Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Ιουνίου 2021

ζώδια Ο Ιούνιος έχει την προοπτική να καταστεί μια από τις πιο ιδιαίτερες περιόδους για τη ζωή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι!Η δυναμική, η ευγένεια και η ειλικρίνεια θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα διέπουν τον πρώτο μήνα του θέρους. Η πρόβλεψη είναι ότι τώρα θα καταφέρετε να ανατρέψετε πολλές από τις δυσχέρειες που είχατε σε προηγούμενα διαστήματα.Τα πολλά ενδιαφέροντα και μοναδικά γεγονότα που θα βιώσετε τώρα, θα τα θυμάστε στο μέλλον με ένα γλυκό χαμόγελο!Τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία στη διάρκεια του Ιουνίου, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ο αισθησιασμός σας θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για πολλούς από τους δικούς σας ανθρώπους. Γι’ αυτό αν πρόκειται να προβείτε σε κάποιες κινήσεις που τους αφορούν, φροντίστε να τους εξηγείτε εκ των προτέρων τι θα κάνετε και γιατί!Πιο συγκεκριμένα, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για την εξέλιξή σας ως άτομα. Μην εμπιστεύεστε όλους όσους σας περιβάλλουν, ακόμα κι αν έχετε ενδείξεις ότι το αξίζουν. Αποφύγετε συνειδητά να προκαλείτε κλίμα εντάσεων, γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που αναμένατε. Να ξέρετε ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σας μέσα στον Ιούνιο, ενόσω επιδείξετε σύνεση και δεν φανείτε εγωκεντρικοί!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας ωθήσουν να δείτε με κριτική ματιά, πράξεις και κινήσεις που ήδη έχετε κάνει. Θα έχετε τη διαύγεια να βρίσκετε τρόπους να εξελίξετε τους στόχους σας, αρκεί να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει την αίσια οπτική του. Διατηρήσετε την επιμονή σας μπροστά στις προκλήσεις, επιστρατεύοντας την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Εσείς θα έχετε το πλεονέκτημα της θετικής επίδρασης στην εξέλιξη των συνθηκών γύρω σας! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Καρκίνο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου για ακόμη έναν μήνα παρέχει μια εύνοια στον τομέα των συνεργασιών. Μπορεί, μάλιστα, να αισθάνεσαι ότι λειτουργείς καλύτερα όταν δουλεύεις μαζί με άλλους παρά όταν εργάζεσαι εντελώς μόνος σου. Με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η δημιουργικότητά σου διοχετεύεται με έναν τρόπο μοναδικό στον εργασιακό σου χώρο ενώ ο νους σου μοιάζει να χαρακτηρίζεται από μια ασυνήθιστη ευρηματικότητα. Ο Κρόνος (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιό σου όλο το μήνα, με αποτέλεσμα οι ευθύνες και οι εργασιακές υποχρεώσεις σου να παραμένουν αυξημένες. Η αλήθεια είναι ότι νιώθεις πως κουράζεσαι αρκετά. Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 20/11 βιώνεις επικοινωνιακά «μπλοκαρίσματα» και ασυνεννοησία στις διάφορες εργασιακές ομάδες στις οποίες μετέχεις. Ευτυχώς, στις 20 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και η αλληλεπίδρασή σου με τις προαναφερθείσες ομάδες σταδιακά εξομαλύνεται. Τέλος, στις 26/11 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι περισσότερο διπλωματικός (σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα), με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στα ύψη η δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και, κατ’ επέκταση, να σου δοθεί η δυνατότητα να ανελιχθείς επαγγελματικά.

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Ιουνίου 2021

Ο μήνας ξεκινάς με μια νέα Σελήνη, δηλαδή με μια τάση για ανανέωση και έναν ενθουσιασμό για νέα ξεκινήματα. Η νέα Σελήνη αυτή συνδέεται με δύο τομείς κυρίως, ο ένας είναι ο επαγγελματικός, δηλαδή μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή ή να δρομολογηθεί ένα σχέδιό σου και ο άλλος είναι ο τομέας της υγείας, της φυσικής κατάστασης, της εμφάνισης, μια ανανέωση στον τρόπο ζωής σου δηλαδή. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 8 και αυτό είναι τουλάχιστον εκπληκτικό, το ότι θα συμβάλλει στην θετικότητα της νέας Σελήνης. Παρεμπιπτόντως, η επιρροή της Σελήνης αυτή έχει διάρκεια για αρκετές μέρες μετά την πραγματοποίησή της.
Υ.Γ. Ο Άρης επηρεάζει τις σχέσεις σου και αυτό είναι και καλό γιατί σε κάνει περισσότερο διεκδικητικό και δυναμικό, μπορεί να είναι και προβληματικό όμως επειδή φέρνει και εντάσεις κάποιες φορές, τις οποίες καλό θα ήταν να αποφεύγεις.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και, ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να αποδέχεσαι ή ακόμη και να απολαμβάνεις τη μοναξιά σου. Στις 19/11 το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει ανταγωνισμούς και διαπληκτισμούς με ορισμένα φιλικά σου πρόσωπα. Ευτυχώς, η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 σε βοηθάει να επιλύσεις τα όποια προβλήματα στον τομέα της φιλίας, μέσω του διαλόγου. Στις 26/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, γίνεσαι πιο δημοφιλής, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται σημαντικά η διάθεσή σου. Τέλος, με την ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 οι επικοινωνίες σου σταδιακά αρχίζουν να εξομαλύνονται, ενώ οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνεύσεις του παρελθόντος μοιάζουν να ξεπερνιούνται.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Ιουνίου 2021

Αποφύγετε με φυσικότητα όσους σας ενοχλούν και εκτιμήστε κάποιους άλλους που με ειλικρινή αισθήματα για το πρόσωπό σας, είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Η ώριμη σκέψη θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ στο σύντροφο και στους συνεργάτες σας να είστε συγκαταβατικοί. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώστε τους χρόνο και κατανοήστε τα προβλήματά τους. Παράλληλα, η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται, κάνοντάς σας ακόμα πιο γοητευτικούς και εγκάρδιους, ενώ θα κινήσετε και το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ζώδια Αιγόκερως Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, αυτό το διάστημα καλείστε να διαμοιράζετε ισότιμα το εργασιακό φορτίο. Πρέπει να γίνετε οι ιδεολογικοί και συναισθηματικοί κρίκοι της ομάδας σας, τονώνοντας το ηθικό όλων. Αυτό ισχύει εξίσου για τους Αιγόκερους που έχουν δική τους επιχείρηση όσο και για αυτούς που εργάζονται με υπαλληλική σχέση. Να βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους να επιλύετε τα προβλήματα, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας!Αυτή είναι εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσετε επιπλέον συμμάχους, γιατί δεν πρέπει να επαναπαυθείτε στα έως τώρα κεκτημένα σας… Θα ανακαλύψετε ότι είναι εύκολο να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίζουν, χωρίς να αποκλείεται να αυξήσετε και τα έσοδά σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αποτελέσει συνέχεια των δράσεων του πρώτου. Το πιο πιθανό είναι να νιώσετε ότι πολλοί τομείς της ζωής σας αποκτούν περισσότερο αισθησιασμό απ’ όσο είστε συνηθισμένοι… Φυσικά, αυτό δεν περιλαμβάνει αρνητικά σενάρια: Γι’ αυτό τα άστρα σας προτρέπουν να κοιτάτε προς το μέλλον με χαμόγελο και να προσαρμόζεστε στην ατμόσφαιρα με θετική διάθεση!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δε διασκεδάζεις όσο θα ήθελες και απαιτεί από εσένα να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου να διατηρείς την «προσωπική σου ταυτότητα» με την επιθυμία σου να μετέχεις σε ομάδες. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την επιθυμία να κατανοήσεις τον εσώτερο εαυτό σου καθώς και τα μυστήρια της ζωής. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

ζώδια Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!Από τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *