Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Μαρτίου 2022

Είστε διατεθημένοι να χαράξετε νέες κατευθυντήριες γραμμές στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες;Αν είστε, ο Μάριος 2022 έχει τη διάθεση να ενισχύσει μια τέτοια προσπάθεια.Ταυτόχρονα, έχει τη δυναμική να σας παράσχει βοήθεια στον χειρισμό των θεμελιακά καινούργιων συγκυριών που θα διαμορφωθούν!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΣτο πλάι σας μέσα στον Μάρτιο θα σταθεί η Αφροδίτη, που αποτελεί τον μοχλό παρακίνησής σας. Παράλληλα, ο Δίας που είναι κυβερνήτης σας, θα φροντίσει για τις δυναμικές αλλαγές που σας αναμένουν. Τα πάντα εντέλει θα σας οδηγήσουν σε ωρίμανση, πρόοδο και αίσια αποτελέσματα… Ακόμα κι αν αρχικά θα θεωρείτε ότι δράτε αυθόρμητα και χωρίς περίσκεψη. Προσπαθήστε να μην σπαταλάτε πολύ χρόνο στο να σκέφτεστε, κινηθείτε με τη ροή των πραγμάτων!Αυτή η συμβουλή αφορά κατά κόρον τους Ιχθύες που εργάζεστε σε μεγάλες εταιρίες. Δεν προβλέπονται δραστικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, προβλέπεται να υπάρξει πληθώρα ευκαιριών για πρόσθετες και εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Όσοι Ιχθύες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση: Μην παραβλέψετε καμία από τις συμβουλές που θα σας δοθούν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανταμειφθείτε αν καταβάλετε περισσότερο κόπο στον τομέα των σχέσεων! Ωροσκόπιο Ιχθύς Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26/3 η φαντασία σου και η ρομαντική σου διάθεση βρίσκονται δυναμικά στο προσκήνιο, ενώ η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από στοιχεία όπως ο ιδεαλισμός και η εξιδανίκευση…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Μαρτίου 2022

Ο Μάρτιος είναι ξεχωριστός από την πρώτη του μέρα. Η Αφροδίτη θα περάσει στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη δημιουργική μοναχικότητα, τη διάθεση και την ψυχική σου κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς κάποιο χρόνο για να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να έρθεις περισσότερο κοντά στο να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Επίσης, όλα δείχνουν ότι μπαίνεις σε μια φάση προετοιμασίας και “αναγέννησης”. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από τις 6, ενώ την ίδια μέρα στο ζώδιό σου, επίσης, πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη του Μαρτίου. Τώρα προετοιμάζεσαι, μπορεί να χρειαστεί μάλιστα να μην λες πολλά, ίσως προσπαθείς να βρεις ισορροπίες μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης, όπως και να έχει, ανασυγκροτείσαι. Και αργότερα, στις 26 που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου και στις 28 που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου ορθόδρομα, θα περάσεις στη δράση και στην επιτυχία.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να συμφιλιώνεσαι με τη μοναξιά σου και να ξεπερνάς τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Στις 5/3 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει και ότι αδυνατείς να συνεννοηθείς και να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 του μήνα σου δημιουργεί την ανάγκη να εκμοντερνίσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να μελετήσεις ασυνήθιστα γνωστικά αντικείμενα, ενώ δεν αποκλείεται για κάποιο λόγο να αποστασιοποιηθείς από αδέλφια (αν υπάρχουν) ή άλλους μακρινούς συγγενείς (πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ). Στις 20 του μήνα η Εαρινή Ισημερία σε βοηθάει να διευθετήσεις με επιτυχία κάποιο οικονομικό σου ζήτημα ενώ στις 26 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια την έμφυτη γοητεία σου και αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 28/3 οι επικοινωνίες σου με τους γύρω σου αρχίζουν σταδιακά να αποκαθίστανται. Τέλος, την τελευταία ημέρα του μήνα το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει εντάσεις στο σπίτι, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς με υπομονή και διπλωματία.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Μαρτίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2022 για το ζώδιο του Ιχθύ από την Άντα Λεούση
Στις 6 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, οι πρακτικές σας ανάγκες και η πολλή δουλειά που αναλαμβάνετε δε σας επιτρέπουν να έχετε αρκετή προσωπική ζωή. Εάν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο ελέγξτε τα αποθέματα της αντοχής σας. Μην ξεκινήσετε βιαστικά μια καινούρια εργασία απλώς γιατί θα σας ενθουσιάσει, γιατί δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε αυτήν και μάλλον το μόνο που θα σας δημιουργήσει θα είναι άγχος και προβλήματα. Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου καθώς και την εξωτερική σου εμφάνιση. Τυχόν αλλαγές χτενίσματος, κόμμωσης ή ενδυματολογικού στυλ ευνοούνται. Στις 21 η Πανσέληνος στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο διαταράσσει την ψυχική σου ισορροπία. Συν τοις άλλοις, φέρνει στο προσκήνιο ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς Δημόσιους Οργανισμούς (πχ Φορολογική Διοίκηση, Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης κτλ) ή Τραπεζικά Ιδρύματα, τις οποίες προσπαθείς να ρυθμίσεις.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ιχθύες Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να είναι οι επίπονες όλου του μήνα. Αλλά μην ανησυχείτε, θα καταφέρετε να κατανοήσετε το ιστορικό των γεγονότων που έχετε βιώσει. Κατ’ ακρίβεια, πολλά θα είναι απόρροια των παλαιότερων κινήσεών σας. Όμως θα υπάρξουν και εξελίξεις, με τη μορφή απρόσμενων συνθηκών. Η σωματική και πνευματική σας ευεξία θα είναι σε καλά επίπεδα, γι’ αυτό ενδείκνυται να την τονώνεται με συχνές επαφές με τη φύση!Η επαγγελματική σας πορεία δεν θα συναντήσει εμπόδια αυτή την περίοδο. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Τούτου λεχθέντος, μην παραμελήσετε την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή για χάρη της εργασίας. Αν κληθείτε να επιλέξετε, να προτιμήσετε ό,τι αφορά το σπιτικό σας. Οι ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας αυτή την περίοδο, θα προέλθουν κυρίως από άτομα του στενού φιλικού σας κύκλου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η διέλευση του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Δία) από το ζώδιο του Τοξότη και το ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, συνεχίζει να παρέχει κάποιο είδος εύνοιας και προστασίας στον επαγγελματικό τομέα. Μάλιστα, είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη, τις οποίες όμως καλείσαι να αξιοποιήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (5/3-28/3), προκειμένου να αποφύγεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις με συναδέλφους, προϊστάμενους και εργοδότες. Γύρω στις 20, χάρη στην Εαρινή Ισημερία, μπορεί να διαπραγματευτείς επιτυχώς με το αφεντικό σου την αύξηση των καθαρών μηνιαίων αποδοχών σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 26 του μήνα και την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 28 η αλληλεπίδρασή σου με τους συναδέλφους σου αρχίζει σταδιακά να γίνεται πιο εύκολη και πιο ομαλή, καθώς επιστρατεύεις τις διπλωματικές σου ικανότητες και, ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο αγαπητός και πιο δημοφιλής στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν να… ονειρευτείτε!Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *