Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα οικονομικά σας δεδομένα φαίνεται ότι χρειάζονται λίγη επιπλέον επίβλεψη.Με αυτά θα ασχοληθείτε στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου.Καλό είναι να κάνετε μια επιθεώρηση στις πρακτικές σας, προκειμένου να μην είναι πλέον το χρήμα πηγή ανησυχίας!Ανοίξτε την πόρτα στον φετινό Νοέμβριο, με τον προϋπολογισμό σας ανά χείρας. Οι λογιστικές σας καταστάσεις θα σας δείξουν την ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών σας. Μελετήστε με προσοχή τι μπαίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας και τι βγαίνει από αυτούς. Έχετε τα πάγια έξοδά σας, τις πληρωμές υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, την καθημερινότητα. Όλα αυτά πρέπει να ισοσκελίζονται στο τέλος κάθε λίστας σας!Κάντε τις κατάλληλες ρυθμίσεις και προσθαφαιρέσεις. Μετά αφιερώστε λίγο ακόμα χρόνο για να σκεφτείτε τη δουλειά σας – και την σχέση σας με αυτήν: Την αγαπάτε τόσο, που θα την ασκούσατε ακόμα κι αν δεν χρειαζόσασταν τις απολαβές της; Θα πηγαίνατε να εργαστείτε, ακόμα κι αν κερδίζατε το λαχείο; Είναι καίριας σημασίας να δώσετε απαντήσεις, τόσο στο γιατί «ναι» όσο και στο γιατί «όχι»!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΗ ρεαλιστική οπτική αυτής της επεξεργασίας, θα σας δείξει την κατεύθυνση των επόμενων βημάτων σας. Γιατί μετά το πρώτο δεκαήμερο του φετινού Νοεμβρίου, άλλοι τομείς θα πρωταγωνιστήσουν στα κριτήριά σας. Θα σας απασχολήσει η ασφάλεια, η σιγουριά, το συναίσθημά σας για την καθημερινότητα!Αλήθεια, υπό ποιες προϋποθέσεις η παρούσα επαγγελματική σας απασχόληση θα σας ικανοποιούσε πλήρως; Μήπως κάποιες αλλαγές στην οπτική σας, θα την έκαναν πιο ενδιαφέρουσα και πιο προσοδοφόρα; Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε τώρα αν κάποιες πτυχές της δεν τις λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν σας! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Καρκίνο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου για ακόμη έναν μήνα παρέχει μια εύνοια στον τομέα των συνεργασιών. Μπορεί, μάλιστα, να αισθάνεσαι ότι λειτουργείς καλύτερα όταν δουλεύεις μαζί με άλλους παρά όταν εργάζεσαι εντελώς μόνος σου. Με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η δημιουργικότητά σου διοχετεύεται με έναν τρόπο μοναδικό στον εργασιακό σου χώρο ενώ ο νους σου μοιάζει να χαρακτηρίζεται από μια ασυνήθιστη ευρηματικότητα. Ο Κρόνος (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιό σου όλο το μήνα, με αποτέλεσμα οι ευθύνες και οι εργασιακές υποχρεώσεις σου να παραμένουν αυξημένες. Η αλήθεια είναι ότι νιώθεις πως κουράζεσαι αρκετά. Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 20/11 βιώνεις επικοινωνιακά «μπλοκαρίσματα» και ασυνεννοησία στις διάφορες εργασιακές ομάδες στις οποίες μετέχεις. Ευτυχώς, στις 20 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και η αλληλεπίδρασή σου με τις προαναφερθείσες ομάδες σταδιακά εξομαλύνεται. Τέλος, στις 26/11 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι περισσότερο διπλωματικός (σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα), με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στα ύψη η δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και, κατ’ επέκταση, να σου δοθεί η δυνατότητα να ανελιχθείς επαγγελματικά.

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, σαν να γίνεται μια πολύ καλή εσωτερική προετοιμασία για να την υποδεχτείς στο ζώδιό σου λίγο αργότερα.
Προς το παρόν η λειτουργία της είναι περισσότερο ψυχοθεραπευτική.
Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και το γεγονός ότι φεύγει από τον δέκατο σημαίνει ότι θα μειωθεί και η πίεση στα επαγγελματικά.
Βέβαια, πλέον οι σχέσεις με τους φίλους μπορεί να γίνονται αρκετά ευαίσθητες κάποιες φορές. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να βγαίνεις περισσότερο, να γνωρίζεσαι με άλλους ανθρώπους και να δικτυώνεσαι περισσότερο.
Ο Ερμής μέχρι τις 21 θα κινείται ανάδρομα στο ίδιο σημείο και μπορεί να δεις αρκετά πρόσωπα από το παρελθόν.
Η Αφροδίτη στις 25 θα βρεθεί πλέον στο ζώδιό σου και θα ξεκινήσει μια εξαιρετική περίοδος για όλους τους τομείς, ιδίως για τον συναισθηματικό και τον οικονομικό.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και, ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να αποδέχεσαι ή ακόμη και να απολαμβάνεις τη μοναξιά σου. Στις 19/11 το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει ανταγωνισμούς και διαπληκτισμούς με ορισμένα φιλικά σου πρόσωπα. Ευτυχώς, η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 σε βοηθάει να επιλύσεις τα όποια προβλήματα στον τομέα της φιλίας, μέσω του διαλόγου. Στις 26/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, γίνεσαι πιο δημοφιλής, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται σημαντικά η διάθεσή σου. Τέλος, με την ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 οι επικοινωνίες σου σταδιακά αρχίζουν να εξομαλύνονται, ενώ οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνεύσεις του παρελθόντος μοιάζουν να ξεπερνιούνται.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα Λεούση…Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευνοημένες, όμως, θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτές που έχουν πιθανότητες επιβίωσης και αυτές που είναι αξιόπιστες, από αυτές που δε χρειάζεται να ασχοληθείτε και να αναλώσετε το χρόνο σας. Στις 26 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να κρατήσετε μια κάπως συντηρητική στάση στην συμπεριφορά σας, με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Σίγουρα ο μήνας μπορεί να σας χαρίσει μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία.

ζώδια Αιγόκερως Νοέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μήπως παίρνετε τα πάντα υπερβολικά προσωπικά; Κάτι τέτοιο θα έχει επίπτωση στη διάθεση αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Δώστε περισσότερο χρόνο και χώρο στους δικούς σας ανθρώπους και την μεταξύ σας σχέση, γύρω στις 13 του μήνα. Να είστε πιο ψύχραιμοι και στον χειρισμό των όποιων δυσχερειών προκύπτουν στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μην αναλώνεστε σε μικροπράγματα, θα είστε πιο ήρεμοι αν τα αφήνετε να προσπερνούν σαν το νερό στο ρυάκι!Μετά τις 17 Νοεμβρίου ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να στήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα έχουν την εύνοια του σύμπαντος. Έχουν όλη τη δυναμική να αποδώσουν σύντομα καρπούς και να αρχίσετε να μετράτε επιτυχίες!Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, η πορεία σας αποκτά την πιο αποδοτική σας προοπτική. Ήδη στις 25 και 26 του μήνα, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι εξελίξεις που θα προκύπτουν. Παρεμπιπτόντως, θα είστε οι μόνοι που θα εκπλαγείτε… Οι υπόλοιποι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, ανέμεναν τόση πρόοδο από εσάς – και τώρα επιβεβαιώνονται!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δε διασκεδάζεις όσο θα ήθελες και απαιτεί από εσένα να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου να διατηρείς την «προσωπική σου ταυτότητα» με την επιθυμία σου να μετέχεις σε ομάδες. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την επιθυμία να κατανοήσεις τον εσώτερο εαυτό σου καθώς και τα μυστήρια της ζωής. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

ζώδια Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!Από τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *