Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Φεβρουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος του 2022 προβλέπεται να είναι μια μεταβατική περίοδος για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες.Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προβείτε σε κάποιες αναθεωρήσεις… Ίσως και να εγκαταλείψετε κάποιες από τις απόψεις σας, προκειμένου να διατηρήσετε άλλες.Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζει, μιας και οι συγκυρίες θα σας οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΜέσα στον Φεβρουάριο δεν αναμένεται να προκύψουν εμπόδια στην πορεία υλοποίησης των στόχων σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμείνετε ειλικρινείς και αυθεντικοί προς τον εαυτό σας. Θα κάνετε πολλές σημαντικές ανακαλύψεις, ειδικά όσο αφορά τη δημιουργική πρακτική προώθησης της καριέρας σας!Η Αφροδίτη αποτελεί την «κινητήρια δύναμη» για το ζώδιό σας. Στη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται σε αίσια θέση απέναντί σας, σε σύμπνοια με τον Δία που σας κυβερνά. Αυτό το περιβάλλον θα εξυπηρετήσει την επίλυση διαφωνιών μέσα στις σχέσεις σας, με τη λήψη δυναμικών αποφάσεων. Μην διστάσετε να ασκήσετε διακριτικές πιέσεις όπου χρειάζεται, με οδηγό σας τη διάθεση να σημειώσετε πρόοδο… Αυτό θα είναι το εργαλείο που θα σας χρίσει θριαμβευτές σε κάθε περίσταση! Ωροσκόπιο Ιχθύς Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 4/2 η γοητεία σου βρίσκεται δυναμικά στο προσκήνιο και, ως εκ τούτου, μοιάζεις να έχεις ιδιαίτερη πέραση εντός του εργασιακού σου χώρου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Φεβρουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση και φαίνεται εξαρχής ότι ο μήνας αυτός θα είναι διαφορετικός, περισσότερο ανάλαφρος και με πιο πολλούς ανθρώπους γύρω σου. Αλλά υπάρχει και η εξής λεπτομέρεια, ο οίκος αυτός σχετίζεται και με κάποιες βαθιές επιθυμίες σου, οι οποίες έρχονται στην επιφάνεια και αποφασίζεις ή δεν αποφασίζεις να ασχοληθείς μαζί τους. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, καθώς και τη δημιουργική μοναχικότητα και τη μυστικότητα. Όλο τον μήνα θα έχεις συχνά ευκαιρίες να ασχοληθείς με πιο εσωτερικά θέματα, σκέψεις, συναισθήματα, ίσως και απωθημένα που κάνουν την εμφάνισή τους και ζητούν ικανοποίηση. Μπορεί λοιπόν ο Φεβρουάριος να είναι ένας πολύ ανανεωτικός μήνας και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό επίπεδο.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 4 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, περνάς όμορφες στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι κοινωνικές σου ανησυχίες και το ομαδικό σου πνεύμα. Στις 10/2 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου, γεγονός το οποίο φέρνει στο προσκήνιο την επικοινωνιακή σου φύση και την ανάγκη σου να συλλέγεις και να ανταλλάζεις πληροφορίες με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Ωστόσο, το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 14 μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις επικοινωνίες σου και να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Καλείσαι, λοιπόν, να επιστρατεύσεις τη διπλωματία και την ευελιξία σου και να αποφύγεις τυχόν αδιακρισίες και παρορμητισμούς στον τρόπο κατά τον οποίο εκφράζεσαι. Στις 19/2 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου σε βοηθάει ώστε να «λάμψεις» και να προσελκύσεις τον θαυμασμό και την προσοχή των άλλων.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Φεβρουαρίου 2022

Στις 10 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, δε θα σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε ένα ειρηνικό κλίμα στη σχέση σας. Εάν ο σύντροφός σας, σας ζητήσει δεσμεύσεις μη διστάσετε να τις αναλάβετε από το φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, γιατί δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μην απορροφηθείτε από τις προσωπικές σας ανάγκες και παραμελήσετε το σύντροφό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή και δώστε της την προτεραιότητα που της αξίζει

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4/2 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει την ψυχολογία σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και τα βαθύτερα κίνητρα της συμπεριφοράς σου. Επιπρόσθετα, σε κάνει πιο ονειροπόλο (σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα) και αυξάνει τη φιλανθρωπική σου διάθεση και τις μεταφυσικές σου ανησυχίες. Στις 19/2 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, προκαλεί ξαφνικές εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ». Προσπάθησε, λοιπόν, να εισάγεις αλλαγές σε όλες τις μορφές των ανθρωπίνων σχέσεων που έχεις αναπτύξει, έτσι ώστε να ικανοποιούνται ταυτόχρονα τόσο η ανάγκη σου για αλληλεπίδραση και συμπόρευση όσο και η επιθυμία σου για ανεξαρτησία και αυτονομία.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ιχθύες Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα είναι μια περίοδο φαινομενικού αυθορμητισμού… Αυτό σημαίνει ότι θα φαίνεται ότι κινήστε αυθόρμητα, ενώ εσείς θα ελέγχετε τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος. Οι άλλοι θα βλέπουν να κάνετε ριψοκίνδυνες ή αιφνίδιες κινήσεις, ενώ εσείς θα εφαρμόζετε όσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό! Αυτή είναι εξαιρετική περίοδος για να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες και τα θέλω σας. Αν θέλετε να μάθετε να ζωγραφίζετε, εξοπλιστείτε με πινέλα. Αν θέλετε να μάθετε πιάνο, αρχίστε μαθήματα. Αν θέλετε να αλλάξετε εργασία ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, να το τολμήσετε τώρα!Είναι εξίσου εξαιρετική περίοδος, για να πάρετε δομημένες αποφάσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πετύχει κάθε εγχείρημά σας, για το οποίο έχετε συλλέξει όσα χρειάζεται. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική αρένα: Να δράσετε με όλο το πάθος και τη ζέση σας, αρκεί το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο. Να θυμάστε ότι και οι πράξεις των άλλων θα ακολουθούν έναν πρότερο προγραμματισμό, ακόμα κι αν φαντάζουν αυθόρμητες… Αυτό να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Δία να συνεχίζει σταθερά τη διέλευσή του από το ζώδιο του Τοξότη και το ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τα επαγγελματικά σου ζητήματα συνεχίζουν να δέχονται εύνοια και προστασία και αυτόν τον μήνα. Δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες για προσωπική επέκταση και επαγγελματική ανέλιξη, τις οποίες όμως θα πρέπει να είσαι σε θέση να διακρίνεις και, τελικά, να αξιοποιήσεις. Με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 4/2 ευνοείται η εργασία στο πλαίσιο ομάδων, με απώτερο σκοπό την υλοποίηση κάποιου πρότζεκτ. Κατά τη διάρκεια του 2ου και του 3ου 10ημέρου του μήνα, με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σου, έρχονται στο προσκήνιο η ευρηματικότητα και οι ηγετικές σου ικανότητες, οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα να προβάλεις έξυπνα (και προς όφελός σου) τον εαυτό σου και να χειριστείς σωστά διάφορα ζητήματα τα οποία αναμένεται να προκύψουν εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Ωστόσο, γύρω στις 19 του μήνα μπορεί να βιώσεις απροσδόκητα περιστατικά στις συνεργασίες σου ή ξαφνικές αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή συνέταιρους, οι οποίες θα σε απογοητεύσουν και θα σε κάνουν να αισθανθείς μόνος. Τέλος, μπορεί να σου γίνει και κάποια πρόταση για συνεργασία, την οποία θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά και να εξετάσεις ενδελεχώς, καθώς οι όροι του συμφωνητικού που θα κληθείς να υπογράψεις μπορεί να «κρύβουν παγίδες».

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν να… ονειρευτείτε!Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *