Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν να… ονειρευτείτε!Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει με κάθε καλή πρόθεση, να ξεφύγετε από το άγχος και τα βάρη της καθημερινότητας.Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κλείσετε τα μάτια σας και να αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάσει!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΠραγματικά, δεν θα μπορούσατε να έχετε ευνοϊκότερη έναρξη! Με το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού Νοεμβρίου, παραμερίστε λίστες στόχων και τηλεφωνήματα ή ηλεκτρονικά μηνύματα. Είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας η ονειροπόληση – και τώρα σχεδόν σας ζητείται να αφεθείτε σε αυτήν!Τι οραματίζεστε ως ειδυλλιακό τοπίο ή ενασχόληση; Ένα παραδεισένιο νησί, μια γαλήνια λίμνη ή ένα ήρεμο δάσος; Μήπως φαντάζεστε τον εαυτό σας να περιφέρεται σε μουσεία, να υπογράφει αυτόγραφα ή βιβλία, να βυθίζεστε σε μια θερμή ερωτική αγκαλιά; Για ό,τι κι αν πρόκειται, είναι σημαντικό και πρέπει να το πάρετε κι εσείς στα σοβαρά. Είναι μήνυμα από το υποσυνείδητό σας και οφείλεται να το λάβετε σε όλο του το μεγαλείο! Ωροσκόπιο Ιχθύς Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί κάποιο είδος επικοινωνιακής ανεπάρκειας και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ο περίγυρός σου δεν σε καταλαβαίνει. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την έννοια της επιτυχίας. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να διατηρήσεις το καλό κοινωνικό προφίλ σου και να προσδώσεις πρόσθετο κύρος σε αυτό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή.
Εννοείται ότι από αυτή τη θέση μπορεί να φέρει θετικότητα, ευκαιρίες και πολύ καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι στο επαγγελματικό πλαίσιο.
Αυτά μέχρι τις 25, οπότε θα περάσει και στον Αιγόκερω. Από τότε θα αρχίσει να ευνοεί την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες, τις οποία θα μπορείς να κάνεις άφοβα, επειδή ο Ερμής δεν θα κινείται ανάδρομα.
Ανάδρομος θα είναι από την αρχή του μήνα μέχρι τις 21, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις κάποιες φορές περισσότερη υπομονή και να υπομένεις, ίσως, κάποιες παρερμηνείες.
Στις 19 ο Άρης θα μετακινηθεί στον Σκορπιό και αυτό πρώτα από όλα σημαίνει ότι τα οικονομικά σου θα πάρουν μια ανάσα. Μπορεί να σε πίεζε από τον Ζυγό, ειδικά σε θέματα που αφορούν οικονομικά άλλων, ίσως για παράδειγμα να έπρεπε να δανείζεις, να δανείζεσαι και αυτό να μην γινόταν πάντοτε εύκολα.
Στον Σκορπιό όμως θα λειτουργεί διαφορετικά και θα ανοίξει τους ορίζοντες μπροστά σου.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΙΧΘΥΕΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και, ως εκ τούτου, η φήμη σου αυξάνεται και γίνεσαι αρκετά δημοφιλής. Στις 19/11 το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό «ξυπνάει» την ταξιδιάρικη φύση σου, ενώ η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με τις σπουδές σου ή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, ενώ από τις 27/11 η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου (ο οποίος διελαύνει από το ζώδιο σου) σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις σταδιακά την εσωτερική σου σύγχυση και να διεκδικήσεις δυναμικά τα θέλω σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Νοεμβρίου 2021

Μπορεί να σας κατακλύζουν οι ιδέες, αλλά εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, όμως, οι δυσκολίες είναι προσωρινές. Οι ευκαιρίες θα εντοπιστούν στις δοσοληψίες σας και θα βοηθηθείτε στο να αποκτήσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίζετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα. Στις 27 με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, το μυαλό σας θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά και πολύτιμα. Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν προβλήματα.

ζώδια Ιχθύες Νοέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του φετινού Νοεμβρίου, είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε έναν γρίφο. Μην του δώσετε περισσότερη σημασία από την απολύτως απαραίτητη: Η ατμόσφαιρα μυρίζει ρομάντζο για εσάς, μην σπαταλήσετε χρόνο με άλλα θέματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Σημαίνει μόνο ότι η δουλειά σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί, το σπίτι και ο εργασιακός σας χώρος μπορούν να τακτοποιηθούν και αργότερα!Οι μέρες μέχρι και τις 17 του μήνα, θα είναι αισθησιακές και διεισδυτικές για το συναίσθημά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να αναρωτηθείτε ποια είναι τα θέλω σας, τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή. Δώστε χρόνο σε αυτή τη διαδικασία, γιατί θα σας δείξει την πορεία που θέλετε να πάρετε στο μέλλον. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να δώσετε σημασία και σε κάθε πιθανή σωματική ενόχληση ή αδιαθεσία. Θα αποτελεί κι αυτή μια νύξη ότι η καθημερινότητά σας δεν συνάδει με όσα ονειρεύεστε. Και η στιγμή είναι ιδανική για να συντονίσετε αυτές τις δύο πτυχές!Μετά τις 20 Νοεμβρίου, θα είναι καλό να σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε. Μπορεί να σας έχει συνεπάρει τόσο η ονειρική εμπειρία που βιώνετε, ώστε να χάσετε το μέτρο ή να αποκαλύψετε περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε. Σε καμία περίπτωση δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα από κάτι τέτοιο… Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας σε αυτή τη φάση!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *