Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, αγαπητοί Δίδυμοι!Ο φετινός Οκτώβριος δεν θα είναι και η πιο εύκολη περίοδος της ζωής σας… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας ταλαιπωρήσει.Σημαίνει μόνο ότι θα πρέπει να ισορροπήσετε τα θέλω σας με τις αντοχές σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΗ αυλαία του Οκτωβρίου ανοίγει και αρχίζετε να διανύετε τις πρώτες του μέρες. Το πιο πιθανό είναι να νιώθετε ενοχλημένοι, αναστατωμένοι, νευρικοί. Σαν κάτι να σας εμποδίζει, σαν να θέλετε να κάνετε κάποιες δαπάνες και να μην μπορείτε… Κάτι δεν κυλά όπως θα θέλατε στο βασίλειό σας!Τα άστρα έχουν μια συμβουλή για εσάς, για αυτές τις μέρες: Απομακρυνθείτε από όλους και όλα. Πηγαίνετε για έναν μακρινό περίπατο, για κολύμπι ή για τρέξιμο. Εξίσου καλή θα είναι και μια συνεδρία γιόγκα. Το σημαντικό είναι να κινήσετε το σώμα σας, να το φορτίσετε με την ενέργεια που του λείπει! Ωροσκόπιο Δίδυμος Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 8 του μήνα η ανάγκη σου να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις βρίσκεται στο προσκήνιο… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Οκτωβρίου 2021

Αχ! Ο πέμπτος οίκος σου, δηλαδή ο έρωτας και η δημιουργικότητα, δέχεται επιτέλους τις καλύτερες επιρροές, ειδικά στις αρχές του μήνα. Εκεί έγινε πρόσφατα μια νέα Σελήνη, εκεί βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Ήλιος και από τις 4 ο Άρης.
Το σύμπαν θέλει να σου βρει partner ή κάτι σχετικό τέλος πάντων, δεν θα σ’ αφήσει να βαριέσαι όμως – το μόνο σίγουρο. Αλλά μπορεί και να σκεφτείς να αποκτήσεις απογόνους, να γίνεις περισσότερο δημιουργικός, να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Εξάλλου, η Αφροδίτη από τις 8 θα βρίσκεται σε έναν οίκο που σχετίζεται και με την εργασία, αλλά και με τη λειτουργική καθημερινότητα, την εμφάνιση, τις υγιεινές συνήθειες και τη φροντίδα του εαυτού σου.
Κάπως μπαίνουν όλα σε μια σειρά τον Οκτώβριο δηλαδή.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ενώ ταυτόχρονα το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται σε πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς. Στις 4/10 ο Άρης εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με χόμπι ή άλλες δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Στις 23/10 ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να ενδιαφερθείς για την υγεία σου περισσότερο από ό,τι το πρότερο χρονικό διάστημα. Στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου σε φέρνει αντιμέτωπο με τη γραφειοκρατία της χώρας, η οποία φαίνεται να καθυστερεί τη διευθέτηση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση…
Στις 4 με τον Άρη να περνάει στο Ζυγό, στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και εκμεταλλευτείτε σωστά την πείρα που έχετε. Η υπομονή που θα δείξετε θα είναι το καλύτερο όπλο σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα που θα προκύψουν. Μην αφήσετε συνεργάτες ή άτομα ανώτερα από εσάς να σας μειώσουν ή να σας φορτώσουν περισσότερες ευθύνες. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε μια πιο σωστή πολιτική για να βγείτε αλώβητοι και νικητές. Στις προσωπικές σας σχέσεις να είστε πιο ρεαλιστές και να αντιμετωπίζετε τους γύρω σας όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον Κριό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε φέρνει σε αντιπαράθεση με κάποια φιλικά σου πρόσωπα και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στις διάφορες ομάδες στις οποίες ανήκεις. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την υγεία σου και να τοποθετήσεις στο περιθώριο τις καταχρήσεις καθώς και διάφορες άλλες βλαβερές συνήθειες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Δίδυμοι Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι ενδορφίνες σας χρειάζονται τόνωση. Πρέπει να γίνετε πιο δραστήριοι, να τους δώσετε κίνηση για να ρέουν απρόσκοπτα. Πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί στις επιλογές σας προς αυτή την κατεύθυνση. Όσο θα τονώνετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα, τόσο θα ακολουθεί και το πνεύμα σας!Για κάποιο λόγο, ήσασταν νωθροί το τελευταίο διάστημα. Γι’ αυτό νιώθετε να έχει βαλτώσει η ζωή, η σκέψη και η δράση σας. Χρειάζεστε κίνητρο, που θα το βρείτε μόνο όταν αρχίσετε να απολαμβάνετε την κάθε δραστηριότητά σας. Γι’ αυτό καλείστε να αναζητήσετε την όποια εξάσκηση σας ευχαριστεί: Έτσι θα νιώσετε πιο χαρωποί και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, θα δείτε και πάλι τη κάθε μέρα σας πιο φωτεινή και αίσια!Η δημιουργικότητά σας θα αρχίσει να αφυπνίζεται γύρω στις 10 Οκτωβρίου. Το σώμα σας θα έχει ανακτήσει την κινητικότητά του, τα γρανάζια του μυαλού σας αρχίζουν να παίρνουν θετικές στροφές. Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα φαντάζουν πιο αίσιοι, κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας για να χειριστείτε ακόμα και δύσκολα θέματα!Θα σας χρειαστεί αυτή η ετοιμότητα γύρω στις 15 του μήνα. Κάποιος ή κάτι θα βρεθεί στον δρόμο σας, που ίσως να σας εμποδίζει να προχωρήσετε. Μην αποθαρρυνθείτε από τον στόχο σας, εσείς στρέψτε και πάλι το βλέμμα στη γραμμή τερματισμού. Όταν κοιτάτε εκεί που θέλετε να φτάσετε, με κάποιον τρόπο χάνονται τα ενδιάμεσα εμπόδια από το οπτικό σας πεδίο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις 3/10 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να επιστρατεύσεις την ευελιξία, τη διπλωματία και την ευρηματικότητά σου, αποφεύγοντας κακοτοπιές και εντυπωσιάζοντας συναδέλφους και εργοδότες. Στις 4/10 το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει την ενεργητικότητα, τον οίστρο, την εργατικότητα και τις αντοχές σου. Στις 8/10 η είσοδος της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου και σου φέρνει εργασιακές ευκαιρίες τις οποίες καλείσαι να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Με το πέρασμα του Ηλίου στο Σκορπιό από τις 23/10, κατορθώνεις να διοχετεύσεις τις ηγετικές σου ικανότητες στη δουλειά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις κομπλιμέντα από άνδρες του εργασιακού σου χώρου οι οποίοι κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Γύρω στις 28 του μήνα υπάρχει πιθανότητα να αλλάξεις εργασία ή πόστο στην τωρινή δουλειά σου. Η εν λόγω αλλαγή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα. Τέλος, στις 31/10 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Έτσι, προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις με συναδέλφους καθώς και τυχόν αμφισβητήσεις της ποιότητας του έργου που παράγεις.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *