Ετήσιο ωροσκόπιο Ζυγός 2022

Ζυγός 2022, η νέα αυτή χρονιά υπόσχεται ανανέωση και πολλές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Πρόκειται για ένα ευνοϊκό και ευοίωνο έτος που θα αλλάξει θετικά την ψυχολογία σου.Ωροσκόπιο Ζυγός 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Αγάπη και οικογένεια

Το 2022 είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, να βρείτε νέες πηγές ανεφοδιασμού και να ζήσετε περισσότερο ειρηνικά με εκείνους που συνεργάζεστε ή αγαπάτε.
Πρέπει να ομολογήσετε ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν φανήκατε εύστοχοι στον τρόπο που αντιμετωπίσατε τα αρκετά δύσκολα προβλήματά σας. Τα νεύρα σας ταλαιπωρήθηκαν και τα συναισθήματά σας διαψεύστηκαν. Υπήρχαν όμως και κάποιες επιτυχίες που τόνωσαν το ηθικό σας κατά περιόδους.
Ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε μια καινούρια πραγματικότητα, να καλλιεργήσετε την υπομονή, την αντικειμενικότητα και την ψυχραιμία σας και πάνω από όλα να ελέγχετε τον εγωισμό και τον παρορμητισμό σας, να μην σας παρασύρουν σε υπερβολές συμπεριφοράς οι οποίες σας εκθέτουν. Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα σας απαλλάξει από τις αναταράξεις στα αισθηματικά σας. Ο Κρόνος όμως και ο Πλούτωνας παραμένουν σε στενή προσέγγιση στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι το οικογενειακό περιβάλλον και ο επαγγελματικός τομέας έχουν να υποστούν αρκετές ακόμη ψυχολογικές και πρακτικές εμπλοκές και δυσκολίες. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας σας πρέπει να συνεχιστεί για την υπεράσπιση των θέσεων και των δικαιωμάτων σας. Μην ξεχνάτε ότι στην ζωή κερδίζουν οι παίκτες αντοχής και όχι ο εντυπωσιακός δυναμισμός που δεν αντέχει στη διάρκεια του χρόνου. Η μάχη όμως συνεχίζεται για δύο ακόμη χρόνια, τόσο στο σπίτι, όσο και στην καριέρα. Ενόψει της νέας εποχής που ξεκινά το 2022, κάντε ένα νέο ξεκίνημα τακτικής και συμπεριφοράς, βάζοντας σε τάξη τον εαυτό σας και χαρείτε αυτό που έχετε, δηλαδή την ευκαιρία να ξεκινάτε από την αρχή.
Τα αισθηματικά που είναι για εσάς πρωταρχικός τομέας, είναι εκείνα που μπορούν να σας λυτρώσουν εφέτος. Μην επιμένετε σε κάτι που έχει τελειώσει ή που σας έχει φθείρει πολύ. Το ίδιο επίσης, μην βάζετε ανέφικτους στόχους επειδή κάποιος σας γοητεύει ή σας αρέσει. Μέχρι τα μέσα του χρόνου τακτοποιήστε εκκρεμότητες, διαφωνίας ή διαζυγίου έτσι ώστε η πορεία σας να είναι απαλλαγμένη από αυτές. Στο μεταξύ ενδώστε σε κάτι καλό που θα παρουσιαστεί μετά τον Μάρτιο και αφήστε τον χρόνο να αποδείξει την σταθερότητα και την ποιότητά του. Όσοι ζήσετε έναν θυελλώδη έρωτα, μην βιαστείτε να δεσμευτείτε με όρκους και μεγάλες υποσχέσεις. Όσες είστε πρόσφατα παντρεμένοι προετοιμάστε έναν απόγονο! Όσες είστε φίλοι της περιπέτειας, απολαύστε την λαβαίνοντας υπόψη σας και το τίμημα που συνεπάγεται.
Στον επαγγελματικό όμως τομέα πρέπει να ρίξετε περισσότερο το βάρος και την προσοχή σας. Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Ιουλίου θα τον δοκιμάσουν. Λειτουργήστε προνοητικά αλλά και οργανωμένα για να αποφύγετε κινδύνους και απώλειες. Η διαίσθηση και η τύχη δεν είναι αρκετές για μια ουσιαστική πρόοδο. Εφέτος πρέπει να κινηθείτε περισσότερο και να δουλέψετε πιο αφοσιωμένα στους σκοπούς που έχετε βάλει. Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και κούραση, όποιο και αν είναι το αντικείμενο της δουλειάς σας. Διαφορετικά οι εκλείψεις επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις από συνεργάτες ή απροσδόκητες ζημιές. Αποφύγετε την γνωστή σας τάση να ενεργοποιήστε την τελευταία στιγμή για να προλάβετε μια κακοτοπιά. Κάποια στιγμή αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο.
Στα οικονομικά η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική. Παράλληλα χρέη του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους. Μην τρομοκρατηθείτε, μπορείτε να τα διευθετήσετε. Τα χρήματα δεν θα σας είναι πάντα επαρκή αλλά οι βασικές σας ανάγκες θα καλυφθούν χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Οι νεότεροι δημιουργήστε από τώρα τις προοπτικές για το οικονομικό σας μέλλον. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κάτι τέτοιο.
Τέλος η υγεία σας είναι αρκετά καλή και η φυσική σας κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο.

Εργασία και σταδιοδρομία

Δεν έχει καμία σχέση με το 2022. Γιατί; Γιατί όλα είναι προβλέψιμα από τον Γιώργο Σαλαμά.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 ο Κρόνος θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι ο τομέας “ευθύνες” εστιάζεται εκεί περισσότερο. Όμως ο τέταρτος οίκος σου, για τον οποίο μιλάμε, έχει να κάνει και με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, την οποία συνειδητοποιείς πλέον ότι είναι περισσότερο στο χέρι σου να την κατακτήσεις. Έχεις λοιπόν και μια έξτρα ευθύνη, να φροντίσεις τον εαυτό σου και σε σωματικό και σε ψυχολογικό επίπεδο, όπως και να φροντίσεις και τις σχέσεις σου.
Η νέα χρονιά ξεκινάει με διάφορα θέματα που επιλύονται και αφορούν σε αυτούς τους τομείς και αυτό οφείλεται και στην έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στο ίδιο σημείο. Η έκλειψη αυτή φέρνει νέα πράγματα, ίσως και την ανάγκη για μετακόμιση και, ενώ μπορεί να είναι λίγο πιεστική, τα αποτελέσματά της είναι πολύ θετικά. Βέβαια, ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας έντασης γιατί έχει άλλη μία έκλειψη, σεληνιακή αυτή τη φορά, στις 21, που σχετίζεται με μια ομάδα στην οποία ανήκεις ή με μια φιλική σχέση, και ίσως είναι εντονότερη.
Ο Μάρτιος είναι σημαντικός για δύο λόγους κυρίως, για την εργασία και για την ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σχεδόν όλον τον μήνα στον οίκο σου του έρωτα και θα αρχίσεις να διαισθάνεσαι ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα. Από την άλλη ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 6 μέχρι τις 28 στον έκτο οίκο σου και μπορεί να φέρει αρκετή δουλειά και μαζεμένη.
Στις 6 Μαρτίου επίσης, θα εγκατασταθεί ο Ουρανός στον όγδοο οίκο σου. Ο Ουρανός είναι πλανήτης της αντίδρασης, των εκπλήξεων και της καινοτομίας και ο όγδοος οίκος σου σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους. Για αρκετά χρόνια θα καταρρίπτεις απόψεις σχετικά με τη συμβίωση και τα χρήματα και θα αναζητάς την προσωπική σου ελευθερία. Έρωτα και χρήματα θα έχεις επειδή τα θέλεις και τα επιλέγεις, όχι επειδή έχεις μια ψυχολογική “ανάγκη” για αυτά ή εξάρτηση από αυτά.
Η άνοιξη είναι περισσότερο εστιασμένη στη δουλειά, στις συνεργασίες και στα οικονομικά, αλλά ξαφνικά έρχεται ο Ιούλιος, ένας έντονος μήνας με δύο εκλείψεις κι αυτός. Πρώτα από όλα ο Άρης μόλις φεύγει από των οίκο των επαγγελματικών σου που προφανώς από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουλίου έφερνε πολλή δουλειά και αρκετές ευκαιρίες. Και την ίδια μέρα έρχεται και η πρώτη ηλιακή έκλειψη στο ίδιο σημείο, για ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με την εργασία ή για να παρουσιαστούν στην πορεία διάφορες ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Φαντάσου ότι μια έκλειψη ηλίου είναι σαν μια νέα Σελήνη επί τρία σε ισχύ. Στις 3, θα περάσει και η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο, ενώ στις 19 θα βρεθεί και ο Ερμής εκεί, ως ανάδρομος, που σημαίνει ότι θα κλείσουν και εκκρεμότητες ή θα επανέλθουν συνεργασίες από το παρελθόν. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου για να κλείσει μια υπόθεση εσωτερική ή ένα κεφάλαιο που έχει να κάνει με το σπίτι.
Έπειτα από όλα αυτά, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ζεν, κατά τον οποίο χρειάζεσαι ξεκούραση και μπορείς να την επιδιώξεις και να την έχεις.
Τα μεγάλα εγχειρήματα τα ξεκινάς από αρχές Οκτωβρίου με τον Άρη στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη, επίσης, από 14 Σεπτεμβρίου μέχρι 9 Οκτωβρίου. Ενέργεια, πάθος και ανάγκη να έρθεις κοντά στις επιθυμίες σου.
Η χρονιά κλείνει με τη μετακίνηση του Δία, πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων, στον Αιγόκερω. Αν ο τομέας σπίτι και οικογένεια είχε κάποια θέματα τα τελευταία χρόνια, τώρα η νέα θέση του πλανήτη των θετικών εξελίξεων σε αυτό το σημείο θα είναι ιδιαίτερα ανακουφιστική μέχρι το 2022.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ζυγός 2022

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

«Στριμωγμένα» θα είναι τα πράγματα μέχρι τα γενέθλιά σου και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να ακολουθήσεις μια συντηρητική πολιτική, περιορίζοντας τις αγορές σου στις εντελώς αναγκαίες και πουλώντας ενίοτε ό,τι δε σου χρειάζεται.
Στο «πλάνο» είναι και περιουσιακά ζητήματα, με την όποια λύση να παραπέμπεται στις… καλένδες, αφού θα προκύψει αδιέξοδο!
Μετά τα γενέθλιά σου πάντως θα έχεις περισσότερες εναλλακτικές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκλείψουν τα προβλήματα. Θα έχεις, ωστόσο, στήριξη από άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και από μια νομική απόφαση.
Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το πρώτο που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι η ενδεχόμενη εμπλοκή σου με «κυκλώματα», στην μορφή κάποιου είδους συνεργασίας, αφού τίποτε καλό δε θα βγει από αυτό, ίσα-ίσα που θα μπλέξεις χειρότερα. Πρόσεξε, λοιπόν, με ποιους/ες κάνεις «κονέ» και… χειραψίες! Από την άλλη πλευρά όμως, αν ταλαιπωρείσαι ήδη από μια τέτοια εμπλοκή, το «απόστημα» θα σπάσει κι εσύ θα ελευθερωθείς, έχοντας την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα πορεία, απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος.
Όχι, βέβαια, πως τα πρώτα σου βήματα θα είναι εύκολα, αφού ο δρόμος σου, μετά τα γενέθλιά σου παραμένει σχετικά δύσβατο, θα έχεις, ωστόσο, διακριτές βοήθειες από άλλους, ενώ αν η δουλειά σου απευθύνεται στο κοινό, τότε οι κόποι σου θα αμειφθούν, έστω και σε… δόξα στο αρχικό στάδιο.

3ο δεκαήμερο

Παρά τις «ύποπτες» συνεργασίες που σε περιτριγυρίζουν, μέχρι τα γενέθλιά σου η κατάσταση θα είναι ελεγχόμενη ως προς τις «μεγάλες δουλειές» και αρκετά… συμπαθητική σε σχέση με εκείνα που χρειάζεσαι για να περνάς καλά. Αναμένεται μάλιστα να αποκτήσεις μια πληθώρα από ρούχα και αξεσουάρ.
Μετά τα γενέθλιά σου, πάλι, θα αρχίσει να… αχνοφαίνεται το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στις επιλογές σου, κάτι που θα έχει αναζωογονητική επίδραση, αν πάρεις από μόνος/η σου τη σχετική απόφαση, χωρίς να περιμένεις να βουλιάξει το «πλοίο». Και σε κάθε περίπτωση, θα έχεις τη στήριξη τόσο του κοινού, όσο και κάποιων παραγόντων που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους.

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου)

Κάποιες οικείες σχέσεις σας ή μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσαν να αποστασιοποιηθούν, οι διαπραγματεύσεις για ισορροπία και αρμονία θα είναι δύσκολες έως απίθανες καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Γίνεστε αυταρχικοί, ακόμα και σκληροί, έτσι πως θα προκύψει ένας εποικοδομητικός διάλογος; Ενώ μπορεί να επιδιώκετε κάποιες βαθιές συζητήσεις προκειμένου να επιλύσετε ό, τι βρίσκεται θαμμένο κάτω από την επιφάνεια, θα πρέπει επίσης να προσέξετε να μη απομακρύνετε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή κάποιον που λατρεύετε. Μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε ότι η νίκη θα είναι με το μέρος σας. Δεν θα είναι. Αν νιώθετε ότι κάποιος σας παίζει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, απλά μην πέσετε στο επίπεδό του για χάρη μιας Πύρρειου νίκης.
Συμβουλή: Κανείς δεν πρόκειται να κερδίσει με αυτό το είδος του παιχνιδιού. Απλά κινηθείτε διπλωματικά και στρατηγικά, αντί να μειώνετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας σκοτεινές μεθόδους και χειραγώγηση. Διαβάστε επίσης τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Ενώ από τη φύση σας είστε φιλειρηνικοί και εξισορροπιστές, τώρα ο Πλούτωνας σας κάνει να ενεργείτε κρυφά και δόλια. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση, ίσως να ενεργείτε με χειραγωγικό τρόπο επειδή δεν παίρνετε την ασφάλεια και τη φροντίδα που αναζητάτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δυνατή ψυχραιμία ακόμα κι αν σας προκαλούν οι άλλοι, και κυρίως πείτε τι σας ενοχλεί!

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου)

Το σπίτι και η οικογένειά σας παίρνουν ένα πιο σοβαρό ύφος αυτό το έτος καθώς ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Η φροντίδα και η οικειότητα που παίρνετε και δίνετε είναι ισότιμη; Ο δομημένος Κρόνος θα σας … εκπαιδεύσει στο σπίτι, στην οικογένεια και τις ρίζες σας. Όπου δεν έχετε θεσπίσει όρια – ειδικά με τους συγγενείς σας και τα μέλη της οικογένειάς σας- τώρα θα τα εφαρμόσετε. Γεγονότα και καταστάσεις θα σας αποκαλύψουν πού έχετε κάνει λάθη και πως να τα διορθώσετε. Να είστε αληθινοί με τα συναισθήματά σας, αν επιθυμείτε να απολαύσετε απλώς να είστε στο σπίτι με τον εαυτό σας, διεκδικήστε το. Αυτή η συμπαντική ενέργεια έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια πιο σταθερή βάση με τον εαυτό σας και τους άλλους.
Ίσως ακόμα να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας, ειδικά στο μέτωπο του σπιτιού. Σχεδιάζετε μια μετακίνηση ή ανακαινίσεις στο διαμέρισμά σας; Ίσως να κάνετε μια ριζική αλλαγή, καθώς αναζητάτε την ασφάλεια και τη θαλπωρή μέσα στο δικό σας ιερό χώρο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, ανεξάρτητα από ποιες αλλαγές θα γίνουν, είναι να νιώθετε εσείς καλά στο σπίτι σας. Ίσως ακόμα αυτή να είναι μια δύσκολη χρονιά για το σπίτι σας ή/και την οικογένειά σας, οι συνθήκες διαβίωσής σας μπορεί να αλλάξουν σε σημείο να σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση ή να νιώθετε συναισθηματικά απόμακρα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Αυτό το χρόνο, ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την προσωπική σας ζωή θα σας φαίνονται λίγο πιο βαριά.

Επιρροή Δία στον Τοξότη

Η δύναμη της ευγλωττίας και της έμφυτης διπλωματίας σας ενισχύεται, καθώς ο Δίας κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Εκτοξεύετε το μήνυμά σας και λαμβάνετε την αποδοχή του κοινού σας. Η δημοσίευση, η διδασκαλία, νέες φιλίες και συνεργασίες με άτομα που ζουν μακριά σας σάς χαρίζουν χαρά και ενθουσιασμό. Έχετε την ικανότητα να γοητεύετε και να αφοπλίζετε τους άλλους με τα λόγια σας, μπορείτε να πείσετε τον οποιοδήποτε να αποδεχτεί τις ιδέες σας! Ίσως σχεδιάσετε αρκετά κοντινά ταξίδια και γνωρίζετε άτομα από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια δημόσια ομιλία, το ακροατήριό σας μπορεί να αποτελείται από ποικιλόμορφα άτομα που ζουν μακριά σας.
Μην περιορίζεστε σε μια πόλη εάν θέλετε να προβάλετε την εργασία σας ή επιδιώκετε να διαδώσετε ένα μήνυμα. Οπότε ένα έργο που ξεκινάτε στην δική σας πόλη θα μπορούσε να επεκταθεί. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τη μπλογκόσφαιρα για να μεταδώσετε τις ιδέες σας. Ψάξτε για φιλίες και συνεργάτες στο διαδίκτυο, ίσως βρείτε κάποιο χαρισματικό άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει στο μέλλον. Έχετε μια ιστορία να μοιραστείτε με τους άλλους; Η χαρούμενη διάθεσή σας και ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικά, φέρνετε ζωντάνια στους άλλους και τους διασκεδάζετε. Η διήγηση των εμπειριών σας είναι ένας ισχυρός τρόπος για να ενεργοποιήσετε τον εγκέφαλο των άλλων και να προσελκύσετε την προσοχή των ανθρώπων.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ζυγός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να μην είστε ο πιο άρτιος εαυτό σας με την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *