Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Δεκεμβρίου 2021

Αυτή η χρονιά αναμένεται να σας αποχαιρετήσει με πολλές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις, αγαπητοί Καρκίνοι!Σε αυτό θα συμβάλλει η Σελήνη, που στη δική σας περίπτωση είναι και κυβερνήτης σας.Μαζί της θα δράσει ο Δίας, από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ουράνιες θέσεις απέναντί σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ Δεκέμβριος αναμένεται να διαφέρει κάπως από τους προηγούμενους μήνες αυτής της χρονιάς. Αν και θα πρέπει να κοπιάσετε για να κατακτήσετε όσα θέλετε, θα σας παράσχει κάθε βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Από την άλλη πλευρά, ο χειρότερος εχθρός σας θα είναι η αναποφασιστικότητα αυτή την περίοδο. Πρέπει να την αποβάλετε από νωρίς, προκειμένου να μπορείτε να μπαίνετε και στη θέση των άλλων για να κατανοείτε τα ζητούμενά τους! Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, στη διάρκεια του μήνα πρέπει να επιστρατεύσετετην ειλικρίνεια και τον δυναμισμό σας. Μην επαναπαυθείτε σε καμία περίπτωση, ακόμα κι αν βλέπετε όλα να εξελίσσονται… Ενδέχεται να ελλοχεύουν προκλήσεις, έστω και μικρής κλίμακας!Να ξέρετε ότι μέσα στον Δεκέμβριο δεν θα χρειαστεί να πιέσετε καταστάσεις. Θα σας ευνοήσει περισσότερο να είστε εστιασμένοι στη γραμμή τερματισμού, παρατηρώντας τις σε ετοιμότητα. Αυτό θα διασφαλίσει τη συνολική ευημερία σας, γιατί θα ανορθώσει τα κίνητρά σας αλλά και την αποδοτικότητά σας καθ’ αυτή!Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας προβλέπεται σταθερός και αναπτυσσόμενος στη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Η στιγμή είναι ιδανική για να διευρύνετε τον κύκλο επαφών σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ενδείκνυται να κάνετε τώρα κάποιες αγορές, αρκεί να είναι μικρού ή μεσαίου μεγέθους. Ωροσκόπιο Καρκίνος Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Την 1η του μήνα περνάς όμορφες στιγμές στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους (λίγους) καλύτερους μήνες της δύσκολης χρονιάς που φεύγει. Πρώτα από όλα ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και οι παρερμηνείες, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα μειωθούν. Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο με τον Ερμή, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τον έρωτα. Δεν τα ‘παμε αυτά αλλά να τα πούμε: ο έρωτας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο αυτή την περίοδο, και αν για οποιονδήποτε λόγο αυτό το θέμα δεν σε απασχολεί ή νιώθεις ήδη κάλυψη, τότε μπορεί να μιλάμε για δημιουργικότητα, απογόνους, οικογένεια, τη σχέση με τα παιδιά σου. Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου και σχετίζεται με την εργασία, την υγεία και τη σωματική σου κατάσταση και είναι μια ένδειξη ευκαιριών και νέων ξεκινημάτων. Η πανσέληνος στις 22 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και δείχνει ότι αλλάζει ένας τομέας και γίνεται ένα νέο ξεκίνημα.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/12 το πέρασμα του ανάδρομου Ερμή στον 5ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει μεν τον οίστρο και τη δημιουργικότητά σου αλλά ταυτόχρονα κάνει την αυτοέκφρασή σου πιο δύσκολη. Στις 2 του μήνα η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σου δημιουργεί την ανάγκη να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 6 κατορθώνεις σταδιακά να εκφράσεις πιο ισορροπημένα και με περισσότερη αποφασιστικότητα τις εμπνεύσεις σου. Στις 13/12 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, χειρίζεσαι με ευελιξία και ευρηματικότητα διάφορα πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 22/12 το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σε βάζει στη διαδικασία να επικεντρωθείς στις ανθρώπινες σχέσεις και φέρνει την κοινωνική σου ζωή στο προσκήνιο.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Άντα ΛεούσηΟ μήνας όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μπορεί να γίνει η αφετηρία για μια σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Ο συναισθηματισμός σας θα αυξηθεί, ενώ θα μειωθεί ο ρεαλισμός και η λογική σας, αλλά αυτό θα σας κάνει να ονειρευτείτε ξανά και να αναζητήσετε την αγάπη γύρω σας, ακόμα και αν θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι. Στις 22 η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, προδιαθέτει για ερωτικές φιλίες, που μοιάζουν με πρόκληση, όμως, ξεχωρίστε αυτές που μπορεί να μην το απολαύσετε. Κάντε μια ρεαλιστική συναισθηματική διάγνωση στον εαυτό σας, δείτε τι έχετε πραγματικά ανάγκη και διεκδικήστε το, είτε είστε μόνοι είτε μαζί.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7/12 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, να αλλάξεις στάση απέναντι στην υγεία σου και να βρεις μια ισορροπία μεταξύ σώματος και νου. Στις 22/12 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σε κάνει κυκλοθυμικό και σου προκαλεί νεύρα και ανασφάλεια! Καλείσαι να δείξεις την απαραίτητη προσοχή, καθώς δεν αποκλείονται κρυολογήματα ή γρίπες. Επίσης, είναι πιθανό να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς». Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Καρκίνος Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Καρκίνοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, καλείστε να έχετε συνεχώς τεντωμένες τις «κεραίες» σας. Τα άστρα σας προτρέπουν πρώτα να επιστρατεύετε την κατανόηση και τη διάθεση για σύμπνοια και μετά να παίρνετε τις όποιες αποφάσεις σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές σε επίπεδο συνεργατών, γι’ αυτό χρειάζεστε ψυχραιμία και διαύγεια σκέψης. Οι ευνοϊκές συνθήκες για εσάς, δεν σημαίνει ότι είναι ευνοϊκές και για τους άλλους!Η χείρα βοήθειας από πλευράς σύμπαντος, θα σας ωθήσει να βάλετε σε εφαρμογή ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Η πραγματική δουλειά θα σας αποδώσει περισσότερα όσα έχετε φανταστεί. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτή την πορεία, είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις στα ζητούμενά σας. Η αυτοπεποίθηση, η σύνεση και η ευγένειά σας, θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη της άλλης πλευράς και θα σας χρίσουν νικητές!Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, καλείστε να κινηθείτε διακριτικά και «αθόρυβα» τον τελευταίο μήνα αυτής της χρονιάς. Στον εργασιακό σας χώρο θα εξελίσσονται πολλά ή απολύτως τίποτα: Αυτό μπορεί να σας κάνει να χάσετε τη ροή της αποδοτικότητάς σας ή να σας μπερδέψει. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, να είστε σε εγρήγορση και να παρατηρείτε το περιβάλλον σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 6/12 εντυπωσιάζεις συναδέλφους και εργοδότες με τις δημιουργικές ιδέες σου. Γύρω στις 7 είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στον εργασιακό τομέα. Αυτό πρακτικά μπορεί να σημαίνει ότι θα αλλάξεις δουλειά ή πόστο ή ακόμη και συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους που απαρτίζουν το εργασιακό σου περιβάλλον. Με το πέρασμα του Ερμή στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 13/12 έρχονται στο προσκήνιο οι διπλωματικές σου ικανότητες και η ευελιξία σου, οι οποίες διευκολύνουν την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία σου με τους συναδέλφους σου. Στις 22 του μήνα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς μπορεί να έλθεις σε απροσδόκητη σύγκρουση με κάποιον συνεργάτη σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *