένης. Πάντα, όμως υπάρχουν και τα χειρότερα… Για το 2022, ισχύει το κάλλιο καταναλωτής, παρά επενδυτής, αφού ονειροβατείς και είσαι εντελώς εκμεταλλεύσιμος/η από εκείνους/ες που ζουν για κάτι περιπτώσεις σαν τις δικές σου κι εδώ δε μιλάμε για πενταροδεκάρες.
Επιπλέον, μπορεί να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας σημαντικής ζημιάς, που ενδεχομένως να είναι και τρακάρισμα.
Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, καλά το πας και καλά σε πάει. Μόνο κάτι σπατάλες έχει το μενού, αλλά αν είναι να περάσεις όμορφα, χαλάλι σου! Η συνέχεια, βέβαια, δεν είναι το ίδιο τυχερή, φαίνεται μάλιστα πως το 2022 σε κυνηγά μια «κατάρα» να μην «σταυρώνεις» μηχανολογικό ή ψηφιακό εξοπλισμό, χωρίς προβλήματα. Παράλληλα όμως θα επικεντρωθείς και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάνοντας τα λεφτά σου, χαλάκια, παπλώματα και κουζινικά.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, έχεις «άστρο» και τίποτε δεν σε πτοεί. Το κακό είναι ότι έχεις δεν έχεις δύο μήνες καιρό, γιατί μετά θα αρχίσουν τα ζόρια. «Εκπλήρωση υποχρεώσεων» γράφει το μενού κι αν έχεις πολλές και ακάλυπτες θα στενάξεις… ελαφρώς! Από την άλλη πλευρά βέβαια, όλο και κάτι πρωτότυπο θα σκεφτείς για να παίρνεις τα λεφτά του κόσμου, πρόσεξε, ωστόσο, γιατί η αφηρημάδα σου θα πιάσει ταβάνι και μπορεί να χάσεις ή να ξεχάσεις κάτι πολύτιμο.

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου)

Η οικογένειά σας ή ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος και πίεση, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η μητέρα σας ή ένας συγγενής μπορεί να πατήσει τα κουμπιά σας και θα είναι δύσκολο και για τους δυο σας να κάνετε πίσω. Ώρα να καθαρίσετε τον αέρα; Είτε είστε έτοιμοι ή όχι, έντονα συναισθήματα εκρήγνυνται με αστραπιαία ταχύτητα καθώς τώρα δεν μπορεί κανένας να συγκρατηθεί, δράτε παρορμητικά. Μήπως κάποιος άθελά του έχει πληγώσει τα συναισθήματά σας; Δεν διστάζετε να ταρακουνήσετε τη σχέση αυτή με αποτέλεσμα τη ρήξη καθώς θέλετε να απελευθερωθείτε από όλο αυτό. Επισήμανση: Οι πιθανότητες είναι ότι αυτό το άτομο δεν είχε ιδέα ότι σας έχει επηρεάσει αρνητικά κάτι.
Ο Ουρανός θα μπορούσε να φέρει ακόμη και μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ή μια ξαφνική ώθηση να αλλάξετε τη ζωή σας, είτε με μια μετακίνηση είτε με μια ανακαίνιση σπιτιού. Προσπαθήστε να μην κάνετε ενέργειες που αλλάζουν ριζικά τη ζωή σας, ειδικά αν είναι κάτι που δεν μπορείτε να αναιρέσετε. Ίσως να μετακινηθείτε, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να ασχολείστε με τα μέλη της οικογένειάς σας, κάτω από πίεση και άγχος ή στα πλαίσια μιας προθεσμίας. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να βρείτε κάποια ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής. Οι αναταραχές στο σπίτι σας θα μπορούσαν να ανακόψουν τη σταθερή ποιότητα του ζωδίου σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το σύμπαν σας στέλνει το μήνυμα να βρείτε την χαμένη ισορροπία στη ζωή σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου)

Το γενναιόδωρο και αλτρουιστικό ζώδιό σας τείνει να δίνει πολλά, αλλά μετά δυσανασχετείτε γιατί το πρόσωπο που έλαβε από εσάς δεν σας εκτιμά. Με τον Κρόνο στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας και της συμπόνιας, ίσως θελήσετε να περιορίσετε αυτά που προσφέρετε, δίνοντας μόνο σε όσους γνωρίζετε καλά, σε αυτούς που δεν θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι σας χρησιμοποιούν. Φημίζεστε για την προσφορά σας σε οποιονδήποτε πονεμένο φίλο σας την ζητήσει. Αλλά καθώς αυτό το έτος οι απαιτήσεις της ζωής σας αυξάνονται, δεν θα έχετε πια τη διάθεση και την ενέργεια να βοηθήσετε. Ο Κρόνος θα σας κάνει να νιώθετε αποστραγγισμένοι συναισθηματικά, ακόμη και ψυχικά άρρωστοι, και σας κάνει μια σημαντική κλήση αφύπνισης για να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Απλά επειδή μπορείτε να προσφέρετε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε.
Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με μερικούς παλιούς σας δαίμονες οι οποίοι ήταν καλά κρυμμένοι στο υποσυνείδητό σας, αλλά ο σοφός δάσκαλος σάς καλεί να ωριμάσετε, να δείτε τα πράγματα με λογική και σοφία, αξιοπρέπεια και ανωτερότητα. Ίσως βρείτε ένα σοφό και έμπειρο άτομο το οποίο σας δίνει τα εργαλεία για την αντιμετώπιση του πόνου και της θλίψης σας. Αφήστε τον εαυτό σας να απελευθερωθεί από οτιδήποτε παρελθοντικό σας κρατά πίσω από την πνευματική εξέλιξή σας. Υπάρχει κάτι ή κάποιος στη ζωή σας που σας κάνει να αισθάνεστε σαν θύμα ή ανήμποροι να αντιδράσετε; Κοιτάξτε, ήρθε η ώρα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Ευκαιρίες για νέες φιλίες και ομάδες θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξαφνικά καθώς ο Δίας κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Παρόλο που είναι πάντα καλό να έχετε καλή παρέα και φίλους, μπορεί να βρείτε ένα άτομο του οποίου τα ιδανικά και η φιλοσοφία ζωής εναρμονίζονται με τα δικά σας. Ή, ίσως εφαρμόσετε κάτι καινοτόμο στην εργασία σας και ενσωματώνετε την τεχνολογία στην καθημερινή σας ζωή. Ως αλτρουιστικό ζώδιο που είστε, θα μπορούσατε επίσης να γίνετε μέλος μιας φιλανθρωπικής ομάδας, να κάνετε κάτι κι εσείς για να βελτιώσετε τον κόσμο, ή ακόμα προβάλετε τα ιδανικά σας (ή ένα ιδανικό όραμα για τον κόσμο) πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια μεταστροφή της ζωής σας.
Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να εξαπλώσετε τις ιδέες σας, αξιοποιώντας τη δύναμη των κοινωνικών μέσων και του διαδικτύου. Εάν είστε περισσότερο τύπος που θέλετε την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, βγείτε έξω και επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, καθώς οι δυνατότητες συνεργασίας και συνάντησης ατόμων με παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας είναι υψηλές. Μια φιλία με κάποιον από μακριά θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε κάτι περισσότερο, εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως ανθίσει ένα ειδύλλιο μέσα από το διαδίκτυο ή κάποιος που συναντάτε μέσα από μια συζήτηση στον αγαπημένο σας ιστότοπο αποδεικνύεται ότι έχει δυναμικό επιχειρηματικό πνεύμα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη θετική ενέργεια αυτού του ευεργέτη πλανήτη, να έχετε ανοιχτό μυαλό!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Υδροχόος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Υπάρχει ένας βασικός κανόνας για τη ζωή, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε πάντα σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *