Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Απριλίου 2021

Μια ιδιαίτερα ιδιόρρυθμη αλλά και θετική περίοδος προβλέπεται να είναι ο Απρίλιος για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να εξελίξετε σημαντικούς στόχους.Η πτυχή που πρέπει να προσέξετε κάπως είναι αυτή των οικονομικών, σε σχέση με τις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 20 του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με έμφαση στο σπίτι, σε οικογενειακές υποθέσεις, σε μια μετακόμιση, συγκατοίκηση, αλλά και στην αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Η νέα Σελήνη σε αυτό το σημείο στις 4 είναι πολύ υποστηρικτική και μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς. Ενδιαφέρον έχει ο ανάδρομος Δίας από τις 10. Βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και σε βάζει σε μια διαδικασία να διερευνήσεις σκέψεις και συναισθήματα και ίσως εμπειρίες του παρελθόντος, που μπορεί να στέκονται εμπόδια στην πορεία σου. Στόχος, φυσικά, είναι να απαλλαγείς από αυτά και ο Δίας είναι ο καλύτερος για κάτι τέτοιο και μπορεί να το κάνει και με τον καλύτερο τρόπο. Η πανσέληνος στις 19 μπορεί να φέρει αρκετή δουλειά ή ένα δίλημμα σε σχέση με τα επαγγελματικά, αλλά η λύση έρχεται γρήγορα από ό, τι φαίνεται. Αυτός ο μήνας μπορεί να έχει αρκετή πίεση στον τομέα της εργασίας, αλλά προφανώς τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Άρης συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια στα διάφορα πρακτικά, διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Καλείσαι, ωστόσο, να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή σε ό,τι αφορά την υγεία σου, καθώς δεν αποκλείονται εμπύρετες καταστάσεις ή φλεγμονές. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 10/4 σε βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και ενασχόλησης με τα μυστήρια της ζωής και τη μεταφυσική.
Με τον Ερμή στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 17 του μήνα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα ομιλητικός και επικοινωνιακός, ενώ την ίδια στιγμή νιώθεις την ανάγκη να συλλέξεις πληροφορίες και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Στις 20/4 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Κριό. Έτσι, η ανάγκη σου για έκφραση του εαυτού σου και των ταλέντων σου καθώς και για αξιοποίηση της προσωπικής σου δημιουργικότητας έρχεται στο προσκήνιο.
Παράλληλα, σου γεννιέται η επιθυμία να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του σπιτιού σου και να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Στις 24 του μήνα ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος ενώ στις 30 ο κυβερνήτης σου (Κρόνος) αρχίζει επίσης να κινείται σε ανάδρομη τροχιά (και μάλιστα στο ζώδιό σου). Ως εκ τούτου, γίνεσαι ιδιαίτερα καχύποπτος και εσωστρεφής και αισθάνεσαι απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιείς ότι μένεις στάσιμος στη ζωή σου χωρίς να εξελίσσεσαι.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Απριλίου 2021

Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας. Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα. Στις 24 με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα. Αυξάνεται η διπλωματία σας δημιουργώντας καινούριες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε κάποια ανακαίνιση ή μετακόμιση ή ακόμη και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου σε σχέση με τον τομέα της οικογένειας και τις οικογενειακές σχέσεις. Στις 19/4 η Πανσέληνος στον Ζυγό σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου καθώς και έναν ανεξήγητο φόβο ότι δεν θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Αιγόκερως Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Σε αίσια θέση απέναντί σας θα βρίσκεται ο Άρης καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο ορμητικός πλανήτης αποτελεί την κινητήρια δύναμή σας και θα φροντίσει να υπάρχει δράση στην καθημερινότητά σας. Ειδικά όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα βρίσκεστε συχνά αντιμέτωποι με επιλογές. Γι’ αυτό είναι καίριο να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που θα τις τηρήσετε έναντι κάθε πρόκλησης!Σε προσωπικό επίπεδο, αντίθετα, δεν πρέπει να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις τώρα. Να αναβάλετε κάθε σημαντική κίνηση, μέχρι να είστε βέβαιοι ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Αν είστε αδέσμευτοι, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από την εικόνα των πραγμάτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστούν περισσότερα στοιχεία για τις γνωριμίες που θα κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί δεν ενδείκνυται να πάρετε ρίσκα χωρίς δίκτυ ασφαλείας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να θέσουν τον βηματισμό που θα ακολουθήσετε και στη συνέχειά του. Μην διστάσετε να αναλάβετε επιπλέον καθήκοντα, γιατί η ενέργειά σας θα είναι επαρκής για να αντεπεξέλθετε. Όσο πιο δραστήριοι φανείτε στο εργασιακό περιβάλλον αυτή την περίοδο, τόσο περισσότερα οφέλη θα αποκομίσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν επιπλέον έσοδα, ένα καινούργιο πόστο, ακόμα και κάτι που λαχταρούσατε αλλά δεν μπορούσατε να κατακτήσετε ως τώρα!Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καλείστε να αξιολογήσετε την επιχειρηματική σας υπόσταση από κάθε πλευρά. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αναζητήσετε καινούργιες συμμαχίες. Μην αναμένετε την κατάλληλη στιγμή για κάτι, φροντίστε να την δημιουργήσετε και να την αξιοποιήσετε. Για όσους Αιγόκερους εργάζονται με υπαλληλική σχέση, είναι κατάλληλες μέρες για να εντοπίσετε τα αδύναμα σημεία σας. Η αποδοτικότητα και η συνέπεια θα καταστούν τα εργαλεία σας, για να σας προσέξει και να σας αναβαθμίσει η διοίκηση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας στον 12ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου παρέχει κάποιο είδος «αόρατης προστασίας» και σε βοηθάει να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ωστόσο, στις 10 του μήνα ο Δίας γυρίζει ανάδρομος. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τις εργασιακές σου προτιμήσεις, τα θέλω σου και τον ευρύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό σου. Γύρω στις 19/4 βιώνεις ένα απροσδόκητο συμβάν, το οποίο μοιάζει να απειλεί τη φήμη και το επαγγελματικό κύρος σου.
Το εν λόγω συμβάν μπορεί να σχετίζεται με κάποιο δικό σου λάθος στη δουλειά σου (το οποίο εμφανίζεται ξαφνικά και ετεροχρονισμένα στην επιφάνεια). Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες, όπως για παράδειγμα μια πιθανή παραίτηση ή απόλυση. Με την είσοδο του Ηλίου στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 20 του μήνα η διάθεσή σου σταδιακά βελτιώνεται και ο ίδιος νιώθεις την ανάγκη να διοχετεύσεις την περίσσεια δημιουργικότητά σου στα κατάλληλα και ορθά επαγγελματικά μονοπάτια. Ωστόσο, κατά την τελευταία εβδομάδα του μήνα πελαγώνεις και αγχώνεσαι λόγω των αυξημένων ευθυνών και υποχρεώσεών σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα οικονομικά σας δεδομένα φαίνεται ότι χρειάζονται λίγη επιπλέον επίβλεψη.Με αυτά θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *