Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Μαΐου 2021

Ένας ευχάριστος και ήρεμος μήνας προβλέπεται να είναι ο Μάιος για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι. Οι τομείς που αναμένεται να ευνοηθούν ιδιαίτερα, είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις και τα οικονομικά σας.Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να αξιοποιήσετε τις συγκυρίες που θα προκύψουν για να μπείτε σε πορεία προόδου!Με ζητούμενο την αρμονία και την ισορροπία σε όλους τους τομείς θα ανοίξετε την αυλαία του φετινού Μαΐου. Γι’ αυτό καλείστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με λεπτότητα και σύνεση, ειδικά όσοι Δίδυμοι είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια. Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να έρθουν ξανά στο προσκήνιο κάποιες παλαιότερες διχόνοιες, που πλέον πρέπει να επιλυθούν χωρίς να μείνει εκκρεμότητα!Ο δυναμισμός και η κοινωνικότητα που σας χαρακτηρίζουν, θα αποδειχθούν τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία σας στη διάρκεια αυτού του μήνα. Εσείς μπορείτε να καταστέλλετε τις εντάσεις του περιβάλλοντος και να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις. Οι σύμμαχοί σας θα στηρίξουν όλες τις προσπάθειές σας προς αυτή την κατεύθυνση. Βρείτε τις χρυσές τομές και αξιοποιήστε τις προς όφελός σας, για να μην υπάρξουν άλλες αναταραχές στη ζωή και το σπιτικό σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να συνοδευτούν από κάτι θεμελιακά καινούργιο: Να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, καθώς μπορεί να αφορά και συναισθήματα που δεν σας είναι οικεία. Προσπαθήστε να φτάσετε ή να ακολουθήσετε την πηγή των εν λόγω συναισθημάτων, πραγματικά θα αξίζει τον κόπο! Ωροσκόπιο Δίδυμος Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 19 του μήνα η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Μαΐου 2021

Ο μήνας ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σου που σημαίνει κάτι “ψυχοθεραπευτικό”, μια ανανέωση που ξεκινάει από μέσα. Πολύ σημαντικό αυτό γιατί φαίνεται ότι αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ότι νιώθεις πολύ πιο ισχυρός και ότι ξέρεις τι θέλεις και πού να το βρεις. Η Αφροδίτη θα βρεθεί επίσης στο ίδιο σημείο από τις 15, κάτι που θα σε ισχυροποιήσει ψυχολογικά, αλλά θα σε κάνει και πιο τρυφερό με τον εαυτό σου. Από το δεύτερο μισό του Μαΐου φαίνεται ότι μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερα οικονομικά, αλλά και ότι τα έξοδα μπορεί να έρχονται μαζεμένα, οπότε προσέχεις πού δίνεις χρήματα, ανάλογα με τις προθεσμίες. Γενικότερα ο μήνας είναι πολύ θετικός, κυρίως για τα επαγγελματικά, τομέας στον οποίο μπορείς να έχεις εξαιρετικές εξελίξεις, ειδικά αν προσπαθήσεις στοχευμένα. Αλλά και στα συναισθηματικά σου φαίνεται ότι έχεις συναρπαστικά νέα.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) στο ζώδιο του Κριού και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13/5 μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συμμετοχής σου σε κάποια συλλογική δραστηριότητα. Στις 13 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, αυξάνονται η διαίσθηση και η φαντασία σου και γίνεσαι πιο ιδεαλιστής. Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 σου δημιουργούνται εντελώς ξαφνικά υπαρξιακές ανασφάλειες και ανεξήγητοι φόβοι. Επιπλέον, βιώνεις απροσδόκητες εχθρότητες και νιώθεις πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να αλλάξεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Στις 16 ο Άρης εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και ενέργεια σε θέματα σπουδών και στη γενικότερη διεύρυνση των οριζόντων σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 19/5 βελτιώνεται η οικονομική σου ζωή και αυξάνονται τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 21 σου δημιουργεί την ανάγκη να προβάλεις τον εαυτό σου και φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες. Ο Ερμής στον 1ο ηλιακό σου οίκο από τις 30/5 φέρνει στην επιφάνεια το ταλέντο σου στην επικοινωνία και την έμφυτη ευελιξία σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση
Το νέο πρόσωπο που εσείς θα επιλέξετε να μπει στη ζωή σας θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και είτε το θέλετε, είτε όχι θα διακινδυνεύσετε την ηρεμία και την ησυχία σας για χάρη ερωτικών συγκινήσεων. Η αυξημένη κοινωνικότητα θα εκτινάξει στα ύψη το σεξαπίλ και τη γοητεία σας και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις σας θα προκαλέσουν σε πολλούς φθόνο. Αφεθείτε στη γοητεία που θα σας εκπέμψει και γίνετε λίγο πιο παρορμητικοί. Τα σχέδια που έχετε για το μέλλον καθώς και η αλλαγή του τρόπου ζωής αργά ή γρήγορα, θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τη διαίσθηση και τη συμπονετική σου διάθεση και σε βάζει στη διαδικασία να διοχετεύσεις τη φαντασία σου σε δημιουργικά μονοπάτια. Επίσης, σε προτρέπει να αλλάξεις στάση απέναντι στη μεταφυσική και στην τέχνη. Στις 29/5 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει αντιμέτωπο με εντάσεις και ξαφνικά γεγονότα που διαταράσσουν τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιπλέον, σου δημιουργεί την ανάγκη να εξισορροπήσεις το «εγώ» με το «εμείς». Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Δίδυμοι Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Να ζητήσετε ή να δεχθείτε βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους, μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να κινηθείτε μόνο με τις ατομικές σας ηθικές αξίες. Με την ίδια πρακτική πρέπει να λειτουργήσετε και σε εργασιακό επίπεδο. Αυτό ισχύει εξίσου για Διδύμους ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους με υπαλληλική σχέση. Να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά προς ένα συγκεκριμένο στόχο, να επιλύετε τα θέματα όταν προκύπτουν. Μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, όσο κι αν σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός. Μια τέτοια παρόρμηση θα είναι άδικη σπατάλη χρόνου, καθώς δεν έχετε λόγο να αποδείξετε κάτι!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο καίριο και συναισθηματικό διάστημα. Τώρα θα έχετε τη δυναμική να ξεδιπλώσετε και να αντιληφθείτε πλήρως όλες τις πτυχές του εαυτού σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να γεμίσετε κενά σε πρακτικό ή επικοινωνιακό επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και για τις προσωπικές σας σχέσεις: Να μην ξεχνάτε ότι η αμοιβαιότητα είναι πιο σημαντική από τα ατομικά συμφέροντα. Να ακούτε τους άλλους, να τους κατανοείτε και να στοχεύετε στην ευτυχία… Ενίοτε, αρκεί να παραδοθείτε στη ροή των πραγμάτων για να αδράξετε τα περισσότερα οφέλη από το σύμπαν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο ηλιακό σου οίκο, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Έτσι, συνεχίζεται η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της γενικότερης φιλοσοφίας σου γύρω από τα εργασιακά σου ζητήματα. Ο Ερμής στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13/5 σε βάζει στη διαδικασία να οργανώσεις και να συντονίσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ωστόσο, το πέρασμα του Ερμή στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 13 του μήνα δείχνει συζητήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται κρυφά ή υπογείως και μπορεί να σε εμπλέξουν σε κάποιο εργασιακό παρασκήνιο. Για το λόγο αυτό, καλείσαι να δείξεις την απαραίτητη προσοχή. Ο Άρης στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Υδροχόου από τις 16 εκτοξεύει στα ύψη την αποφασιστικότητα, την αυτοπεποίθηση και τις αντοχές σου. Συν τοις άλλοις, αυξάνει τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου και την όρεξή σου για δουλειά. Στις 29/5 η σχέση σου με συνεργάτες διέρχεται μια αναπάντεχη κρίση, ενώ σου δημιουργείται η ανάγκη να «οικοδομήσεις» νέες συναρπαστικές συνεργασίες.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *