Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Αυγούστου 2021

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, είστε διατεθημένοι να βγάλετε όλη την αποφασιστικότητά σας στο προσκήνιο;Είστε έτοιμοι να κάνετε τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να πετύχετε τις αλλαγές που λαχταράτε;Με αυτές θα ασχοληθείτε μέσα στον Αύγουστο, που μπαίνει έτοιμος να καθορίσει την πετυχημένη πορεία σας για το μέλλον!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι προβλέψεις για τον Αύγουστο έχουν θετικό πρόσημο, αρκεί να είστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Η μόνη περίπτωση να σημειωθούν αστάθειες στην καθημερινότητά σας, είναι να μην καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται!Πιο συγκεκριμένα, η δυναμική των γεγονότων μπορεί να μην έχει τη διαδοχή που έχετε συνηθίσει. Οι Αιγόκεροι μπαίνετε σε μια αρένα, για την οποία ίσως να μην έχετε προετοιμαστεί. Ωστόσο, η αυτοπεποίθηση και η ορμητικότητα θα διέπουν κάθε κίνησή σας. Αυτός είναι ο μήνας που η φιλία, η κοινωνικότητα και η θετική σκέψη θα είναι πρωταγωνιστές! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί κάποιο είδος επικοινωνιακής ανεπάρκειας και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ο περίγυρός σου δεν σε καταλαβαίνει. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Ζυγό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την έννοια της επιτυχίας. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να διατηρήσεις το καλό κοινωνικό προφίλ σου και να προσδώσεις πρόσθετο κύρος σε αυτό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος είναι πολύ διαφορετικός από τον δύσκολο Ιούλιο που είχε δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή.
Στο πρώτο του μισό θα δοθεί έμφαση (με καλό τρόπο όμως και θετικές εξελίξεις) στον οικονομικό τομέα και στις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, αλλά και στον έρωτα.
Η Αφροδίτη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και εκεί θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα.
Μπορεί όμως να γίνει και μια νέα επαγγελματική πρόταση αυτό το διάστημα.
Κατά το δεύτερο μισό του μήνα η έμφαση θα δοθεί στα ταξίδια, τη γνώση, την αλλαγή αντιλήψεων και τρόπου σκέψεις και τις εκδόσεις.
Στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς θα βρεθούν ο Άρης στις 18, η Αφροδίτη στις 21, ο Ήλιος στις 23, ο Ερμής στις 29 και θα γίνει και μια νέα Σελήνη στις 30!

Αστρολογικές προβλέψεις – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αυξάνεται η δημοτικότητά σου και ο ίδιος αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου (δηλαδή του Κρόνου), ο οποίος συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιό σου, σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις τη ζωή σου, να αναλάβεις υποχρεώσεις και να διεκδικήσεις με σύνεση τα θέλω σου, πράγμα που δίσταζες να κάνεις μέχρι πρότινος. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, γίνεσαι ακόμα πιο δημοφιλής και μπαίνεις στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα Λεούση…
Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα για να τον ευχαριστήσετε από πλευρά σας, αλλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να ξυπνήσετε μνήμες του παρελθόντος, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με βιώματα που διαμόρφωσαν το υποσυνείδητό σας. Προβείτε σε αλλαγές της εξωτερικής σας εμφάνισης που θεωρείτε απαραίτητες και αφεθείτε στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. Να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε.

ζώδια Αιγόκερως Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Το βασικό που καλείστε να κάνετε στη διάρκεια του μήνα, είναι να διοχετεύσετε την ενέργεια και τη σκέψη σας στον εργασιακό και οικονομικό τομέα. Τα αποτελέσματα που θα έχετε και στα έσοδά σας, θα είναι αρκετά για να κάνετε επιτυχημένα ξεκινήματα. Όσα πραγματώσετε τώρα, θα αποτελέσουν εξαιρετική επένδυση συνολικά για τη ζωή σας!Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, έχετε αίσιες προοπτικές για δυναμικές εξελίξεις. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να χειριστείτε συμβόλαια και συμφωνίες, που αφορούν νέα ξεκινήματα ή επέκταση σε καινούργιες αγορές. Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα δείτε ότι θα είστε πιο αποδοτικοί στις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δίνετε περισσότερη προσοχή, για να καταβάλετε τον λιγότερο δυνατό κόπο!Αν κάποιοι νιώσετε να επιβαρύνεστε από τις συνεχείς αλλαγές των καταστάσεων, πρέπει να μειώνετε την ταχύτητά σας ή να αποσύρεστε για λίγο. Με αυτή τη στρατηγική, θα καταφέρετε περισσότερα αποτελέσματα από όσα αναμένετε. Αν υπάρχουν θέματα υγείας ή έχετε κάποιες συχνές ενοχλήσεις, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να δείτε τον γιατρό σας. Η καλή φυσική κατάσταση και η τακτική άσκηση, θα σας ενδυναμώσουν και θα σας επιτρέψουν να είστε πιο μαχητικοί!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα οικονομικά σας δεδομένα φαίνεται ότι χρειάζονται λίγη επιπλέον επίβλεψη.Με αυτά θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *