Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το μονοπάτι της ζωής σας – και πρέπει να ακολουθήσετε αυτό και μόνο;Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει με ανατρεπτική διάθεση!Η αλήθεια είναι ότι δεν φαντάζεστε πως μπορεί να αλλάξει η οπτική σας για τη ζωή. Κι όμως, από τις πρώτες κιόλας μέρες του Νοεμβρίου θα έχετε κάποιες ανέλπιστες εκπλήξεις… Θα δείτε να ανοίγεται μπροστά σας ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι, που ίσως να αποτελεί και παράδρομο!Προετοιμασμένοι δεν είστε, διατεθημένοι ή τόσο τολμηροί είστε; Θα μπείτε σε αυτή την καινούργια διαδρομή, αγαπητοί Δίδυμοι; Θα αρχίσετε να περπατάτε μόνοι, σε ένα άγνωστο δάσος; Η επιλογή είναι δική σας. Ένας είναι ο παράγοντας που πρέπει να σας απασχολήσει: Θέλετε να το κάνετε;Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο Ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26 του μήνα η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια στενή, δεσμευτική σχέση βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή.
Γενικότερα ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που δεν έχει τις εντάσεις του Οκτωβρίου που μπορεί να έπεσαν και όλες μαζί περίπου προς το τέλος του.
Τώρα θα ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου και μπορεί να επιστρέψουν κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν. Βέβαια, τα νέα ξεκινήματα δεν είναι και ό, τι καλύτερο ακόμη αυτή την περίοδο με τον Ερμή ανάδρομο.
Επίσης, θα έχεις αρκετή δουλειά. Ειδικά μετά τις 19 που ο Άρης θα μετακινηθεί στον έκτο οίκο σου. Τις μέρες από 19 έως περίπου 23 πρόσεχε τις απροσεξίες και τα λάθη.
Από τις 21 ο Ερμής, κυβερνήτης σου, θα κινείται επιτέλους ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί θα αρχίσεις να νιώθεις ότι όλα προχωράνε ξανά.
Βέβαια, η μέχρι τότε ανάδρομη πορεία του έχει και πολύ καλές στιγμές όπως είναι επιστροφές ανθρώπων με τους οποίους μπορεί να γίνει ένα ξεκαθάρισμα.
Από τις 25 η Αφροδίτη θα ευνοεί τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους και ο μήνας κλείνει με μια πολύ θετική νέα Σελήνη στις 26 που αφορά τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΔΙΔΥΜΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο και σου χαρίζει μια ευχάριστη κοινωνική ζωή. Ταυτόχρονα, βελτιώνει σημαντικά τον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων. Στις 19/11 ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείονται φλεγμονές ή εμπύρετες καταστάσεις. Γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά την υγεία σου. Με την ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου από τις 20/11 κατορθώνεις να φέρεις εις πέρας ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που σε είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Ο Ήλιος στον Τοξότη από τις 22/11 σε κάνει ακόμα πιο εξωστρεφή και κοινωνικό, ενώ η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 26/11 βελτιώνει την οικονομική σου ζωή. Στις 27/11 η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις την έννοια της επιτυχίας βάσει των δικών σου κριτηρίων.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση…
Προσοχή θα χρειαστούν λίγο οι σχέσεις σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν για μια προσωπική υπόθεση. Εάν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό. Ξεκινήστε κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο σε κάνει κυκλοθυμικό και σου δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες. Επίσης, μπορεί να σου προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας άνευ σημασίας. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να φέρεις έναν «αέρα ανανέωσης» στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Νοέμβριος ζώδια Δίδυμοι 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Συζητήστε με τους φίλους σας τους προβληματισμούς σας, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Το βέβαιο είναι ότι θέλετε να αλλάξει ο «τίτλος» σας. Αλλά είναι σημαντικό για εσάς, επειδή το βλέπετε ως αναγνώριση της καλής σας δουλειάς; Αν σας προσδίδει περισσότερη ασφάλεια, γιατί μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς; Δεν πρέπει να σας απασχολήσει ο όποιος τίτλος, πρέπει να σας απασχολήσουν τα δικά σας εσώτερα κίνητρα. Όταν κατασταλάξετε και συνειδητοποιήσετε αυτά, θα πάρετε εύκολα την απόφασή σας!Το μεγάλο βάρος που θα έχει φύγει από πάνω σας, θα σας επιστρέψει να στρέψετε την προσοχή σας και αλλού… Γύρω στις 12 του μήνα, κάντε μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην ξεκούραση και την χαλάρωσή σας. Αν προκύψει και κάτι με ρομαντική χροιά, να αδράξετε την ευκαιρία!Επιστρέφετε σε τροχιά καθημερινότητας, από τις 15 Νοεμβρίου και μετά. Είναι καιρός να κάνετε τους σοβαρούς σχεδιασμούς σας για το μέλλον. Τώρα που τίποτε άλλο δεν θα αποσπά την προσοχή σας, φτιάξτε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο των επόμενων βημάτων σας!Και πάλι οι δικοί σας άνθρωποι θα συμβάλουν θετικά με τις απόψεις τους. Συζητήστε μαζί τους τις ιδέες και τα νέα σας εγχειρήματα γύρω στις 22 του μήνα, οι συμβουλές τους θα διευρύνουν την οπτική σας. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε ευχάριστα, από τη διάθεση κάποιων να μετάσχουν στα καινούργια σας σχέδια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, μπορεί να σου παρουσιαστούν ορισμένες ευκαιρίες για συνεργασία, οι οποίες μάλιστα μπορεί να προέρχονται από γυναίκες. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με τους τωρινούς σου συνεργάτες βελτιώνονται κάπως. Ωστόσο, μέχρι τις 20/11 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) θα συνεχίσει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις με συναδέλφους καθώς και τυχόν αμφισβητήσεις γύρω από την ποιότητα του έργου που παράγεις. Οι πιο επικίνδυνες ημερομηνίες για ίντριγκες, καβγάδες και εργασιακό παρασκήνιο είναι η 12η Νοεμβρίου αλλά και η 19η Νοεμβρίου κατά την οποία ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 τα εργασιακά σου ζητήματα βελτιώνονται σημαντικά, καθώς μοιάζεις να επιστρατεύεις δυναμικά την ευρηματικότητα του νου σου. Στις 26/11 μπορεί να υπογράψεις ένα νέο συμφωνητικό συνεργασίας ή να διεκδικήσεις την τροποποίηση της τωρινής σου σύμβασης. Με την ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 (ο οποίος διελαύνει από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου), ένα επαγγελματικό σου όνειρο μοιάζει να γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Δεκεμβρίου 2021

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδος αναμένεται να είναι τελευταίος μήνας της χρονιάς, αγαπητοί Δίδυμοι.Το πλανητικό σκηνικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *