Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Ιανουαρίου 2022

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο πρώτος μήνας του 2022 αναμένεται να είναι μια ευχάριστη περίοδος για όλους εσάς.Το ιδιαίτερο στοιχείο για κάθε θετική εξέλιξή σας, δεν θα οφείλεται στις συγκυρίες αλλά στις ατομικές σας επιλογές και κινήσεις.Αυτό σημαίνει ότι πέρα από το όποιο πλανητικό σκηνικό, μπαίνετε στον Ιανουάριο με όπλο την προσωπικότητα και τις αξίες σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΜέσα στον Ιανουάριο επιστρατεύστε τη θετική σκέψη και οπτική σας για τα πράγματα. Σε συνδυασμό με το κίνητρό σας για πραγμάτωση των στόχων σας, θα ξεπεράσετε κάθε αμφιβολία και θα φέρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Δεν έχετε κανένα λόγο να διστάζετε ή να στενοχωριέστε. Αν ξεπεράσετε αυτή την τάση σας, θα διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση απ’ όση φαντάζεστε! Με συνεχή παρουσία και επιμέλεια θα κάνετε βήματα προόδου, ακόμα κι αν δεν ταχθεί στο πλάι σας όλο το περιβάλλον σας.Πάντως οι άνθρωποι που αγαπάτε και σας αγαπούν θα σας στηρίξουν, για να δείξετε και στους υπόλοιπους τις ικανότητές σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα ατομικό εγχείρημα, αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή. Αν ήδη έχετε επιχείρηση ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε επιτυχίες στην προώθηση νέων προϊόντων – υπηρεσιών. Να ξέρετε ότι ο Άρης και ο Ήλιος θα ενισχύσουν τις προσπάθειές σας. Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος από την πλευρά του, έπεται σε επιρροή αλλά η ενέργειά του θα σας υπενθυμίζει πώς κινηθήκατε στο παρελθόν και τι αποτέλεσμα είχατε! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7/1 το ταίρι σου κι εσύ περνάτε όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, και αυτό είναι το πρώτο σημαντικό στοιχείο που κάνει τον Φεβρουάριο να διαφέρει τόσο πολύ από τον Ιανουάριο και γενικότερα από τη χρονιά που πέρασε. Η Αφροδίτη είναι πλανήτης των σχέσεων, της αρμονίας και των οικονομικών και η διέλευσή της στο ζώδιό σου θα είναι ανακουφιστική, λυτρωτική και ευνοϊκή όλο τον μήνα. Επίσης, στις 5 η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις υλικές σου κτήσεις. Η νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον τομέα που επηρεάζει. Από τις 14 ο Άρης θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και η ζωή σου φαίνεται ότι θα έχει σασπένς, όπως καταλαβαίνεις τον Φεβρουάριο.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/1 ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αφιερώνεις ιδιαίτερο χρόνο και ενέργεια σε θέματα σπιτιού και ακινήτων. Επίσης, είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με μέλη της πατρικής σου οικογένειας ή να διαφωνήσεις έντονα με την αντισυμβαλλόμενη μεριά, στην προσπάθειά σου να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάποιο ακίνητο. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 5 του μήνα γίνεσαι σταδιακά πιο επικοινωνιακός και ευέλικτος. Στις 6 η ορθοδρόμηση του Ουρανού σε βοηθάει να αποκαταστήσεις κάπως τις ισορροπίες στη σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια. Στις 7/1 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις μεταφυσικές και καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και, ταυτόχρονα, αυξάνει τη φιλανθρωπική σου διάθεση. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή να διελαύνουν από τον 2ο ηλιακό σου οίκο, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται προς τα οικονομικά σου ζητήματα. Επιπλέον, μπαίνεις σε μια διαδικασία προσωπικής αυτοαξιολόγησης.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα Λεούση
Στις 6 η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας μαζί με τη Νέα Σελήνη ενισχύει τις μακροπρόθεσμες προσπάθειές σας για μεθοδικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα μόνιμη σχέση σας που ξεκινήσατε με την προοπτική της βελτίωσής της και θα αρχίσουν να καρποφορούν. Πρέπει όμως να μάθετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας για να αποκαλυφτούν τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σας που κρατάτε καλά φυλαγμένα. Ο έρωτας για εσάς δεν είναι μόνο η έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά και ένας τρόπος να αποδεικνύεται στον εαυτό σας ότι εκτός του ότι είστε καλοί κυνηγοί, ξέρετε να κρατάτε και τη λεία σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται να αλλάξεις ενδυματολογικό στυλ, χτένισμα ή κόμμωση. Επίσης, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ψυχική ή η σωματική σου υγεία. Έτσι, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και δείξε την απαραίτητη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα σου δημιουργεί ανασφάλεια και φόβους σε σχέση με ληξιπρόθεσμα χρέη σου (τα οποία επιθυμείς να ρυθμίσεις) και, γενικότερα, σε σχέση με την οικονομική σου ζωή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Αιγόκερως Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι μια περίοδος σταθερότητας για όλους τους Αιγόκερους. Μπορεί να προκύψουν κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και στις προσωπικές σας σχέσεις… Ωστόσο, ακόμα και έτσι σας αναμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και τίποτα δεν θα παρακωλύσει τα σχέδιά σας. Θα νιώθετε αυξημένη την αποδοτικότητά σας, γι’ αυτό μην διστάσετε να προσφέρετε βοήθεια σε όποιον συνάδελφο την χρειάζεται. Σε αυτή τη φάση δεν προβλέπεται να λάβετε κάποια οικονομική ενίσχυση, η ανταμοιβή σας θα είναι η εύρεση πολύτιμων και αξιόπιστων συμμάχων… Αυτοί θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά στο μέλλον, που θα χρειαστεί να κινηθείτε πιο δραστικά!Αδράξτε όποια ευκαιρία νιώσετε να σας προσεγγίζει αυτές τις ημέρες. Φροντίστε μόνο να μην υποτιμήσετε ή υπονομεύσετε κανέναν, να απλώσετε το χέρι σας μόνο σε όσα δικαιωματικά σας ανήκουν. Ο επαγγελματισμός σας είναι αυτός που θα σας αναδείξει, ώστε να αναγνωριστεί η αξία σας από όλους. Αν είστε εσείς το αφεντικό, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί. Αν οι υπάλληλοι κάνουν κάποια σφάλματα, η ψυχραιμία θα σας δείξει ότι όλα διορθώνονται!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου δεν θα έχετε χρόνο για ξεκούραση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτή η συνεχής κίνηση δεν θα επιφέρει κάτι αρνητικό, αντίθετα θα απολαμβάνετε τον δυναμισμό σας. Θα είστε σε θέση να επιλύσετε τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν, κάτι που θα αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας… Για παράδειγμα, ενδέχεται να αλλάξει η δομή του εργασιακού σας χώρου. Αυτό θα σας επηρεάσει θετικά, καθώς θα συνοδευτεί από δική σας αναβάθμιση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 5 του μήνα, η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι σε νέα εργασιακά δεδομένα καθώς και η ευρηματικότητά σου έρχονται στην επιφάνεια. Στις 6 αισθάνεσαι εσωτερική ένταση, την οποία καλείσαι να κοντρολάρεις, ώστε να αποφύγεις τυχόν καβγάδες με συναδέλφους, προϊστάμενους ή εργοδότες. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, διαπραγματεύεσαι με τα αφεντικά σου, με απώτερο στόχο την αύξηση του μισθού σου. Γενικά, με τον Άρη σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου (τον Κριό) καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, προσπάθησε να «τιθασεύσεις» τη δική σου ανταγωνιστική φύση και να χειριστείς με σύνεση και υπομονή τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές των συνεργατών και των συναδέλφων σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

ζώδια Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!Από τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *