Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Δεκεμβρίου 2021

Εξαιρετικός ιδιαίτερος για τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να είναι αυτός ο Δεκέμβριος, αγαπητοί Ιχθύες.Η φετινή χρονιά έχει τα εχέγγυα να κλείσει με πολλές επιτυχίες και πιο θετικό πρόσημο απ’ όσο νομίζετε…Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να μην φορτώνετε το μυαλό και τον χρόνο σας με ασήμαντα θέματα της καθημερινότητας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΚοιτώντας πιο συγκεκριμένα το πλανητικό σκηνικό, θα διανύσετε τον τελευταίο μήνα του 2021 με τον Δία και τη Σελήνη στο πλευρό σας! Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να σπαταλήσετε την εύνοιά σας, με μικρές ανησυχίες και διαφωνίες. Τώρα καλείστε να στρέψετε την προσοχή και την ενέργειά σας στα μακροπρόθεσμα όνειρα… Τα όνειρά σας πρέπει να καθοδηγούν τις κινήσεις σας, χωρίς να νιώθετε καθόλου άσχημα γι’ αυτό!Το καίριο σημείο για εσάς, θα είναι να μην επηρεαστείτε από σχόλια και παραινέσεις τρίτων. Αν ενδώσετε σε κάποιον τέτοιο πειρασμό, το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσετε και να καταλήξετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας. Να ξέρετε ότι όσοι χλευάζουν πίσω από την πλάτη σας, είναι βέβαιο ότι σύντομα θα καταπιούν τη γλώσσα τους!Η θετική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, μπορεί να επιφέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί για να τις αντιληφθείτε γρήγορα, και αρκετά ευέλικτοι για να τις χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Οι σχέσεις σας σε όλους τους τομείς πρέπει να διέπονται από απόλυτη ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια. Η κυβερνήτης σας η Σελήνη συνιστά να ανοίξετε την καρδιά σας, ώστε να μην μετανιώσετε αργότερα για προσεγγίσεις που δεν κάνατε όταν είχατε την ευκαιρία… Εστιάστε στην προσαρμοστικότητα και την εξέλιξη των επαφών σας, με γνώμονα μόνο τις επικρατούσες συνθήκες! Ωροσκόπιο Ιχθύς Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, εμφανίζεσαι διεκδικητικός στα ερωτικά σου ζητήματα αλλά, ταυτόχρονα, παρορμητικός και ετοιμοπόλεμος απέναντι στο ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς που φεύγει, η οποία είχε αρκετές δυσκολίες. Το κεντρικό θέμα είναι ότι αυτή την περίοδο ανοίγει η σκέψη σου, διευρύνονται οι ορίζοντές σου, ίσως ταξιδεύεις, αποκτάς γνώσεις και γνωρίζεις ανθρώπους που συμβάλλουν στο να δεις μία ή περισσότερες καταστάσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ορθόδρομα στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς και στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 2. Ένας άλλος τομέας που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θετικές εξελίξεις είναι τα επαγγελματικά σου, από τις 7 και μέχρι το τέλος του μήνα περίπου είναι πιθανά τα νέα ξεκινήματα και μπορεί να παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα ή να δημιουργήσεις κάποιες εσύ. Η πανσέληνος στις 22 σχετίζεται με μια ερωτική υπόθεση, την οποία “προσδιορίζει” και ξεκαθαρίζει. Ξέρεις δηλαδή πώς μπορείς να κινηθείς, τι να περιμένεις και τι να ζητήσεις.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Άρης στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου χαρίζει αρκετή ζωτικότητα και υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας και αποφασιστικότητας. Ωστόσο, θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, καθώς υπάρχει κίνδυνος για παρορμητικές ή βιαστικές αντιδράσεις και ασήμαντα ατυχήματα, όπως κοψίματα ή καψίματα άνευ σημασίας. Την 1η του μήνα ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στον Σκορπιό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις και να αναθεωρήσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου στη ζωή. Επίσης, μπορεί να βιώσεις χρονικές καθυστερήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές ή κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Από τις 6/12 κι ύστερα ο ευθύδρομος πια Ερμής (σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Σκορπιό) σε βοηθάει ώστε να διευθετήσεις τα ζητήματα των σπουδών σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα σε ανανεώσει, θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές και, ταυτόχρονα, θα συμβάλει στη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου. Στις 13 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς τρόπους για να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου και, ειδικότερα, το κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ σου. Με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο της 22/12 το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις φιλίες σου και σε διαφόρων ειδών συλλογικές προσπάθειες.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Δεκεμβρίου 2021

Κάντε μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε, αφού θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας πνίγουν. Πείτε ναι σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμα και στα πιο δύσκολα και όχι σε όσους βρίσκονται κοντά σας μόνο όταν πρόκειται να αποκομίσουν κάτι από εσάς. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείται, δε θα είναι εύκολο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7/12 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να επαναπροσδιορίσεις τις φιλοδοξίες σου και να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Στις 22/12 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά προβλήματα τα οποία μπορεί να σχετίζονται είτε με παιδιά είτε με φιλικά σου πρόσωπα. Επίσης, καλείσαι να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου να εκφράζεις ελεύθερα τον εαυτό σου με την επιθυμία σου να ανήκεις σε μία δομημένη και οργανωμένη ομάδα με κοινό όραμα και κανόνες (για όλα τα μέλη της). Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ιχθύες Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Δεκέμβριο δεν πρόκειται να βρεθείτε μπροστά σε ανέλπιστα εμπόδια ή προβλήματα στον εργασιακό τομέα. Θα έχετε τον δυναμισμό να πραγματώσετε τα σχέδιά σας, με αρκετά πετυχημένα αποτελέσματα και από οικονομικής πλευράς. Φροντίστε να μην κάνετε σπατάλες τώρα, ειδικά με χρήματα που θα εισπράξετε χωρίς πολύ κόπο… Αν φανείτε αδρανείς, νωχελικοί ή αδιάφοροι για την εργασία και τους συνεργάτες σας, καμία πλανητική εύνοια δεν μπορεί να εγγυηθεί επιτυχείς εκβάσεις των ονείρων σας!Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δεκέμβριος θα εξελιχθεί με δυναμισμό και χωρίς εξάρσεις. Ειδικά τις πρώτες μέρες του, καλό θα είναι να μην ενδώσετε αβλεπί σε παρορμήσεις να κάνετε αλλαγές στα εργασιακά σας. Αυτή η συμβουλή σας δίδεται, επειδή η διάθεσή σας δεν θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις δυνατότητες και τις προοπτικές σας. Θα είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων δευτερεύουσας σημασίας, ώστε να μπείτε στην καινούργια χρονιά χωρίς «χρέη». Επιλύστε τώρα διαδικαστικές υποχρεώσεις και σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας, για να είστε πανέτοιμοι τις καίριες στιγμές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με το Δία (που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου) στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου παρουσιάζονται σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες καλείσαι να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις. Γύρω στις 7 μπορεί να σου γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, μέσω της οποίας θα σου ανοιχτούν νέες προοπτικές. Στις 13 προβαίνεις σε συζητήσεις με αφεντικά και εργοδότες, ενώ η ευελιξία και η ευρηματικότητά σου σε βοηθούν ώστε να πλασάρεις σωστά τον εαυτό σου και να διαπραγματευτείς έξυπνα. Στις 22 μπορεί να κληθείς να συνδυάσεις την προσωπική σου δημιουργικότητα με την ικανότητά σου να εργάζεσαι στο πλαίσιο μιας ομάδας (με απώτερο στόχο την επιτυχή υλοποίηση κάποιου πρότζεκτ).

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *