Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα αντιληφθείτε ότι είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσους νομίζατε…Και αυτό το γεγονός είναι πάντα μια εξαιρετικά ευχάριστη συγκυρία!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΑνοίξτε την αυλαία του μήνα κοινωνικά: Ελάτε σε επαφή με αυτά τα άτομα και να είστε δεκτικοί σε όσα σας πουν. Η πρόθεσή τους είναι να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω. Επιστρατεύστε την καλοπροαίρετη φύση και την επιμέλειά σας, για να επενδύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα εφόδια που θα λάβετε!Επιδείξτε τη λαχτάρα σας να σημειώσετε πρόοδο και να ανελιχθείτε στην ιεραρχική κλίμακα. Τα επαγγελματικά σας θα δουν μεγάλη άνθιση χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους. Αξιοποιήστε όλη την πρακτική ή ηθική τους συμβολή – και φροντίστε να δείξετε εμπράκτως την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας! Ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης σου, συνεχίζει και αυτό το μήνα τη διέλευσή του από το ζώδιο του Τοξότη και τον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, αισθάνεσαι έτοιμος να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα, ενώ την ίδια στιγμή σου παρουσιάζονται διάφορες σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να είσαι σε θέση να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς το συμφέρον σου. Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα 5ου-11ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνιστούν υπομονή στις συνεργασίες σου με ομάδες ανθρώπων και δείχνουν ότι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι να διοχετεύσεις τις εμπνεύσεις σου και τη δημιουργική σου διάθεση στον επαγγελματικό σου χώρο. Μέχρι τις 4/10 ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο της Παρθένου και τον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, είναι πιθανές κάποιες συγκρούσεις με τους συνεργάτες σου. Ευτυχώς, με την ευθυδρόμηση του Πλούτωνα από τις 3/10, η καχυποψία σου προς τους συναδέλφους σου αρχίζει να «μετριάζεται» και να τίθεται υπό έλεγχο. Γύρω στις 14 (δεδομένου και του Χείρωνα στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) μπορεί να αισθανθείς στιγμιαία απογοήτευση και εκνευρισμό, καθώς φαίνεται να ματαιώνεται ή να αναβάλλεται η αύξηση των καθαρών αποδοχών σου.

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

Το ενδιαφέρον σου μπορεί να εστιαστεί κατά το πρώτο μισό του μήνα στα οικονομικά, στις οικονομικές συμφωνίες και ίσως σε χρήματα που διαχειρίζεσαι ή μοιράζεσαι με άλλους π.χ. σύντροφο ή συγγενείς.
Στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με αυτά έχει πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη και στο ίδιο σημείο βρίσκονται ο Ερμής, η Αφροδίτη ο Ήλιος και από τις 4 ο Άρης! Είναι αρκετοί όλοι αυτοί.
Και το σημαντικό είναι ότι συνεργάζονται για κάτι καλό, ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα.
Ο οίκος αυτός όμως έχει να κάνει και με τη συναισθηματική σου ζωή, το πάθος, αυτά που μοιράζεσαι σε μια σχέση. Είναι άκρως ερωτικός και βαθύς και φυσικά μπορεί να δεις την ερωτική σου ζωή να ανανεώνεται ή και να μεταμορφώνεται. Από τις 8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου των ταξιδιών, της διευρυμένης σκέψης, του εξωτερικού και τον στόχων.
Το ενδιαφέρον σταδιακά θα μετατοπίζεται σε αυτούς τους τομείς. Ίσως λοιπόν να μιλάμε για ένα ταξίδι ή για μια συνεργασία με το εξωτερικό.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΙΧΘΥΕΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας ορθοδρομεί και ο Ερμής εισέρχεται στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, οι σχέσεις σου με τους φίλους σου αρχίζουν να βελτιώνονται ενώ ο νους σου σταδιακά επικεντρώνεται σε έναν και κύριο στόχο: Τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου! Ο Άρης στον Ζυγό από τις 4/10 μπορεί να δείχνει διαμάχες γύρω από κάποια κληρονομιά ή κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή σου. Στις 8/10 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία ενός μακρινού ταξιδιού, ενώ ο Ήλιος στον Σκορπιό από τις 23/10 φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες. Τέλος, στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή σου φέρνει καθυστερήσεις ή αναβολές σε σχέση με κάποιο σεμινάριο ή άλλο εκπαιδευτικό ζήτημα.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Ιχθύ από την Άντα Λεούση…
Μέχρι στιγμής σας έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία. Όμως, όσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι λάθος κινήσεις μπορεί να στοιχίσουν με άμβλυνση των διαφορών σας. Στις 31 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό, αν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να τους δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες τους, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας.

ζώδια Ιχθύες Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μετά τις 5 Οκτωβρίου, τα άστρα στήνουν ένα ακόμη πιο αίσιο σκηνικό για εσάς. Σε αυτό θα υπάρχει πολλή χαρά και αγάπη, επιτυχίες και ικανοποίηση. Μιας και η ζωή σας παίρνει την πιο ευχάριστη δυνατή τροπή, πράξτε κι εσείς τα δέοντα: Μην χαραμίζετε τον χρόνο σας μπροστά σε μια οθόνη. Βγείτε, ζήστε και χαρείτε όσα πλουσιοπάροχα σας προσφέρονται τώρα!Κάθε δημιουργική δραστηριότητα του μυαλού αποτελεί πόλο έλξης για εσάς γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Η ποίηση, η μουσική και κάθε καλλιτεχνικό έναυσμα, θα σας γεμίζει με ιδιαίτερη ενέργεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να στραφείτε επαγγελματικά σε κάποιον ανάλογο τομέα, αν δεν το κάνετε ήδη. Και όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στην ανάδυση των ταλέντων σας, τόσο θα βελτιώνετε η καριέρα σας!Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα διέπει αυτές τις ημέρες, θα σας στρέψει την προσοχή και στις σχέσεις σας όλων των τύπων. Ειδικά μετά τις 19 του μήνα, θα θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης ή οπτικής τους. Θα δείτε διαφορά στην ποιότητα των επαφών σας αλλά και στη διεύρυνση του κύκλου σας!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 η Πανσέληνος στον Κριό σου δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια λόγω των αυξημένων εξόδων του προηγούμενου μήνα και σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις (με αυστηρό ίσως τρόπο) τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 28 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν να… ονειρευτείτε!Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *