Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Ιανουαρίου 2022

Καλή Χρονιά σε όλους, αγαπητοί Καρκίνοι!Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε προσδοκία για επιτυχία;Με αυτή την πρόθεση για εσάς, ανοίγει την αυλαία του 2022 ο Ιανουάριος!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΤο πλανητικό σκηνικό θα διαμορφωθεί στην πιο ευνοϊκή διάταξή του στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αυτό οφείλεται κυρίως στον Δία, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη όλων των Καρκίνων… Αυτή τη χρονιά θα συναντήσει τον Ήλιο, την κύρια πηγή ζωτικής ενέργειας για όλους. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να εμποτιστείτε με δημιουργικότητα και εκφραστικότητα, για να βελτιώσετε ανέλπιστα τα δεδομένα σας!Τι πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, για καλύτερη αξιοποίηση της ατμόσφαιρας; Ότι αυτή την περίοδο θα είστε υπερβολικά οκνηροί για να δράσετε, είτε ότι οι συγκυρίες δεν θα φαντάζουν τόσο εξαιρετικές… Αλλά αυτή θα είναι μόνο η πρώτη εντύπωση. Ουσιαστικά, θα έχετε όση δύναμη αλλά και γνώση απαιτείται για να χριστείτε θριαμβευτές σε κάθε κατάσταση!Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να μην μένετε στάσιμοι σε ένα μέρος ή μια άποψη. Να αναζητάτε συνεχώς τις εναλλακτικές. Ιδιαίτερη προσοχή να δώσετε όλο τον μήνα στις ερωτικές σας σχέσεις. Όλα θα βρίσκουν τελικά τον δρόμο τους, μεν… Ωστόσο, αν κάποια στιγμή πρέπει να επιλέξετε μεταξύ δουλειάς και σπιτικού, να επιλέξετε το σπιτικό σας. Η δουλειά δεν πρόκειται να φύγει, θα έχετε συνεχώς καινούργιες ευκαιρίες να προωθήσετε την καριέρα σας!Το πρώτο δεκαήμερο του 2022, ενδέχεται να μην είναι και η πιο γαλήνια περίοδος για εσάς. Αλλά τα περισσότερα γεγονότα θα εξελίσσονται σε ασφαλή απόσταση. Εσείς να καταβάλετε την προσπάθεια που χρειάζεται, για να εντοπίζετε την κατεύθυνση που πρέπει να εστιάσετε. Το σημαντικότερο όπλο σας θα είναι η διαίσθησή σας, το πιο τίμιο και αμερόληπτο μέσο για να πάρετε αποφάσεις. Ωροσκόπιο Καρκίνος Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7/1 είσαι πρόθυμος να ζήσεις νέες ερωτικές συγκινήσεις ή να αναζωπυρώσεις τη «φλόγα» στην υπάρχουσα σχέση σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά στις σχέσεις, τις συνεργασίες, και τη συντροφικότητα. Η νέα της θέση αυτή θα φέρει επιτέλους λίγη ησυχία στις σχέσεις και την πιθανότητα να δημιουργηθεί κάτι νέο στα συναισθηματικά. Είναι μια ευκαιρία να γίνουν επιδιορθώσεις πάντως, εκεί που χρειάζεται σε αυτόν τον τομέα. Ο Φεβρουάριος γενικά είναι ένας μήνας που φέρνει μια ισορροπία σε πολλούς τομείς. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και αποτελεί ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις κάποιες ευκαιρίες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά και ότι θα έχεις ευκαιρίες να μοιραστείς κάποια πράγματα με έναν άνθρωπο. Βαθιά, συναισθηματικά πράγματα περισσότερο. Από τις 14 θα είναι πιο χαλαρή η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα, που μπορεί τώρα να σε πιέζει λίγο. Θα βλέπεις περισσότερο κόσμο, αλλά θα πρέπει να προσέχεις και τις σχέσεις με τους φίλους.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/1 το πέρασμα του Άρη στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο δυναμικό και αποφασιστικό και σου δημιουργεί την ανάγκη να παλέψεις για τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς ενεργά με το θέμα της δημόσιας εικόνας σου. Ο Ερμής στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 του μήνα σε κάνει πιο κοινωνικό και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για επικοινωνία. Στις 6 η ευθυδρόμηση του Ουρανού σου δίνει τη δυνατότητα να προβάλεις προς τα έξω την αντισυμβατική πλευρά της προσωπικότητάς σου. Η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/1 ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και σε βοηθάει να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά, διαδικαστικά ή ακόμη και γραφειοκρατικά ζητήματα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παρασυρθείς και να αφεθείς στην καλοζωία γιατί υπάρχει κίνδυνος να παχύνεις και, τελικά, να βλάψεις την υγεία σου. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα (με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο) αναμένεται να γίνεις πιο εσωστρεφής. Συν τοις άλλοις, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της οικονομικής σου ζωής και στη διευθέτηση τυχόν οφειλών σου, ενώ δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να διαβάσεις βιβλία ψυχολογίας ή να μελετήσεις γνωστικά αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με τη μεταφυσική και τον αποκρυφισμό.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Άντα Λεούση
Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και εσείς θα έχετε μια περίεργη απροθυμία να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους. Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση. Δείτε την αλήθεια πιο άμεσα μέσα από την εκδήλωση διαφόρων γεγονότων. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να υπερσκελίσετε τα εμπόδια, αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες. Ο μήνας θα είναι κρίσιμος για τις σχέσεις σας, αλλά αποφασιστικός από πολλές απόψεις. Το πλανητικό σκηνικό θα συνεχίζει να επηρεάζει μοιραία τις σχέσεις που έχετε ή που θα θέλατε να είχατε.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, σου δημιουργεί ανησυχία και ανασφάλειες οι οποίες σχετίζονται με την οικονομική σου ζωή, καθώς βλέπεις τα έξοδά σου να αυξάνονται δραματικά!
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Καρκίνος Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Αν διστάσετε σε κάποιο σημείο, θα έχετε δύο «εργαλεία» για να προχωρήσετε. Το πρώτο είναι οι συμβουλές έμπιστων ανθρώπων και το δεύτερο είναι οι αναμνήσεις σας. Αυτές θα σας θυμίσουν τι συνέβη την τελευταία φορά που δοκιμάσετε μια συγκεκριμένη προσέγγιση – και γιατί. Να το έχετε υπόψιν σας, όταν κληθείτε να πάρετε μια απόφαση καρδιάς… Θα δυσκολευτείτε, αν πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Το πιο πιθανό είναι να αφορά κάποια μετακίνηση ή αλλαγή σχεδίων. Μην φτάσετε σε υπερβολές, ίσως σας βοηθήσει να στραφείτε σε κάποιον άλλο τομέα που χρειάζεται προσοχή!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι το λιγότερο δραστήριο διάστημα όλου του μήνα. Ενδείκνυται να κάνετε ένα διάλειμμα και να σκεφτείτε περισσότερο. Μην πτοηθείτε από την πιθανή αίσθηση κούρασης ή έλλειψης ώθησης, θα είναι πλασματική. Δεν θα αντικατοπτρίζει τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων και θα σας παρασύρει στο να κάνετε βήματα πίσω… Γι’ αυτό μην ενδώσετε σε αυτή την «ψευδαίσθηση»! Για όσους Καρκίνους είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτή είναι καλή στιγμή να μεταθέσουν στις πλάτες άλλων κάποια διοικητικά καθήκοντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεστε και από την ευθύνη τους! Αν εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, φροντίστε να είστε επιμελείς και αποδοτικοί σε μια ανάλογη περίπτωση. Για παράδειγμα, μπορεί να αρρωστήσει ένας συνάδελφος και να αναλάβετε και τη δουλειά του. Να το κάνετε χωρίς σκέψη και δεν θα το μετανιώσετε! Αυτές τις ημέρες να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας, λόγω των ιώσεων που κυκλοφορούν. Να αποφύγετε την παρουσία σας σε χώρους δημόσιας χρήσης, όπως μια πισίνα, ακόμα κι αν αποτελεί καθημερινή σας συνήθεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Άρης στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την 1η του μήνα αυξάνει τις φιλοδοξίες σου και σε κάνει αποφασιστικό, ανταγωνιστικό και διεκδικητικό. Επιπλέον, σε φέρνει σε σύγκρουση με ανθρώπους οι οποίοι κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Ευτυχώς, με το Δία να διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα υπάρχει κάποιο είδος προστασίας στον επαγγελματικό τομέα και, επίσης, αναμένεται να παρουσιαστούν διάφορες εργασιακές ευκαιρίες. Θα πρέπει, βέβαια, να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις. Με την ορθοδρόμηση του Ουρανού από τις 6/1 και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 του μήνα, η ανταγωνιστική σου διάθεση τοποθετείται σταδιακά στο περιθώριο και οι διαμάχες περιορίζονται σημαντικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σου γίνει κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από μια γυναίκα η οποία μοιάζει να θέλει να σε βοηθήσει και να σε υποστηρίξει.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *