Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμοι Απριλίου 2021

Αγαπητοί Ταύροι, ο Απρίλιος προβλέπεται να είναι μια εξαιρετική και συναρπαστική περίοδος για εσάς!Οι καινούργιες εμπειρίες και οι απολαύσεις θα σας προσεγγίζουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, μην θεωρήσετε ότι η εύνοια του σύμπαντος θα σας χαριστεί! Ωροσκόπιο Δίδυμοι Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 20 του μήνα ο προσωπικός σου μαγνητισμός μοιάζει εκτοξευμένος στα ύψη…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμοι Απριλίου 2021

Ο Μάρτιος είχε μια πολύ καλή πλευρά, ακόμη και αν είχε τη δυσκολία του ανάδρομου Ερμή που μπορεί να σε απομόνωσε, ήταν μεταμορφωτικός. Ο μήνας που κάπως “πάγωσε” τα πάντα για να κάνεις επανεκκίνηση. Ο Απρίλιος είναι περισσότερο κοινωνικός και ευχάριστος, αλλά πλέον, έχεις πολλές καταστάσεις στα χέρια σου. Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα από τις 7 και αυτό είναι πολύ καλό, επειδή βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου. Δηλαδή θα είναι σαν να σου λέει, έλα εδώ Δίδυμε, πού έχεις θέμα, με ποια σχέση, τι δεν έχει ολοκληρωθεί, τι δεν έχει ειπωθεί, τι χρειάζεται να γίνει, να το λύσουμε. Έχει το καλό ο Δίας ότι είναι δοτικός, και στους ανάδρομους δεν αρέσουν καθόλου τα “κενά” – αυτά θέλουν να καλύπτουν, να κλείνουν εκκρεμότητες δηλαδή. Και κάπου γύρω στις 19 μπορεί και να οριστικοποιηθεί μια ερωτική υπόθεση. Να ξεκαθαριστεί, να λυθεί, να απελευθερωθείς. Είναι και στο χέρι σου βέβαια η τελική έκβαση. Μπορεί να αποφασίσεις ότι τη θέλεις τη σχέση, μπορεί ότι δεν τη θέλεις. Όμως έρχεται μια μέρα που κάτι πρέπει να αποφασίσεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σου τα πάντα είναι δυνατά πάντως. Το μόνο πράγμα που πρέπει να αποφύγεις με κάθε τρόπο είναι να βιάζεσαι υπερβολικά.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Άρης στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αυξάνει τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου αλλά, την ίδια στιγμή, «μεγεθύνει» τη βιασύνη και την ανυπομονησία σου. Επίσης, σε κάνει ανταγωνιστικό και υπερκινητικό. Δεν αποκλείονται συχνοί πονοκέφαλοι και μικρο-ατυχήματα όπως κοψίματα ή καψίματα. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 10 του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις το είδος των ανθρώπινων σχέσεων που σε εκφράζει και σου ταιριάζει.
Με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) στον 10ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 17/4 επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου τόσο στη δημόσια εικόνα σου όσο και στις φιλοδοξίες σου. Στις 20 η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να αντιληφθείς κάποια «θαμμένα» στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η κατάσταση στις φιλίες σου βελτιώνεται σημαντικά.
Πιο συγκεκριμένα, περνάς ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου και προβαίνεις σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους. Την ίδια στιγμή, έρχονται στο προσκήνιο οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές ανησυχίες σου. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα από τις 24 του μήνα και του Κρόνου από τις 30 σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας σε σχέση με την οικονομική σου ζωή καθώς και μια ανεξήγητη φοβία γύρω από το θάνατο.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμοι Απριλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση
Στις 17 που ο Ερμής περνάει στον Κριό, θα έχετε αυξημένη ικανότητα κρίσης, θα είστε σε θέση να αξιολογείτε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να αναπτύσσετε τις σχέσεις σας με ένα νέο τρόπο. Διαλύοντας οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτοντας τι κρύβεται στο παρασκήνιο, θα γνωρίζετε πάνω σε ποιους μπορείτε να επενδύσετε. Αρκετά χάσατε τα προηγούμενα χρόνια επιμένοντας να δείχνετε καλή θέληση. Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Κριό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της φιλίας αλλά και να σχεδιάσεις εκ νέου το επαγγελματικό σου μέλλον. Στις 19/4 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σου φέρνει προβλήματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με παιδιά. Συν τοις άλλοις, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά, η ανεμελιά και η παιδικότητά σου. Τέλος, θα πρέπει να εξισορροπήσεις 2 σημαντικούς για εσένα τομείς: τον έρωτα με τη φιλία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ταύρος Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να καταβάλετε κι εσείς κόπο για να επικρατήσει όλο αυτό το αίσιο κλίμα. Αλλά καμία προσπάθειά σας δεν θα είναι μάταιη, όλες οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα επιφέρουν κέρδη. Ειδικά οι προσωπικές σας σχέσεις, θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των επιτυχιών σας!Για όλο αυτό το θετικό σκηνικό μέσα στον Απρίλιο, θα φροντίσει η αίσια θέση της Σελήνης που αποτελεί την κινητήρια δύναμη των Ταύρων. Με το χάρισμά σας στην επικοινωνία σε έξαρση, αυτή είναι καλή περίοδος να δοκιμάσετε καινούργιες διαδρομές και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συνεργασίες, που θα βελτιώσουν και την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές πολυμήχανοι. Αυτό που πρέπει να διαχωρίσετε, είναι την εξαπάτηση από την ευφυΐα… Να είστε απόλυτα αυθεντικοί, πρώτα προς τον εαυτό σας και μετά προς τους άλλους. Και επειδή οι συγκυρίες θα εναλλάσσονται, όσο πιο ευέλικτοι είστε τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να είναι οι πιο αποδοτικές από οικονομικής πλευράς. Θα σας προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσει για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Αυτή είναι καλή περίοδος να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες από τις ιδέες σας, όσο τολμηρές κι αν είναι. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τα χαρίσματά σας, μπορεί να επιφέρουν πραγματικά θαύματα!Αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να ενδυναμώσετε και τη σχέση σας με το ταίρι σας. Τα ταξίδια ή οι σύντομες αποδράσεις είναι μια διασκεδαστική πρακτική προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να έχει σημασία ο προορισμός ή η διάρκεια. Όσοι Ταύροι δεν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε να ξεφεύγετε πιο συχνά από την καθημερινή ρουτίνα και να λειτουργείτε πιο αυθόρμητα. Να ξέρετε ότι οι συμβουλές και οι απόψεις των φίλων σας θα έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα τώρα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Άρης στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου χαρίζει ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα και όρεξη για δουλειά. Ταυτόχρονα, αυξάνει τον παρορμητισμό σου και την ανταγωνιστική σου διάθεση, γεγονός που δημιουργεί στιγμιαία προβλήματα στις συνεργασίες σου, τα οποία ευτυχώς επιλύονται γρήγορα χάρη στην ευεργετική επίδραση του Δία (που διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα). Επίσης, με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) στον 10ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 17/4 και την Αφροδίτη επίσης στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 20/4 η δημοτικότητά σου αυξάνεται σημαντικά. Συν τοις άλλοις, οι έμφυτες διπλωματικές σου ικανότητες, η ευελιξία σου και το επικοινωνιακό σου χάρισμα σε βοηθούν ώστε να «τιθασεύσεις» τον αυξημένο παρορμητισμό που σου προσδίδει ο διελαύνων Άρης και, τελικά, να διατηρήσεις την ισορροπία και την αρμονία στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *