Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Αυγούστου 2021

ζώδια Ένας πολύ ιδιαίτερος μήνας θα είναι για εσάς ο Αύγουστος, αγαπητοί Καρκίνοι.Προβλέπεται ότι αρκετές συγκυρίες θα σας μπερδεύουν, με αποτέλεσμα να χάνετε λίγο τον προσανατολισμό σας…Ακόμα και κάποια πράγματα ή θέματα που θεωρούσατε σημαντικά, ενδέχεται να χάσουν αυτή την προτεραιότητα στη ζωή σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΤο ιδιόρρυθμο περιβάλλον του Αυγούστου θα το κατανοήσετε από τις πρώτες κιόλας μέρες του, αγαπητοί Καρκίνοι. Θα νιώσετε να αποκτά μια μετριοπάθεια η δυναμική σας και να μειώνονται γενικότερα οι ταχύτητές σας. Φυσικά θα υπάρξουν εξάρσεις ενέργειας με κάποιες ειδικές αφορμές, αν και θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα!Από την άλλη πλευρά, αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για να στρέψετε την προσοχή σας σε τομείς πιο «εσωτερικούς» της καθημερινότητας. Αυτό μπορεί να ενέχει το περιβάλλον του σπιτιού και του φιλικού κύκλου σας, είτε τον δικό σας εσωτερικό κόσμο. Πολλά πράγματα και δράσεις γύρω σας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας, γιατί δεν τα είχατε προσέξει ως τώρα. Γι’ αυτό αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στη συλλογή τέτοιων πληροφοριών, ακόμα και μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσής σας! Ωροσκόπιο Καρκίνος Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 21/8 η ανάγκη σου για μια δεσμευτική σχέση, στην οποία θα μπορείς να ελέγχεις απόλυτα τον σύντροφό σου, είναι ιδιαίτερα αυξημένη… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούλιο και τις δύο του εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή.
Από την πρώτη μέρα του μήνα αρχίζουν οι θετικές αλλαγές με μια νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο σου και τον Ερμή να κινείται ορθόδρομα πλέον στο ζώδιό σου.
Η έμφαση αρχικά θα δοθεί στα οικονομικά, τα οποία μπορούν να βελτιωθούν μέσα σε αυτόν τον μήνα. Από το δεύτερο μισό του μήνα θα εστιάσεις την προσοχή σου περισσότερο στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις γνωριμίες, αλλά και τις συμφωνίες και τα συμβόλαια.
Είναι λογικό, εξάλλου: Εκεί θα βρίσκονται ο Άρης από τις 18, η Αφροδίτη από τις 21, ο Ήλιος από τις 23, ο Ερμής από τις 29 και εκεί θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στις 30. Εκτός από τις συμφωνίες που μπορεί να είναι επαγγελματικές, μπορεί να γνωρίσεις και ανθρώπους ενδιαφέροντες σε συναισθηματικό επίπεδο.

Καρκίνος μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και οι επικοινωνίες σου επιτέλους εξομαλύνονται. Ταυτόχρονα, γίνεσαι πιο ομιλητικός και κοινωνικός. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και κατορθώνεις να διευθετήσεις με επιτυχία κάποια πρακτικά, διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και αρχίζεις ξαφνικά να αισθάνεσαι ότι οι φιλίες σου δεν καλύπτουν την αντισυμβατική πλευρά του χαρακτήρα σου. Στις 18/8 ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Καλό θα είναι, λοιπόν, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 21/8 σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε συζητήσεις, να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και να συλλέξεις γνώσεις και πληροφορίες.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Άντα Λεούση…
Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και να έχετε πάντα κατά νου το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος. Το έδαφος για να προχωρήσετε κρίνετε πιο ασφαλές και έτσι θα πάρετε ορισμένα μαθήματα για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα. Ψάξτε και βρείτε την κάλυψη που αποζητάτε για να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Την 1/8 η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να θέσεις νέες βάσης στην οικονομική σου ζωή και να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 15 του μήνα η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σε βάζει ακούσια και κάπως επώδυνα στη διαδικασία να αλλάξεις την ψυχολογία σου και να «μεταμορφωθείς» εσωτερικά. Επίσης, «παγώνει» και «μπλοκάρει» στιγμιαία τις προσπάθειές σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως οι οποίες σχετίζονται με οφειλές σου σε τραπεζικά ιδρύματα ή δημόσιους οργανισμούς. Στις 30 η Νέα Σελήνη στον 3ο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα στη σχέση σου με συγγενείς, όπως αδέλφια, θείοι, θείες, ξαδέλφια κτλ. Είναι επίσης πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να πραγματοποιήσεις μια εκδρομή, η οποία θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να «γεμίσεις μπαταρίες». Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Καρκίνος Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Αύγουστος θα σας προσφέρει ένα εύρος δυνατοτήτων, από τις οποίες θα ωφεληθείτε αν μελετήσετε το ρυθμό που ορίζει η εποχή και κινηθείτε με βάση αυτόν. Πιο συγκεκριμένα, η επιμέλεια θα επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης και των υπολοίπων θετικών στοιχείων της ιδιοσυγκρασίας σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε σε καμία περίπτωση, ακόμα κι αν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ικανότητά σας να αντεπεξέλθετε σε κάθε κατάσταση!Να ξέρετε ότι αυτή είναι μια εξαιρετικά εποικοδομητική περίοδος για εσάς. Ειδικά κατά το δεύτερο μισό του μήνα, έχετε τη δυναμική να αποσπάσετε πολλά οφέλη αν αποφύγετε συνειδητά να πάρετε αχρείαστα ρίσκα. Παράλληλα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσετε πολλά από τα πεπραγμένα σας και να αλλάξετε τη σύνθεσή τους, υιοθετώντας πιο ελαστική οπτική απέναντί τους!Σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο Αύγουστος μπορεί να εξελιχθεί σε έναν αποδοτικό μήνα. Θα καταλάβετε ότι βρίσκεστε στη σωστή πορεία, επειδή θα πάψετε να νιώθετε ανασφάλεια για τους πόρους που χρειάζονται: Θα σας παραχθούν όλα όσα είναι απαραίτητα για να χαράξετε έναν πιο παραγωγικό σχεδιασμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας, ο οποίος συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 11 του μήνα, σου παρέχει κάποιο είδος προστασίας σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική σου ζωή και, ταυτόχρονα, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από έννοιες όπως η εργατικότητα, η οργάνωση και η αποδοτικότητα. Με την ευθυδρόμηση του Δία από τις 11/8 δεν αποκλείεται να προκύψουν εργασιακές ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες καλείσαι να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Επιπλέον, αισθάνεσαι σίγουρος και κατασταλαγμένος πια σε σχέση με την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τον τομέα της εργασίας. Όμως, δεδομένου του Νότιου Δεσμού της Σελήνης, ο οποίος διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να νιώσεις ότι πρέπει να αλλάξεις συνεργάτες, καθώς οι τωρινές συνεργασίες σου δεν σου αποφέρουν κάποιο όφελος. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα το μυαλό σου είναι ακούραστο και «γεννά» ασταμάτητα ιδέες, πράγμα που σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις την εύνοια των εργοδοτών σου και να ανελιχθείς επαγγελματικά.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *