Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Ένας σχετικά ήρεμος και μετριοπαθής μήνας αναμένεται να είναι ο φετινός Σεπτέμβριος για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι.Μιας και δεν προβλέπονται συνταρακτικά γεγονότα ή ανατροπές στη διάρκειά του, είναι βέβαιο ότι θα νιώθετε ασφαλείς και αρκετά χαλαρωμένοι.Αν αξιοποιήσετε τη συνετή σκέψη για την επίλυση προβλημάτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα δείτε να αυξάνονται οι προοπτικές σας για μελλοντικές επιτυχίες!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΜε ευνοϊκό άνεμο μπαίνετε στον Σεπτέμβριο ως ζώδιο της Γης. Κι αυτό γιατί το σύμπαν θα διανύει ακόμη την «περίοδο Γης», αφού θα επικρατεί η Παρθένος. Μπορεί να έχετε μια μικρή ανησυχία, ότι δεν εργάζεστε όσο θα έπρεπε. Αυτό δεν ισχύει, γιατί ενδόμυχα έχετε τη βεβαιότητα ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε περίσταση!Αυτή την εστίαση σας χαρίζει η εποχή της Παρθένου – και νιώθετε ιδιαίτερα άνετα με αυτήν. Με αυτή την αισιοδοξία θα μπείτε και στην εποχή του Ζυγού, γι’ αυτό δεν θα σας φανεί τόσο «αδέξια» όσο σε άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Συγκεκριμένα, εσείς θα συνεχίσετε τον σταθερό και ισορροπημένο βηματισμό σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε επιπλέον ρυθμίσεις! Ωροσκόπιο Αιγόκερως Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί κάποιο είδος επικοινωνιακής ανεπάρκειας και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ο περίγυρός σου δεν σε καταλαβαίνει. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Ζυγό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την έννοια της επιτυχίας. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να διατηρήσεις το καλό κοινωνικό προφίλ σου και να προσδώσεις πρόσθετο κύρος σε αυτό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Αιγόκερως Σεπτεμβρίου 2021

Ο μήνας είναι χωρισμένος σε δύο μέρη πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Μέχρι τις 14 πολλοί πλανήτες είναι μαζεμένοι στον ένατο οίκο σου και είμαστε ακόμη υπό την επιρροή της νέας Σελήνης στο ίδιο σημείο.
Ο ένατος οίκος σημαίνει ταξίδια, πνευματικότητα, σχέσεις και συνεργασίες με εξωτερικό, εκδόσεις και γενικότερα μια διεύρυνση των αντιλήψεών σου.
Από τις 14 θα αρχίσει να δίνεται έμφαση στον επαγγελματικό τομέα, εκεί θα βρεθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη, ενώ στις 23 θα έρθει και ο Ήλιος και στις 28 θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη του μήνα.
Το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου και το πρώτο του Οκτωβρίου θα έχει πολύ σημαντικές εξελίξεις, νέα ξεκινήματα και αρκετές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και ίσως είναι ευκαιρία να προωθήσεις τις αλλαγές που θέλεις.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αυξάνεται η δημοτικότητά σου και ο ίδιος αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου (δηλαδή του Κρόνου), ο οποίος συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιό σου, σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις τη ζωή σου, να αναλάβεις υποχρεώσεις και να διεκδικήσεις με σύνεση τα θέλω σου, πράγμα που δίσταζες να κάνεις μέχρι πρότινος. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, γίνεσαι ακόμα πιο δημοφιλής και μπαίνεις στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Αιγόκερως Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Αιγόκερω από την Άντα Λεούση…
Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε με άνεση στο χώρο, όμως, αξιοποιήστε με επωφελή τρόπο για εσάς τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρετε. Παρόλο που ο δρόμος σας δεν ήταν στρωμένος με κόκκινο χαλί καταφέρατε να κάνετε μεγάλη πρόοδο και να κλείσετε αρκετές από τις εκκρεμότητες που είχατε, αλλά να φέρετε και βελτιώσεις στα σχέδιά σας με ουσιαστικές αποφάσεις που λάβατε. Στις 18 με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, η διάθεση που θα έχετε για εκσυγχρονισμό θα συμβάλλει αποτελεσματικά στο να αναζητήσετε νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σας.

ζώδια Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ωστόσο, γύρω σας θα υπάρχει μια γενικότερη ανάγκη προσαρμογής. Γι’ αυτό να έχετε επαφή με το περιβάλλον σας και όσα τεκταίνονται σε αυτό: Έτσι θα είστε σε ετοιμότητα, να χειριστείτε κάθε επίδρασή του πάνω σας μακροπρόθεσμα!Στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα σας ευνοήσει το να διατηρήσετε στενή επαφή με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Κάποια από αυτά θα χρειαστούν τη βοήθεια ή τη στήριξή σας, για καταστάσεις που ενδέχεται και να προκάλεσαν από λάθος κινήσεις τους. Χωρίς κριτική διάθεση, να είστε παρόντες στο πλάι τους για να βρείτε μαζί τους πιο αποδοτικούς τρόπους χειρισμού των απωλειών!Σε γενικές γραμμές, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε και καινούριες γνωριμίες. Αυτές θα έχουν όλα τα φόντα να εξελιχθούν, τόσο στο πλαίσιο της έμπιστης φιλίας όσο και σε ρομαντικό επίπεδο. Αν κάποιος σας ωθήσει να αναδείξετε κάποια επιπλέον χαρίσματα ή ταλέντα σας, τολμήστε να το κάνετε. Ο Σεπτέμβριος θα σας ωθήσει να αξιοποιήσετε όλες τις ιδιαίτερες ικανότητές σας και να αποδώσετε τα μέγιστα!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Αιγόκερως Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα οικονομικά σας δεδομένα φαίνεται ότι χρειάζονται λίγη επιπλέον επίβλεψη.Με αυτά θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *