Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Απριλίου 2021

Αγαπητοί Καρκίνοι, ο Απρίλιος προβλέπεται να είναι μια περίοδος σημαίνουσας σημασίας με πολλές προοπτικές αλλά και διαστάσεις…Η ενεργητικότητα και η κοινωνική διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διέπουν την καθημερινότητά σας. Εσείς καλείστε να τα αξιοποιήσετε καλύτερα, με δράσεις που ανταποκρίνονται στις ικανότητές σας! Ωροσκόπιο Καρκίνος Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 20 του μήνα η ανάγκη σου για πνευματική και εγκεφαλική ταύτιση στην ερωτική σου ζωή μοιάζει να κυριαρχεί…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, αν κάτι περιμένεις να γίνει μπορεί να γίνει τώρα, αν κάτι σχεδιάζεις, ίσως αποφασίσεις να το υλοποιήσεις αυτόν τον μήνα, αν υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις, ίσως ασχοληθείς με αυτές τώρα. Ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι ο Άρης στους Διδύμους: Ένα ζώδιο που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση, τη διάθεση και τη συναισθηματική ωρίμανση. Ο Άρης, ως πλανήτης της ενέργειας και της παρόρμησης, θα φέρει στην επιφάνεια διάφορα θέματα που θέλεις ίσως να επεξεργαστείς, αυτό μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι λυτρωτικό: θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις ή να αποδεχτείς κάποια θέματα που μπορεί να δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Η πανσέληνος στις 19 μπορεί να μην είναι έντονη και θέλει προσοχή στην επικοινωνία και στις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 12ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου εμφανίζονται μειωμένα. Στις 10/4 ο Δίας γυρίζει ανάδρομος. Έτσι, καλείσαι να διευθετήσεις κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα το οποίο βρίσκει τις ρίζες του στο παρελθόν και έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 20 του μήνα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο μακρινό ταξίδι, το οποίο φαίνεται να σε ανανεώνει.
Με το πέρασμα του Ηλίου στον Ταύρο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 20/4 το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον τομέα της φιλίας. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα διελαύνουν από τον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, γίνεσαι σταδιακά πιο δημοφιλής, ενώ την ίδια στιγμή αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με το ίματζ σου και το ευρύτερο κοινωνικό προφίλ σου. Τέλος, ο ανάδρομος Πλούτωνας (από τις 24/4) και ο ανάδρομος Κρόνος (από τις 30/4) σου δημιουργούν ένα αίσθημα μοναξιάς, ανεπάρκειας και ανικανοποίητου στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος Απριλίου 2021

Αντί να παραπονιέστε ότι κουράζεστε που όμως φαίνεται σας αρέσει, προτιμήστε να μετριάσετε τις υποχρεώσεις σας. Επίσης, φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις γιατί δεν τις αντέχετε και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας. Όσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δε θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επιπρόσθετα, σε βάζει στη διαδικασία να αναλύσεις τη δημόσια εικόνα σου. Ως εκ τούτου, προσπαθείς να βελτιώσεις τα αρνητικά σου σημεία, προκειμένου να επανακτήσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση του κοινωνικού σου περιγύρου. Στις 19/4 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικά προβλήματα τα οποία σχετίζονται με τα μέλη της οικογένειάς σου ή με κάποιο ακίνητο. Επίσης, θα σε κάνει να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της οικογένειας και της καριέρας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Καρκίνος Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ο πολεμιστής Άρης θα διανύσει τον Απρίλιο από αίσιες θέσεις απέναντί σας. Θα βρεθεί και σε σύμπνοια με τον Δία, που αποτελεί τον υποκινητή δράσης για το ζώδιό σας. Υπό αυτό το ευνοϊκό σκηνικό, θα έχετε τη δυναμική να πραγματώσετε πολλούς από τους στόχους σας. Να απλώνετε το χέρι σας μέχρι εκεί που φτάνετε, για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Τώρα μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας, όπως και να δοκιμάσετε κατά πόσο είναι εφαρμόσιμες οι πολλές ιδέες σας. Να ξέρετε ότι τα εγχειρήματά σας έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μην καταλήξουν σε επιτυχίες, ακόμα κι αν πρέπει να πάρετε κάποια μικρά ρίσκα!Όσες κι αν είναι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μέσα στον Απρίλιο, να έχετε μία συμβουλή των άστρων υπόψιν σας: Να διατηρείτε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται γύρω σας, ειδικά στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων. Παράλληλα, ευνοείται η πνευματική εξέλιξη και η αυτο – βελτίωσή σας. Όσοι δεν έχετε δική σας επιχείρηση αλλά βρίσκεστε σε πορεία να στήσετε μία, αυτός είναι καλός μήνας προώθησης των βημάτων σας. Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ενδέχεται να λάβετε μια αύξηση ή προαγωγή!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας. Θα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και αίσια περίοδος, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να λάβετε ενεργά μέρος σε αυτά τα γεγονότα. Να δείξετε προθυμία να προσφέρετε τη βοήθειά σας μόνο αν σας ζητηθεί. Αυτές τις μέρες ενδείκνυνται για να δείξετε την τρυφερή σας πλευρά στους δικούς σας ανθρώπους. Όσοι Καρκίνοι είστε αδέσμευτοι, αναζητήστε τώρα το ταίρι σας γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζει να σου φέρνει ευκαιρίες. Θα πρέπει, ωστόσο, να είσαι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα, ώστε να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις προαναφερθείσες ευκαιρίες. Επίσης, με την ανάδρομη κίνηση του Δία (από τις 10 του μήνα) θα χρειαστεί να αποφασίσεις τι είδους εργασία θα ήταν ιδανική για εσένα. Γύρω στις 5/4 σου δημιουργείται η επιθυμία να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση από άλλη εταιρεία με καλύτερες προοπτικές ή ακόμη και να σου προτείνουν από την τωρινή σου δουλειά να αναλάβεις ηγετικά καθήκοντα τα οποία βέβαια θα συνοδεύονται από υψηλότερες καθαρές αποδοχές.
Γύρω στις 17 προβαίνεις σε συζητήσεις σε σχέση με κάποια σημαντική επαγγελματική πρόταση και επιστρατεύεις τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα αποτέλεσμα. Από τις 20 του μήνα και ύστερα η δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος αυξάνεται σημαντικά, ενώ μια γυναίκα (η οποία ενδεχομένως κατέχει θέση εξουσίας) μοιάζει να σε υποστηρίζει με νύχια και με δόντια. Γύρω στις 24 αντιμετωπίζεις με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα τη στάση κάποιου συνεργάτη σου, ενώ γύρω στις 30 σε αγχώνει ο όγκος δουλειάς που καλείσαι να φέρεις εις πέρας από κοινού με τους συνεργάτες σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *