Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Ιουλίου 2021

ζώδια Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας μήνας με μετριοπαθή δυναμική, για όλους εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερω.Το σύμπαν δεν θα φέρει εμπόδια στο δρόμο σας και όλα θα εξελίσσονται με σταθερό βηματισμό.Το ευχάριστο της περιόδου, είναι ότι θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!Αγαπητοί Αιγόκερω, μέσα στον Ιούλιο θα έχετε ευκαιρίες να αναδείξετε τον εαυτό σας. Με διαύγεια και αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να προοδεύσετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν σας ότι δεν θα εξαρτώνται όλα από εσάς σε αυτή τη φάση. Αν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα καταφέρετε περισσότερα αν ακούσετε και τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπάτε και εμπιστεύεστε!Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και ορμή. Είναι η ιδανική περίοδος για να επιλύσετε δυσχέρειες του παρελθόντος και να χαράξετε την καινούργια σας πορεία. Σε προσωπικό επίπεδο, σας αναμένουν ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες όπως και ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεών σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να φέρουν δραστικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ωστόσο, δεν θα είναι όλες εμφανείς άμεσα. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να είστε έτοιμοι να αλλάξετε στρατηγικές χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 του μήνα η Πανσέληνος στον Κριό σε φέρνει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειάς σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στον τομέα της φιλίας γενικά. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να ενταχθείς σε μία ομάδα, τα μέλη της οποίας θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Ιουλίου 2021

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και ναι μεν θα σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό, αλλά είναι απαραίτητο να προσέχεις τα έξοδα και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, αν πρόκειται να συνάψεις νέες συμφωνίες. Στις 2 έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα η οποία είναι ηλιακή και θετική και πραγματοποιείται στον οίκο των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 3 και θα ενισχύει τα θετικά σενάρια σε αυτούς τους τομείς. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους και με κάποιους από αυτούς δημιουργείς νέες σχέσεις. Από τις 8 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα πρέπει να κάνεις λίγο πίσω και να αποφεύγεις τα εντελώς νέα ξεκινήματα. Αυτό που έχει σημασία είναι περισσότερο να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις σε πράγματα που ήδη έχεις κάνει ή να εκτιμήσεις αυτά που έχεις. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα πραγματοποιείται στις 17 στο ζώδιό σου και είναι μια ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και να κάνεις λίγο αργότερα νέα ξεκινήματα. Κατά προτίμηση όχι πριν τις 31, οπότε και ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να ξεπερνάς την καχυποψία και τους φόβους σου. Την ίδια ημερομηνία η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε βάζει στη διαδικασία συζητήσεων με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 8/10 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει το συλλογικό σου πνεύμα και την ανάγκη σου να μετέχεις σε ομάδες. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες. Μάλιστα, στις παρέες σου αναλαμβάνεις ρόλο ηγετικό. Τέλος, στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή προλέγει μία γενικότερη ασυνεννοησία και παρερμηνεύσεις από τη μεριά κάποιων φίλων σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Ιουλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2021 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα Λεούση…
Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δε θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας. Οι δρόμοι που θα σας ανοιχθούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στις 17 με τη Σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας

ζώδια Αιγόκερως Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν χρειάζεται να πορευτείτε προς μία κατεύθυνση. Να ακολουθείτε τη ροή των εξελίξεων, ώστε να μην χάσετε καμία ευκαιρία για την ανέλιξή σας. Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα βρείτε άτομα που θα σας υποδείξουν εναλλακτικές διαδρομές!Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να αναμένετε ότι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες με προοπτικές. Αλλά μην χρονοτριβείτε στις επιλογές σας, χρειάζονται δραστικές κινήσεις για να προσεγγίσετε την αγάπη!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

ζώδια Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!Από τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *