Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Μαΐου 2021

Ο Μάιος προβλέπεται να είναι ένας μήνας σταθεροποίησης για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι.Η πλανητική ατμόσφαιρα θα σας παράσχει την ευκαιρία να ρίξετε την προσοχή σας στα θέματα που είναι πιο σοβαρά. Μπορεί να μην είστε συνεχώς σε πορεία εξέλιξης και δράσης, όμως θα είστε στη σωστή πορεία!Στη διάρκεια του Μαΐου θα λάβετε ανέλπιστη στήριξη από τη Σελήνη, που συνήθως ευθύνεται για τον περιορισμό των δυνατοτήτων σας. Τώρα θα βρεθεί σε ευνοϊκή θέση απέναντί σας, γι’ αυτό οι συγκυρίες καθ’ αυτές θα υποδεικνύουν τα επόμενα βήματά σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνετε άπραγοι και χαλαροί. Φροντίστε να θέτετε συνεχώς νέους στόχους και να πορεύεστε προς την υλοποίησή τους!Αυτός ο μήνας θα διέπεται από ζωτική ενέργεια, που θα σας βοηθήσει να κατανοείτε την ευρύτερη εικόνα των καταστάσεων. Πρόκειται για εξαιρετικό πλεονέκτημα, μιας και θα σας επιτρέπει να δράτε πιο γρήγορα. Μπορείτε να σημειώσετε αρκετές επιτυχίες, ειδικά στον τομέα των οικονομικών επενδύσεων και συνδιαλλαγών. Όσοι Αιγόκεροι είστε δεσμευμένοι, θα επιλύσετε δια παντός τις όποιες διαφωνίες στη σχέση σας. Όσοι Αιγόκεροι είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε τώρα τη μοιραία γνωριμία της ζωής σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι οι πιο «επιεικείς» του μήνα για εσάς. Πρωταρχικό εργαλείο σας θα αποτελέσει η βεβαιότητα για τις ικανότητές σας: Όσο περισσότερη αυτοπεποίθηση έχετε, τόσο πιο παραγωγικοί θα είστε. Μην σπαταλήσετε χρόνο με τη σκέψη χαμένων ευκαιριών, είναι βέβαιο ότι θα σας προσεγγίσουν καινούργιες. Γι’ αυτό είναι καίρια στιγμή να είστε προσηλωμένοι στα ζητούμενά σας, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Όση εύνοια κι αν έχετε με το μέρος σας, είναι βέβαιο ότι θα ωφεληθείτε από μια συμμαχική ομάδα. Να ζητάτε τις απόψεις των άλλων, να τις αξιολογείτε αλλά να παίρνετε εσείς την τελική απόφαση! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 19/5 αυξάνει τη γοητεία σου εντός του εργασιακού σου χώρου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Μαΐου 2021

Ο Μάιος ξεκινάει με μια εκπληκτική νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου στις 5. Η νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες που σχετίζονται με τον ερωτικό και δημιουργικό τομέα της ζωής σου ή με τα παιδιά. Ο μήνας αυτός προβλέπεται να είναι ένας από τους πιο λαμπερούς για τον συναισθηματικό σου τομέα. Η νέα Σελήνη θα σε επηρεάζει με τον καλύτερο τρόπο μέχρι τις 20 περίπου, ενώ στο ίδιο σημείο, του έρωτα, θα βρίσκεται και ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας από τις 15, η Αφροδίτη. Την ίδια μέρα θα έρθει και ο Άρης στον έβδομο οίκο σου της συντροφικότητας, και θα μειωθεί η εργασία, ενώ παράλληλα θα μπεις σε μια διαδικασία νέων γνωριμιών και επαφών με διάφορους ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Ερμής στον 4ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13/5 σε κάνει πιο εσωστρεφή και σε ωθεί στην ενδοσκόπηση. Ωστόσο, η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 13 του μήνα αυξάνει τη δημιουργικότητα του νου σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Στις 15 ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και, ως εκ τούτου, αισθάνεσαι ξαφνικά την επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο –ενδεχομένως ασυνήθιστο- χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Το πέρασμα του Άρη στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5 αυξάνει τα προσωπικά σου έξοδα, καθώς σου δημιουργεί την ανάγκη να ψωνίσεις διάφορα πράγματα για τον εαυτό σου. Στις 19 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και, ως εκ τούτου, βελτιώνονται οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, γενικά, η κοινωνική σου ζωή. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φέρνει στο προσκήνιο πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, τα οποία καλείσαι να διευθετήσεις.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα Λεούση
Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα φτάσει στα ύψη και θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο και να καλύψετε το κενό που σημάδεψε τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα από μια ολοκαίνουρια σχέση θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που ψάχνατε για να σβήσετε το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα για να μην τρέφετε αυταπάτες μια που είναι στη φύση σας να κάνετε όνειρα και να παίζετε με αυτά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο εκτοξεύει τη δημιουργικότητά σου στα ύψη και σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακτήσεις την ανεμελιά σου και να διασκεδάσεις. Στις 29 του μήνα η Πανσέληνος στον Τοξότη σου προκαλεί ένα ανεξήγητο αίσθημα μοναξιάς. Επίσης, δεν αποκλείονται μεταπτώσεις στην ψυχική σου διάθεση. Θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, καθώς μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης ή άλλων παρασκηνιακών ενεργειών. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Αιγόκερως Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Αιγόκεροι έχετε δική σας επιχείρηση, πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς και να αποφύγετε κάθε είδους συγκρούσεις. Οι συνέργειες θα ευνοηθούν σε όλα τα επίπεδα – αλλά μην εμπλέξετε σε αυτές τα υλικά σας οφέλη. Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση αλλά δεν είστε ευχαριστημένοι, είναι καλή περίοδος για να σκεφτείτε τις εναλλακτικές σας: Ευνοεί τις επαγγελματικές αλλαγές. Να ξέρετε ότι η επιβεβλημένη προσοχή στα εργασιακά σας, ενδέχεται να προκαλέσει παράπονα από το ταίρι σας. Είναι στο χέρι σας να εξηγήσετε τις προτεραιότητές σας και να βρείτε τις συμβιβαστικές οδούς για τον χρόνο και την ενέργειά σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι η περίοδος προσαρμογής σας σε πολλές καινούργιες καταστάσεις. Γι’ αυτό απαιτείται από πλευράς σας ετοιμότητα και αποφασιστικότητα. Δώστε βάρος στις προσωπικές σας σχέσεις και να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Δεν πρέπει να κρύβετε τα συναισθήματά σας και μην μείνετε απαθείς στα συναισθήματα των άλλων. Είναι βέβαιο ότι πολλά θα αλλάξουν – και όχι μόνο μία φορά. Άρα χρειάζεστε τη στήριξη και τη σύμπραξη των δικών σας ανθρώπων!Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ροή των ευκαιριών θα φτάσει την κορύφωσή της αυτή την περίοδο. Να εκμεταλλευτείτε και να αξιοποιήσετε όσες περισσότερες μπορείτε, μελετώντας το περιβάλλον τους: Να διαβάζετε «ανάμεσα στις γραμμές» και να μην εμπιστεύεστε τους πάντες σε αυτή τη φάση. Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, τώρα πρέπει να θέσετε τους υψηλότερους στόχους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναβαθμίσετε και να επιδείξετε τις ικανότητές σας. Δεν πρέπει να ανησυχήσετε ούτε να αποθαρρυνθείτε από καταστάσεις, χρειάζεται μόνο να αλλάξετε τακτική προσέγγισης. Θα σας προκύψουν εκπλήξεις που προβλέπεται να εξελιχθούν προς όφελός σας. Η μόνη περίπτωση να συμβεί το αντίθετο, είναι να φανείτε αμελείς και ασυνεπείς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η ανάδρομη τροχιά του κυβερνήτη σου Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνουν καχυποψία από τη μεριά σου καθώς και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες με τη σειρά τους σε στρεσάρουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι πιεσμένος. Με το πέρασμα του Ουρανού στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 15/5, αλλάζεις σταδιακά τους τρόπους με τους οποίους εκφράζεις τη δημιουργική σου διάθεση. Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 16 του μήνα, σου χαρίζει υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας αλλά ταυτόχρονα αυξάνει τον παρορμητισμό και την ανταγωνιστική σου διάθεση. Στις 19 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και, ως εκ τούτου, οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συνάψεις μια νέα ενδιαφέρουσα συνεργασία με κάποια γυναίκα. Η είσοδος του Ηλίου στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 21/5 φέρνει τον επαγγελματικό τομέα στο προσκήνιο. Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα να «λάμψεις» εντός του εργασιακού σου χώρου. Γύρω στις 24 ένας άνδρας που κατέχει θέση κύρους φαίνεται να στηρίζει την προσπάθειά σου να πετύχεις αύξηση των μηνιαίων αποδοχών σου. Στις 30/5 ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και, έτσι, αυξάνονται η ευρηματικότητα, η ευελιξία και κατ’ επέκταση η παραγωγικότητά σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

ζώδια Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!Από τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *