Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Ιουνίου 2021

ζώδια Ο Ιούνιος προβλέπεται να είναι μια ιδιαίτερα επιτυχής περίοδος για εσάς, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο!Σε αυτό θα συμβάλλουν οι θετικές πλανητικές παρεμβάσεις στο ζώδιό σας, εκ μέρους του Δία και του Ερμή.Είναι βέβαιο ότι υπάρχει τώρα η δυναμική να δείτε πολλά από τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, αγαπητοί Ιχθύες!Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα λάβει αίσια θέση απέναντί σας στη διάρκεια του Ιουνίου.Μάλιστα, με την υποστηρικτική παρέμβαση του Ερμή, θα κατασταλεί πλήρως κάθε αρνητική επίδραση από πλευράς της Δήμητρας! Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ιδανική στιγμή για να επιλύσετε οποιοδήποτε θέμα σας έχει προβληματίσει τελευταία. Αυτό θα το πετύχετε επιστρατεύοντας στο πλευρό σας σημαντικούς και ισχυρούς συμμάχους.Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να έχετε ήδη επεξεργαστεί τις επιλογές σας. Αν πρώτα σκέφτεστε την κάθε κίνησή σας και μετά δράτε με σύνεση, όλα τα άλλα θα λαμβάνουν θετικό πρόσημο από μόνα τους!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι οι πιο κατάλληλες για να ασχοληθείτε με τις υλικές πτυχές της ζωής σας. Αναμένεται να λάβετε απρόβλεπτα οφέλη: Γι’ αυτό καλείστε να αναλύετε τις συνθήκες και να τις επαναλαμβάνετε, προκειμένου να διασφαλίσετε τη διαδοχή των επιτυχιών σας. Όλες οι συγκυρίες έχουν προετοιμαστεί να εξελιχθούν προς όφελός σας… Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν οι περιπτώσεις που θα επιλέξετε να λειτουργήσετε βιαστικά ή χωρίς να έχετε κατανοήσει την κατάσταση!Ενδέχεται να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για κάθε πρόβλημά σας εξαρχής, γι’ αυτό συστήνεται να καθυστερείτε να πάρετε αποφάσεις. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να κάνετε αποταμίευση αλλά μπορείτε να προβείτε σε αγορές που έχετε πραγματικά ανάγκη. Ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας μέσα στον Ιούνιο, με την παρόρμηση ή την ορμητικότητα ως μόνους αρνητικούς παράγοντες για εσάς! Ωροσκόπιο Ιχθύς Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί κάποιο είδος επικοινωνιακής ανεπάρκειας και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ο περίγυρός σου δεν σε καταλαβαίνει. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την έννοια της επιτυχίας. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να διατηρήσεις το καλό κοινωνικό προφίλ σου και να προσδώσεις πρόσθετο κύρος σε αυτό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 3 που πραγματοποιείται στους Διδύμους, στον τέταρτο οίκο σου δηλαδή. Νέα Σελήνη σημαίνει ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα και μια αίσθηση ανανέωσης που θα την έχεις όλο τον μήνα, και τέταρτος οίκος σημαίνει σπίτι, αίσθηση ασφάλειας και οικογένεια. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 8 και θα συμβάλει στη θετικότητα σε αυτούς τους τομείς. Η πανσέληνος στις 17 φέρνει ένα επαγγελματικό θέμα στην επιφάνεια το οποίο ξεκαθαρίζεται και μπορεί να συμπίπτει με ένα νέο ξεκίνημα. Ο Άρης καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα και τον έρωτα. Μια πολύ δυνατή και θετική διέλευση που μπορεί να φέρει εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή ή απλώς την ίδια τη “χαρά της ζωής” με την οποία συνδέεται ο οίκος αυτός.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΙΧΘΥΕΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και, ως εκ τούτου, η φήμη σου αυξάνεται και γίνεσαι αρκετά δημοφιλής. Στις 19/11 το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό «ξυπνάει» την ταξιδιάρικη φύση σου, ενώ η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με τις σπουδές σου ή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, ενώ από τις 27/11 η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου (ο οποίος διελαύνει από το ζώδιο σου) σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις σταδιακά την εσωτερική σου σύγχυση και να διεκδικήσεις δυναμικά τα θέλω σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Ιχθύ από την Άντα Λεούση…
Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχθείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνη σας.Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε και καινούριες υποχρεώσεις. Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά που δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι δύσκολο να τον εξισορροπήσετε και πάλι. Τα εμπόδια και τα έξοδα που θα προκύψουν από τον εργασιακό σας χώρο, θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε.

ζώδια Ιχθύες Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι παραγωγικό και «βιομηχανικό». Ενδείκνυται για να κάνετε επενδύσεις και επεκτάσεις, γι’ αυτό ασχοληθείτε με τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού σας. Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Ιούνιο πρέπει να καταλήξετε στις βλέψεις σας για το μέλλον. Να μελετάτε με προσοχή τις νομικές πτυχές των κινήσεών σας, καθώς νέες συμφωνίες θα σας αποκαλύψουν θεμελιώδεις και ανέλπιστες ευκαιρίες!Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στα μέσα του μήνα πρέπει να κινηθείτε με όση περισσότερη διακριτικότητα και μυστικότητα μπορείτε. Η εξέλιξη των συγκυριών και η διαίσθησή σας, θα σας δείχνουν κάθε φορά την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη συνέχεια. Είναι πιο συνετό να λειτουργήσετε αυτόνομα αυτή την περίοδο, χωρίς να εμπλέξετε άλλα άτομα ή να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Η ετοιμότητα είναι ζωτικός παράγοντας αυτή την περίοδο, γιατί θα σας εντάσσει άμεσα στην κάθε αλλαγή που θα προκύπτει!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *