Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Μια ενδιαφέρουσα περίοδος για την καθημερινότητά σας προβλέπεται να είναι ο φετινός Σεπτέμβριος, αγαπητοί Δίδυμοι.Από τις πρώτες κιόλας μέρες του, θα κατανοήσετε την ανάγκη να κινηθείτε με πιο μειωμένες ταχύτητες απ’ αυτές που είστε συνηθισμένοι…Αυτό θα είναι το πρακτικό σας εργαλείο για να εντοπίσετε τις αλλαγές που σας προσεγγίζουν – και να τις αξιοποιήσετε!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΤην ατμόσφαιρα του μήνα θα την ορίσει κατά μεγάλο μέρος το στοιχείο του Αέρα: Είστε κι εσείς Αέρινοι, γι’ αυτό θα αποτελέσει ώθηση για την πορεία σας η ανάληψη της συμπαντικής σκυτάλης από το ζώδιο του Ζυγού. Σίγουρα πρόκειται για ένα πιο αναποφάσιστο ζώδιο από το δικό σας. Γι’ αυτό οι «ριπές» του ανέμου του μπορεί να σας στρέψουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις απ’ αυτές που ορίσατε στην αρχή του μήνα… Αλλά θα έχετε ξεκάθαρη αίσθηση για το πού πάτε!Κάποιες φάσεις του φετινού Σεπτεμβρίου θα σας δώσουν επαγγελματική ικανοποίηση. Άλλες μέρες του αναμένεται να σας κεντρίσουν κοινωνικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε την σκληρή δουλειά που σας ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό. Επίσης, θα καταφέρετε πλέον να ισορροπήσετε την εργασιακή με την κοινωνική σας ζωή! Ωροσκόπιο Δίδυμος Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και την επίτευξη των στόχων σου. Μάλιστα, είναι πιθανό να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της καριέρας και της οικογένειας. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα ταλέντα και την προσωπική σου δημιουργικότητα. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Δίδυμος Σεπτεμβρίου 2021

Από τον Αύγουστο και μέχρι περίπου το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου η έμφαση δίνεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και την ενασχόληση με τον εαυτό σου. Μπορείς ν θέσεις τις “βάσεις” σε κάποιους τομείς της ζωής σου, επίσης.
Από τις 14 και μετά, οι πλανήτες αρχίζουν να μαζεύονται στον πέμπτο οίκο σου. Στις 14 θα βρεθούν εκεί η Αφροδίτη και ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, στις 23 ο Ήλιος και στις 28 θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο!
Ο πέμπτος οίκος σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, και κατ’ επέκταση όλα τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και με τον έρωτα – είναι επιτέλους μια στιγμή της χρονιάς στην οποία μπορείς να αφεθείς, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργηθεί μια νέα σχέση.
Και το καλύτερο φυσικά είναι ότι νιώθεις εσύ πιο κοντά στον εαυτό σου και στις ανάγκες του και κατά κάποιο τρόπο γίνεσαι περισσότερο σύμμαχός του.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) και η Αφροδίτη συνεχίζουν τη διέλευσή τους από το ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, κατορθώνεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου και να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με τη μίσθωση ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στις διασκεδάσεις και στην αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τυχόν χρέη σου και να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή. Το τελευταίο 8ήμερο του μήνα δεν αποκλείονται κοντινές αποδράσεις και διακοπές σύντομης διάρκειας.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Δίδυμος Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Διδύμου από την Άντα Λεούση…Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα κάποια νεύρα που θα σας γεμίζουν στρες και άγχος. Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας για να είστε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς. Στις 14 που η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους λίγο πιο καλοπροαίρετα και θετικά, για να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας που δεν είναι και λίγα. Αποφασίστε να γίνετε στον έρωτα το ίδιο δυναμικοί και αποφασιστικοί όπως είστε και στον επαγγελματικό σας τομέα.

ζώδια Δίδυμοι Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη διάρκεια του μήνα, υποδεικνύει ότι έχετε τα εχέγγυα να σημειώσετε αρκετές επιτυχίες. Θα το νιώσετε πιο έντονα στους τομείς που χρειάζονται οργανωμένο σχέδιο και λογική προσέγγιση. Σε αυτούς θα σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να κινηθείτε με τον ήρεμο ρυθμό που ορίζει η εποχή. Τώρα η επιμέλεια πρέπει να επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης και των υπολοίπων θετικών στοιχείων της ιδιοσυγκρασίας σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείτε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις!Μέσα στον Σεπτέμβριο θα σας ευνοήσει το γεγονός ότι είστε οι πλέον επικοινωνιακοί και ομαδικοί παίκτες του ζωδιακού κύκλου. Αρχικά, δεν θα προσπαθήσετε καθόλου για να εξασφαλίσετε στήριξη και συμπαράσταση από τα άτομα του προσωπικού και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Θα έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε με κάπως μειωμένη ταχύτητα, αρκεί να εντοπίσετε τις καινούργιες σας διαδρομές και τα καινούργια κίνητρα… Γιατί αν δεν υπάρχει κίνητρο, έχετε την τάση να χάνετε τη διάθεση και τους στόχους σας!Αν υπάρχει κάποιος τομέας της προσωπικής σας ζωής που χρειάζεται φροντίδα, αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα. Δεν έχετε κανέναν λόγο να αμφιβάλετε για τη διατήρηση της ακεραιότητας σας μπροστά σε κάποιες «προκλήσεις» που θα σας προσεγγίσουν… Πρόκειται μόνο για δοκιμασίες του σύμπαντος, προκειμένου να καταλήξετε στις έως τώρα επιλογές σας σε πρόσωπα και πράγματα!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Δίδυμος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίξτε διάπλατα τα μάτια και τα αφτιά σας!Θεωρείτε ότι έχετε χαράξει το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *