Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Μαρτίου 2021

Ο Μάρτιος προβλέπεται να είναι ένας μήνας με επιτυχίες για όλους σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ωστόσο, τα άστρα σας προειδοποιούν ότι θα υπάρξουν κάποιες ιδιόρρυθμες πλανητικές επιρροές.Γι’ αυτό συστήνεται να μην είστε αμελείς, να δώσετε έμφαση στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και τι αποτελέσματα θα έχουν!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ Άρης έχει ήδη καταλάβει αίσια θέση απέναντί σας στο ουράνιο στερέωμα. Μέσα στον Μάρτιο, θα σας ενισχύει όποτε νιώθετε να έχετε έλλειμμα δύναμης ή υπομονής. Παράλληλα, η Σελήνη θα σας υποδεικνύει τις πιο σωστές αποφάσεις όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτή είναι μια αποδοτική περίοδος για να κάνετε μικρές κινήσεις προκειμένου να ξεπεράσετε τον εαυτό σας: Να ξεπεράσετε τους φόβους και τους εσωτερικούς σας περιορισμούς!Ο Μάρτιος είναι ιδανικός για να δείτε πιο σοβαρά κάποιες οικονομικές επενδύσεις, όπως και να αρχίσετε ένα ατομικό επιτήδευμα. Σε γενικές γραμμές, δεν αποκλείονται αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να είστε σε επαγρύπνηση: Θα προκύψουν ευκαιρίες που πρέπει να τις αδράξετε, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι ασαφές επί του παρόντος. Επίσης, να είστε συνεπείς και μετρημένοι στις αποφάσεις σας για την προσωπική σας ζωή! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Μαρτίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26/3 με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 2ο ηλιακό σου οίκο, εμφανίζεσαι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης προς το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Μαρτίου 2021

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, σε μια θέση που της ταιριάζει, αφού και η ίδια είναι πλανήτης των οικονομικών και των υλικών κτήσεων. Ο Μάρτιος φαίνεται παραγωγικός, αλλά έχει και την ιδιαιτερότητα ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 6 μέχρι τις 28. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες (δυσλεξίες πήγα να γράψω, φαντάσου δηλαδή, από τώρα ξεκινάει) και ότι χρειάζεται προσοχή σε αυτόν τον τομέα. Όμως είναι πολύ πιθανό να επανέλθει μια γνωριμία από το παρελθόν και να γίνει κάτι ενδιαφέρον στη συναισθηματική σου ζωή. Πλέον όλα μπορείς να τα περιμένεις σε αυτόν τον τομέα: και ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, αλλά και ο Ουρανός, ο πλανήτης της έκπληξης, της καινοτομίας και της αντίδρασης θα βρίσκεται σε αυτό το σημείο από τις 6 για τα επόμενα επτά χρόνια. Είναι πια δύσκολοι οι συμβιβασμοί στον έρωτα. Θέλεις αυτό που θέλεις και αυτό που θέλεις, θέλεις να σε θέλει και αυτό, αλλιώς δουλειά δεν γίνεται.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου να δομήσεις ένα «υγιές» σύστημα ηθικών αξιών και αρχών. Επιπλέον, αυξάνονται οι καταναλωτικές σου ανάγκες και σου δημιουργείται η επιθυμία να ψωνίσεις πράγματα τόσο για εσένα τον ίδιο όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 5 του μήνα κάνει τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου πιο δύσκολες, ενώ η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 μπορεί να φέρει ξαφνικά περιστατικά τα οποία με κάποιο τρόπο θα αφορούν σε παιδιά. Δεν αποκλείεται και κάποια απροσδόκητη εγκυμοσύνη, η οποία θα σε αιφνιδιάσει. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να ξεκινήσεις κάποιο ασυνήθιστο χόμπι, το οποίο θα σου προσφέρει χαρά και ψυχική ικανοποίηση. Στις 20/3 η Εαρινή Ισημερία σηματοδοτεί μια σημαντική επιτυχία κάποιου μέλους της οικογένειάς σου, ενώ στις 26/3 το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς σου δημιουργεί την επιθυμία να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι το οποίο θα σε ανανεώσει. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 28 του μήνα, οι επικοινωνίες σου βελτιώνονται και οι μετακινήσεις σου γίνονται σταδιακά πιο εύκολες. Τέλος, το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους και στον 6ο ηλιακό σου οίκο την τελευταία ημέρα του μήνα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σου. Γι’ αυτό καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, προκειμένου να αποφύγεις εμπύρετες καταστάσεις ή φλεγμονές.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Μαρτίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα Λεούση
Στις 5 που ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία, είναι ανάγκη να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα σε θέματα που θα αφορούν την αμοιβαιότητα των σχέσεών σας. Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη, ενώ οι παραπλανητικές διεργασίες μάλλον θα σας βλάψουν. Η μέρα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δική σας συμπεριφορά και λιγότερη στων άλλων και παρόλο που θα αντιμετωπίζετε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, το τελευταίο δεκαήμερο θα αλλάξετε πορεία.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή άλλους μακρινούς συγγενείς, πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ. Στις 21/3 η Πανσέληνος στον Ζυγό σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου καθώς και έναν ανεξήγητο φόβο ότι δεν θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Αιγόκερως Μάρτιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να σας χαρίσουν όσα λαχταράτε εδώ και καιρό. Αν και αυτά διαφέρουν για τον καθένα σας ατομικά, σε όλους θα δώσουν μια αίσθηση ελευθερίας – κυρίως για τη λήψη αποφάσεων. Για παράδειγμα, σας δίνεται το ελεύθερο να απολύσετε έναν αμελή υπάλληλό σας. Ωστόσο, αντί να βιαστείτε να το πράξετε, προσπαθήστε να κατανοήσετε τα αίτια αυτής της συμπεριφοράς του. Ίσως έτσι να βρείτε μια άλλη και πιο αποδοτική λύση!Παράλληλα, οι πρώτες μέρες του μήνα δεν ενδείκνυνται για αλλαγές στην προσωπική σας ζωή: Αυτό που σας χρειάζεται είναι ένας πρακτικός εκσυγχρονισμός. Στο οικογενειακό περιβάλλον, καλείστε να είστε παρόντες σε όσους χρειάζονται τη στήριξή σας. Αν προκύψει κάποια διαμάχη, προσπαθήστε να μην πάρετε θέση: Δεν πρέπει να λειτουργήσετε ως διαιτητές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το καλύτερο θα είναι να κρατήσετε αποστάσεις, σεβόμενοι τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σου οίκο από την πρώτηκιόλας ημέρα του μήνα, μπορεί να βιώσεις κάποια μισθολογική αύξηση ή να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να πιστώνεται με κάποιο αξιόλογο ποσό χάρη σε ένα bonus παραγωγικότητας. Το διάστημα 5/3-28/3 κατά το οποίο ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά καθιστά τη συνεννόηση και την ευρύτερη αλληλεπίδρασή σου με συναδέλφους και εργοδότες δύσκολη. Ειδικότερα, γύρω στις 21 του μήνα κάποιο απροσδόκητο γεγονός (πχ κάποιο λάθος σου στη δουλειά) φαίνεται να θέτει σε κίνδυνο το επαγγελματικό σου κύρος. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται να βιώσεις κάποια ξαφνική αλλαγή δουλειάς ή ακόμη και κάποια απροσδόκητη αλλαγή πόστου εντός του ίδιου εργασιακού χώρου η οποία μάλιστα μπορεί να σε δυσαρεστήσει. Στις 31/3 το πέρασμα του Άρη στον 6ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να προκαλέσει καβγάδες και εντάσεις με συναδέλφους. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να βιώσεις κάποιο άνευ σημασίας εργατικό ατύχημα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα οικονομικά σας δεδομένα φαίνεται ότι χρειάζονται λίγη επιπλέον επίβλεψη.Με αυτά θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *