Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Απριλίου 2021

Ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις φέρνει για εσάς ο Απρίλιος, αγαπητοί Ιχθύες!Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, το σύμπαν στήνει ένα αίσιο σκηνικό για επιθυμητές εξελίξεις. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να είστε σε επαγρύπνηση για να αδράξετε τις ευκαιρίες! Ωροσκόπιο Ιχθύς Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 20 του μήνα, η γοητεία σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός απογειώνονται…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με έμφαση στα οικονομικά και στα επαγγελματικά και μάλλον με λίγο ελεύθερο χρόνο. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει ευκαιρίες και ίσως κάποιο νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, ο ανάδρομος Δίας από τις 10 θα σε βοηθήσει να κλείσεις εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα για να κάνεις ένα νέο βήμα. Πολύ σημαντική η ανάδρομη πορεία του πλανήτης της επέκτασης και της θετικότητας. Σαν να σε παίρνει από το χέρι και να σου δείχνει το δρόμο όλων των “επιδιορθώσεων” που πρέπει να κάνεις. Επειδή η πανσέληνος στις 19 μπορεί να είναι λίγο έντονη, καλό θα ήταν να αποφύγεις οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια εκείνη τη μέρα, και αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις, να τα ελέγξεις προσεκτικά. Βέβαια, μέχρι τις 20 του μήνα θα έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και θα ευνοεί όλους τους τομείς, κυρίως τα οικονομικά και τα συναισθηματικά οπότε μπορείς να είσαι ήσυχος ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τη διέλευση του Άρη από το ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι πιθανό να βιώσεις συγκρούσεις και καβγάδες στο σπίτι. Η ανάδρομη κίνηση του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Δία) από τις 10/4 σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις τις απόψεις σου γύρω από έννοιες όπως η επιτυχία. Επίσης, προσπαθείς να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο πλασάρεις τον εαυτό σου προς τα έξω.
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 20 του μήνα, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η δημοτικότητά σου απογειώνονται. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και να βελτιώσεις την κόμμωση, το χτένισμα ή ακόμη και το ενδυματολογικό σου στυλ. Με το πέρασμα του Ηλίου στον Ταύρο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 20/4 σου γεννιέται η επιθυμία να συλλέξεις πληροφορίες και να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Την ίδια ημερομηνία, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και στον 2ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, κατορθώνεις να αυξήσεις τους χρηματικούς σου πόρους και, γενικότερα, να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα, μέσα από έξυπνους και ευέλικτους χειρισμούς (δεδομένης και της διέλευσης του Ερμή επίσης από τον 2ο ηλιακό σου οίκο).
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα, με τον Πλούτωνα να γυρίζει ανάδρομος στις 24 του μήνα και τον Κρόνο να κινείται επίσης σε ανάδρομη τροχιά από τις 30, γίνεσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός προς τα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς αισθάνεσαι ότι οι προθέσεις τους δεν είναι αγνές. Επιπρόσθετα, νιώθεις ότι οι φίλοι σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο και όπως θα ήθελες ενώ συνειδητοποιείς ότι τα οράματα των διαφόρων ομάδων στις οποίες μετέχεις δεν είναι ανιδιοτελή.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Απριλίου 2021

Στις 30 με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειές σας, τις σχέσεις σας και θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις. Αρκετές από τις συνεργασίες σας θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα ωθηθείτε σε συζητήσεις για το πώς θα βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα.
Θα είστε πιο επικοινωνιακοί με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή το σύντροφό σας θα είναι έντονη. Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε χωρίς να συγκρουστείτε με το κατεστημένο ή να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αναθεωρήσεις το σύστημα των αξιών σου και να αλλάξεις τον τρόπο κατά τον οποίο διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 19 η Πανσέληνος στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο διαταράσσει την ψυχική σου ισορροπία. Συν τοις άλλοις, φέρνει στο προσκήνιο ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς Δημόσιους Οργανισμούς (πχ Φορολογική Διοίκηση, Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης κτλ) ή Τραπεζικά Ιδρύματα, τις οποίες προσπαθείς να ρυθμίσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ιχθύες Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Δίας είναι κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη λειτουργεί ως υποκινητής για δράση για όλους τους Ιχθύες. Στη διάρκεια του Απριλίου θα βρεθούν σε ευνοϊκές θέσεις απέναντί σας, που θα ενδυναμωθούν από την ηλιακή ενέργεια. Να ξέρετε ότι σας αναμένουν σημαντικές αλλαγές, από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε καθήκοντα ή εργασιακό χώρο. Όποιο κι αν συμβεί, να πέσετε αμέσως με τα «μούτρα» στη δουλειά και να αφήσετε τις συζητήσεις για αργότερα!Από μια ηγετική θέση, δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα και καλείστε να έχετε συνεχή έλεγχο σε όσα θα τεκταίνονται. Είναι καίριο σημείο προσοχής το να μην γίνετε μανιακοί: Να λειτουργείτε με αυτοπεποίθηση και να αγνοείτε τους όποιους «αρνητικούς» στο περιβάλλον σας. Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επιχείρηση, θα βιώσετε απρόβλεπτες αλλαγές. Δεν είναι δύσκολο να προετοιμαστείτε γι’ αυτές, αν διερευνήσετε εγκαίρως το έδαφος για νέες συμπράξεις!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΌπως προαναφέρθηκε, οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να φέρουν εκπλήξεις. Δεν θα υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις μέσα από αυτές. Αν έχετε ήδη στήσει το σχέδιό σας, επικεντρωθείτε στην υλοποίησή του και μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι. Αν τώρα στήνετε την επαγγελματική στρατηγική σας, σκεφτείτε τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής ή την αναδιάρθρωση του προσωπικού σας για το μέλλον. Ίσως να αφορά και θεμελιώδεις κινήσεις, που δεν είχατε δώσει την πρέπουσα σημασία για καιρό. Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, τα άστρα θα σας ενισχύσουν στην εύρεση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος!Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι αίσια περίοδος για να αλλάξετε εργασιακή δραστηριότητα. Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε κάποιες επιπλέον πιστοποιήσεις γνώσεων, σε μικρό χρονικό διάστημα. Όσοι Ιχθύες έχετε ήδη οικογένεια, θα πάρετε χαρά από μια ευχάριστη έκπληξη στον πολύ στενό σας κύκλο. Όσοι Ιχθύες είστε αδέσμευτοι, δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις. Αν διχάζεστε για τις κινήσεις σας, ενδείκνυται να περιμένετε… Όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας, χωρίς τη δική σας συμβολή!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η παραμονή του μεγάλου ευεργέτη (Δία) στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα και σε βοηθάει να εκπληρώσεις κάποιες από τις εργασιακές φιλοδοξίες σου. Ωστόσο, από τις 10 του μήνα ο Δίας γυρίζει ανάδρομος. Έτσι, μπαίνεις στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τη φιλοσοφία σου γύρω από την έννοια της καριέρας και της επαγγελματικής επιτυχίας. Συν τοις άλλοις, αναθεωρείς τους επαγγελματικούς σου στόχους.
Κατά το διάστημα της ανάδρομης κίνησης του Δία δεν αποκλείεται να σου γίνουν επαγγελματικές προτάσεις από παλιούς εργοδότες σου. Ζύγισε τα συν και τα πλην πριν λάβεις την οποιαδήποτε απόφαση και πριν υπογράψεις το οποιοδήποτε συμφωνητικό. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι και τις 20/4, η δημοτικότητά σου μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη. Ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να κερδίσεις την εύνοια των συνεργατών και των εργοδοτών σου και, κατ’ επέκταση, να επιτύχεις την επαγγελματική σου ανέλιξη. Από τις 20 του μήνα και ύστερα, με τον Ήλιο στον 3ο ηλιακό σου οίκο και την Αφροδίτη στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, χρησιμοποιείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα και την έμφυτη διπλωματία σου προκειμένου να διαπραγματευτείς το ύψος των καθαρών αποδοχών σου.
Τελικά πετυχαίνεις μισθολογική αύξηση, μέσα από έξυπνους χειρισμούς και ελιγμούς. Το τελευταίο 7ήμερο του μήνα (με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να κινούνται σε ανάδρομη τροχιά στον 11ο ηλιακό σου οίκο) υποχρεώνεσαι να εργαστείς στο πλαίσιο μιας ομάδας αλλά η συνεργασία σου με τους συγκεκριμένους συναδέλφους σου αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη. Ως εκ τούτου, βιώνεις απογοήτευση, πίεση, ανασφάλεια και υπέρμετρη καχυποψία προς τους συναδέλφους σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν να… ονειρευτείτε!Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *