Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Αυγούστου 2021

ζώδια Πόσο ανοίγεστε πραγματικά στους ανθρώπους και τις καταστάσεις της ζωής σας, αγαπητοί Ιχθύες;Πόσο τυπικοί είστε με την «αξιολόγηση», είτε πρόκειται για αυτήν που ασκείτε εσείς είτε για αυτήν που σας ασκείται ακόμα και εν αγνοία σας;Μήπως ενδόμυχα ανεβάζετε ένα τείχος προστασίας, χωρίς πάντα να το συνειδητοποιείτε;Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ Αύγουστος προβλέπεται να είναι ένας μήνας που θα σας προκαλέσει σε όλα αυτά τα επίπεδα. Είναι βέβαιο ότι θα διέπεται από έντονα συναισθήματα… Που τις περισσότερες φορές θα συνοδευτούν και από σημαντικά μαθήματα!Αρχικά, θα πρέπει να δώσετε απαντήσεις στον εαυτό σας για μια σειρά καίριων ερωτημάτων: Αφήνετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να δουν την καρδιά σας; Τους εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας; Συνδέεστε πραγματικά μαζί τους ή διατηρείτε μια απόσταση;Από την αρχή του Αυγούστου θα έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αυτά τα θέματα μέσα σας. Οι απαντήσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που συνδιαλέγεστε με τους άλλους, γι’ αυτό τολμήστε να δοκιμάσετε άλλες προσεγγίσεις. Αρκεί και ένα βήμα κάθε φορά, όπως να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ένα άτομο!Ενδώστε στις προκλητικές εμπειρίες, που θα αποτελέσουν ώθηση για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε. Το να νιώσετε τρωτοί ή ευάλωτοι, μπορεί και να σας απελευθερώσει. Μην εκπλαγείτε αν προκύψει μια σειρά δονήσεων στα δεδομένα, τόσο τα δικά σας όσο και των δικών σας ανθρώπων: Θα είναι για καλό!Αυξήστε την ενέργειά σας με άσκηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, για να είστε πιο αποδοτικοί και σε ετοιμότητα. Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση θα χρειαστούν λίγη επιπλέον επιμέλεια και σύνεση τώρα!Πιο συγκεκριμένα, αν νιώθετε κουρασμένοι θα πρέπει να κάνετε περισσότερα διαλείμματα μέσα στη μέρα. Αν νιώθετε πιεσμένοι, στραφείτε στη γυμναστική. Αν νιώθετε πλαδαροί ή νωχελικοί, χαρίστε ένα μασάζ στον εαυτό σας. Να ακούτε αυτά που σας λέει το σώμα σας, που με τη σειρά του αντιδρά στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός σας!Να χειρίζεστε το κάθε πρόβλημα όταν προκύπτει και να μην προσπαθείτε να «στρογγυλέψετε» τις καταστάσεις. Αν θεωρείτε ότι οι ανώτεροί σας πιέζουν για να αναλάβετε επιπλέον καθήκοντα απ’ όσα μπορείτε να διεκπεραιώσετε, μιλήστε έντιμα μαζί τους. Έτσι θα διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία σε σώμα και πνεύμα, που θα την νιώσετε έντονα πριν ρίξει αυλαία ο μήνας. Και κλείστε τον Αύγουστο με λίγο «κανάκεμα» του εαυτού σας, θα το έχετε κερδίσει με την καλή πορεία σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιο Ωροσκόπιο Ιχθύς Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο της Παρθένου και τον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9, περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ η συντροφική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στο έτερον ήμισυ… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος είναι η ανταμοιβή όλων μας για τον δύσκολο Ιούλιο με τις δύο εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή.
Ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από την πρώτη του κιόλας μέρα, οπότε θα είναι περισσότερο εύκολο να δράσεις, ακόμη και τώρα που είναι περίοδος διακοπών.
Ο μήνας ξεκινάει και με μια νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σου της εργασίας, εκεί όπου βρίσκεται και η Αφροδίτη, με αποτέλεσμα να δοθεί αρκετή έμφαση μέχρι τις 15 περίπου στον τομέα αυτόν.
Από το δεύτερο μισό του μήνα θα δοθεί έμφαση στις σχέσεις και τη συντροφικότητα με τον καλύτερο τρόπο!
Στον έβδομο οίκο σου θα βρίσκονται ο Άρης από τις 18, η Αφροδίτη από τις 21, ο Ήλιος από τις 23, ο Ερμής από τις 29 και εκεί θα γίνει και η νέα Σελήνη στις 30!
Ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα ανανέωση, νέα πρόσωπα, νέες συνεργασίες, εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή μια εντελώς νέα σχέση μέσα στον μήνα!

Αστρολογικές προβλέψεις – ΙΧΘΥΕΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Την ίδια στιγμή, η ψυχολογία σου βελτιώνεται αισθητά, ενώ οι μεταφυσικές σου ανησυχίες έρχονται στο προσκήνιο. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου παρέχει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου και, γενικά, να θέσεις στέρεες βάσεις στον τομέα της φιλίας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, σου δίνεται η ευκαιρία να «μεταμορφωθείς» εσωτερικά αλλά και να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τη Φορολογική Διοίκηση, τα Τραπεζικά Ιδρύματα ή τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Ιχθύ από την Άντα Λεούση…
Οι αδέσμευτοι εμμένετε να κολλάτε σε κάποιες παλιές «πληγές», που δε σας αφήνουν να ξεχάσετε ή να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν. Κάντε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βάλετε καινούρια θεμέλια στη ζωή σας. Στις 29 που ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, αρχίστε να προγραμματίζετε το μέλλον σας και μη μένετε σε σκέψεις. Η απώλεια μιας σχέσης δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε απομόνωση αλλά σε μια αντικατάσταση. Σίγουρα δε σας φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά δε θα μάθετε το βαθμό δυσκολίας αν δεν το προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε πως ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων απαιτεί από εσάς φροντίδα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου προκαλεί εκνευρισμό και εσωτερική ένταση και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξισορροπήσεις το «εγώ» με το «εμείς». Στις 28/9 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Δίας) συνεχίζει να διελαύνει και αυτό το μήνα από το ζώδιο του Τοξότη και το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου . Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι έτοιμος να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα, ενώ ταυτόχρονα σου παρουσιάζονται διάφορες σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες καλείσαι να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη διελαύνουν από τον 7ο ηλιακό σου οίκο και υπόσχονται ευχάριστες, εποικοδομητικές και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες. Ωστόσο, με τον Άρη στην Παρθένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δεν αποκλείεται να βιώσεις και κάποιες επιθέσεις ή ανταγωνισμούς από ορισμένους συνεργάτες σου. Καλείσαι, λοιπόν, να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα, χάρη στην πληθώρα πλανητών στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, η πανίσχυρη διαίσθησή σου έρχεται στην επιφάνεια. Έτσι, κατορθώνεις να δεις πίσω από την επιφάνεια, να εντοπίσεις τους κρυφούς εχθρούς σου, να κινηθείς αθόρυβα και, τελικά, να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να επιβιώσεις.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν να… ονειρευτείτε!Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *