Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

ζώδια Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!Από τις πρώτες κιόλας μέρες του, θα νιώσετε να συγκεντρώνετε πάνω σας πολλά ζευγάρια μάτια…Το θέμα είναι, υπάρχει κάποια άτομα που ενδιαφέρουν εσάς;Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΟ Οκτώβριος θα ανοίξει την αυλαία του με τους πιο αίσιους οιωνούς. Η ζωή σας θα έχει ανέλπιστη άνθιση, οι ικανότητές σας θα αναγνωρίζονται – κι αυτά θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Η επαγγελματική αρένα θα κυλήσει εξαιρετικά, η εμφάνισή σας είναι καλύτερη από ποτέ και όλα διαβλέπονται ρόδινα!Η δημιουργικότητα και η διάθεσή σας να αποδώσετε τα μέγιστα στον τομέα σας, θα είναι οι μόνιμοι σύντροφοί σας μεταξύ 5 και 7 του μήνα. Αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε αυτή την ατμόσφαιρα: Κάντε επαφές και προσεγγίσεις, προωθήστε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας. Όσο πιο πολύ διευρύνετε τον κύκλο σας τώρα, τόσο πιο πολλά οφέλη θα έχετε να λαβαίνετε στο μέλλον! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 του μήνα η Πανσέληνος στον Κριό σε φέρνει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειάς σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στον τομέα της φιλίας γενικά. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να ενταχθείς σε μία ομάδα, τα μέλη της οποίας θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

Ο Οκτώβριος στο πρώτο του μέρος έχει ενδιαφέρον κυρίως λόγω επαγγελματικών εξελίξεων, γιατί το να έχει πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη στον δέκατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο να βρίσκονται ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Άρης (από τις 4 ο τελευταίος) δεν είναι και λίγο.
Οπότε μιλάμε προφανώς για νέα ξεκινήματα, σχέδια, υλοποίηση κάποιων στόχων, βοήθεια που λαμβάνεις από άλλους και ευκαιρίες. Είναι γόνιμο το έδαφος για αυτόν τον τομέα και κάπως μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο.
Από τις 8 η Αφροδίτη θα επηρεάζει την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις, αλλά τις βαθύτερες επιθυμίες σου.
Εκτός από δουλειά δηλαδή τον Οκτώβριο θα βλέπεις και ανθρώπους, θα γνωρίζεις νέους και θα έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους ήδη υπάρχοντες στη ζωή σου.
Όλα μα όλα όμως λένε ότι αξίζει να ασχοληθείς και να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να ξεπερνάς την καχυποψία και τους φόβους σου. Την ίδια ημερομηνία η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε βάζει στη διαδικασία συζητήσεων με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 8/10 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει το συλλογικό σου πνεύμα και την ανάγκη σου να μετέχεις σε ομάδες. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες. Μάλιστα, στις παρέες σου αναλαμβάνεις ρόλο ηγετικό. Τέλος, στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή προλέγει μία γενικότερη ασυνεννοησία και παρερμηνεύσεις από τη μεριά κάποιων φίλων σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα Λεούση…Στις 3 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη για να μη μείνετε πίσω σε σχέση με τους συνεργάτες σας που θα κινούνται πολύ γρήγορα. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς να μένετε αμέτοχοι, αλλά κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα αφορούν σχόλια για τρίτα άτομα που δε θα είναι παρόντα. Μπορείτε να ακούτε και ίσως μάθετε και μερικές αλήθειες, αλλά μην εκφέρετε άποψη, ούτε γνώμη. Για να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα επαγγελματικά σας σχέδια φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι.

ζώδια Αιγόκερως Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Το επικοινωνιακό σας ταλέντο αναδύεται γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Εκμεταλλευτείτε το σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα σας ενθουσιάσουν τα αποτελέσματα. Όποιο άτομο κι αν βρεθεί στο περιβάλλον σας και σας ακούσει, θα μαγευτεί από τα λόγια σας!Αυτό που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι να μην χάσετε την επαφή με το ρεαλισμό. Δεν πρέπει να σας συνεπάρει η άνοδος της δημοτικότητάς σας, γιατί κινδυνεύετε να εκτραπείτε από την πορεία που έχετε χαράξει!Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, για κάθε πιθανή δυσχέρεια στον εργασιακό τομέα. Ειδικά γύρω στις 17 Οκτωβρίου, ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα, αρκεί να έχετε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται στο περιβάλλον σας!Η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας θα φαντάζει απλή διαδικασία στις 21 του μήνα. Η ευκολία με την οποία θα προοδεύετε, θα τραβήξει την προσοχή των κατάλληλων ατόμων. Γι’ αυτό μην ξεφεύγετε από τις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Πολλές πόρτες αναμένετε να ανοίξουν για την ανέλιξή σας!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα οικονομικά σας δεδομένα φαίνεται ότι χρειάζονται λίγη επιπλέον επίβλεψη.Με αυτά θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *