Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Μαΐου 2021

Αγαπητοί Ιχθύες, ο Μάιος προβλέπεται να είναι μια εξαιρετική περίοδος για εσάς!Οι ευκαιρίες για να αλλάξετε πολλές καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον, θα σας προσεγγίζουν σε κάθε γωνία της διαδρομής σας. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι η εύνοια του σύμπαντος δεν θα σας χαριστεί!Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται να καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται για να επικρατήσει το θετικό κλίμα. Η Αφροδίτη αποτελεί την κινητήρια δύναμη για το ζώδιο των Ιχθύων: Στη διάρκεια του Μαΐου θα βρίσκεται σε αίσια θέση απέναντί σας, την οποία θα ενισχύσει η Σελήνη. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας θα κατευνάσει κάθε πιθανή αρνητική επήρεια από πλευράς του Ερμή – που ευθύνεται για τους φόβους και τους προβληματισμούς σας!Το αποτέλεσμα αυτού του πλανητικού σκηνικού, θα είναι να βγουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας ικανότητες. Καμία προσπάθειά σας δεν θα είναι μάταιη, καθώς όλες οι κινήσεις και αποφάσεις σας θα είναι επιτυχείς. Πολλές καταστάσεις θα επιλυθούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που είστε συνηθισμένοι. Η ατμόσφαιρα θα ωφελήσει κάθε εμπλεκόμενη πλευρά και να είστε έτοιμοι να εκπλήξετε πολλούς!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΕίναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας την αμηχανία των άλλων αυτή την περίοδο: Είναι η ευκαιρία σας να δράτε γρήγορα και αποφασιστικά, αξιοποιώντας στο έπακρο τα δημιουργικά σας ταλέντα. Μην διστάσετε να αναζητήσετε εναλλακτικές προοπτικές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά σε θέσεις ηγεσίας. Ωστόσο, μην βιαστείτε να πείτε περισσότερα από τα απολύτως απαραίτητα, γιατί η φήμη σας θα προηγείται!Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει και συνεργασίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές πολυμήχανοι. Δεν θα είναι ίδιες όλες οι περιστάσεις, γιατί οι συγκυρίες θα εναλλάσσονται. Αλλά όσο πιο ευέλικτοι είστε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε! Ωροσκόπιο Ιχθύς Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 4ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 19/5 έρωτες του παρελθόντος επιστρέφουν στη ζωή σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Μαΐου 2021

Ο μήνας ξεκινά με μια νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σου που σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και ξεκινήματα. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την επικοινωνία, ίσως λοιπόν αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους. Μπορεί για παράδειγμα να γίνεσαι περισσότερο ακριβής, να εκφράζεσαι και συναισθηματικά εκτός από λογικά, γενικά να πειραματίζεσαι με το πώς γίνεσαι κατανοητός και πώς κατανοείς τους άλλους. Η Αφροδίτη μέχρι τις 15 θα βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών σου και αυτό αποτελεί μια μεγάλη ανακούφιση. Από τις 15 και μετά πράγματι η επικοινωνία σου θα τείνει να είναι περισσότερο συναισθηματική και ζεστή, κάτι που μπορεί να πυροδοτήσει πολλές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων – προς το καλύτερο. Από την ίδια μέρα και ο Άρης θα αλλάξει θέση, θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα, όπου θα μείνει μέχρι τον Ιούλιο. Προβλέπονται μεγάλες, σημαντικές και θετικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα.

ΓΕΝΙΚΑ

Ως τις 13/5 προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Με το πέρασμα του Ερμή στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 13 του μήνα αυξάνεται η ανάγκη σου για επικοινωνία και μετακινήσεις. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15/5 σου φέρνει πρωτοποριακές ιδέες και σου δημιουργεί την επιθυμία να εκμοντερνίσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Στις 16 ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, τα επίπεδα της ενεργητικότητας και της ζωτικότητάς σου μειώνονται. Επίσης, αρχίζεις σταδιακά να αισθάνεσαι μπερδεμένος, ενώ δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς την αναβλητικότητά σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 19 του μήνα σε κάνει επιρρεπή σε απολαύσεις και σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα, κλείνεσαι στον εαυτό σου, τείνεις στην αναπόληση παρελθοντικών καταστάσεων και στρέφεις την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Ιχθύ από την Άντα Λεούση
Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ακόμα μία κρίση στη σχέση σας. Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με μια σειρά από γεγονότα που θα αυξήσουν την ανασφάλειά σας αλλά λίγη διπλωματία δε θα σας βλάψει. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και εγωισμούς, γιατί θα δημιουργήσετε τραύματα που θα αργήσουν να επουλωθούν. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι η καθημερινότητα έχει φθείρει και σβήσει τη φλόγα του πάθους, μπορείτε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας εάν αυτό επιθυμείτε πραγματικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15 του μήνα η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι. Επιπλέον, σε βάζει στη διαδικασία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συγγενείς, κάνοντας μια νέα αρχή μαζί τους και ξεχνώντας παρελθοντικά συμβάντα τα οποία σε απογοήτευσαν. Στις 29/5 η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων σου προκαλεί άγχος και ανασφάλεια σε σχέση με το κοινωνικό στάτους και τη δημόσια εικόνα σου. Επίσης, λόγω της συγκεκριμένης Πανσελήνου, αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ 2 βασικών τομέων: της καριέρας και της οικογένειας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Ιχθύες Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου θα σας δώσουν την ευκαιρία να προσαρμοστείτε γρήγορα στην ατμόσφαιρα που αλλάζει. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και μελετήστε τη, για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Είστε ικανοί για πολλά, αρκεί να το πιστέψετε και βαθιά μέσα σας. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τις γνώσεις σας, μπορούν να επιφέρουν πραγματικά θαύματα!Αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να κάνετε πιο στιβαρές τις απόψεις σας στους προσωπικούς σας δεσμούς. Μόνο μην πιέσετε υπερβολικά το ταίρι σας οι δεσμευμένοι Ιχθύες, γιατί θα βρίσκεται σε ευάλωτη θέση απέναντί σας. Τα ταξίδια ή οι σύντομες αποδράσεις είναι μια διασκεδαστική επιλογή προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να έχει σημασία ο προορισμός ή η διάρκεια. Όσοι Ιχθύες δεν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε να ξεφεύγετε συχνά από την καθημερινότητα και να λειτουργείτε πιο αυθόρμητα. Να ξέρετε ότι κάπου σας αναμένουν κάποιες εκπλήξεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο ήρεμο και πρακτικό. Τα επαγγελματικά σας θέματα φαίνεται να περνούν στο προσκήνιο. Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επιχείρηση, πρέπει να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και ερωτήματα που σας τέθηκαν παλαιότερα. Είναι η περίοδος που καλείστε να προσαρμόσετε το εργασιακό περιβάλλον στις νέες συνθήκες, γι’ αυτό χρειάζεται σύνεση και μελετημένες κινήσεις. Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ανασκοπήστε όσα έχετε καταφέρει ήδη για να καταλήξετε στα επόμενα ζητούμενά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16 του μήνα, αφιερώνεις ιδιαίτερο χρόνο και ενέργεια στην κατάστρωση των μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σχεδίων σου. Η αλληλεπίδρασή σου με διάφορες ομάδες ανθρώπων από τον εργασιακό σου χώρο αναμένεται να είναι δύσκολη, καθώς δεν αποκλείονται αντιπαραθέσεις, διαμάχες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τη μεριά των συναδέλφων σου. Στις 16/5 ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και αρχίζεις σταδιακά να βιώνεις κάποιο είδος εσωτερικής σύγχυσης σε σχέση με τους επαγγελματικούς σου στόχους και τον ευρύτερο προσανατολισμό σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 19 αυξάνονται οι δημιουργικές σου ιδέες, τις οποίες προσπαθείς να εφαρμόσεις στη δουλειά σου. Ωστόσο, γύρω στις 26/5 «εισπράττεις» την αυστηρή κριτική μιας ομάδας ατόμων, τα οποία είναι μεγαλύτερα σε ηλικία ή κατέχουν θέσεις εξουσίας. Έτσι, απογοητεύεσαι προσωρινά, ενώ η αυτοεκτίμησή σου υφίσταται ένα στιγμιαίο «πλήγμα».

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν να… ονειρευτείτε!Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *