Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Δεκεμβρίου 2021

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδος αναμένεται να είναι τελευταίος μήνας της χρονιάς, αγαπητοί Δίδυμοι.Το πλανητικό σκηνικό διαγράφεται αίσιο απέναντί σας σε γενικές γραμμές… Ωστόσο, το πιο θετικό γεγονός είναι ότι ο προστάτης σας ο Ερμής θα κυριαρχήσει.Αυτό θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να πραγματώσετε τους περισσότερους στόχους σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΑπό τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου να κατανοήσετε την ανάγκη να κινηθείτε με σύνεση αλλά και επιφύλαξη, σε όλους τους τομείς που θέλετε να εξελίξετε. Το όπλο προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι δεχθείτε στήριξη μονό από γνήσιους φίλους, που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο η αξιοπιστία τους… Φροντίστε να είστε επαρκώς προσεκτικοί σε κάθε κίνησή σας, ώστε να προλαβαίνετε να εξουδετερώνετε κάθε αρνητική επιρροή!Το σύμπαν θα σας προσφέρει τώρα ένα εύρος δυνατοτήτων, αν μελετήσετε τον ρυθμό του και κινηθείτε με βάση αυτόν. Η επιμέλεια πρέπει να επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης και των υπολοίπων θετικών στοιχείων της ιδιοσυγκρασίας σας. Μόνο έτσι δεν θα χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείτε ή να πάρετε ρίσκα, ακόμα κι αν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην εκάστοτε κατάσταση! Ωροσκόπιο Δίδυμος Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στις 1/12 αισθάνεσαι την ανάγκη να φλερτάρεις και να ζήσεις έναν έρωτα που θα θυμίζει τα εφηβικά σου χρόνια…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας ανακουφιστικός μήνας, ένας από τους καλύτερους της δύσκολης αυτής χρονιάς. Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και θα ευνοεί την εργασία, αλλά και την εμφάνιση, την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Μπορείς να αλλάξεις και λίγο τρόπο ζωής, περισσότερη άσκηση, καλύτερη διατροφή και άλλα τέτοια. Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα και επειδή είναι και κυβερνήτης σου η αλλαγή θα είναι τεράστια, η επικοινωνία θα είναι καλύτερη, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα μειωθούν. Η νέα Σελήνη στις 7 θα πραγματοποιηθεί στον έβδομο οίκο σου που αφορά στις σχέσεις και τη συντροφικότητα και δείχνει νέα πράγματα και ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Ίσως μπαίνεις και σε μια νέα σχέση, μην ξεχνάμε ότι αυτός το τομέας ευνοείται αφάνταστα και με τον Δία στο ίδιο σημείο. Η πανσέληνος στις 22 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και είναι ένδειξη ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος, με καλύτερες ανταμοιβές και καλύτερη διαχείριση. Ο Άρης από τις 31 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου των φίλων, της κοινωνικής σου ζωής και της δικτύωσης και θα φέρει νέες σχέσεις, αλλά ίσως και εντάσεις.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/12 το πέρασμα του κυβερνήτη σου (Ερμή), ο οποίος συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά, στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί ανησυχία σε σχέση με κάποια γραφειοκρατικά ή πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία δυσκολεύεσαι να διευθετήσεις λόγω χρονικών καθυστερήσεων. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 2/12 αρχίζεις να παρεκκλίνεις από το διατροφικό σου πρόγραμμα και να υποκύπτεις σε απολαύσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν παραπανίσια κιλά. Η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 6 του μήνα σε βοηθάει ώστε να τακτοποιήσεις τα διαδικαστικά εκείνα θέματα που σε ταλαιπωρούν από την 1η κιόλας ημέρα του μήνα. Στις 13 η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη αυξάνει την επικοινωνιακή σου διάθεση και σου φέρνει πολυάριθμες συζητήσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Με την είσοδο του Ηλίου στον Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 22/12 το ενδιαφέρον σου αρχίζει να επικεντρώνεται στην αόρατη διάσταση των πραγμάτων. Ειδικότερα, προσπαθείς σταδιακά να αποκρυπτογραφήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και να κατανοήσεις τα κίνητρα και την ψυχολογία σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση
Στις 12 που ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, ξεκινήστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει. Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τώρα, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε τα σημεία που μπορεί να έχουν ατέλειες και να τα βελτιώσετε. Αφήστε για τον επόμενο μήνα θέματα που απαιτούν οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτά θα αφορούν την πολύ προσωπική σας ζωή.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7/12 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους πολύ δικούς σου ανθρώπους και να επαναπροσδιορίσεις τις απόψεις σου γύρω από την έννοια της συντροφικότητας. Στις 22/12 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, σου φέρνει ξαφνικά έξοδα, τα οποία σου προκαλούν νεύρα και εσωτερική ένταση. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Δίδυμοι Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Σε γενικές γραμμές, ο Δεκέμβριος ενδείκνυται για να στρέψετε την προσοχή σας στην επαγγελματική και οικονομική σας ανέλιξη. Όσοι Δίδυμοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα έχετε μια πιο ομαλή διαδρομή. Κάτι που θα σας βοηθήσει να αδράξετε τα θετικά της περιόδου, είναι να κατευνάσετε λίγο την ευφάνταστη προσωπικότητά σας και τον εξωστρεφή χαρακτήρα σας. Πρέπει να είστε συνετοί και εστιασμένοι στα οράματά σας, για να μην υπάρξει για εσάς παράκαμψη από την κορυφή!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 6 του μήνα, βιώνεις επικοινωνιακά μπερδέματα, ασυνεννοησία και αναβολές εντός του εργασιακού σου χώρου. Η συνεργασία σου με τους συναδέλφους σου μοιάζει δύσκολη, γι’ αυτό σκέψου δύο και τρεις φορές την κάθε σου κουβέντα, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Μπορεί να μη λειτουργούν διάφορα σημαντικά για τη δουλειά σου εργαλεία (πχ ο υπολογιστής σου, το ίντερνετ, το email σου, ειδικά λογισμικά). Επίσης, αν πρόκειται να ξεκινήσεις κάποια νέα συνεργασία, διάβασε προσεκτικά τους όρους της σύμβασης που θα υπογράψεις, γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικοί ή εις βάρος σου. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 6 του μήνα, η εργασιακή σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Γύρω στις 7 μπορεί να συνάψεις μια νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία, ενώ από τις 13 του μήνα η ευελιξία και η ευρηματικότητά σου σε βοηθάνε αρκετά στις διάφορες διαπραγματεύσεις σου με συνεργάτες ή προμηθευτές.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, αγαπητοί Δίδυμοι!Ο φετινός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *