Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Ιουλίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, προετοιμαστείτε για γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις!Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα απαιτήσει από εσάς ταχύτητα, τακτική και αναλυτική ματιά στις καταστάσεις.Ευτυχώς, η ιδιοσυγκρασία σας είναι προικισμένη με αυτά τα χαρίσματα!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΗ φυσική σας κλίση στην ελαστικότητα, την προσαρμογή και τη γρήγορη κατανόηση του περιβάλλοντος, θα αποδειχθεί καίρια μέσα στον Ιούλιο. Να ξέρετε ότι καμία προσπάθεια δεν θα είναι μάταιη, καθώς όλες οι κινήσεις και αποφάσεις σας θα οδηγήσουν σε επιτυχίες!Ο τομέας που θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή αυτή την περίοδο, είναι οι προσωπικές σας σχέσεις. Εκεί σας αναμένουν κάποιες συγκυρίες που μπορεί και να σας αλλάξουν τη ζωή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποφύγετε τον κόπο που θα χρειαστεί, όπως και την ανάληψη ευθυνών. Να ακούτε τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων, γιατί θα σας δώσουν τις πιο αντικειμενικές κατευθυντήριες γραμμές! Ωροσκόπιο Δίδυμος Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και την επίτευξη των στόχων σου. Μάλιστα, είναι πιθανό να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της καριέρας και της οικογένειας. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα ταλέντα και την προσωπική σου δημιουργικότητα. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες της χρονιάς, με ανατροπές, εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Δες τον σαν μια σημαντική μεταβατική φάση, μετά την οποία, όμως, θα είσαι άλλος άνθρωπος. Και φυσικά έχει πολλές καλές στιγμές. Η πρώτη είναι ότι την πρώτη του μήνα ο Άρης φεύγει από τον οίκο των οικονομικών σου, από όπου έφερνε έξοδα που μπορεί κάποιες φορές να σε γονάτιζαν. Πλέον θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες και φαίνεται ότι η παρουσία του εκεί θα κάνει καλό στην κοινωνική σου ζωή. Την επόμενη μέρα η πρώτη έκλειψη πραγματοποιείται στον Καρκίνο, στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και επειδή είναι ηλιακή και θετική μιλάμε για νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Εκεί θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 3 και θα συμβάλλει στο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής σου. Από τις 8 ο κυβερνήτης σου θα είναι ανάδρομος και η επικοινωνία θα έχει κάποιες δυσκολίες, όμως έχει και μια πολύ θετική πλευρά: θα κάνεις μια ανασκόπηση που φαίνεται εντελώς απαραίτητη και από τον Αύγουστο θα ξεκινήσεις μια νέα κατάσταση, ίσως και νέα ζωή, σε διαφορετικές βάσεις. Στις 17, η δεύτερη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή, μπορεί να οριστικοποιήσει μια συμφωνία που σχετίζεται με τα οικονομικά.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) και η Αφροδίτη συνεχίζουν τη διέλευσή τους από το ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, κατορθώνεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου και να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με τη μίσθωση ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στις διασκεδάσεις και στην αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τυχόν χρέη σου και να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή. Το τελευταίο 8ήμερο του μήνα δεν αποκλείονται κοντινές αποδράσεις και διακοπές σύντομης διάρκειας.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος Ιουλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2021 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση…
Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε φροντίστε να διώξετε από πάνω σας τα φαντάσματα του παρελθόντος. Δεν ωφελεί να πηγαίνετε στο αύριο με σύμμαχο το χτες και να βγάζετε στην επιφάνεια μονίμως την πληγωμένη σας καρδιά. Στις 28 η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε προσεκτικοί σε κάποια άτομα που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, καθώς ναι μεν το φλερτ που θα δεχθείτε είναι ωραίο και ανεβάζουν το κέφι σας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα αξίζει τον κόπο να το συνεχίσετε και να κινδυνέψετε να χαλάσετε τη σχέση σας ή να σταματήσετε εκεί.

ζώδια Δίδυμοι Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να είναι εξαιρετικά υποβοηθητικές για όλους τους Διδύμους. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να επιλύσετε τα άμεσα προβλήματά σας, ώστε να μην εξελιχθούν σε αναχώματα για την πρόοδό σας. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα ανακύψουν αυτές οι ευκαιρίες στη διαδρομή σας, σημασία έχει να τις αδράξετε και να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Αυτές τις μέρες αποφύγετε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, περιοριστείτε στην εξομάλυνση του παρόντος σας!Στην επαγγελματική αρένα, τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά και χωρίς πιέσεις. Όσοι Δίδυμοι έχετε δική σας επιχείρηση, θα είστε σε θέση να στήσετε με διαύγεια τους στόχους σας. Πορευτείτε προς αυτούς με το κλίμα της περιόδου, χωρίς να πάρετε αχρείαστα ρίσκα. Όσοι Δίδυμοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, επιλέξτε τις καθιερωμένες πρακτικές που έχουν αποδειχθεί αποδοτικές ως τώρα. Έχει σημασία να προσαρμόζεστε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες: Όσο πιο γρήγορα εντάσσεστε στον ρυθμό τους, τόσο πιο σύντομα θα δείτε να αυξάνεται το εισόδημά σας και να ανέρχεστε ιεραρχικά!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *