Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας μήνας με ασυνήθιστη ροή για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι.Αν και στο ουράνιο περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετή κινητικότητα, υπάρχει η πιθανότητα να μην καταλήγετε πάντα στο αποτέλεσμα που αποζητάτε.Να ξέρετε ότι θα υπάρξουν δυσχερείς συγκυρίες στην πορείας σας… Ωστόσο, τις περισσότερες φορές δεν θα αφορούν άμεσα εσάς. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις και να παίρνετε αποφάσεις!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΣτη διάρκεια του τελευταίου μήνα της φετινής χρονιάς, καλείστε να βάλετε πολλά θέματά σας στη θέση τους. Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, επειδή θα συλλέγετε σταδιακά τις πληροφορίες σας από διάφορες πηγές… Γι’ αυτό καλείστε να στηριχτείτε απόλυτα στα θετικά στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας σας προκειμένου να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο.Αυτό το κλίμα δεν σημαίνει ότι θα δυσκολεύεστε να βρείτε την πορείας σας. Αντιθέτως, θα σας δώσει το περιθώριο να επισκοπήσετε πολλές πτυχές της καθημερινότητας και να δράτε μόνο όπου είναι απολύτως απαραίτητο. Διαφορετικά, θα είναι εύκολο να επέλθει αχρείαστο χάος. Θα έχετε τη διαύγεια να βλέπετε τα σημεία που χρειάζονται προσοχή σε κάθε περίσταση και πρέπει να χειρίζεστε κάθε θέμα τη στιγμή που θα προκύπτει. Έτσι θα καταφέρετε να οργανώσετε καλύτερες συνθήκες για την προώθηση των σχεδίων σας, ακόμα και των μακροπρόθεσμων!Το σημείο που πρέπει να προσέξετε μέσα στον Δεκέμβριο, είναι να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας αναλαμβάνοντας περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Είναι καίριο να αντιληφθείτε ότι αρκεί να σκέφτεστε διεξοδικά, να παίρνετε αποφάσεις που να συνάδουν με τα ζητούμενα σας και να μην σταματάτε να κινήστε. Ο επικοινωνιακός τομέας θα εξελιχθεί προς όφελός σας σε αυτή τη φάση, γι’ αυτό μην σας απασχολήσει πολύ αν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τις θέσεις σας! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Την πρωτομηνιά τα επίπεδα της γοητείας σου και του προσωπικού σου μαγνητισμού εκτοξεύονται στα ύψη, ενώ είναι πιθανό να σου γίνουν προτάσεις ερωτικού περιεχομένου από προϊστάμενους ή εργοδότες σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους πιο θετικούς μήνες της χρονιάς, που ήταν αρκετά δύσκολη ομολογουμένως. Το θετικό πρόσωπο του μήνα δείχνει ότι και η χρονιά που θα ακολουθήσει θα έχει πολλά θετικά στοιχεία. Το κεντρικό ζήτημα τις πρώτες μέρες είναι η κοινωνική σου ζωή, η δικτύωση, οι ομάδες, αλλά και πέρα από αυτό, οι βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, τις οποίες εκπροσωπεί ο ενδέκατος οίκος σου. Και σε αυτόν βρίσκεται ο Ερμής, ο οποίος θα κινείται ορθόδρομα από τις 6, αλλά και η Αφροδίτη από τις 2. Από τη μια μεριά όμως έχεις ανάγκη για κοινωνικότητα και κάνεις κάτι για αυτό, βλέπεις κόσμο και γνωρίζεις νέους ανθρώπους και ιδέες. Και από την άλλη έχεις ανάγκη και για μοναχικότητα, να βρίσκεσαι κάποιες στιγμές με τον εαυτό σου και να “τακτοποιείς” σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα. Από τις 7 Δεκεμβρίου και μετά θα αρχίσεις να νιώθεις μια εσωτερική ανανέωση και πολύ πιθανό να κάνεις κάποια βήματα προς περισσότερη αυτογνωσία.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/12 ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στον Σκορπιό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπορεί να βιώσεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις στις διάφορες παρέες σου. Επίσης, θα αισθανθείς υπαρξιακή μοναξιά και θα νιώσεις ότι οι περισσότεροι από τους φίλους σου αδυνατούν να σε καταλάβουν. Ωστόσο, από τις 6 του μήνα κι ύστερα με τον ευθύδρομο πια Ερμή και την Αφροδίτη στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη τα πράγματα στις φιλίες σου βελτιώνονται σημαντικά και αρχίζεις σταδιακά να περνάς όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα. Επιπλέον, έρχονται στο προσκήνιο οι ανθρωπιστικές και κοινωνικές σου ανησυχίες. Ωστόσο, στις 13 του μήνα το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να ενδοσκοπήσεις, αυξάνει τη φαντασία σου και κάνει το νου σου πιο δημιουργικό και καλλιτεχνικό. Στις 22 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου σου χαρίζει λάμψη και δημοτικότητα, σε κάνει πιο ηγετικό και αποφασιστικό και σου δημιουργεί την επιθυμία να προβάλεις και να προωθήσεις προς τα έξω τον ίδιο σου τον εαυτό.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Δεκεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα ΛεούσηΗ αναστάτωση που θα υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα, δε θα κοπάσει τόσο εύκολα, αλλά αντίθετα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει το ενδεχόμενο θα υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις που θα καταβάλουν την ψυχολογία σας. Θα γίνει έντονη η καθημερινότητά σας αλλά θα φέρει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες που αν αξιοποιήσετε, θα κερδίσετε πολλά. Ασχοληθείτε πρώτα με αυτά που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερο και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και μετά με όλα τα άλλα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7/12 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από τη μεταφυσική και τις τέχνες. Επιπλέον, φέρνει στην επιφάνεια τη συμπονετική σου διάθεση και τη διαίσθησή σου. Στις 22/12 η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει εντάσεις, αλλαγές και απροσδόκητα περιστατικά στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να εξισορροπήσεις το «εμείς» με το «εγώ». Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Αιγόκερως Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα χαράξετε τις κατευθυντήριες γραμμές για τα μελλοντικά σας εγχειρήματα. Να κάνετε μικρά και σταθερά βήματα χωρίς να παίρνετε αχρείαστα ρίσκα. Θα δείτε πολλά θέματα να βρίσκουν αυτόνομα τη ροή τους, γι’ αυτό μην ανησυχήσετε αν δεν καταφέρνετε τα πάντα με την πρώτη προσπάθεια… Δραστηριότητες θα ξεπροβάλλουν συνεχώς. Αλλά εσείς να επιλέγετε μόνο εκείνες που σας ενδιαφέρουν και φαντάζουν υποσχόμενες για το μέλλον σας!Περνώντας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, μέσα στον Δεκέμβριο δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Δεν θα φέρετε εσείς ευθύνη γι’ αυτό το δεδομένο, απλώς η περίοδος δεν διέπεται από πολλή δημιουργικότητα και επιτυχίες.Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μην πιέζετε πρόσωπα και πράγματα σε αυτή τη φάση. Θα έχετε μια ομαλή διαδρομή προς την κατεύθυνση που έχετε ήδη ορίσει, αρκεί να αποφασίσετε να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων. Η επιμέλεια πρέπει να επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, για να δημιουργήσετε το σταθερό κλίμα που έχετε ανάγκη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 6/12, σε συνδυασμό με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 11ο ηλιακό σου οίκο σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, σε βάζει στη διαδικασία να σχεδιάσεις με σύνεση και ρεαλισμό το επαγγελματικό σου μέλλον και σου δίνει τη δυνατότητα να εργαστείς εποικοδομητικά στο πλαίσιο μιας ομάδας. Ο Άρης στους Ιχθύς δείχνει έντονη διανοητική δραστηριότητα η οποία σε βοηθάει στη δουλειά σου. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές ιδέες, αποφάσεις και κουβέντες. Γύρω στις 22 του μήνα είναι πιθανό να σου γίνει εντελώς ξαφνικά μια πρόταση για συνεργασία από κάποιο άτομο που θα εκτιμήσει τη δημιουργικότητά σου και τις ηγετικές σου ικανότητες. Καλό θα είναι να εξετάσεις προσεκτικά τους όρους της συνεργασίας, προκειμένου να βεβαιωθείς ότι σε συμφέρουν.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

ζώδια Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!Από τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *