Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Αυγούστου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Αύγουστος προβλέπεται να είναι ένας μήνας που θα σας αντιμετωπίσει προκλητικά!Κάποιες έντονες καταστάσεις ενδέχεται να σας πιέσουν πολύ, τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικιακό περιβάλλον.Η ευχάριστη πλευρά αυτής της συγκυρίας, είναι ότι διαθέτετε ιδιαίτερη ευφυΐα και κοινωνική ικανότητα: Με αυτά τα όπλα θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις των άστρων!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΔεν υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διανύσετε τον φετινό Αύγουστο. Αρκεί μόνο να εστιάσετε συνειδητά στο να μεγεθύνετε κάθε είδους οφέλη και να μειώσετε τις δυσχέρειες. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η ικανότητά σας να αφουγκράζεστε την ατμόσφαιρα: Έτσι την κατάλληλη στιγμή, θα στρέφετε τη δυναμική σας στον τομέα που σας ευνοεί!Σε κάποιες φάσεις θα πρέπει να ενισχύετε την επαγγελματική πορεία σας, σε άλλες θα πρέπει να δίνετε περισσότερη σημασία στους δικούς σας ανθρώπους. Είναι ζωτικής σημασίας να μην τους δώσετε την αίσθηση ότι τους βάζετε σε δεύτερη μοίρα! Ωροσκόπιο Δίδυμος Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 21 του μήνα η ανάγκη σου για επικοινωνία με το ταίρι σου παραμένει στο προσκήνιο… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Αυγούστου 2021

Επιτέλους, ο Αύγουστος. Ένας μήνας που καμία σχέση δεν έχει με τον Ιούλιο με τις δύο εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή.
Ο Αύγουστος είναι χαλαρωτικός και περισσότερο απλός. Είναι η περίοδος που θα κάνεις περισσότερα πράγματα από αυτά που σου αρέσουν, που θα ξεκουραστείς και που θα σχεδιάσεις την πορεία σου από τον Σεπτέμβριο και μετά.
Ο πρώτος τομέας που έχει ενδιαφέρον είναι της επικοινωνίας, των γνωριμιών και των συμφωνιών.
Μπορεί να γίνουν πολλά ενδιαφέροντα νέα ξεκινήματα. Ο δεύτερος τομέας σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Στον οίκο αυτόν, τον τέταρτο, θα βρεθούν ο Άρης από τις 18, η Αφροδίτη στις 21, ο Ήλιος στις 23, ο Ερμής στις 29, η νέα Σελήνη στις 30!
Όλοι αυτοί θα συμβάλλουν για να έχεις θετικές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις είτε στο σπίτι είτε στις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμος μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Την 1/8 ο κυβερνήτης σου ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Στις 11/8 ο Δίας επίσης ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, ανακτάς την κοινωνικότητά σου, ενώ οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και, έτσι, η διαίσθησή σου έρχεται στην επιφάνεια. Την ίδια στιγμή, όμως, μπορεί να «εισπράξεις» ξαφνικές εχθρότητες. Στις 18/8 ο Άρης εισέρχεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και φέρνει εντάσεις στο σπίτι. Ευτυχώς, στις 21/8 εισέρχεται και η Αφροδίτη στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και οι σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου σταδιακά αρχίζουν να βελτιώνονται.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση…
Δε θα σας κατανοούν εύκολα και έτσι εσείς θα θέλετε να απαγκιστρωθείτε από παλιές γνωριμίες και σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και σας κάνουν να νιώθετε ότι πιέζεστε. Στις 18 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε με κάποιους συνεργάτες για εργασιακά θέματα, αλλά στο τέλος και βάζοντας τη λογική σας να επικρατεί, θα καταλήξετε σε ευνοϊκές συμφωνίες. Περνώντας από διάφορα στάδια χωρίς να καθυστερείτε, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Οι ρυθμοί σας στον εργασιακό τομέα αλλάζουν ταχύτατα και πλέον θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και με ισχυρότερη θέληση στο να δοκιμάζετε νεωτερισμούς και καινοτομίες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Την πρώτη του μήνα η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου φέρνει κάποιο κοντινό ταξίδι, στο οποίο περνάς ανέλπιστα καλά. Η ανάγκη σου να συλλέξεις πληροφορίες και να διευρύνεις τις γνώσεις σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα σου προκαλεί στιγμιαίες δυσκολίες και μπλοκαρίσματα σε σχέση με την εύρεση του προσανατολισμού σου και τη λήψη αποφάσεων που αφορούν στις εκπαιδευτικές σου αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο όμως για κάποιο λόγο θα ακυρωθεί ή θα αναβληθεί. Στις 30 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στην Παρθένο, σε βάζει στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Δίδυμοι Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Το καίριο σημείο στη διάρκεια του Αυγούστου, είναι να συνειδητοποιήσετε ότι αλλιώς βλέπετε τα πράγματα εσείς και άλλη είναι η οπτική των υπολοίπων. Τώρα θα καταλάβετε ότι μόνο η ρεαλιστική αξιολόγηση όλων των δεδομένων σας, θα βοηθήσει να επιλύσετε ζωτικά προβλήματα γρήγορα και στο σύνολό τους!Να ξέρετε ότι κάθε άλλη «περίπλοκη» επιλογή, θα καταλήξει μόνο να εντείνει την ποσότητα αλλά και τη δυσκολία των εγχειρημάτων σας. Εστιάστε στο να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας, να θέσετε προτεραιότητες χωρίς να αντιμετωπίζετε τα πάντα ως χάος. Παραμερίστε την τάση σας να κινείστε μέσα σε ασφαλείς και «προστατευμένες» διαδρομές. Για παράδειγμα, συνηθίζετε να βλέπετε παλιά τηλεοπτικά σήριαλ, επειδή είναι προβλέψιμη η εξέλιξη και νιώθετε ισορροπημένοι με αυτό… Σε ένα ευρύτερο επίπεδο, αυτό πρέπει να αλλάξετε!Μέσα στον Αύγουστο δεν θα έχετε κανένα λόγο να βιάζεστε, για να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Θα πρέπει μόνο να βάλετε σε προτεραιότητα τους τρόπους, όχι την ταχύτητά σας. Ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο για να λειτουργήσουν προς όφελός σας!Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να καταθέσετε τα όπλα ή να παραδοθείτε στις αδικίες που θα βλέπετε. Χωρίς να μετατραπείτε σε τιμωρούς, προτιμήστε να επιστρατεύσετε τη ρεαλιστική πλευρά της καθημερινότητας για να προοδεύσετε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Την 1/8 η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις επιτυχώς κάποια αύξηση στις καθαρές αποδοχές σου, χρησιμοποιώντας έξυπνα επιχειρήματα και εστιάζοντας στα προσόντα σου. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και, έτσι, οι συνεργασίες σου αρχίζουν σταδιακά να γίνονται αποδοτικές και εποικοδομητικές. Όμως, με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 18 του μήνα ο λόγος σου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός, πράγμα που δεν θα αρέσει στους συναδέλφους σου. Προσπάθησε, λοιπόν, να επεξεργάζεσαι οτιδήποτε λες ή γράφεις, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ημερών του μήνα μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις από το σπίτι, προκειμένου να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *