Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμοι Ιουνίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Ιούνιος αναμένεται να είναι για εσάς ένας μήνας «αργός αλλά σταθερός»!Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να αποδείξετε τον εαυτό σας, σε διάφορους τομείς και με διάφορους τρόπους.Ωστόσο, το σύμπαν θα σας εφοδιάσει με την απαραίτητη δύναμη και διαύγεια για να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόσκληση!Με το χάρισμά σας στην επικοινωνία σε έξαρση, ο Ιούνιος είναι η πιο άρτια στιγμή για να δοκιμάσετε καινούργιες διαδρομές και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Η σύμπραξη με πολλούς θα σας αποφέρει εύκολα συνεργασίες, που θα βελτιώσουν και την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές ευέλικτοι. Τα άστρα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας ωθούν προς τη σωστή κατεύθυνση, την πιο γρήγορη και αποδοτική. Αλλά τελικά, οι αποφάσεις εναπόκεινται σε εσάς και μόνο!Φυσικά θα χρειαστεί να καταβάλετε κι εσείς κόπο για να επικρατήσει αίσιο κλίμα, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Αλλά καμία προσπάθεια δεν θα είναι μάταιη, όλες οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα επιφέρουν οφέλη. Δώστε σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αποφύγετε την αυτοκριτική και τους δισταγμούς!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι οι πιο αποδοτικές και ρεαλιστικές. Θα σας προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσει για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να βγάλετε τα ρόδινα γυαλιά σας: Πρέπει να γίνετε περισσότερο προνοητικοί, να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Αυτή είναι καλή περίοδος να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες από τις ιδέες σας, όσο τολμηρές κι αν είναι. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τα χαρίσματά σας, μπορούν να επιφέρουν πραγματικά θαύματα! Ωροσκόπιο Δίδυμοι Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 8 του μήνα η ανάγκη σου να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις βρίσκεται στο προσκήνιο… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμοι Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες για σένα, αφού ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 3. Νέα Σελήνη σημαίνει ευκαιρίες, ανανέωση και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, εφόσον πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, μια άνθιση, μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, ένα ριστάρτ. Αυτά όλα μπορούν να συμβαίνουν μέχρι και δύο εβδομάδες μετά την πραγματοποίησή της, οπότε έχεις καιρό να αποφασίσεις σε ποιους τομείς εσύ θέλεις να δώσεις έμφαση. Γιατί φυσικά σε μεγάλο βαθμό εσύ είσαι ο οδηγός των εξελίξεων. Από τις 8 θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, πολύ ενδιαφέρων ο συνδυασμός νέας Σελήνης και Αφροδίτης μαζί σου. Εννοείται ότι η έμφαση θα δοθεί λόγω της Αφροδίτης στην εμφάνισή σου, στις νέες γνωριμίες και στη συναισθηματική σου ζωή. Κάπως συμβάλλει στο ξεκαθάρισμα μιας σχέσης ή συνεργασίας και η πανσέληνος στις 17. Ο Ιούνιος είναι και ο τελευταίος μήνας με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σου, οπότε μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα και καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά πρέπει να προσέχεις και τα έξοδα.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ενώ ταυτόχρονα το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται σε πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς. Στις 4/10 ο Άρης εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με χόμπι ή άλλες δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να ενδιαφερθείς για την υγεία σου περισσότερο από ό,τι το πρότερο χρονικό διάστημα. Στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου σε φέρνει αντιμέτωπο με τη γραφειοκρατία της χώρας, η οποία φαίνεται να καθυστερεί τη διευθέτηση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμοι Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση…
Τέλος παίρνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο και σας αφήνετε ανοιχτός ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε σε αυτές. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί ο επαγγελματικός σας τομέας, είναι ικανός να σκιάσει το συναισθηματικό σας και αυτό θα έχει σα συνέπεια να αγχωθείτε και να γεμίσετε προβληματισμούς. Ηρεμήστε και χαλαρώστε, όσο έχετε αυτή την πολυτέλεια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον Κριό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε φέρνει σε αντιπαράθεση με κάποια φιλικά σου πρόσωπα και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στις διάφορες ομάδες στις οποίες ανήκεις. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την υγεία σου και να τοποθετήσεις στο περιθώριο τις καταχρήσεις καθώς και διάφορες άλλες βλαβερές συνήθειες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Δίδυμοι Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτές οι μέρες αναμένεται να σας φέρουν κάποιες ανέλπιστες συγκυρίες, όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Εδώ πρέπει να δράτε ταχύτατα, να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα πρώτα τη λογική παρά το συναίσθημα. Μην αφήσετε προβλήματα να επιμείνουν, να επιλύετε τα πάντα και να συνεχίζετε την πορεία σας. Αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως αναμένατε, κάντε μια παύση και σκεφτείτε το ξανά: Είναι πιθανό να έχετε εσείς άδικο!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι πιο ιδιαίτερο και δραστήριο. Για τα οικονομικά σας θέματα αυτές οι μέρες θα είναι προσοδοφόρες, αν και ταυτόχρονα δεν ενδείκνυνται για χρηματικές συνδιαλλαγές. Με απλά λόγια: Αν είστε απόλυτα βέβαιοι για μια κίνηση, τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει. Αν έχετε έστω και την παραμικρή αμφιβολία, αναβάλετε ή ακυρώστε αυτή την δράση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις 3/10 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να επιστρατεύσεις την ευελιξία, τη διπλωματία και την ευρηματικότητά σου, αποφεύγοντας κακοτοπιές και εντυπωσιάζοντας συναδέλφους και εργοδότες. Στις 4/10 το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει την ενεργητικότητα, τον οίστρο, την εργατικότητα και τις αντοχές σου. Στις 8/10 η είσοδος της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου και σου φέρνει εργασιακές ευκαιρίες τις οποίες καλείσαι να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Με το πέρασμα του Ηλίου στο Σκορπιό από τις 23/10, κατορθώνεις να διοχετεύσεις τις ηγετικές σου ικανότητες στη δουλειά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις κομπλιμέντα από άνδρες του εργασιακού σου χώρου οι οποίοι κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Γύρω στις 28 του μήνα υπάρχει πιθανότητα να αλλάξεις εργασία ή πόστο στην τωρινή δουλειά σου. Η εν λόγω αλλαγή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα. Τέλος, στις 31/10 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Έτσι, προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις με συναδέλφους καθώς και τυχόν αμφισβητήσεις της ποιότητας του έργου που παράγεις.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, αγαπητοί Δίδυμοι!Ο φετινός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *