Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Ιανουαρίου 2022

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Ιχθύες!Ο Ιανουάριος του 2022 αναμένεται να αποτελέσει μια ιδιαίτερα πετυχημένη περίοδος για εσάς, ειδικά όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα.Παρόλο που δεν θα χρειάζεστε πολλά για να σημειώσετε πρόοδο, θα σας προσφερθούν όσα θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ Ιανουάριος θα σας ωθήσει να επιφέρετε γαλήνη και ψυχική ηρεμία στην καθημερινότητά σας, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες μικρές δυσκολίες. Ωστόσο, οι άνθρωποι του στενού σας κύκλου θα είναι στο πλάι σας ακόμα και σε εκείνες τις φάσεις. Να ξέρετε ότι δεν διαβλέπεται να αντιμετωπίσετε καίρια εμπόδια, τουλάχιστον όχι κάποια που να έχουν μακροχρόνια επίδραση στη ζωή σας!Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να καταβάλετε το μερίδιό σας για την πραγμάτωση των στόχων σας. Εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση χαλαρά αλλά εστιασμένοι και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Για τη θετική ατμόσφαιρα στη διάρκεια του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς, θα φροντίσει η Αφροδίτη. Πιο συγκεκριμένα, η έξοδός της από τα «πλοκάμια» του ανταγωνιστικού Άρη. Αν και αυτή θα είναι μια βραχυχρόνια εξέλιξη, θα είναι επαρκής ώστε να πιάσετε τον «ταύρο από τα κέρατα» και να εκπλήξετε τους πάντες με τις δράσεις σας!Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, σας καλεί να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Είναι γεγονός ότι την περασμένη χρονιά δεν ασχοληθήκατε αρκετά με την ενδοσκόπηση, κάτι που επηρέασε τη σχέση που έχετε με την πραγματική σας εικόνα. Τώρα σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία, να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα και των δύο πλευρών του νομίσματος. Φροντίστε να διαμοιράσετε τον χρόνο σας μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και μην τον σπαταλήσετε σε πάθη της στιγμής! Ωροσκόπιο Ιχθύς Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7/1 μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ξένου ή κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση και φαίνεται εξαρχής ότι ο μήνας αυτός θα είναι διαφορετικός, περισσότερο ανάλαφρος και με πιο πολλούς ανθρώπους γύρω σου. Αλλά υπάρχει και η εξής λεπτομέρεια, ο οίκος αυτός σχετίζεται και με κάποιες βαθιές επιθυμίες σου, οι οποίες έρχονται στην επιφάνεια και αποφασίζεις ή δεν αποφασίζεις να ασχοληθείς μαζί τους. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, καθώς και τη δημιουργική μοναχικότητα και τη μυστικότητα. Όλο τον μήνα θα έχεις συχνά ευκαιρίες να ασχοληθείς με πιο εσωτερικά θέματα, σκέψεις, συναισθήματα, ίσως και απωθημένα που κάνουν την εμφάνισή τους και ζητούν ικανοποίηση. Μπορεί λοιπόν ο Φεβρουάριος να είναι ένας πολύ ανανεωτικός μήνας και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό επίπεδο.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Άρης στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για ψώνια και απόκτηση υλικών αγαθών. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις και να αποφύγεις τυχόν αλόγιστες σπατάλες. Στις 5/1 η είσοδος του Ερμή στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί έντονους κοινωνικούς και πολιτικούς προβληματισμούς. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία συζητήσεων με φιλικά σου πρόσωπα. Γύρω στις 6 κατορθώνεις να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή, βρίσκοντας πρωτότυπους και συνάμα αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των χρηματικών σου πόρων. Με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 7 του μήνα, η προσωπική σου γοητεία εκτοξεύεται στα ύψη και η δημοτικότητά σου αυξάνεται. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ημερών του μήνα, αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι πιο εσωστρεφής και να τείνεις προς την ενδοσκόπηση. Επιπρόσθετα, η συμπονετική σου διάθεση και η διαίσθησή σου εκτοξεύονται στα ύψη.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Ιχθύ από την Άντα Λεούση
Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις δυνατότητες να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά και να καταλήξετε σε σωστά και ασφαλή συμπεράσματα για την κοινή σας πορεία. Δε θα χρειαστεί να παίξετε το «μάρτυρα» για να σας προσέξει ο σύντροφός σας. Απλά κρατηθείτε μακριά από προβλήματα και κουτσομπολιά που θα προκληθούν από τρίτους με σκοπό να φθείρουν τη σχέση σας. Όσες και αν είναι οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, μην ξεχάσετε πως η σταθερή σας σχέση θα πρέπει να σας ακολουθεί στη ζωή σας, γι’ αυτό συζητήστε με το σύντροφό σας πως μπορείτε και οι δυο να γίνετε ευτυχισμένοι.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί απροσδόκητα προβλήματα στον τομέα της φιλίας. Είναι, μάλιστα, πιθανό να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να ανανεώσεις ή να εμπλουτίσεις τις φιλίες σου και να προβείς σε νέα ξεκινήματα στον συγκεκριμένο τομέα. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος και αγχωμένος λόγω διαφόρων πρακτικών ή διαδικαστικών ζητημάτων της καθημερινής σου ζωής. Επίσης, μπορεί να τεθούν προσωρινά σε κίνδυνο η ζωτικότητα και η υγεία σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ιχθύες Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, να είστε αποφασιστικοί και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να παρεισφρήσει στα κεκτημένα σας. Να είστε προνοητικοί, ώστε να μην αφήσετε περιθώρια σε ανταγωνιστές να σας προσεγγίσουν. Η κυρίαρχη θέση του Άρη στη διάρκεια του μήνα, θα σας διευκολύνει προς αυτή την κατεύθυνση!Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα αρχίσετε να διαγράφετε την πιο πετυχημένη τροχιά σας. Ειδικά όσοι έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δώστε σημασία στο ένστικτό σας. Θα σας κατευθύνει ορθότερα, ακόμα και σε περιπτώσεις που πρέπει να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σε καινούργιες συμφωνίες. Η εποχή σας καλεί να αφήσετε τη διαίσθηση να επικρατήσει της λογικής, γιατί η δική σας έκτη αίσθηση είναι οξυμένη!Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση είναι τομείς που πρέπει επίσης να φροντίσετε περισσότερο στη διάρκεια του Ιανουαρίου. Με τη ενέργειά σας σε έξαρση, θα έχετε λίγα περιθώρια για χαλάρωση και ελεύθερο χρόνο. Γι’ αυτό πρέπει κι εδώ να είστε προνοητικοί με τη διατροφή με την εξάσκησή σας, για να αποφύγετε έστω και μικρές αδιαθεσίες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7/1, ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύεται στα ύψη. Ως εκ τούτου, βελτιώνονται σημαντικά τόσο η δημόσια εικόνα σου όσο και οι σχέσεις σου με πρόσωπα από τον εργασιακό σου χώρο τα οποία κατέχουν θέσεις εξουσίας. Επιπλέον, αρχίζουν σταδιακά να σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες οι οποίες μοιάζουν να υπόσχονται επαγγελματική ανέλιξη και πρόοδο. Οι προαναφερθείσες ευκαιρίες μπορεί να προέρχονται από γυναίκες οι οποίες μοιάζουν να σε στηρίζουν και να σε προωθούν. Ωστόσο, γύρω στις 21 του μήνα μπορεί να βιώσεις μια ξαφνική αλλαγή εργασιακής φύσεως, η οποία αρχικά θα σε δυσαρεστήσει αλλά μακροπρόθεσμα αναμένεται να σε ωφελήσει ιδιαίτερα. Η εν λόγω αλλαγή μπορεί να είναι είτε αλλαγή δουλειάς είτε αλλαγή πόστου εντός του ίδιου εργασιακού περιβάλλοντος.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *