Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Φεβρουαρίου 2022

Είστε έτοιμοι να δείτε να υλοποιούνται τα σχέδιά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι;Αυτό προβλέπεται να βιώσετε στη διάρκεια του Φεβρουαρίου, καθώς θα προσεγγίζετε τον τερματισμό της έως τώρα πορείας σας…Αυτό που σας αναμένει, είναι η συνειδητοποίηση ότι τα καινούργια ταξίδια σας μόλις τώρα αρχίζουν!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΜέσα στον Φεβρουάριο θα συλλέξετε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεστε, για να διανοίξετε τους καινούργιους σας ορίζοντες. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς, με έμπνευση και πολλά μαθήματα που θα σας οδηγήσουν στην αυτογνωσία!Αυτός ο μήνας μπορεί να χαρακτηριστεί πραγματιστικός και υλιστικός. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ουσιαστικά οικονομικά ωφελήματα, σε σημαντικά γεγονότα αλλά και αλλαγές. Η σύσταση των άστρων είναι να μην διακόπτετε την πορεία σας, ακόμα κι αν χρειάζεστε χρόνο να σκεφτείτε. Παράλληλα, μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να αναμειχθεί και να σας επηρεάσει στη λήψη αποφάσεων!Το πρώτο δεκαήμερα του Φεβρουαρίου ενδέχεται να σας φανεί κάπως ασταθές. Ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή στα εργασιακά σας, ειδικά για όσους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Επειδή αυτή είναι αίσια περίοδος για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε, να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην πορεία σας. Μην απορρίψετε μια πρόταση να συνάψετε κάποιες συνεργασίες, αν αυτές πρόκειται να αυξήσουν το εισόδημά σας!Όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, αυτές τις μέρες καλείστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Οι αδέσμευτοι έχετε πιθανότητες να συναντήσετε τώρα το ιδανικό ταίρι! Οι δεσμευμένοι, μην ξεχνάτε τις ευθύνες σας έναντι των άλλων και του εαυτού σας. Σε μια δύσκολη στιγμή, να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόση απόσταση έχετε διανύσει. Η αξιολόγηση και κατανόηση του πώς προχωρούσατε τόσο καιρό, θα είναι το έναυσμα να δείτε και τις καινούργιες σας προοπτικές! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 4/2 έλκεσαι από καλλιεργημένους, πνευματώδεις και κουλτουριάρηδες τύπους, ενώ το βασικό ζητούμενό σου είναι η πνευματική ταύτιση με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Φεβρουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, και αυτό είναι το πρώτο σημαντικό στοιχείο που κάνει τον Φεβρουάριο να διαφέρει τόσο πολύ από τον Ιανουάριο και γενικότερα από τη χρονιά που πέρασε. Η Αφροδίτη είναι πλανήτης των σχέσεων, της αρμονίας και των οικονομικών και η διέλευσή της στο ζώδιό σου θα είναι ανακουφιστική, λυτρωτική και ευνοϊκή όλο τον μήνα. Επίσης, στις 5 η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις υλικές σου κτήσεις. Η νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον τομέα που επηρεάζει. Από τις 14 ο Άρης θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και η ζωή σου φαίνεται ότι θα έχει σασπένς, όπως καταλαβαίνεις τον Φεβρουάριο.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 4/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, βελτιώνεται σημαντικά η δημόσια εικόνα σου και αυξάνεται η δημοτικότητά σου. Στις 10/2 ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αρχίζεις σταδιακά να τείνεις στην ενδοσκόπηση. Στα ενδιαφέροντά σου εντάσσονται πλέον η μεταφυσική και οι τέχνες, ενώ η απομόνωση σε βοηθάει ώστε να «γεμίζεις μπαταρίες» σε διανοητικό επίπεδο και να ανασυγκροτείς τις σκέψεις σου. Από τις 14 του μήνα και ύστερα, με την είσοδο του κυβερνήτη σου (Άρη) στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα οικονομικά σου ζητήματα, ενώ την ίδια στιγμή σου γεννιέται η επιθυμία να ασχοληθείς ενεργά με το ευρύτερο σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Με τον Ήλιο στους Ιχθύς από τις 19 του μήνα προσπαθείς να «ρίξεις φως» στο ασυνείδητο μέρος της προσωπικότητάς σου και να εξερευνήσεις τα βαθύτερα κίνητρα της συμπεριφοράς σου και, γενικά, τον εσώτερο εαυτό σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα ΛεούσηΣτις 3 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και χρειάζεται τόλμη για να παραδεχθείτε ότι έχετε ανάγκη στη ζωή σας να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις και να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και ξεκινήστε μια καινούρια σχέση με προοπτικές εξέλιξης. Δε σας χρειάζεται πλέον να κυνηγάτε την πρόσκαιρη διασκέδαση και το ξέρετε καλά. Απελευθερωθείτε από τα καθημερινά πρέπει και ανοίξτε τα φτερά σας στον έρωτα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4/2 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Υδροχόο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, σου «γεννά» ανθρωπιστικές και κοινωνικές ανησυχίες. Την ίδια στιγμή σου δημιουργεί την ανάγκη να ανανεώσεις τον τομέα της φιλίας και να κάνεις νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σου με ορισμένα φιλικά σου πρόσωπα. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να προκαλέσει ξαφνικά προβλήματα υγείας καθώς και δυσκολίες οι οποίες σχετίζονται με διάφορα γραφειοκρατικά ή πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής τα οποία καλείσαι να φέρεις εις πέρας.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Αιγόκερως Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται να έχει περισσότερο ενδιαφέρον, αγαπητοί Αιγόκεροι. Τώρα θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερα στα επαγγελματικά σας θέματα. Αν το ταίρι σας παραπονεθεί γι’ αυτό, ακούστε τι έχει να πει και ισορροπήστε το κλίμα το συντομότερο δυνατόν… Δεν υπάρχουν κανόνες ή κατευθυντήριες προς αυτή την κατεύθυνση!Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, αξιοποιήστε αυτό το αίσιο διάστημα: Ενδείκνυται να πάρετε τελικές αποφάσεις για μεγάλης κλίμακας συμφωνίες που φαντάζουν πολλά υποσχόμενες. Φαίνεται ότι κάτι θα έχει σημαντική απόδοση σύντομα, και σε τοπικό επίπεδο. Φροντίστε να δώσετε μεγάλη προσοχή στα λογιστικά και οικονομικά της επιχείρησής σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 4 του μήνα, σου δίνεται η δυνατότητα να υλοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου την αυξημένη δημοτικότητά σου εντός του επαγγελματικού σου χώρου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σε στηρίξει σημαντικά κάποια γυναίκα, η οποία θα συμβάλει με τον τρόπο της και ενδεχομένως με τις γνωριμίες της στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Ωστόσο, γύρω στις 19 καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείονται ξαφνικές εντάσεις ή ακόμη και αλλαγές εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Οι προαναφερθείσες αλλαγές αρχικά θα σε ταράξουν και θα σε εκνευρίσουν, μακροπρόθεσμα ωστόσο μπορεί να σε ωφελήσουν.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα οικονομικά σας δεδομένα φαίνεται ότι χρειάζονται λίγη επιπλέον επίβλεψη.Με αυτά θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *