Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Ιανουαρίου 2022

Καλή Χρονιά σε όλους σας, αγαπητοί Δίδυμοι!Ο Ιανουάριος θα είναι η πιο αίσια αυλαία για μια πραγματικά θαυμάσια περίοδο.Το επικοινωνιακό σας ταλέντο και η ενέργειά σας, θα βρουν την πιο αποδοτική εφαρμογή για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΜπείτε στο 2022 με ορμή, αποφασισμένοι να υπερπηδήσετε οτιδήποτε προκύψει στην πορεία σας. Η Δήμητρα, η θεά της σποράς και της συγκομιδής, είναι ο πλανήτης που φροντίζει για την άνθιση της ζωτικότητάς σας. Τον Ιανουάριο θα σταθεί στο πλευρό σας από μια ιδιαιτέρως ισχυρή θέση, ικανή να εξουδετερώσει κάθε αρνητισμό του περιβάλλοντα χώρου!Αυτός ο μήνας θα είναι σημαντικός για εσάς, για έναν ακόμη λόγο. Αν και στη διάρκεια της χρονιάς θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, όσες επαφές γίνουν τώρα θα αποδειχθούν πιο σημαντικές. Καλό θα είναι να είστε προετοιμαστείτε να εργαστείτε σκληρά… Αυτή θα είναι η περίοδος που μπορείτε να οικοδομήσετε τα πιο στιβαρά θεμέλια για μια πετυχημένη και αποδοτική χρονιά!Το πρώτο δεκαήμερο του 2022 σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη στον ερωτικό τομέα, αγαπητοί Δίδυμοι. Εσείς μπορεί να μην έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να αξιολογήσετε όσα θα συμβαίνουν. Γι’ αυτό δεν πρέπει να διαμοιράζετε την προσοχή σε πάνω από ένα μέτωπα. Ξέρετε την παροιμία «δεν χωράνε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη»! Επιπλέον, οι πρώτες μεγάλης κλίμακας εξελίξεις θα προκύπτουν στον εργασιακό τομέα… Άρα δεν πρέπει να δείξετε αδυναμία για κανέναν λόγο! Ωροσκόπιο Δίδυμος Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7 του μήνα ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας πρακτικά θέματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία μοιάζουν να σε αγχώνουν ιδιαίτερα…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Ιανουαρίου 2022

Δίδυμοι
Ο Φεβρουάριος είναι επιτέλους ένας μήνας περισσότερο ήσυχος, χωρίς τις εντάσεις και τις δυσκολίες του Ιανουαρίου με τις δύο εκλείψεις. Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, αλλά και με το πάθος και την οικειότητα σε μια σχέση. Η νέα της θέση είναι σίγουρα ανακουφιστική για τα οικονομικά σου αλλά μπορεί να σε φέρει και περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο. Αυτές οι σχέσεις οικειότητα, πόσο επιθυμητές και πόσο δύσκολες μερικές φορές. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και μπορεί να φέρει την ευκαιρία για ένα ταξίδι ή μια ευκαιρία να αλλάξεις κάποιες αντιλήψεις, να απελευθερωθείς από αυτά που σε περιορίζουν. Τεράστια υπόθεση αυτή για την ψυχολογική σου απελευθέρωση.

ΓΕΝΙΚΑ

Με το πέρασμα του Άρη στον 11ο ηλιακό σου οίκο η Πρωτοχρονιά σε βρίσκει να έρχεσαι σε σύγκρουση με φιλικά σου πρόσωπα. Γενικά, αναμένεται να αφιερώσεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε παρέες και σε συλλογικές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Στις 5/1 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αρχίζεις σταδιακά να τείνεις στην ενδοσκόπηση και να προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις τα βαθύτερα κίνητρα τόσο της δικής σου συμπεριφοράς όσο και της συμπεριφοράς των γύρω σου. Στις 6 του μήνα η ορθοδρόμηση του Ουρανού σε βοηθάει να εξομαλύνεις κάπως την επικοινωνία σου με τους φίλους σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 του μήνα βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή, ενώ ο Ήλιος στον Υδροχόο από τις 20 σου δημιουργεί την ανάγκη να ταξιδέψεις και να οργανώσεις τυχόν ζητήματα σπουδών. Το πέρασμα του Ερμή στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 24 του μήνα αυξάνει τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση
Στις 6 με τον Ουρανό σε ορθή πορεία στον Κριό, αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν άλλων συμφέροντα, γιατί θα εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που απέναντί σας θα είναι ανταγωνιστικά και δεν είναι υποχρεωμένα να συμφωνούν με τη δική σας λογική. Κάνετε μια νέα αρχή αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βγείτε κερδισμένοι. Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ισορροπίες, που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες. Τα γεγονότα αυτού του μήνα σας θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια ακόμα και στην πιο σκληρή της μορφή.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Επίσης, αισθάνεσαι εκνευρισμό, πίεση και άγχος, καθώς δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στα ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου φέρνει προβλήματα που σχετίζονται με αδέλφια (αν υπάρχουν), μακρινούς συγγενείς ή γείτονες. Καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διάρκεια της οδήγησης καθώς δεν αποκλείονται ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και μικροατυχήματα.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Δίδυμοι Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι διαπραγματεύσεις σας αυτές τις μέρες, μπορούν να διέπονται από ελιγμούς και συνέργειες αλλά όχι από ψέματα. Ο Ιανουάριος απαιτεί από εσάς ειλικρίνεια, για να παραλάβετε όλα τα εργαλεία που θα σας χρίσουν θριαμβευτές. Χρειάζεστε τακτική και όχι στρατηγική, που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να σχεδιάζετε πολλά εκ των προτέρων. Να αξιοποιείτε όσα έχετε στα χέρια σας και να δείχνετε σύνεση, ώστε να μην μπορεί κανείς να σας εξαπατήσει. Ο στόχος σας είναι το πιο πετυχημένο αποτέλεσμα, για τον εαυτό σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ενδέχεται να είναι λίγο πιο δύσκολο για εσάς. Τώρα θα χρειαστεί να μοιράσετε την προσοχή σας σε περισσότερους από έναν τομείς, αν και επίκεντρο θα είναι η επαγγελματική και η προσωπική σας ζωή. Θα έχετε πολλές δραστηριότητες που θα συνδυάζουν τις δύο πτυχές, όπως η ψυχαγωγία ή υποχρεώσεις με συναδέλφους.Αν δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια στον προγραμματισμό σας, καλό θα είναι να εντάξετε κάποια. Ειδικά αν έχετε δική σας επιχείρηση, η παρουσία σας θα κάνει μεγάλη διαφορά. Να μην ξεχνάτε ότι οι επαφές είναι καίριας σημασίας για εσάς, όση ανάγκη κι αν έχετε από ξεκούραση. Φυσικά θα υπάρξουν άτομα που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτές τις περιστάσεις… Ωστόσο, θέλετε να υποχρεωθείτε και να σπαταλήσετε ενέργεια και χρόνο στην ανταπόδοση λίγο αργότερα; Η απόφαση εναπόκειται σ’ εσάς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Δία να διελαύνει από το ζώδιο του Τοξότη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ευνοούνται οι συνεργασίες σου. Ειδικότερα, με την Αφροδίτη επίσης στο ζώδιο του Τοξότη και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 7/1, είναι πιθανό να σου γίνουν διάφορες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Επίσης, η συνεργασία και η επικοινωνία σου με συνέταιρους και άλλου είδους συνεργάτες βελτιώνονται σημαντικά. Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε βάζουν στη διαδικασία να εργαστείς ομαδικά. Δεν αποκλείονται, όμως, κάποιες εντάσεις ή/και ανταγωνισμοί. Βέβαια, μπορεί να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σου υποδείξουν νέες μεθοδολογίες και θα σου διδάξουν πρωτότυπες και ασυνήθιστες τεχνικές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να βελτιώσεις την ποιότητα της δουλειάς σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, αγαπητοί Δίδυμοι!Ο φετινός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *