Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Φεβρουαρίου 2022

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Φεβρουάριος προβλέπεται να σας γεμίσει ενέργεια και αίσια οπτική!Η ενεργητικότητα και η κοινωνική διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διέπουν την καθημερινότητά σας.Για να τα αξιοποιήσετε καλύτερα, εστιάσετε σε δράσεις με βραχυπρόθεσμα οφέλη και όχι σε μακροπρόθεσμους στόχους!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΤο αστρολογικό σκηνικό θα στηθεί κάπως ιδιόρρυθμα για εσάς στη διάρκεια του μήνα. Η Δήμητρα, πλανήτης της σποράς και της εσοδείας, θα σταθεί μαχητικά στο πλευρό σας. Μάλιστα, θα καταφέρει να παρεμποδίσει σχεδόν ολοκληρωτικά την Έριδα να σας επηρεάσει με αρνητική ενέργεια!Όσο κι αν σας απορροφήσουν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μέσα στον Φεβρουάριο, να έχετε μία συμβουλή των άστρων υπόψιν σας: Να διατηρείτε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται γύρω σας, γιατί η πληροφόρηση θα καταστεί το πιο αποδοτική όπλο σας. Όσοι δεν έχετε δική σας επιχείρηση αλλά βρίσκεστε σε πορεία να στήσετε μία, αυτός είναι ο ιδανικός μήνας ολοκλήρωσης των βημάτων σας. Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ενδέχεται να λάβετε μια αύξηση ή προαγωγή. Ευχάριστες εξελίξεις να αναμένετε όσοι Δίδυμοι έχετε οικογένεια! Ωροσκόπιο Δίδυμος Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 4 του μήνα η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια στενή, δεσμευτική σχέση βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Φεβρουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος είναι επιτέλους ένας μήνας περισσότερο ήσυχος, χωρίς τις εντάσεις και τις δυσκολίες του Ιανουαρίου με τις δύο εκλείψεις. Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, αλλά και με το πάθος και την οικειότητα σε μια σχέση. Η νέα της θέση είναι σίγουρα ανακουφιστική για τα οικονομικά σου αλλά μπορεί να σε φέρει και περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο. Αυτές οι σχέσεις οικειότητα, πόσο επιθυμητές και πόσο δύσκολες μερικές φορές. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και μπορεί να φέρει την ευκαιρία για ένα ταξίδι ή μια ευκαιρία να αλλάξεις κάποιες αντιλήψεις, να απελευθερωθείς από αυτά που σε περιορίζουν. Τεράστια υπόθεση αυτή για την ψυχολογική σου απελευθέρωση.

ΓΕΝΙΚΑ

Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/2 σε βοηθάει ώστε να βελτιώσεις τη διάθεσή σου και, την ίδια στιγμή, να τακτοποιήσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς δημόσιους οργανισμούς ή τραπεζικά ιδρύματα, πετυχαίνοντας μια ευνοϊκή προς εσένα ρύθμιση. Με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) στους Ιχθύς και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 10 του μήνα, η σκέψη σου επικεντρώνεται στη δημόσια εικόνα σου και σε έννοιες όπως η κοινωνική επιτυχία και η εσωτερική σου ολοκλήρωση. Στις 14 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου αρχίζουν σταδιακά να μειώνονται. Επίσης, αισθάνεσαι μπερδεμένος ως προς τους στόχους σου στη ζωή και, γενικά, μοιάζεις να έχεις χάσει τον ευρύτερο προσανατολισμό σου. Με την είσοδο του Ηλίου στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 19/2 η δημοτικότητά σου αυξάνεται και για κάποιο λόγο μοιάζεις να εισπράττεις τον θαυμασμό των γύρω σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση
Αισιοδοξία έχετε και μάλιστα κάποια φορές περισσότερο απ’ ότι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε την λοιπόν σωστά για να προωθήσετε την καριέρα σας, τα οικονομικά σας και κυρίως την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Είναι ανώφελο να περιμένετε όλα να γίνουν από μόνα τους, χωρίς να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες φαντάζουν στα μάτια των ατόμων που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας και από την άλλη τους θέλετε συνέχεια κοντά σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4/2 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των σπουδών σου. Επιπρόσθετα, σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις μακρινά ταξίδια, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να μελετήσεις νέα, ενδιαφέροντα γνωστικά αντικείμενα. Στις 19/2 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου φέρνει προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς και με το σπίτι σου. Επίσης, δεν αποκλείονται καβγάδες με τους γονείς σου ή διενέξεις με τρίτα πρόσωπα εξαιτίας κάποιου ακινήτου.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Δίδυμοι Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου δεν θα είναι και η πλέον σταθερή περίοδος για εσάς. Ωστόσο, θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα και αίσια. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να λάβετε ενεργά μέρος σε αυτά τα γεγονότα. Να δείξετε προθυμία να προσφέρετε τη βοήθειά σας, μόνο σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις. Αυτές τις μέρες ενδείκνυνται οι συναντήσεις με συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό. Από την άλλη πλευρά, να είστε επιφυλακτικοί με παλιούς φίλους που θα κάνουν μια ξαφνική επανεμφάνιση!Στην επαγγελματική αρένα, τα πράγματα θα εξελιχθούν ήρεμα και χωρίς πιέσεις. Θα είστε σε θέση να στήσετε με διαύγεια τους στόχους σας και να πορευτείτε προς αυτούς. Βρείτε και επιλέξτε την πιο σύντομη διαδρομή για την επιτυχία, ακόμα κι αν σας φανεί κάπως επικίνδυνη… Η καίρια στιγμή θα είναι κρίσιμος παράγοντας σε αυτή τη φάση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Δία να διελαύνει από το ζώδιο του Τοξότη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, οι συνεργασίες σου δέχονται ιδιαίτερη εύνοια. Ειδικότερα, από τις 10 του μήνα και ύστερα (με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη) αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της καριέρας. Επίσης, η ευρηματικότητα και η ευελιξία σου σε βοηθούν ώστε να κερδίσεις την εύνοια του εργοδότη ή του προϊστάμενού σου, γεγονός το οποίο μοιάζει να επιταχύνει τη διαδικασία της επαγγελματικής σου ανέλιξης. Με την είσοδο του Ηλίου στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο από τις 19/2, οι ηγετικές σου ικανότητες και η δημιουργικότητά σου έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σου δοθεί κάποια αρχηγική θέση ή να εισπράξεις την επιβράβευση και τον θαυμασμό από τη μεριά κάποιου άνδρα που κατέχει εξουσία.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *