Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Μαρτίου 2022

Αγαπητοί Δίδυμοι, μία είναι η βασική προτροπή για εσάς από τα άστρα: Αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε τον Μάρτιο!Θα είναι μία από τις λίγες στιγμές μέσα σε αυτή τη χρονιά, που ο κυβερνήτης σας ο Ερμής δεν θα κατέχει δυσχερή θέση απέναντί σας!Σε αυτό το αίσιο δεδομένο, τώρα θα προστεθούν κάποια ακόμη. Όπως ότι η ενέργεια του Ήλιου προς εσάς θα είναι ενδυναμωμένη. Επίσης, οι θετικές θέσεις που θα βρεθεί η Σελήνη, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και όσους βρεθούν γύρω σας. Σε γενικές γραμμές, ο Μάριος είναι μια περίοδος που δεν χρειάζεται να σκέφτεστε για το μάλλον. Απλά να κινήστε προς τον ποθητό στόχο με ένα βήμα την κάθε φορά, με όλες τις απαραίτητες δράσεις για να τον προσεγγίσετε!Το πιο σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας σας τώρα, θα είναι η σύνεση. Μια σωστά επιλεγμένη στιγμή για μια κίνηση, μπορεί να καταστεί το πιο πολύτιμο όπλο σας. Φυσικά, στα υπέρ σας διαθέτετε επίσης την ευγλωττία, την ενσυναίσθηση και το ταλέντο. Ωστόσο, να ξέρετε ότι δεν μπορούν να κατακτηθούν τα πάντα με την πειθώ και μόνο!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να είναι η πιο γαλήνια φάση του για εσάς. Προστριβές που μπορεί να σας προβλημάτισαν, θα περάσουν στο παρελθόν. Μόνο μην επαναπαυθείτε και χαλαρώσετε υπερβολικά… Έχετε ακόμη δουλειά να κάνετε, περιλαμβανομένης αρκετής με τον εαυτό σας. Αυτό αφορά λίγο περισσότερο τους Διδύμους που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν εργασία ή να ξεκινήσουν ένα ατομικό επαγγελματικό εγχείρημα!Αυτές οι μέρες θα σας δώσουν επιτυχίες, αρκεί να μην φανείτε οκνηροί. Αν χρειαστεί, μελετήστε πολύ και μάθετε καινούργια πράγματα που θα βοηθήσουν τις επιθυμητές κινήσεις σας. Παράλληλα, δεν πρέπει να αμελήσετε τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μαζί τους μπορείτε να αποτελέσετε μια άρτια ομάδα. Να σκεφτείτε διεξοδικά κάθε πιθανή επιλογή – αλλά με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Να είστε προετοιμασμένοι να επιστρατεύσετε όλα τα αποθέματα αντοχής και υπομονής σας σε αυτή τη φάση! Ωροσκόπιο Δίδυμος Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26 του μήνα η ανάγκη σου για πνευματική και εγκεφαλική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή μοιάζει να κυριαρχεί…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Μαρτίου 2022

Από την πρώτη μέρα του μήνα φαίνεται μια διαφορά και αυτή είναι το ότι η Αφροδίτη θα περάσει στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διεύρυνση των οριζόντων σου, τις σπουδές, τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι μια κατάσταση, τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό. Ένα σημείο αισιόδοξο που μπορεί να σε κάνει να δεις τη ζωή σου και κυρίως τις σχέσεις σου με έναν διαφορετικό τρόπο. Από τις 6 και σχεδόν όλο τον Μάρτιο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός με καθυστερήσεις και αναβολές. Αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και σε κάτι άλλο: να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, να βρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία πρέπει να κλείσεις κάποια θέματα. Έχει πολλά καλά η ανάδρομη πορεία του για σένα. Στις 6 επίσης, έχουμε και μια νέα Σελήνη στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου που σημαίνει ότι μπορεί να ανανεωθεί μια συνεργασία. Ένα σημαντικό νέο αυτόν τον μήνα είναι ότι ο Ουρανός θα βρίσκεται από τις 6 στον δωδέκατο οίκο σου για τα επόμενα επτά χρόνια. Ο Ουρανός θα σε οδηγήσει στην αυτογνωσία, αλλά μπορεί να σε κάνει και αντιδραστικό. Από τις 26 και η Αφροδίτη θα περάσει στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται ότι αυτός ο μήνας θα είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς επαγγελματικά.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, ευνοούνται διάφορα εκπαιδευτικά ζητήματα που καλείσαι να διευθετήσεις. Είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο κατάρτισης, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο μπορεί να σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος 5/3-28/3 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς. Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν και σε παρεξηγούν, γεγονός το οποίο βλάπτει τη δημόσια εικόνα σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά αυτά που λες ή γράφεις, προκειμένου να αποφύγεις ασυνεννοησίες ή άλλου είδους προβλήματα. Μάλιστα, με την είσοδο του Ουρανού στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 του μήνα μπορεί να βιώσεις απροσδόκητες εχθρότητες και να εμπλακείς ξαφνικά σε παρασκήνια, τα οποία αναμένεται να σε αναστατώσουν. Στις 20 του μήνα η Εαρινή Ισημερία φέρνει στην επιφάνεια το ομαδικό σου πνεύμα καθώς και την επιθυμία σου για μια έντονη κοινωνική ζωή. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 5ήμερου του μήνα, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς, την ορθοδρόμηση του Ερμή και το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου, αυξάνονται η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σου και βελτιώνεται σταδιακά το κοινωνικό σου προφίλ.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος Μαρτίου 2022

Οι προκλήσεις που δέχεστε από το σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό σας έχουν αναγκάσει να κλειστείτε αρκετά στο καβούκι σας και μια που δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε, καταλήγετε να παρακολουθείτε παθητικά. Μη δείχνετε στο ταίρι σας ότι είστε υπέρ του δέοντος ανασφαλείς, μια που δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, γιατί θα σας κυκλώσει εσωτερική μοναξιά που θα σας οδηγήσει στην ψυχική απομόνωση. Στις 31 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, οπότε μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματά, τους προβληματισμούς, ακόμα και τους φόβους σας για να μπορέσει να σας καταλάβει καλύτερα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επιπρόσθετα, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τη δημόσια εικόνα σου. Ως εκ τούτου, προσπαθείς να καταλάβεις τι έφταιξε, προκειμένου να επανακτήσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση του κοινωνικού σου περίγυρου. Στις 21/3 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σου φέρνει προβλήματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται με παιδιά. Συν τοις άλλοις, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά, η ανεμελιά και η παιδικότητά σου. Τέλος, θα πρέπει να εξισορροπήσεις 2 σημαντικούς για εσένα τομείς: τον έρωτα με τη φιλία.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Δίδυμοι Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να προσθέσει στη δυναμική της ζωής σας: Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ακόμα πιο δραστήριοι και ετοιμοπόλεμοι. Η περίοδος είναι ιδανική για όσους έχετε ξεκινήσει μια ανακαίνιση ή άλλου είδους επισκευαστικές εργασίες. Όσοι Δίδυμοι έχετε δική σας επιχείρηση, να κοιτάτε πάντα προσεκτικά τα πάντα γιατί μπορεί να σας διαφεύγουν πράγματα. Η διορατικότητά σας θα είναι οξυμένη, θα μπορείτε να εντοπίζετε σημαντικά σημεία ακόμα και στα πιο συνηθισμένα και καθημερινά πράγματα!Η αρένα των προσωπικών σχέσεων δεν θα κυλήσει με τα ίδια δεδομένα: Εκεί σχεδόν τα πάντα θα είναι ξεκάθαρα, γι’ αυτό να ζητάτε διευκρινίσεις για ό,τι δεν σας είναι κατανοητό. Δεν αποκλείονται ανέλπιστες επαφές με άτομα από το εξωτερικό αυτές τις μέρες. Μην τις αναζητήσετε – αλλά να είστε προετοιμασμένοι για την περίπτωση να ξεπροβάλλουν. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, καλείστε να είστε συνετοί και λιτοί!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Κι ενώ ο Δίας συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Τοξότη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φέρνοντας εύνοια στις συνεργασίες σου, η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) στους Ιχθύς και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 5/3 μέχρι τις 28/3 φέρνει παρεξηγήσεις εντός του εργασιακού σου χώρου και δυσκολεύει την επικοινωνία σου με άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους, πχ προϊστάμενους ή εργοδότες. Ωστόσο, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σου δίνει τη δυνατότητα να ενδοσκοπήσεις και να αναθεωρήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, διενεργώντας μια ευρύτερη αξιολόγηση της εργασιακής σου ζωής. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 5ήμερου του μήνα, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς, την ορθοδρόμηση του Ερμή και το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου, η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα μοιάζει να εξομαλύνεται και να βελτιώνεται σημαντικά. Οι διάφορες παρεξηγήσεις επιλύονται ως δια μαγείας χάρη στη διπλωματία σου και στην υποστήριξη που μπορεί να δεχτείς από κάποια γυναίκα. Τέλος, αυξάνονται η ζωτικότητα, η ενεργητικότητα και η όρεξή σου για δουλειά.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *