Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Μια ατμόσφαιρα «βολική» για την ιδιοσυγκρασία σας θα διέπει τον φετινό Σεπτέμβριο, αγαπητοί Ιχθύες!Στην εποχή θα δεσπόζουν τα στοιχεία της Γης και του Αέρα, με τα οποία δράτε συνεργατικά ως ζώδιο του Νερού. Αλλά ακόμα και με τη Φωτιά θα λειτουργήσατε, στο μέτρο του δυνατού.Άρα σε γενικές γραμμές, έχετε τα φόντα να χειριστείτε άρτια αυτό τον μήνα!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΤο πρώτο δεκαπενθήμερου του Σεπτεμβρίου κινηθείτε αργά και σταθερά, με σύνεση και διακριτικότητα. Η εποχή του Ζυγού μπορεί να είναι λίγο προκλητική για τον χαρακτήρα σας. Θα λαχταράτε να κάνετε αποδράσεις για να πάτε πέρα από τα γεωγραφικά σας όρια. Επίσης, ενδέχεται να παρασύρεστε να κάνετε δαπάνες – που δεν θα σας ευνοήσουν μακροπρόθεσμα… Να τα έχετε αυτά υπόψιν σας, κάθε φορά που πρέπει να αντισταθείτε σε μια παρόρμηση κάθε τύπου!Οι άνθρωποι του στενού σας κύκλου θα λειτουργήσουν κατευναστικά και υποστηρικτικά αυτή την περίοδο. Χρειάζεστε την παρουσία τους μετά το φόρτο εργασίας που θα έχετε, για να ξεκουράζεστε και να αποφορτίζεστε. Και εκείνοι θα απολαμβάνουν μαζί σας τις αποδράσεις από την πραγματικότητα, μέσα από τη φαντασία και τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο! Ωροσκόπιο Ιχθύς Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο της Παρθένου και τον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9, περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ η συντροφική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στο έτερον ήμισυ… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ιχθύς Σεπτεμβρίου 2021

Ο μήνας χωρίζεται σε δύο μέρη και έχει πολλά θετικά στοιχεία καθ’ όλη τη διάρκειά του.
Μέχρι το πρώτο του μισό πολλοί πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι στο απέναντί σου ζώδιο, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή.
Αυτό σημαίνει ότι επηρεάζονται θετικά και ποικιλοτρόπως οι σχέσεις όλων των ειδών, κυρίως οι συνεργασίες και η συντροφική σου ζωή.
Μπορεί να δημιουργηθούν νέες σχέσεις και συνεργασίες, να γίνει μια επανεκκίνηση παλαιότερων και να έρθεις περισσότερο κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο με κάποιους ανθρώπους.
Από τις 14 και μετά σταδιακά πολλοί πλανήτες θα μετακινηθούν στον όγδοο οίκο σου.
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στις 14, ο Ήλιος στις 23, ενώ εκεί θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στις 28.
Η ερωτική σου ζωή θα έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανό να γίνει και μια νέα γνωριμία Επίσης, ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά σου στα οποία είναι πιθανό να δεις σημαντική βελτίωση.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΙΧΘΥΕΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Την ίδια στιγμή, η ψυχολογία σου βελτιώνεται αισθητά, ενώ οι μεταφυσικές σου ανησυχίες έρχονται στο προσκήνιο. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου παρέχει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου και, γενικά, να θέσεις στέρεες βάσεις στον τομέα της φιλίας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, σου δίνεται η ευκαιρία να «μεταμορφωθείς» εσωτερικά αλλά και να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τη Φορολογική Διοίκηση, τα Τραπεζικά Ιδρύματα ή τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.

Οικονομικό ωροσκόπιο Ιχθύς Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Ιχθύ από την Άντα Λεούση…
Στις 14 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, αντισταθείτε στις παραχωρήσεις και τους συμβιβασμούς, εκφράζοντας ανοιχτά και δυναμικά αυτά που θέλετε. Αποδεσμευτείτε από περιττές απαιτήσεις και βάλτε σα στόχο σας να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει. Σταματήστε να σκέπτεστε πάντα τις ατέλειες των άλλων, γιατί και εσείς δεν είστε τέλειοι. Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι’ αυτό κρατήστε αποστάσεις από εκεί που πιστεύετε πως υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και να μη γίνεστε επιθετικοί ή παρορμητικοί όταν δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου προκαλεί εκνευρισμό και εσωτερική ένταση και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξισορροπήσεις το «εγώ» με το «εμείς». Στις 28/9 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Ιχθύες Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο κυλά ο Σεπτέμβριος, θα νιώθετε να σας προσεγγίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Οι συζητήσεις μαζί σας θα είναι σαν να πηγαίνουν σε έναν άλλο πλανήτη – με περισσότερη ομορφιά και ποιότητα διαβίωσης. Αν και είναι δεδομένο ότι είστε αιθεροβάμονες, η διαφορετικότητα της σκέψης σας είναι αυτή που θα έλκει τον κόσμο κοντά σας!Σταδιακά, τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα αποζητούν τη διαίσθησή σας. Θα σας ζητούν απαντήσεις, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τη ζωή γενικότερα. Μιας και έχετε και τα δικά σας ερωτήματα, αυτή η διεργασία θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις με τους πιο απρόβλεπτους τρόπους. Μακροπρόθεσμα, θα συνειδητοποιήσετε ότι αποκτάτε την πολυπόθητη ισορροπία. Φροντίστε μόνο να μην «δίνετε» περισσότερα απ’ όσα έχετε, για να μην εξουθενωθείτε!Σε επαγγελματικό επίπεδο, τον φετινό Σεπτέμβριο καλείστε να εργαστείτε σκληρά. Μπορεί να υπάρχει μικρή ανταμοιβή για τον κόπο σας αλλά δεν θα σας ενοχλεί. Το ιδιαίτερο της περιόδου, είναι ότι θα καταφέρνετε να διαχωρίσετε τη δουλειά από την υπόλοιπη ζωή σας, από τη στιγμή που θα σχολάτε και μετά. Θα μπορείτε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε στο σπίτι και με τους δικούς σας ανθρώπους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Δίας) συνεχίζει να διελαύνει και αυτό το μήνα από το ζώδιο του Τοξότη και το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου . Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι έτοιμος να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα, ενώ ταυτόχρονα σου παρουσιάζονται διάφορες σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες καλείσαι να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη διελαύνουν από τον 7ο ηλιακό σου οίκο και υπόσχονται ευχάριστες, εποικοδομητικές και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες. Ωστόσο, με τον Άρη στην Παρθένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δεν αποκλείεται να βιώσεις και κάποιες επιθέσεις ή ανταγωνισμούς από ορισμένους συνεργάτες σου. Καλείσαι, λοιπόν, να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα, χάρη στην πληθώρα πλανητών στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, η πανίσχυρη διαίσθησή σου έρχεται στην επιφάνεια. Έτσι, κατορθώνεις να δεις πίσω από την επιφάνεια, να εντοπίσεις τους κρυφούς εχθρούς σου, να κινηθείς αθόρυβα και, τελικά, να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να επιβιώσεις.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ιχθύς Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *