Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Ιουλίου 2021

ζώδια Ως ιδιαίτερη και πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τη ζωή σας χαρακτηρίζεται ο φετινός Ιούλιος, αγαπητοί Ιχθύες!Πολλές από τις τάσεις που θα επικρατήσουν, θα είναι συνέχεια όσων βιώσατε τον προηγούμενο μήνα.Γι’ αυτό τα άστρα σας καλούν να αξιοποιήσετε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, χωρίς να επηρεάζεστε από όσα τεκταίνονται γύρω σας! Ωροσκόπιο Ιχθύς Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης σου, συνεχίζει και αυτό το μήνα τη διέλευσή του από το ζώδιο του Τοξότη και τον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, αισθάνεσαι έτοιμος να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα, ενώ την ίδια στιγμή σου παρουσιάζονται διάφορες σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να είσαι σε θέση να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς το συμφέρον σου. Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα 5ου-11ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνιστούν υπομονή στις συνεργασίες σου με ομάδες ανθρώπων και δείχνουν ότι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι να διοχετεύσεις τις εμπνεύσεις σου και τη δημιουργική σου διάθεση στον επαγγελματικό σου χώρο. Μέχρι τις 4/10 ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο της Παρθένου και τον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, είναι πιθανές κάποιες συγκρούσεις με τους συνεργάτες σου. Ευτυχώς, με την ευθυδρόμηση του Πλούτωνα από τις 3/10, η καχυποψία σου προς τους συναδέλφους σου αρχίζει να «μετριάζεται» και να τίθεται υπό έλεγχο. Γύρω στις 14 (δεδομένου και του Χείρωνα στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) μπορεί να αισθανθείς στιγμιαία απογοήτευση και εκνευρισμό, καθώς φαίνεται να ματαιώνεται ή να αναβάλλεται η αύξηση των καθαρών αποδοχών σου.

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι ένας έντονος μήνας με πολλές αλλαγές, δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή! Όμως αυτή η μετάβαση είναι θετική και θα σε οδηγήσει σίγουρα σε κάτι καλύτερο. Από την πρώτη ο Άρης θα βρίσκεται στον Λέοντα, μια πιθανή ένδειξη ότι θα έχεις αρκετή δουλειά όλον τον μήνα. Θα πρέπει να αποφεύγεις απροσεξίες και μικροατυχήματα, ακόμα και ιώσεις αυτόν τον μήνα. Στις 2 έχουμε την πρώτη έκλειψη, η οποία είναι ηλιακή και θετική και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Από την επόμενη μέρα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο. Ο Ιούλιος μπορεί να είναι ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς! Από τις 8 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, κάτι που σημαίνει ότι είναι ώρα για μια ανασκόπηση, ειδικά σε σχέση με επαγγελματικά θέματα. Από τις 19 και μετά, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει και πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν. Στις 17 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη του μήνα που είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου. Σχετίζεται με τις φιλικές σου σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή και μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα ή να βιώσεις εντάσεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Από τις 31 ο Ερμής θα κινείται πάλι ορθόδρομα και μπαίνουμε πλέον σε έναν πολύ πιο ήρεμο και χαλαρωτικό Αύγουστο.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΙΧΘΥΕΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας ορθοδρομεί και ο Ερμής εισέρχεται στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, οι σχέσεις σου με τους φίλους σου αρχίζουν να βελτιώνονται ενώ ο νους σου σταδιακά επικεντρώνεται σε έναν και κύριο στόχο: Τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου! Ο Άρης στον Ζυγό από τις 4/10 μπορεί να δείχνει διαμάχες γύρω από κάποια κληρονομιά ή κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή σου. Στις 8/10 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία ενός μακρινού ταξιδιού, ενώ ο Ήλιος στον Σκορπιό από τις 23/10 φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες. Τέλος, στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή σου φέρνει καθυστερήσεις ή αναβολές σε σχέση με κάποιο σεμινάριο ή άλλο εκπαιδευτικό ζήτημα.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Ιουλίου 2021

Οι προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές που θα περάσετε με το σύντροφό σας, θα είναι η αιτία για να απελευθερωθούν συναισθήματα και για να βαδίσετε από εδώ και πέρα με ερωτική σύμπνοια. Θα είναι δίπλα σας και με τη στάση του θα σας δίνει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Στις 19 με τον Ερμή να περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο, επιβάλετε να δείξετε και εσείς με τη σειρά σας πόσο ενδιαφέρεστε για το άτομό του. Μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο που θα επικοινωνείτε μεταξύ σας κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και μιλήστε περισσότερο μεταξύ σας, αρχίζοντας να εκφράζετε με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνεστε.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

ζώδια Ιχθύες Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Απλά και ξεκάθαρα θα είναι τα πράγματα για εσάς, παρά την φρενίτιδα που μπορεί να επικρατεί ενίοτε στον περιβάλλοντα χώρο. Δεν θα προκύψουν εμπόδια στην πορεία σας, ωστόσο δεν πρέπει να πάψετε να είστε προσεκτικοί και συνετοί στην κάθε κίνησή σας. Θα αποφύγετε κάθε αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας, όσο παραμένετε σε επαγρύπνηση!Μέσα στον Ιούλιο θα λάβετε πολλές προσκλήσεις από φίλους και συγγενείς, για μια ποικιλία κοινωνικών υποχρεώσεων. Θα σας ωφελήσει να παραστείτε σε όσες περισσότερες μπορείτε, για να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Γι’ αυτό είναι καίριας σημασίας να κατανοείτε εκ των προτέρων τα κίνητρα του καθενός πίσω από κάθε πράξη του. Όσο διατηρείτε την ηρεμία και τη διαύγεια της σκέψης σας, έχετε πιθανότητες να σημειώσετε ακόμη και ανέλπιστες επιτυχίες!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να είναι ευχάριστες, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Είναι εξαιρετική περίοδος για να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες και τα θέλω σας, για να πάρετε δομημένες αποφάσεις. Αν θέλετε να αλλάξετε εργασία ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, να το τολμήσετε τώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πετύχει κάθε εγχείρημά σας, για το οποίο έχετε συλλέξει όσα χρειάζονται. Οι άλλοι θα θεωρούν ότι κάνετε αιφνίδιες κινήσεις, ενώ εσείς θα εφαρμόζετε όσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό!Τον ίδιο βηματισμό να ακολουθήσετε και για την ερωτική αρένα: Να δράσετε με όλο το πάθος και τη ζέση σας, αρκεί το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο. Το αστρικό περιβάλλον θα εξυπηρετήσει την επίλυση διαφωνιών μέσα στις σχέσεις σας, με τη λήψη δυναμικών αποφάσεων. Μην διστάσετε να ασκήσετε διακριτικές πιέσεις όπου χρειάζεται, πάντα με οδηγό σας τη διάθεση να σημειώσετε πρόοδο. Αυτό θα είναι το εργαλείο που θα σας φέρνει συνεχώς σε πλεονεκτική θέση!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 η Πανσέληνος στον Κριό σου δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια λόγω των αυξημένων εξόδων του προηγούμενου μήνα και σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις (με αυστηρό ίσως τρόπο) τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 28 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *